- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
cappa72 #31682 üzenetére
Köszi szépen!
Tetszik ez az A820, mint ahogy az összes Lenovo, csak a zseblámpa miatt ki a kosárból nálam.
Jelenleg a P770 érdekel módfelett (főleg üzemidő, vaku, és notification led "mániás" vagyok), jó lenne arról is egy Antutu Battery Test eredmény, de nem találni a neten. Azzal vígasztalom magam, hogy olyan sokáig tart biztos, hogy nem győzik kivárni a tulajok, ezért nincs még róla adat
Plusz ez az OTG funkció is nagyon tetszik.
Úgy érzem(most), hogy nekem talán ez a ~130mm hossz a kezelhetőség felső határa, és ebben a tartományban egyenlőre nem találtam ellenfelét, max a Jiayu G4, de az egyenlőre drága, nem világítanak az alsó gombok rajta???, és eléggé akadozik az ellátás.
Hozzáteszem, hétköznapi felhasználó vagyok, nem játszok, nem filmezek rajta, így engem nem villanyoz fel, hogy a G4 4 magos, és majdnem 2x annyit tud Antutuban. Ha 2 maggal is suhan a rendszer, és megy minden program akadás mentesen, akkor az Nekem oké.Nem értem egyébként, hogy miért nem terjedt el annyira a P770, alig olvasok róla, alig látni itt fórumot olyan embert, akinek van? Mi lehet ennek az oka? Már mindenki quad core-os telót keres, vagy a 4,5" már kicsi?
-
fil
őstag
Ugyan nem sokan vagyunk Jiayu G2S tulajdonosok, de a kevesek közül hátha valakit érdekel. Mivel a készüléknek nincs saját topicja itt teszem közzé.
Cappa72 topictárs jóvoltából van már működő TWRP recovery a készülékhez.
Letölthető innen a CWM recoveryvel együtt.
Feltenni a Mobiluncle Tools-al lehet a legegyszerűbben. -
nepszter1
addikt
G4 thl w8+ zopo c2 ZTE v987 ezek között gondolkozok nem igazán tudok dönteni vagy varjam meg a g4+? Van még más alternatíva?
-
fPApi
őstag
válasz
Terentius #31791 üzenetére
Én se
(#31785) Pocok256: ezt alátámasztanád valamivel? Mert ez alapján én meg azt mondom, hogy kevesebb, mint 50 %.
Azt mondod "aktív fórumozók": ez ugye azt jelenti, hogy a földön mindenki beleszámít, aki aktívan fórumozik (persze mi az, hogy aktív)? Például a kismama fórumok, meg a galapagosi gyík fórumok is. -
Depression
veterán
≠
Létezik, nem tudom, hogy miért kell minden mással hasonlót összehozni. Persze öreg róka mindent látott már. -
gipsztigris
addikt
válasz
SlayerPrince #31774 üzenetére
-
akos727
senior tag
Na, haverom is rendelt egy vowneyt, kivancsi vagyok
-
turbulencia8
őstag
válasz
milestone #31779 üzenetére
Szerintem nem valótlan, egyik kolléga leírta korábban az ekvivalens Star készülék (N9589?) akkujának befoglaló méreteit. Szerintem vastagságban 0,5 mm-ert tévedhetett, és akkor a saját akkumból kiindulva kijön kb. a 3600 mAh. Az akkuidőt én is nagyon fontosnak tartom, ha már nagy a teló, legyen benne korrekt akku.
-
MAC72
tag
Van egy kis problémám.
UMI X1 hivatalos 4.1.2 telepítve, jBart-al magyarítva
Hiányzik a Beállítások/ Megjelenítés menüből a Proximity és a G-Sensor Calibration sor.
Szeretném vissza varázsolni, mert szükségem lenne rá.
Van erre megoldás azon kívül, hogy másik romot kellene telepítenem? -
milestone
tag
sasa311 @ 31713: köszönöm a választ. Tehát akkor el lehet felejteni a megadott 3000-3800-as értékeket? A helyben árult Concorde 5700 is 3600-as akkut tüntet fel. Az sem valós?
fateless @ 31714: köszönöm neked is a választ és a tippeket. Az X7 titkos és tartalék tippem, de egyelőre az 5,7 hüvelykes kijelzőket keresem. Bár, egy évvel ezelőtt a 4,2" is túl nagynak tűnt hosszú ideig a 3,5 után...
Az echte kínai telefonok esetén az a különbség a márkásabb és noname gyártók között, hogy - bár nagyon hasonló műszaki paraméterekkel rendelkező hardvert pakolnak bele, de - az utóbbiak más forrásból származó és gyengébb minőségűt? Vagy a hardver-elemek ugyanazok, csak a "nevet" nem kell megfizetni?
Ami a GPS-t illeti: ma teszteltem mi a különbség egy Glonass-t támogató Arc S és azt nem támogató Blade között: bár pályán nagyon hasonló volt a helymeghatározás pontossága (5-6m), Bp belvárosában, a magas házak között jelentősen jobb volt a Sony teljesítménye, akár több 10m-rel. Mindkettő pillanatok alatt (5s) alatt talált pozíciót. Ez gondolom felejtős a kínai telók esetén...
A GPS a napi ingázás miatt fontos és - nem tájékozódásra, hanem - a sebesség pontos meghatározására. Nem mindegy, hogy átlépem-e a tolerált határt... -
SUPREME7
őstag
Legalább a mondat második feléből egyértelműnek kellett volna lennie számodra, hogy a "!=" mit akar jelenteni (programozási nyelvekben így jelölik a "nem egyenlő" kifejezést - úgyhogy nem tájékoztattam én félre senkit sem, maximum te nem értetted
)
-
válasz
SlayerPrince #31774 üzenetére
Az a menüpont a hivatalos frissítésre szolgál. (biztos, hogy CWM?)
Van olyan, hogy install zip from SD card? -
SlayerPrince
csendes tag
Sziasztok'
iOcean x7-nél a CWM-ben nem ismeri a memória kártyát, tehát nem tudok más androidot felrakni, kiválasztom, hogy 'install update from sdcard" és a belső memóriában levő mappák jelennek meg.
Valaki valami orvosságot erre nem tud? -
bigbuda
aktív tag
Már rég jártam errefelé. Mi most az 5" HD és FHD kategóriában a best buy? Természetesen 4magos procisak közül
-
gps76
őstag
válasz
Maximum1 #31735 üzenetére
Amiben az M-es(vagyis rairva MT6589WMK) van abban abban a teloban biztos nincs HD kijelzo,mert gondolom az alacsonyabb GPU orajel miatt nem birna rendesen meghajtani.
Mondjuk egyszeru ellenorizni,megnezed tud-e fullHD-ban felvenni,mert a gspot-ban is van valami mtk decoder,gondolom hardveresen segiti a rogzitest. -
hun_gery
aktív tag
szerintem igen.
dhgm: cotina által képen én is azt látom, hogy a touch screen és az lcd még mindig két külön egység, tehát _szerintem_ ugyanúgy külön cserélhetőek
!= egyenlő =/= , csak a != kockásabb
egy klasszikus
-
dhgm
tag
válasz
CoolBoy323 #31761 üzenetére
Van baj gyerekek
-
csabili74
aktív tag
Ezt az oldalt valaki ismeri? Galaxy s3 304 dodoért?
-
spileraaa
senior tag
Julius folyaman akkarok veni okostelefont de nem tudok donteni:
1. Viz es utesalo ( dragabb es igy lehet valamivel kevesebbet fog tudni es a kepernyoje csak 4 inch -es lesz )
vagy
2. Simplat es igy tobbet fog tudni es a kijelzoje is 4.5 /5 inches lesz de ezzel serulekenyebb is egyuttal
-
dhgm
tag
válasz
SUPREME7 #31753 üzenetére
LCD screen != Touch screen/digitizer. Külön kell venned kijelzőt.
Nem kéne félretájékoztatni a kollégákat, ugyanis lcd nem egyenllő touch screennel. a toch az ami az lcd előtt van tehát általában az megy tönkre törik be. Ha nincs túlzott behatás az lcd sértetlen marad. Az új fajta ogs kijelző más tészta. ott együtt lehet csak a kettőt cserélni. Telefonfüggő.
-
-
kisda
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
-
bopis
csendes tag
válasz
Csongii #31513 üzenetére
Csongii
Úgy látom, hogy Goophone I9-et rendeltél. Elárulod, hogy hogy vagy vele megelégedve? Honnan rendelted, mennyi volt? Volt-e vele tok, két akksi volt-e alapból vagy egy?Esetleg érdekelne más tulajok véleménye is, bár olvasatom szerint elég kevesen vannak akik Goophone I9-est rendeltek és használják is.
Kosturica kolléga véleményét már olvastam, hogy meg van elégedve a telóval, de még mindig azon töprengek, hogy nem túl nagy ez a teló a mindennapokban?
-
kisda
aktív tag
Nemrég Idegességemben valahogy kiesett a kezemből az S5, és rittig betonra tudott kijelzővel lefele. Gyönyörűen betört rajta az üveg. Szerencsére használható, a hangszóró és kamera résznél tört össze. Lehet kezdeni vele valamit?
-
Xdocens
csendes tag
Büszke tulajdonosa lettem egy HDC One-nak, ha valakit érdekel, a hétvége után írok róla pár sort, teszek föl pár képet. Amúgy nagy kettősség van bennem, mert HDC nek vettem, de mindenen ( a dobozon, a telefonon, a sim kártya kiszedő kis pöckön, a fülesen is) HTC felirat van, és HTC logóval fogad a telefon is.
-
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok!
Jó lenne valami normális dual sim-es telefonhoz jutni, mert ezek a samsungok erősen gyorsítják az ősz hajszálaim megjelenését.
Ami fontos, hogy stabilan és gyorsan kezelje mindkét hálózatot. Tudjak SIM-váltás nélkül hívást és üzenetet fogadni mindkét kártyán, és amennyiben hívás indításnál váltanom kell, az se járjon újraindítással.
Ezen kívül a GPS használhatósága fontos. Jelenleg egy iGo-m van, jó lenne ha ugyanez elfutna rajta egy pontos vevővel. Nincs szükség óriási kijelzőre, 4in-es kijelző is elég már.
Normál méretű SIM helyek. (Mondjuk biztos ki tudom őket cseréltetni, de nem maceráznék, ha nem muszáj.
SMS, hívásindítás, GPS alkalomadtán web és e-mail, főleg wi-fi-n, néha mobilneten. Zene, videó lényegtelen; fotó elvétve, ha nincs kéznél fényképezőgép; játék esetleg, mint mérges madarak vagy valami kártyajáték, semmi komoly.
Néztem a ThL W8 tesztet, csinos, de éppúgy jöhetne pl. Lenovo is, ha már úgyis egész életembe Lenovo/IBM noteszeket használok. Illetve bármi, ami strapabíró, mert nem szeretném évente cserélgetni.Köszi előre is!
-
Maximum1
őstag
The differences of MT6589M / MT6589/ MT6589T
Kérdés hogy a HD 1280x720 félbontásúakban amik 8mp-es kamerát kaptak "M" proci dübörög?
Honnan látom melyikben melyik van? -
peter76bp
aktív tag
válasz
bigrock #31731 üzenetére
Lehetni sok mindent lehet, de mi értelme van? Aztán ha valakinek mégsem olyan jó az ollója akkor b@szhatja ki a SIM-et és vehet újat. Vagy mondjuk jó az olló meg ügyesen is vág csak arrébb pozícionálja az egészet és használhatatlan lesz.
Ok, lehet vágatni is jó pénzért vagy venni microSIM vágót, de miért kelljen nekem ilyenekkel foglalkoznom, hogy aztán egy másik telóba meg vissza kelljen alakítgatnom. Ez olyan, hogy tehetne microUSB csatlakozó helyett mondjuk iPhone vagy franc tudja milyen szabványút rá, mert igaz, hogy az nincs a legtöbb háztartásban, de meg tudod oldani végül is valahogy utólag utánajárva
Bár ez sem jó példa mert ad hozzá töltőt, de mindegy is, a hangsúly az értelmetlenségen van.
Egy telefonon belül a két SIM slot inkompatibilis egymással az a lényeg.
-
agoka07
senior tag
válasz
instantwater #31727 üzenetére
0,3" már nem mérvadó mondjuk...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
instantwater #31727 üzenetére
én is ezért választottam. Sok nekem az 5"
-
-
hun_gery
aktív tag
Jó, hogy tegnapelőtt fizettem ki 260-ért, ma meg 245
-
-
kisteri
csendes tag
Kedves Fórumozó Társak.
Érdeklődnék valaki rendelt e már HDC ONE készüléket erről a fórumról???
Vagy valakinek vélemény róla??
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
3 db Gigabyte telo. MT6589 es MT6589T is van
-
sasa311
veterán
válasz
milestone #31712 üzenetére
"mennyire valós a ráírt kapacitás?"
2500
" gyártói szoftveres after sales support"
Totál felejtős, olyat keress, aminek közössége van itthon vagy xda-n. A ZOPO-n kívül én nem is tudok (bár ettől biztos volt) olyan gyártót, aki kicsit is rendszeresen adott volna ki hivatalos SW frissítéseket. Inkább ráhagyják a userre.
-
milestone
tag
válasz
milestone #29552 üzenetére
Továbbra is keresem az optimális telefont.
Mivel fontos a nagy akku, az első jelöltem a Star N9599 lenne. A pandawill szerint 3000-es az akku, a
cellphonemic.com szerint 3800mAh. Melyik a reális, ill. mennyire valós a ráírt kapacitás?
A Star másodvonalbeli gyártó mondjuk a Zopo-hoz viszonyítva?
További jelöltjeim: Zopo ZP950+, THL W7+, Caesar A9800, esetleg Goophone i9.
Érdemesebb esetleg kicsit többet kiadni és márkásabbat venni? Melyik számít annak, Zopo, Thl?
Fontos lenne (fenntartva a hivatkozott hsz-ben szereplő szempontokat) a gyártói szoftveres after sales support (szépen magyarosan), gondolok pl. a szoftverfrissítésre.
A limitet felemeltem 250$-ra.
Mit javasoltok? -
citkar
addikt
válasz
alázógyík #31701 üzenetére
Én nem próbáltam, a cikkben írta az író.
A standardbe betoltam a sima sim-em, arról csinálok mindent gond nélkül (netezek is, jó sebességgel, persze lehet a másik gyorsabb lenne? H+t jelez) , a másikkal csak fogadok hívást.
Viszont akkor kéne szólni a cikk írójának, h javítson. -
blueye
veterán
válasz
hippo0315 #31703 üzenetére
OK, nem ez a lényeg hanem az hogy 2G: egyik SIM, 3G: másik SIM, de ez amúgy is kérdés volt a részemről, így nehezen "általánosítottam volna".
Amúgy ugyanez a kérdés megy az iocean_xiocean_x7_youth topicban.
@akos727: kösz, ez nem is olyan rossz ár kezdésnek... de gondolom láttad: Shipping time18th Jun
-
akos727
senior tag
Zopo C3. Ugylatszik terjed a 6589T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest