- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
ADAM1337 #30279 üzenetére
Jó kis telefon, szerintem (de ez szubjektív) a legszebb, legdizájnosabb.
Az összeszerelés jó, az anyaghasználat sem rossz, összességében jó, szép elfogadható telefon.
A 2000-es akkuval sincs gond, így hogy nem játszok vele az akku 1 nap 2 óra után kicsivel 50% fölött van.(#30280) Bagira01 : nem "műanyagszerűbb" mint más műanyag telefon.
-
sajtjani
tag
válasz
gipsztigris #30293 üzenetére
Otthon folytatjuk
-
sajtjani
tag
válasz
justaview #30288 üzenetére
Miss Wang nem ért a telefonhoz, én meg az angolhoz. Ilyen amikor a sánta magyarázza a féllábúnak hogyan kell 100 gátat futni. Na mindegy azért köszönöm hogy segítetek!
Apropó a CellPhoneMic-et nem említi senki, pedig ez a shop a legkorrektebb, leghazugságmentesebb bolt szerintem. Talán mert kicsi a választék? -
-
Musaka
senior tag
Faint... Akkor miért nem portolták droidra? Vagy az már nem olyan egyszerü? Tényleg szívesen kipróbálnám. Amiket én ismerek azok C# alapú progik és erő forrás igénye nem igazán kedvező neki.
Minden esetre szerintem azért nem olyan egyszerű a dolog, ha mégis itt a piaci rés amit fizetős alkalmazással kitölthetnek.
3 napos melóval kereshetnek egy valag pénzt! -
sajtjani
tag
válasz
hungobungo #30284 üzenetére
Egy órája csetelek miss Wang-gal, azt mondja rendelnek a gyárból, mondom oké akkor segítsen megvenni. Erre feltett egy kérdést:
Lily Wang:
04:40 May 29,2013
but FWVGA whih , version Flat touch screen or not flat ?
Itt megszakadt a csevely. Ez mi a radai rossebet jelent (kérdez)? -
GeoPhoto
tag
válasz
justaview #30273 üzenetére
Partial refund szokott sikerülni, de általában minimálisat adnak vissza és utána gyakorlatilag bukod a garanciát, hiszen már valamennyit visszaadtak. Ha kötöd az ebet a karóhoz, akkor küldheted vissza a telódat, ami kb. 3000 forint alaphangon, és várhatsz hogy oda is érjen, akkor talán visszaadja a PP a pénzedet.
Ilyen nagy értéknél célszerű jól választani, hogy lehetőleg ne legyen probléma később. Nekem egyszer sikerült belenyúlnom a tutiba, egy szériahibás telefonnal (Tinji Titan 2 vagy mi a fene volt), és sajnos egy topiktársat túráztattam meg vele amikor eladtam neki (nem volt szándékos), mire kiderült, hogy minél tovább használod annál jobban villog a képernyője, a használhatatlanságig fokozódva. Elsőre azt gondoltam, hogy legyen partial refund, és eladom alkatrésznek, de a 40 dollárt sokallták, ezért addig nyaggattam a PP-t amig azt mondták küldjem vissza. Megadtam nekik a tracking számot is végül visszakaptam a pénzt, de tényleg tortúra volt, viszont senkinek nem akartam rosszat egy ilyen telefonnal.
Visszatérve a topic lényegére is, szerintem ezek a kínai telefonok nagyon jók, csak tényleg ki kell választani a megbízható márkákat. A Newman N1-esemre még update is jött 4.1-re, meg XDA fóruma is van, és már 8-9 hónapja teszi a dolgát rendesen, már megérte az árát.
-
hungobungo
senior tag
válasz
sajtjani #30281 üzenetére
Ott a linkelt oldal közepén nagy piros betűkkel, hogy:
"3 eltérő modell van ebből a típusból, és amit adnak az csak a qHD FLAT PLAIN modellhez van.
Ha másik kell, írjál nekik, mert a másik modellekkel nem fog működni és ez miatt nem fizetnek vissza pénzt"Van fenn alin több eladó is, kérdezd meg őket, annyit megér.
-
Musaka
senior tag
Elhiszem hogy így van. De valahogy mégsem láttam eddig tele a PLAY-t hasonló alkalmazásokkal, ha van le is szedem kipróbálásra.
Biztos hogy droidra vagy esetleg mezei PC re írták? Az ipari képfeldogozást ismerem, és ott se véletlenül kerül egy Cognex camera 1 millába és még csak nem is színes -
sajtjani
tag
válasz
hungobungo #30277 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
Erről van valami véleményetek ?
Hasonló kategóriában keresgélek max 50-60k tájt másodlagos telefonnak, dualsim-es kell mert lehet később ha a minőség megfelel akkor kiváltja az xperia s-emet és elsődleges lesz.
Elvárásaim a következők ha esetleg van más modell is de ennek a designje tetszik.
4,5-5 col IPS abból is jobb fajta kéne HD vagy FHD felbontással.
Jelly bean minimum.
MTK6589
1GB v 2GB Ram
Rom hát minimum 4gb de inkább 8gb.
A fizikai touch gombokat preferálom.
Hirtelen ennyi ha ennél van jobb ajánlat várom a javaslatokat. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Ilyen[link] van vkinek? Kicsit fura h qd-t írnak az egyik helyen, hd-t a másikon, meg az 531 Ultra gpu se hiszem hogy igaz. Ehhez a quad procihoz nem 544 van?
-
sajtjani
tag
Sziasztok! Kérdeznék olyat amire a szervizesek sem tudnak határozottan válaszolni. Lehet e egy FWVGA 480x854 kijelzőre tenni olyan érintőpanelt ami ( azonos típuson belül ) QHD 540x960-ra való???
Köszi!Vagyis függ e a felbontástól a digitizer?
-
justaview
senior tag
válasz
instantwater #30244 üzenetére
Latom mar meggondoltad magad, de azert elmondom mit veszithetsz.
Az idodet es energiadat...bar ha sok van belole, akkor lehet jatszogatni, de hetekig elhuzodo kuzdelemre is felkeszulhetsz. En tapasztalatbol mondom, tenyleg nagyon korrekt a paypal, de szire szora nem fizet vissza semmit. Ahogy sz.gabor is irta elobb vitat nyitsz, majd hosszan el levelezgetsz az eladoval, ahol olvasgathatod a hulyebbnel hulyebb kifogasait es hazugsagait, amelyekre nem art diplomatikus es korrekt valaszokat adni, mert amikor lezarod a vitat azzal, hogy nem tudtatok megegyezni es kered vissza a penzedet, akkor a paypal ebbol a levelezesbol fogja eldonteni, kinek van igaza, es mit fog tenni. Es egyaltalan nincsen bekodolva, hogy te nyersz. (Erdemes a paypal mukodesebe beleolvasgatni.)
Ezert jo ha a levelezesedet mar ugy irod hogy tele legyen bizonyitekokkal. Na igy van eselyed, es a penzedet visszakapod, de amit belefeccoltel hetekig, azt mar sohasem. Ezert en mindenkinek csak azt tudom javasolni, akinek draga az ideje es az idegrendszeret nem lotton nyerte, hogy megeri megbizhato boltot keresni, meg ha par dollarral dragabb is.
-
sz_gabor
tag
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #30270 üzenetére
Szólj ha találsz mert akkor 135 dodoért hozhatna nekem G3s -t is
-
sasa311
veterán
válasz
CoolBoy323 #30262 üzenetére
Kínai belpiacon lesz ennyi. Mire webshopba ér min. 300.-..
-
-
RVR400
veterán
-
HXY
addikt
válasz
instantwater #30264 üzenetére
Nem tudom, én kívül vagyok...
-
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30262 üzenetére
Kínában lesz annyi, arra számolj még nagyker/kisker haszonkulcsot, ottani adókat stb. stb.
-
-
HXY
addikt
Tudtok olyan kínai képmegosztó oldalt, amit a nagy falon belülről is el lehet érni?
-
CoolBoy323
nagyúr
ha ez 211$ lesz, akkor best-buy!!
-
Győzött a tapasztalat.
Minideal -
Feri85
csendes tag
válasz
hungobungo #30255 üzenetére
Köszönet érte. A660-ra fordítottam vele rom-ot. Gyors és egyszerű.
-
Tmallboxnál nincs ingyen chinapost a C2re (vagy lehet, hogy semmire)
Inaktív a lehetőség.
Anyám......... -
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #30255 üzenetére
Ezt este lehet, hogy ki is próbálom, mert tegnap este szívtam egy telóval, amin nem megy végig a CWM-es mentés.
-
hungobungo
senior tag
Remélem haszos lesz sokaknak, magyarítás arra az esetre ha nincs alaprom a telefonhoz:
[link] -
sz_gabor
tag
válasz
instantwater #30246 üzenetére
A paypal nem fogja automatikusan visszautalni a pénzt a te panaszodra hanem vitát kell nyitnod.
A bolt meg majd azt mondja bocs tévedett de nézd meg más boltba is ennyibe kerül a C2 ,vagy tartsd meg vagy küld vissza a saját költségeden és visszatérítik a pénzt.(Az emberek 90% biztos hogy nem fog a visszaküldéssel kínlódni, hetekig várni hogy visszautalják a pénzt, esetleg azt mondják sérülten érkezett vissza és lefényképeznek egy törött c2-est).
Ráadásul mivel 980 szoftvert tesznek a gépre még a belső memóriát is 16GB-nak írja és a telefont zp9800 típusnak ismeri fel minden
Sokan nem ismerik fel a különbségeket szürke(980) ill. fekete(C2) belső szín,máshol a hátlapon a felírat (még a fastcardtech is keveri nézd meg a képeket néha fenn (C2) néha lent (980) van az embléma és a felírat) és a fémes résznek más a struktúrája.(a 980 finomabb a c2 kicsit durvább).
Ez nem tapasztalatból íróm mert eddig se a boltokkal (igaz a fastcardtech-től még nem rendeltem) se a paypalal nem volt problémám de az ördög nem alszik(és a netten lehet olvasni elképesztő dolgokat a vásárlásokkal kapcsolatba) jobb egy megbízható boltból vásárolni. -
-
-
l.kiss
tag
válasz
hungobungo #30216 üzenetére
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30246 üzenetére
Lehet, megpróbálom
-
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30244 üzenetére
Véd, de nem macera a visszaküldözgetés?
-
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30241 üzenetére
Ja, értem, ezt nem tudtam. Akkor kerülöm ezt a boltot, ezek mellett még sok rosszat halottam. Még valami csel van a fizetéssel paypalnál, csak már nem tudom, hol olvastam.
-
Én nem tudok hinni a Fastcardtech-nek.
Mit lehet veszíteni?
Semmit. Csupán ha küldenek egy C2-t egy 16-os kártyával, akkor drágábban sikerült venni egy c2-t, mint máshonnan rendelve azt, de még mindig egy jó telefon.
Ha pedig valóban 980-as (képtelenségnek tartom), akkor lett egy "jónevesített" c2-ed.Nem emlékszem egy olyan komolyabb jó árú készülékre sem ettől a bolttól, ahol nem volt valamit téves infó.
-
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30239 üzenetére
Ne tudom, mi ez a paypal feee
-
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30237 üzenetére
de 3-5 dollárral drágább csak, annyit megér, ha ez tényleg a 980
-
válasz
csabili74 #30236 üzenetére
Most akkor az van, hogy megér e ennyit a teló
4 GB helyett 16Gb? [32 GB microSD rulz]
Mert csak ennyi a különbség.
Ennyiért meg akár tmallboxnál 2 év garival is kapok C2t.Igazából nem látom értelmét annak a sok belső memóriának.
Ha egyszer romcsere lesz vagy el akarom adni, akkor csak nyűg azt kimenteni.Vagy max eladom drágán, és veszek egy C2t
Igazából jó ár, de gari van gyorskártyatechnél?Paypal feevel már 270 $
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30233 üzenetére
Írtam nekik, ezt válaszolták, vagyis a teljes levél:
Dear csabili:
You asked a question:
In 2013-05-29 18:31:48
Question:This phone is real Zopo ZP980 or C2?
Here is our online servicer answer:
Repaly Time:2013-05-29 20:13:58
Answer:Thanks for your inquiry ,it is Zopo ZP980 ,ThanksHope these information can help you.
Na most akkor mi van?
-
laslie92
senior tag
Nem tudjátok van megoldás,hogy a youtube fusson háttérbe?
-
-
csabili74
aktív tag
válasz
instantwater #30217 üzenetére
Én is ezen gondolkodom, de ha megjön, és C2, akkor visszaadja a paypal a pénzt, te meg visszaküldöd a telefont? Vagy ez hogy működik?
-
peter077
aktív tag
válasz
Másik link, reg nélkül tölthető autoroot package MT6589: [link]
Hoppsz, megelőztek. -
-
osztraksajt
őstag
válasz
Nekem megvan az autoroot package.
-
válasz
CoolBoy323 #30222 üzenetére
Még sose' használtam, szóval passz.
(CWM+root.zip-et szoktam használni) -
-
sasa311
veterán
Azért, mert drága telefonra nincs gari
instantwater
Ja. Ezért vásárolok minidealről. Messze a legkorrektebb webshop, gyors, megbízható és nincs rejtett költség... Mert jól néz ki, hogy fasztkardtekk meg pandavíl meg hangyaélet mennyire ócsó', csak még itt egy +3$ a free shippingre ha rag. számot akarsz, ott 4,5% PP fee aztán ugyan ott vagy, csak még gyökerek is. -
válasz
Otthoni gépemen van lementve, este feldobom valami felhőbe.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #30217 üzenetére
asszem 300$ felett nem lehet paypallal fizetni a fastcardtechnél vmiért
-
-
válasz
würzburger #30212 üzenetére
A 6589-es mtk platform autoroot-ja. Ha jól emlékszem, a Myaudio Q508-ban is az van.
-
válasz
Musaka #30104 üzenetére
szerinted szegeden képfeldolgozással kapcsolatos kötprogramot egyetemista még tanuló programozók hány óra alatt csinálják meg? Pl ismerősnek a kézzel vezérelt egér mutató? (fel, le, jobbra, balra, klikk, nagyítás, kicsinyítés)
2-3 fős csoportoknak voltak hasonló feladataik ...
szóval ez pont nem egy túl nagy projekt feladat szerintem, hanem csak egy pvf (Paraszt Vakító Feature)
-
würzburger
aktív tag
Srácok hol tudok segítséget kérni Myaudio Q508 rootolásához?
Nem sok infot találtam erről a témáról... -
csabili74
aktív tag
Szerintetek ez valós? Vagy csak megint Fastcardtech linkség?
-
akos727
senior tag
válasz
gipsztigris #30154 üzenetére
Enyem szerencsere gyarilag jo kijelzot kapott, igy nem kellett szervizbe rohangalnom vele. Azert a fullhd monitort kicsit nagyobb tavolsagbol nezem, igy igazad van, hogy az alacsony ppi nem feltuno.
SGS2-re is mar fura raneznem, nem mintha nem lenne megszokhato, de eleg szembetuno a pixel-suruseg kulonbseg.
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez nem a PayPal topik Uraim!!!
-
blueye
veterán
válasz
fateless #30203 üzenetére
Most nem vásároltam. Bementem a Currency converter-be és ott a Currency Exchange-el kiszámoltattam, majd hozzáadtam a Mo-ra érvényes +3,5%-ot.
Valóban, átmegyek ide: http://mobilarena.hu/tema/paypal/friss.html
-
Fandango
veterán
Hol kell beallitani paypal-en, hogy a bank valtsa at a kifizetett osszeget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest