- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #37762 üzenetére
Szemeztem én is nagyon a dzsajükkel, de valahogy nem fogott meg. Specifikációban jó nagyon, de majd kiváncsi leszek időtállóságban mi lesz pár hónap múlva.
Tudom, hogy gyorsan fejlődik minden, de én akkor is olyat akarok váltani ami kb 2 évet megint csak kihúz - és nem csak hardverileg (hogy x vagy y magos proci + 1,2,x giga ram mennyit jelent majd), hanem tartósságban, minőségben is. És hát a Lenovotól a thinkpad sorozat már meggyőzőtt laptopban (oké-oké, még ibm örökség, de a már sajátjaik közt is vannak jó modellek) így azt gondolnám, hogy egyik professional kategóriás P sorozatos okostelójuk sem lehet rossz.
(Na meg ha valami olyat vennék amit mire bejönnek hozzánk év végén még viszonylag jó áron el tudnék passzolni, lecserélvén egy akkori új modellre kis belepótlással az sem lenne utolsó szempont - megtörvén a 2 éves főként bukszaméret miatti időlimitet. Bár ha nagyon bejönne és semmi olyan új dolog nem történne android fronton ami miatt addigra cserélni kellene akkor lehet nem is válnék meg tőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest