Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Graphics
Jómunkásember
válasz

dex02

üzenetére
						Sajnos ennek más baja lesz, mondanám ,hogy van topicja, de egy ideje már lentebb ment a lelkesedés.
Én épp a héten flasheltem egy ilyet, minden gond nélkül.
Ha egyáltalán nem tölti, akkor az töltőáramkör hiba lehet. Megpróbálnám esetleg felflashelni egy másik romot, de sajna az első hibára gyanakszok.
Kérdésed van, keress privátban, vagy a topicjában van leírás a flashelésre.
 - 

janaman01
addikt
válasz

dex02

üzenetére
						Én a coolpadot sokszor visszasirtam , egyik legjobb kinai a maga kategóriájában, jó képek jó gps , jó hangzás, jó összeszerelés, szép kijelző, a 4g hiánya miatt cseréltem le, (sajnos)
Ja és nem nagyon hallottam hibás darabról, pedig eladtak egy jó párat(itthon is)
Üvegfóliával használtam, nembtudom mennyire strapás a kijelzője, de tuti nem gagyi az se - 

- 

- 

puskas2
csendes tag
 - 

Geree
senior tag
Jiayu G2S GPS antenna update:
az "új antennát" meg még tesztelem, mert vagy leárnyékolja a fém kerete a telefonnak, vagy vmi interferencia van a dologban mert ahogy közel teszem a telefonhoz..(pl. ráragasztom a hátuljára) drasztikusan csökken a jel megint...
sajnos a héten nem valószínű, hogy lesz időm vele foglalkozni..ps,: EPO es AGPS is be volt kapcsolva de az csak az elején a műholdak megtalálását gyorsítják...jelen nem változtatnak.
 - 

Geree
senior tag
nem, az alufólia nem jött be sajnos
 rosszabb nem lett, de szerintem jobb sem..az a baj, hogy nem tudom melyik érintkező micsoda...a GPS antennát is csak kizárásos alapon választottam ki...
hétvégén még játszok vele, de itt pesten bérházban 0 vétellel nehéz tesztelni is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
 - ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
 - Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
 - Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest