- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
BullZeye #37697 üzenetére
Ha bírsz még várni 1-2 hónapot akkor ezt ajánlom a figyelmedbe... még olcsósodik.
Lenovo P780 -
Mikuland
tag
Háj!
Mostanában Én is észlelem a MIZ 2-nél, hogy hívás közben bevillog a kijelző. Szerencsére nem tárcsázok közbe füllel, de elég érdekes.
Mivel nincs, vagy csak nem találtam sehol, hogy lehetne a "factory" módot elérni, így nem tudom kalibrálni.
A másik, hogy gyönyörűen elrepedt a hátlap két sarkán is, az alsót már letéptem ,mert igen elakadt mindenben.Rendelés alatt a ebay-ról új, de szerintem az is ilyen gyenge eresztés....
-
adambox
tag
sziasztok! tmallbox-ról szeretnék rendelni, a china postot valamiért nem engedi. várjam meg inkább, vagy jó lesz a singpost is? DHL-el már rendeltem, "normális" postával most lesz először.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37673 üzenetére
Karácsonyra kijönnek a 8 magos kínai telók. Nem semmi.
-
madrac
senior tag
válasz
b0bcat #37606 üzenetére
De, sajnos ez szériahiba a v987-nél. Sok helyen lehet olvasni, sőt videó is van róla. Ahogy a videón is látszik, igazából nem a hátlappal van probléma szerintem, mert az túl egyszerű lenne, hanem a főpanel és a kijelző illesztése között. Nem is értettem azt a véleményt hogy valaki szerint ez példás összeszerelés minőséget jelent..
videjó -
icons
addikt
válasz
CoolBoy323 #37673 üzenetére
Végre lecserélhetem a laptopomat
-
BullZeye
veterán
Viszont 5"on az összes telefonjuk ami minidealen kapható az QHD, HD telefonjuk csak 5,3"on van, azért ez is röhej.
és ezek mind 2050-2150 mAH-ok.
Páromnak keresek 5" HD telefont.
ZTE987, Vowney V5, THL W200, Umi S1, Star S5 Butterflyon felül van még említésre méltó telefon 200$ magasságáig?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Vásároltam a páromnak egy ilyen 4" capacitive Touch Android 4.0 Unlocked Dual Sim WIFI Smart phone AT&T T mobile készüléket, aminek nincs magyar menüje. Ezért szeretném cserélni a telefon ROM-ját. Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket, útmutatásotokat kérni, mert nem nagyon értek hozzá.
A topik összefoglaló hozzászólásában azt olvastam, hogy a ROM csere egyik módjához telepíteni kell a kifejezetten a telefonhoz való CWM Recovery-t. Azt honnan tudom, hogy ehhez a mobilhoz melyik CWM Recovery való?
Továbbá honnan tudok a telefonhoz való ROM-ot letölteni, amivel működni fog? Gondolom nem telepíthetek rá bármilyen típusú vagy verziószámú ROM-ot.
-
Zeki
nagyúr
válasz
G.I.JOE #37666 üzenetére
Nekem ezért szimpi a Lenovo.
2500, 3300, 4000-es akkukkal is van telefonjuk.
Na meg hogy jönnek ide is év végén hivatalosan. Ja, és ők a Samsung és Apple után a 3. legnagyobb okostelefon gyártók. -
icons
addikt
Ha kereskedő lennék, akkor én inkább most árulnám 40 dollárral drágábban, mint azt a minideal is teszi. De mivel feltételezem te sem tudod pontosan, hogy hogy és mennyiért veszik, ezért badarság lenne bármiféle kijelentést tenni, hogy pénzügyileg mi éri meg nekik.
Mindenesetre a minideal már most árulja, míg Pandán legalább egy hónapot kell rá várni. "Határozottan állítom, hogy tény, tény, tény", ahogy egy kedves barátunk énekelte ezt meg
-
BullZeye
veterán
Fiúk lányok, csináljunk már egy Proximity testet
hajmosás után max 1 nappal, telefonálás közben tegyétek már a fejetek búbjához, és nézzetek meg, hogy ki kapcsol e a képernyő, vagy marad bekapcsolva
Előfeltétel, ne láthassa a telefon a fejbőrödet csak a hajadat, valamint ne legyél szőke, csak sötét haj.
-
Evita85
tag
válasz
bigbuda #37660 üzenetére
Zopo best (számomra)Szerintem most a best buy vétel a Zopo Zp980 lesz.
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok! Mostanában nem nagyon követtem a topikot, és hosszú lenne végigolvasni azt a több ezer hozzászólást...
Nos a kérdésem az lenne, hogy van e már hír új SoC-ról, és esetleges megjelenésről, érdemes e rá várni, vagy inkább jó lesz a mostani MTK6589T SoC is?
Másik kérdésem, hogy jelenleg és a nagyon közeli jövőben lesz e vmi best buy telefon, aminek a specifikációja kb ez: MTK6589T, 2GB RAM, FHD kijelző...
Köszi előre is!
-
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Beszéltem a Kínaiakkal, és azt mondták, hogy szerdától lehet rendelni a THL W200-at.Viszont most találtam egy Star s5 telefont ami így első ránézésre csak abban tér el, hogy nem 1800, hanem 2500mAh Szerintetek melyiket?
link Star S5
Ű
Igazság szerint a THL mint márka szimpibb, a Telefon is jobban néz ki, de 1800mAh, az valami nevettséges. -
blueye
veterán
válasz
alázógyík #37649 üzenetére
Írjál majd a topic-jába is
-
-
alázógyík
addikt
Ma végre megkaptam az Antelife-tól rendelt Vowney V5-öt.
Előző telóm egy IOcean X7 volt.Eddig nagyon rendben van a teló. Magyar nyelv volt rögtön, csak 3-4 db kínai szoft. volt, de le lehetett törülni őket.
Nemsokára csinálok egy rootolást, mivel nem volt rootolva.
GPS 20-30 sec után talált rögtön több műholdat, nagyon jó a GPS vétele. Ebben sokkal jobb a V5 az X7-től.
A 4.2.1-es Android nagyon gyors, gyárilag 20130617-es rom van rajta. Ebben is a V5 jobb.
A színek kissé haloványabbak mint az Iocean X7-é voltak, szerintem annak a kijelzője szebb képet adott.
A V5 összeszerelése jó, nem nyikorog a hátlap se. 1 Normál sim, 1 micro Sim + az SD kártya slot van a hátulján.
A beszélgetés minősége teljesen normális, nincs semmi különös.
A kijelző fényérzékelője nagyon jól müxik.Egyelőre ennyi.
-
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323 #37646 üzenetére
csak a szemem szúrta ki tényleg
Tudomásom szerint jóval kevesebb.
-
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323 #37644 üzenetére
Igazad lehet, ez így logikusabb. Bár a kínai postaköltség tuti nem fog senkit hanyat vágni, mert náluk sokkal olcsóbb ha jól tudom.
De jó tudni, hogy van egy teljes év garancia.
Hol lehet rákérdezni? Én eddig csak emailt tudtam írni. Skype nem volt ha erre gondolsz
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #37639 üzenetére
Egyszer se, különben sincs sok beleszólásod. De különben is, megint mit nem sikerült olvasnom? Olyan vagy mint egy óvodás, komolyan...
-
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323 #37625 üzenetére
Hogy miiii? Akkor lehet visszakapom a négyezres postaköltséget?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
blueye #37640 üzenetére
Igen, rendesen utánajártam a dolgoknak.
Mininél és tmallnál talán minden telóra fél- illetve egy év a garancia.Antelife-nál van a változó garancia idő.
De én azt mondom, hogy mindenki kérdezzen rá inkább, ha teheti, az a biztos!
A fogyasztóvédelem itt valóban nem sokat játszik
-
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323 #37639 üzenetére
Ennek te vagy a szakértője, de talán pont te írtad hogy minden telónál más és más.
Igaz ezt írásba nem adják a megérkező telefonnal.
Nem mintha abban hinnék hogy a papírt érvényesíteni lehetne - mondjuk egy magyar bíróságnál. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #37634 üzenetére
Szvsz mindnél!
@kcsa: hányszor mondtam már, h ne szólj hozzám, és tanulj meg olvasni?!
-
smkb
őstag
válasz
milestone #37615 üzenetére
Ezt már szerintem sokan megírták itt fórumban, meg tesztekben, videokban stb, hogy ips-e vagy sem, de az igencsak jó G2S kijelzőnél hangyányival jobb, a betekintési szögei minden irányból tökéletesek, és a színek is szépek, úgyhogy jó kijelzője van.
Hang kérdésre annyi, hogy power amp-pal használtam az eddigi kütyüim is, az egész jól helyre teszi, de a samu galaxy s wifi 5.0-am szebben szól, de az sem éri el a Cube C60 as lejátszóét ahol külön opampok vannak mindkét kimenetre, +BBE hangzás stb. A mindkét oldalont nem értem, arra gondolsz, hogy jó e a sztereó hangzás? Szerintem igen.
Egyedül a hátlap ami nem túl ügyes megoldás.
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #37620 üzenetére
Rendeld már meg azt a G3S-t, minden nap ezen a gari témán megy a vergődés. Rendeld meg, legyél boldog
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #37625 üzenetére
Ez mindegyik minideal-es telónál van így, vagy csak a G3S-nél?
-
peter077
aktív tag
válasz
instantwater #37630 üzenetére
A vízállóság emeli az árat, ha jól emlékszem volt $300 körül is.
-
nash13
aktív tag
OFF
Letöltöttem ezt az ingyenes offline navit és a hozzászólásokban említenek elérhető magyar nyelvet. Tudja valaki honnan lehet leszedni? Köszi
[link] -
Urby66
aktív tag
válasz
Bruni20V #37622 üzenetére
Az OGS (One-Glass-Solution) azt jelenti, hogy az érintőpanel, a kijelző és a külső réteg össze van ragasztva egymással, nincs közöttük légrés, az egész egy "üveget" alkot.
Az ilyen kijelzővel szerelt telefonoknál sokkal közelebb van a kép a takaró üveghez, ezáltal olyan érzés nézni, mintha a képet közvetlenül a kijelzőre rajzolták volna. Nincs az embernek olyan érzése, hogy egy képernyőt bámul a plexi védő mögött.
A hátrány, hogy sérülés, hiba esetén csak együtt cserélhető az egész egység. -
-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #37624 üzenetére
Köszi. Érdekes ez a gorilla dolog, az ember azt hinné ma már mindegyik ilyen cucc karcálló, a galaxy acemon egy karc sincs és 2 éves, soha nem vigyáztam rá..
-
CoolBoy323
nagyúr
Minideal-nél fél év az ingyenes gari, után fél évig még garis, de a posta költség a vevőt terheli.
6month free, after 6month you have to pay shipping cost
Én legalábbis így értelmeztem!
De tmallbox-tól rendeltem, meglátjuk, remélem nem lesz gond
-
-
csabili74
aktív tag
Ha valakit érdekel:
THL W200 190$
THL W200 SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen
9.99$ discount code:12easLenovo S750 239.99$
Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual SimLenovo A820 150$
Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
8.99$ discount code 3abedLenovo P770 183.99$
Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH BatteryJIAYU G3S 186.85$
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen -
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater #37621 üzenetére
Gorilla Glassra van valami rövidítés, vagy ha olyan akkor kiírják telibe? Ezt az OGS-t se tudom mit jelent.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #37614 üzenetére
ez szerintem elhanyagolható probléma, neked magasak az elvárásaid
az Istoreba (ájsztor) biztos nincsenek ilyen gondok
most érted, kaptak mégis silikont na bumm -
nexus6
aktív tag
esetleg thl w200 vagy w11 (monkey king) tapasztalat?
-
CoolBoy323
nagyúr
Agyam eldobom a kínaiaktól komolyan!
Most már minideal-nél van fekete silicon tok... pár napja amikor kérdeztem, akkor úgy mondták, hogy nem is valószínű, h lesz már...
Kezd tele lenni a
töhócipőm mindegyikkel -
sasa311
veterán
Kicsit off, de tud valaki egy jó appot / vagy beállítást a következő problémára:
Faterom nem egy műszaki zseni... És mikor hív valakit és befejezi a beszélgetést néha elsötétül a képernyő. Ilyenkor néha elfelejti letenni a telefont... Most épp összehozott egy 40 rongyos számlát
Nincs valami jó app, ami ilyen esetben automatice lezárja a hívást?
-
CoolBoy323
nagyúr
Most beszél Tmallbox-Justin "napocskával", már csak 1 év gari van a Jiayu G3S-re...
2 nap múlva újra rákérdezek, akkor már semmi?
-
fcsabika1
tag
-
GIJoe
addikt
+ Shipping Cost + talán paypal fee. 185-189, miért lenne jó ár?
+ szerintem ez a webshop sem túl népszerű valamiért179 a minidealen egyébként...
Egyébként nem tudom h megfigyeltétek e, de kb 12 óránként valaki bedob egy linket hogy az milyen jó, és mindig vagy a minideal, v a mixesdhop v egyéb jól bevált oldal lesz a nyerő, közte sok felesleges kommenttel magyarázkodással
-
ben11
őstag
ZTE V967S-ről van tapasztalata valakinek? Elég jó áron van.
-
hunaqua
addikt
válasz
fcsabika1 #37600 üzenetére
Szerintem ez attól függ,hogy mennyire "minőségi" a telefon.Mert ugye a tok fizikai kapcsolatban van a készülékkel.Nem hiszem,hogy a V987-nél lenne probléma a Nillkin tokkal,mert az anyagában színezett fehér műanyag hátlap.Egyébként érdemes 1-2 hetente kivenni és kipucolni,mert a benne felgyülemlett porszemek karcolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged