Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrabci
tag
Sziasztok,
V987-eshez kellene nekem egy front kamera.
Van esetleg tippetek, hogy hol lehet ilyet beszerezni/rendelni? -
Hrabci
tag
Sziasztok,
ZTE v987 front kamerája kicsit megzakkant, átkapcsolva rá, színes hangyafoci van. Nemrég raktam fel skype-ot, egy fél percig láttam magam, majd hangyafoci jött. Letúrtam a skype-ot, akksi ki, wipe-ok törölve, de továbbra is szar. Valaki tapasztalt már ilyet esetleg? Bruno féle v3 rom van rajta egyébként.
Illetve 3.1-es
-
Hrabci
tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Hát ja.. :-) nincs gyári állapotban.... :-) thx
-
Hrabci
tag
Jött valami frissítés v987-re, visított a teló... jól gondolom, hogy ha ráengedném a telóra, akkor ugrana a multilanguage rom-om? Gyárinak tűnő van rajta verziószám szerint, viszont tud magyarul és gugli play-es. Tegnap raktam rá cwm-et meg gravityboxot
-
Hrabci
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Eljött a email kánaán: macskaeledeles apk...

-
Hrabci
tag
Sziasztok, adott egy hangyás v987 gyári 4.2.1 magyar androiddal. Alapvetően minden működik, viszont az e-mail alkalmazás (exchange) némileg rendetlenkedik: be tudtam állítani, frissít, stb, viszont ha rákattintok egy konkrét e-mail-re, akkor az A(z) E-mail alkalmazás sajnos leállt üzenetet kapom. Van esetleg valamilyen tippetek, vagy tapasztalat, hogy reparálható-e vagy túrhatom fel a Bruno féle ROM-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

elbizonytalanított pl, hogy frissítés után rosszabb lett a kamera. Most még kielégít a gravitybox ráadásul, de amúgy nem adok magamnak két hetet és felpakkan bruno cmje.