- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tami92
aktív tag
válasz
Groovebaby #37016 üzenetére
ha eddig nem kaptál segítséges, akkor én úgy oldottam meg h letiltottam a google keresést
ha letiltottad akkor reboot után már nem lesz ott
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Rootban tudnátok segíteni? Mtk 6579 chipes MyAudio X5F-ről lenne szó. Minden ötletet szivesen fogadok. Köszönöm.
-
madrac
senior tag
válasz
sasa311 #37086 üzenetére
Ez nem hit kérdése. Csak jó lenne tisztán látni, ahelyett hogy kitaláljuk hogy van, és ezt tényként közöljük.
Azóta se láttam olyan fotót ahol külön chip-ként lenne rajta. A méret és a költséghatékonyság elég nyomós indok lenne amellett, hogy egybe integrálják. MTK6589-et se láttam mással csak 6628-al. Érdekes módon ezek nem szoktak keveredni.. -
sasa311
veterán
válasz
ekrisztian #37077 üzenetére
mobiluncletoolst már lefuttattad?
-
sanros
csendes tag
Sziasztok.nem tudja valaki hogy az oppo find 5-öt lehet e magyarítani?olyanra gondolok mint az mtk procis telóknál a jbart?tudom van cm10 rom amiben van magyar nyelv ,de nekem tetszik az oppo rom.csak jó lenne ha magyar lenne.
-
kcsa
veterán
válasz
madrac #37080 üzenetére
Bizonyíték kell
"MT6589 is a highly integrated baseband platform incorporating both modem and application processing subsystems to enable 3G smart phone applications. The chip integrates a Quad-core ARM® Cortex-A7 MPCoreTM operating up to 1.2GHz, an ARM® Cortex-R4 MCU and a powerful multi-standard video accelerator. The MT6589 interfaces to NAND flash memory, 32-bit LPDDR2 for optimal performance and also supports booting from SLC NAND or eMMC to minimize the overall BOM cost. In addition, an extensive set of interfaces and connectivity peripherals are included to interface to cameras, touch-screen displays, MMC/SD cards and external Bluetooth, WiLAN and GPS modules."
és
"Connectivity
USB2.0 high-speed OTG supporting 15
...
4 UART for GPS, BT, FM-RDS, modem and debugging interfaces "
Csak a technical briefet kell olvasni.
De hogy végleg földbe döngöljelek itt egy kép róla
-
kmisi99
addikt
Antelifeon mire jók a pontok van már nekem vagy 320.
-
ducducduc
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Goophone X1-em, és egy elég nagy problémába ütköztem. Esetleg valaki tud rá megoldást/ találkozott már ilyennel? A lényeg, hogy nem tudom bekapcsolni a GPS-t mert nincs is benne a location settings-ben.
Két menüpont van benne, az egyik "acces to my location" a másik "Wifi&mobile network location" De nincs sem gps on, sem epo settings, semmi. Erre esetleg tudna valaki bármi ötletet adni?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!Üdv!
-
sasa311
veterán
válasz
madrac #37073 üzenetére
Nincs beleintegrálva a SOC-ba a GPS chip
Többek között ha bele lenne akkor lehetetlen lett volna, hogy a G3 (és amúgy sok más típus) eseténben ugyan azon típusnál 2 különböző kommunikációs chippel legyen szerelve a készülék. (ez volt ugye a G3 és a G3N esete, ami hivatalosan mindkettő "G3" volt).
-
madrac
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36997 üzenetére
Ezt alá is tudod támasztani valamivel? Mert mindenhol azt írják a neten, hogy bele van integrálva a soc-ba a gps chip, hiába hívják 6628-nak. Nem véletlen, hogy minden telóban ez van.
-
kmisi99
addikt
Hol érdemes lenovo A660 at venni? Az etotalknál láttam 104 dollárért jön erre valami plusz költség? Olyan 110$ nál többet nem szívesen adnék érte.
-
smkb
őstag
válasz
instantwater #37063 üzenetére
El kell olvasni a véleményeket a termékről. A nagyokkal az a baj, hogy aráyosan annyival nagyobb a fizikai méretük is (fene akar akkor cuccot cipelni), illetve figyelni kell milyen áramerősségű kimenetek vannak. Az enyémen van 1A és 2A is, akár egyszerre is mehet róluk a töltés.
-
smkb
őstag
válasz
Helltak #37065 üzenetére
Nem hiszem, hogy rosszabb lehet a többinél, mivel azok alá nem lehet már hova menni, csak ha nincs villanó. A vaku minden kínaiban botrányosan nulla. Semmi. Ezt vedd szó szerint. Teljesen alkalmatlanok sötétben fényképezésre. A Jiayu G2S-em vakuja is csak arra elég, hogy az Instant Heartrate mérni tudja a pulzusom
De tényleg, semmi másra. Bezzeg a Galaxy Nexus S, olyan képeket csinált tök sötétben is, hogy csak pislogtam.
-
Helltak
őstag
válasz
instantwater #37063 üzenetére
Igen, tudom, hogy az jókat csinál, csak a vakuja irdatlan gyenge ahogy hallottam, még a többi kínaihoz képest is.
-
citkar
addikt
válasz
instantwater #37062 üzenetére
némelyik, egy méretes 10000mAh-t tudhat
-
-
hunaqua
addikt
Azt mondjátok már el,hogy "Billentyűzet és Beviteli Módok" menüben csak Kínai és Angol karakterek vannak.Ebbe hogyan lehetne berakni a Magyart?
-
Helltak
őstag
Szerintetek melyik 4 magos kínai telefonnak/telefonoknak van a "legjobb" kamerája? Nekem igazán az lenne fontos, hogy a vakuja használható 1-2 méternél többre is...
-
v-man
őstag
Egy újabb kérdés (próbálkoztam keresővel, de nem találtam erre választ, ha már volt, bocs):
Van egy inviteles mobilnetem, amit laptopon, pc-n usb eszközön használok. ha ebből kiveszem a simet és a telefonba teszem egyes simjébe és (a megfelelő beállításokat megadva) erről internetezek, akkor a másik sim ez idő alatt nem lesz elérhető ugyanúgy, mintha beszélnék a egyes simről? Dual standby készülékeknél.
Köszi szépen! -
tengo24
tag
Sziasztok!
Dual SIM-es telefonok közül mit ajánlanátok max. 40.000Ft-ig?
Elvárásom: magyar nyelv, megbízható legyen, kb. 4" kijelző, elfogadható kamera, GPS!Köszönöm!
-
smkb
őstag
válasz
BullZeye #37046 üzenetére
Erősen használatfüggő. Butatelók csak azért bírják tovább, mert nincs használva semmire telefonáláson smsen kívül. Ha ezt is ezekre használja csak apukád, 1 simmel, net nélkül, akkor napokig elmegy. A Jiayu G2S-emen is, ha nem kapcsolom be a 3G-t és nem játszok vele, jópár napig bírja. Készenléti állapotban alig eszik, az éjszakai ki és reggeli be kapcsolás meg szabályozható az MTK csipes telókban, ami pluszban dob az üzemidőre.
Ha meg mégis kell a nagy üzemidő, erős használat mellett, akkor arra a legjobb egy mobil külső akku. Nekem is van egy 6600 mah-os, 3 szor feltölti kb a Jiayut, akár használat közben is. Rendeltem már másnak is, ő egy Samsung Galaxy Minivel használja boldogan (gyakran lemerült neki már napközben, sokat használta a netet rajta). Kisebb mint egy 5" -os teló.
-
blueye
veterán
A második részre itt találsz választ: kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb
-
v-man
őstag
hali,
bár a fórum kereső alapján csak egy itteni fórumozónak volt eddig vele tapasztalata, de azok nagyjából pozitívak, esetleg másnak van erről a típusról kialakult véleménye?illetve még olyan kérdésem lenne, hogy paypalos fizetés esetén mennyi idő alatt ér ide az áru a tmallbox-tól általában, és mit és milyen értéket tüntetnek fel a küldeményen? (vám szempontból)
köszönöm! -
tabela
tag
Arra kérlek Benneteket, ajánljatok nekem készüléket! Sportoláshoz (futás/kerékpározás) ill. második/tartalék telefonnak kellene a gép. Sportolás közben a Runtastic és a Poweramp futna rajta, egyébként csak akkor használnám, ha az elsődleges telefonom lemerül, vagy esetleg otthon felejtem (van egy ún. autós SIM-em, amit ha bekapcsolok, akkor átveszi a vonalat a másik kártyától), de akkor lehetőleg kevés kompromisszummal végig kellene csinálni a munkanapot (ami kevés telefonálást és sok e-mail-t jelent).
Legyen tehát kicsi méretű (max 4"), de legalább közepes teljesítményű (kb. 1 mag/1 Ghz-tól felfelé). Jó lenne, ha ütés/vízálló lenne és a memóriája lehetőleg ne csak 512K legyen. MTK processzoros gép NEM lehet, mert azok rosszul mérik a távolságot szintén a Runtastic-ban.(meg az Endomondo-val is)
Volt eddig erre a célra egy Sony Xperia Tipo-m, de az gyakran a használhatatlanságig belassult, ennél vmi erősebb kellene. Most a Defy+-ban gondolkodom, de hátha Ti tudtok egy jó kínait ajánlani! (A 2 SIM előny, de nem követelmény.) Előre is kösz az ötleteket! (Remélem nem volt nagyon off!)
-
sasa311
veterán
-
Raqueia
tag
válasz
Groovebaby #37034 üzenetére
Én pont azért szeretem az Apexet, mert pont olyan mint a gyári androidos,csak paraméterezhetőbb, és szerintem gyorsabb, bár ezt lehet azért érzem így mert ebben ki lehet kapcsolni a mindenféle animációkat, és úgy marha gyorsnak érzem. Próba - cseresznye! Viszont az hogy görgethető a dokk, az praktice tud lenni.
-
foka
aktív tag
Az MTK Tools MTKEngineerMode -ban eljut a piros (műhold) pöttyökig (utolsó lépés) de nem váltanak zöldre, a GPS test progi 8-9 műholdat is lát, de a jelerősség 00 mindegyiken.
-
smkb
őstag
válasz
BullZeye #37033 üzenetére
Ütésálló nem lesz egyik sem ennyiért, csak csepp, meg porálló.
Lenovo A660, Haier W910, de ezek mindegyikére fel kell mókolni a Google szolgáltatásokat tudtommal, mert gyárilag nincs rajtuk. A660 tán a legjobb vétel 119$-ért, viszont a Haier bele meg jóval erősebb.
-
Groovebaby
tag
-
BullZeye
veterán
Bakker, nem találom amit valaki linkelt pár napja, por-ütés-csepp álló telefont, úgyhogy kénytelen vagyok rákérdezni.
Faternak kellene valami telefon 100-150 dollár körül, por ütés csepp álló, hardver mind1, mert telefonálásra használja, a lényeg, hogy strapabíró legyen, és ne menjen neki tönkre fél év után.
-
hunaqua
addikt
Köszönöm Urak!
Ezt CWM-ből telepítem?
-
akos727
senior tag
Hurra, megjott az UMI X2 turbom
Nagyon jó cucc, nagyon gyors, minőség is nagyon rendben van
Minidealtől érkezett, 12 dolláros érték, giftként, home and garden témában
-
blueye
veterán
-
hunaqua
addikt
Segítsetek légyszi,hogy hol találom azt a programot ami leszedi a Rom-ról a Kínai cuccokat?
-
fuze
őstag
A kínába visszaküldött G3S-em végre célországba megérkezett státuszba került. Ilyenkor már át tudják venni a postán? Nekem 3 napja van ez az állapot, viszont egy fórumtársnak már 10! (bár nem ugyanonnan rendeltünk) Nekem minideal.
-
Raqueia
tag
válasz
Tegyél fel másik launchert ha máshogy nem. Ajánlom az Apex launchert, abban görgethető a dokk is, és menüben ki lehet kapcsolni a guglikereső sávot is.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
Ez engem is érdekelne.
-
Rich49
tag
válasz
instantwater #37004 üzenetére
-
Groovebaby
tag
Gyerekek, tudom, hogy nagyon off, bocsánat is érte, de agyvérzést kapok mindjárt
Az Amoira felkerült a DeathKing v5.6-os rom, ami hibátlan, de minden oldal tetejére kitette a google keresősávját. Eltüntetni nem lehet úgy, mint egy sima widgetet, menüből kell...de persze nem találom, hogy hol. Segítsetek már légyszíves
-
BullZeye
veterán
válasz
Rich49 #37001 üzenetére
Ezen a képen még az is látszik, ahogy kiphotoshopolták a Samsung feliratot -.-
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
UMI X1S és Jiayu G4 Basic között az akksit leszámítva van releváns difi? G4 nekem szimpatikusabb, de X1S árban jóval jobb (75$-al olcsóbb, közel azonos hardver speckóval)...
Valaki futtatott már le Antutu tester - Battery tesztet? Főleg X1S tulajok vélemánye érdekelne! :-) Jelenleg Lenovo A750-em van, vastagsága miatt váltanék... Ennek 2000mAh-s akksija van, Battery teszter progival 605 pontot kapok.Köszi előre is!
-
sasa311
veterán
válasz
instantwater #37006 üzenetére
Én egyszer voltam a "bluebo" nevű gyártóval kapcsolatba - ott pl. mindennek (mobil, tablet, stb..) volt egy alapmodellje, ami tulajdonképpen kimerült a SOC + képernyő + műanyag és akku kombóban és GPS-t / belső memóriát / ezt azt úgy kértél bele, ahogy akartál. Meg volt tételenként, hogy mi mennyibe kerül...
Kis gyártónál szvsz simán előfordulhat, hogy gyártanak GPS nélküli cuccot, mert úgy 8$-al olcsóbb
-
foka
aktív tag
válasz
sasa311 #37005 üzenetére
De a iNew I4000 Full HD Quad Core MTK 6589 Smart Phone 3G GPS Bluetooth WIFI White gyári oldal igen.
Navigation: GPS+AGPS Navigator
Ja és 16 G a háttértár, nem 8. -
-
-
foka
aktív tag
Üdv emberek!
Nekem egy iNew i4000-em lett innen.
Nagyon jó a telefon, félelmetesen szép a kijelzője, csak alul középen fehér képernyőnél van egy a többinél is fehérebb pixel.
A wifi-je eszméletlenül gyors és intelligens, a vacak Szolnok plázás wifi-re többszöri sikertelen kapcsolódás után (mindig ilyen vacak ott) azt mutatta, hogy "Bizonytalan internetkapcsolat, kerülendő", a mekiben viszont töltött ezerrel.
A fényképező ledje az gyatra (de nem nagyon érdekel), viszont a kamera a leírtaktól eltérően nem 8, hanem 12 MP.
A legfájóbb pont, hogy eddig még nem tudtam beüzemelni a GPS-t, nem az hogy nem talál fix pontot, de még műholdsugárzás sincs. Ha a GPS ilyen marad akkor gariztatom a telót, hacsak nem küldenek egy javítást hozzá (szoftveres hiba esetén).
Reggel a vonaton kipróbáltam egy Samsung OTG kábelt (Galaxy S 2-é) és semmit nem reagált a telóm, még a rádugott pendrive-ra sem. Ezek szerint nincs otg támogatás.
AnTuTu Benchmark 11536 pont. -
Rich49
tag
válasz
instantwater #36995 üzenetére
Jelenleg
Persze ez nem No.1 S6,(megint kamuzik a fastcardtech,ahogy megszokhattuk) hanem az egyik legjobb S4 klón,ami méretre megegyezik az eredetivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged