- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #37762 üzenetére
Szemeztem én is nagyon a dzsajükkel, de valahogy nem fogott meg. Specifikációban jó nagyon, de majd kiváncsi leszek időtállóságban mi lesz pár hónap múlva.
Tudom, hogy gyorsan fejlődik minden, de én akkor is olyat akarok váltani ami kb 2 évet megint csak kihúz - és nem csak hardverileg (hogy x vagy y magos proci + 1,2,x giga ram mennyit jelent majd), hanem tartósságban, minőségben is. És hát a Lenovotól a thinkpad sorozat már meggyőzőtt laptopban (oké-oké, még ibm örökség, de a már sajátjaik közt is vannak jó modellek) így azt gondolnám, hogy egyik professional kategóriás P sorozatos okostelójuk sem lehet rossz.
(Na meg ha valami olyat vennék amit mire bejönnek hozzánk év végén még viszonylag jó áron el tudnék passzolni, lecserélvén egy akkori új modellre kis belepótlással az sem lenne utolsó szempont - megtörvén a 2 éves főként bukszaméret miatti időlimitet. Bár ha nagyon bejönne és semmi olyan új dolog nem történne android fronton ami miatt addigra cserélni kellene akkor lehet nem is válnék meg tőle)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged