Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrabci
tag
Sziasztok,
V987-eshez kellene nekem egy front kamera.
Van esetleg tippetek, hogy hol lehet ilyet beszerezni/rendelni? -
Hrabci
tag
Sziasztok,
ZTE v987 front kamerája kicsit megzakkant, átkapcsolva rá, színes hangyafoci van. Nemrég raktam fel skype-ot, egy fél percig láttam magam, majd hangyafoci jött. Letúrtam a skype-ot, akksi ki, wipe-ok törölve, de továbbra is szar. Valaki tapasztalt már ilyet esetleg? Bruno féle v3 rom van rajta egyébként.
Illetve 3.1-es
-
Hrabci
tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Hát ja.. :-) nincs gyári állapotban.... :-) thx
-
Hrabci
tag
Jött valami frissítés v987-re, visított a teló... jól gondolom, hogy ha ráengedném a telóra, akkor ugrana a multilanguage rom-om? Gyárinak tűnő van rajta verziószám szerint, viszont tud magyarul és gugli play-es. Tegnap raktam rá cwm-et meg gravityboxot
-
Hrabci
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Eljött a email kánaán: macskaeledeles apk...

-
Hrabci
tag
Sziasztok, adott egy hangyás v987 gyári 4.2.1 magyar androiddal. Alapvetően minden működik, viszont az e-mail alkalmazás (exchange) némileg rendetlenkedik: be tudtam állítani, frissít, stb, viszont ha rákattintok egy konkrét e-mail-re, akkor az A(z) E-mail alkalmazás sajnos leállt üzenetet kapom. Van esetleg valamilyen tippetek, vagy tapasztalat, hogy reparálható-e vagy túrhatom fel a Bruno féle ROM-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- bambano: A sor végén
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

elbizonytalanított pl, hogy frissítés után rosszabb lett a kamera. Most még kielégít a gravitybox ráadásul, de amúgy nem adok magamnak két hetet és felpakkan bruno cmje.