-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
Valakinek bejön most a Minideal?
-
RVR400
veterán
-
csabili74
aktív tag
Valaki mondja már meg, hogy az A7 vagy az A9 a gyorsabb proci?
-
-
válasz
hungobungo #33787 üzenetére
Dehát a mondat mindenképpen hülyeség
Na ez így ebben a formában jól leírja a lényegét. -
Én se vagyok megelégedve a GPS-el, nekem Lenovo A820 van. Ha jó, akkor pár másodperc alatt megtalálja a pozíciót, ha "olyanja van", akkor nem lát semmit
Plusz ami igazán zavar, hogy a rendszer nem használja a Google helyzetmeghatározását, így olyan app, ami erre támaszkodna, nem működik benne a helyzetmeghatározás. Pl. viber nem tudja elküldeni a pozíciót, facebook pontatlan, otp app nem látja a közelben lévő atm-eket... -
diegho
nagyúr
Valaki tud esetleg 4"-ig valami jó vételt? Barátnőmnek kellene valami nem tepsi netezni, facebookozni, de nem tudom ezek a 2 magosok mennyire gyorsak, mindenképpen 2+ mag és 1gb ram páros kellene ips kijelzővel.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #33788 üzenetére
Leírták azt, ami minden GPS-re jellemző, hogy attól függően erős vagy gyenge a jel, hogy hol vagy... Nagyon köszi, teljesen hasznos információ!
-
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #33787 üzenetére
Max arra utalhattak, hogy az első pozícionálás sebessége területenként eltérő lehet a látható műholdak száma miatt, bár ez is hülyeség mert pont az a lényege a GPS-nek hogy mindenhol működjön
-
apuc
őstag
A Q9000- res okostelefonról mik a benyomások, annak akinek van is esetleg?Jó cucc?
-
PREM1Z
tag
Sziasztok!
Regota kovetem mar a topikot es most jutottam el addig hogy majd vegyek is valamit
Segitsegetek akarom kerni hogy ugye jun. 25.en "elmeletbe" kijon a Neo n003 amit mar minidealen elo is lehetett rendelni,de tegnap beszeltem joyce-al mikor lessz elerheto raktaron es a valasz: it will not produce mt6589, kovetkezo: it will produce mt6589t. Szoval nem erdemes ra varni nem lessz a sima T nelkuli procival n003? Mert 206$-ert egesz jo ara volt szemben majd a T-s verzio 300$-s araval...
-
Dinter
addikt
Minidealen hogy lehet következő oldalra lapozni?
-
válasz
cappa72 #33778 üzenetére
Jó ötlet! Volt rajta, beléptem, de kínai volt. Elindítottam az első menüpontot (gondoltam, az a reboot), erre egy almenübe lépett, ahol volt egy root angol nyelvű szótöredék. Elindítottam, újraindult és már rootolt is lett. Ezek szerint a gyári recovery-ben kell aktiválni a rootot? Köszi az ötletet!
-
válasz
hungobungo #33672 üzenetére
Sajnos se azzal, se a hármas módszerrel nem sikerült rootolni. Pedig elvileg fenn van az SU és a Superuser is. Ha elindítom az SU-t, ezt írja ki: "Az SU binárist frissíteni kell, folytatod?" Folytatásra sikertelen a telepítés. Ha a Play-ről frissítem az SU-t, akkor a frissítés utáni indításkor ezt írja ki: "Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!" Hát persze, hogy az!
Ha a 6589root-tal feltett Superuser alkalmazást indítom el, akkor a következő üzenetet kapom: "The Superuser binary (su) must be updated. Please choose an installation method. Recovery mode installation is recommended for HTC devices." Ha a sima Install gombra nyomok, akkor a következő hibajelzést kapom: "There was an error installing Superuser. Please send a log of the error the developer." A Recovery install gombot nem mertem választani, de amúgy sincs állományom, amit recovery-ből fel tudnék tenni.
Hungobungo, nincs valami ötleted erre? Vagy valaki másnak?
-
alexw801
senior tag
válasz
tjb007 #33770 üzenetére
Ne értsd félre, amit mondtam ironizálva.
A jd.com egy belső kínai web shop, kint dolgozó kínai kollégáim javasolták, mert ők is használják. Nincs információm arról, hogy külföldre szállítana.
Amúgy megbízható, főleg ha átvételkor kp. fizetek - mi lehetne itt a rizikó? A termék eredeti felbontatlan csomagolásban volt, kis ajándékokat is adtak (8GB MicroSD, card reader, Power bank, stb.) Ha garanciális ügyintézésre kerülne sor, vissza kellene küldeni a kollégáknak, hogy ők intézzék.Ez csak annak lehet hasznos információ, aki oda utazik, és legalább 2 napot tölt egy helyen, mert megrendeli és másnap átveszi. Nem kell boltokat járni, és a webshop mindig olcsóbb, mint bármilyen üzlet.
És erre kb. hatodik ottani munkavégzésem során jöttem csak rá!
Ahogy az oroszok mondják: nye imej szto rublej, no imej szto druzej - nem legyen 100 rubeled, de legyen 100 barátod. -
alexw801
senior tag
válasz
tjb007 #33754 üzenetére
a jd.com-ról nemcsak rendeltem, de másnap ingyenes kiszállítással át is vettem, a futárnak fizettem.
Ezt pár napja itt jeleztem is.
Apróság: ez Kínában működik, Yüanban kell fizetni, ott.
A Yüan árak a külföldre szállító "Wholesale" oldalak ára alatt vannak, természetesen.
Jellemző árak: ZTE V970, 699 Yüan (kínai bankban valuta vételi ár: 6.08 Yüan = 1 USD)
ZTE V987, 1299 Yüan (egy héttel előtte 1499).
A többi árat nem teszteltem. -
kmisi99
addikt
Kösz az infókat meglesem őket
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #33764 üzenetére
A kereso!
-
Mik most a best buyok 2-4 magos kategóriákban?
Tudnátok írni 3-4et 2 és 4 magos telókra.
Ár/érték arányban legyen a legjobb...
Köszi -
projekt
csendes tag
válasz
hungobungo #33759 üzenetére
Nem hinném, ez egy idézet volt az antelife.com oldalról és igen depends lesz a nyerő szerintem is.
-
projekt
csendes tag
A gps sokaknak nem az igazi lehet ez az oka: All MTK CHIPS Phones GPS signal strong or weak , depands on the support of local GPS signals. - antelife.com
-
kmisi99
addikt
Barátnőmnek szeretnék teló 120 dollárig kb. Szóval a lenovo a660 kilőve mert nem a leg nőiesebb teló. Nincs nagy igény csak jó minőségű legyen és max 4 colos.
-
hungobungo
senior tag
válasz
konigjanos #33753 üzenetére
Nekem nemrég ajánlotta az "eredeti kínait' a haverom, ugyanez kottára, úgy emlékszem hogy iNew i4000 FHD a neve, van hozzá két akksi, egy 1750 és egy 2550mah (vastagabb hátalappal), 230$ környékén lehet kapni.
-
tjb007
nagyúr
Erről az oldalról rendelt már valaki ?
Olvastam, hogy valamelyik nagy kínai áruház oldala, de a többi oldalhoz képest túl olcsónak találom az árakat (mondjuk nem mintha gond lenne, csak ha már rászánom magam, akkor nem szeretnék befürödni. -
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #33737 üzenetére
Ez tiszta thl w8+ tudás alapján nem?
-
xysdrtz
tag
Köszi mindenki! Lehet hogy a meleg teszi...
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #33750 üzenetére
Inkább csak elzavarták, mielőtt túl sokat kérdezne.
-
CoolBoy323
nagyúr
20 másodpercen belül 3 is lecsaptatok a válaszra, mint gyöngytyúk a takonyra
ez aztán a gyors, segítőkész topik
-
xysdrtz
tag
OFF: mert nem találtam pontos topicot erre. Ha mégis van bocsánat.
Gondolkozok a "kis" 7 colos samsung tabletem mellé/helyette egy csájná tablet beszerzésében. Mivel a tab.-oknál nincsenek ugyanazok a márkák mint a telefonoknál ezért jön a kérdés hogy:
Melyik márkákon gondolkozhatok?
Mindenféle képpen 9.7" vagy 10.1" méretű kéne.
Ár: max. 250 USD.
(minideal-es rendelés lenne valószínűleg) -
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Umi x2-höz lehet valahol kapni szilikon tokot meg képernyővédő fóliát? sehol sem találok -
amisis
aktív tag
Tudnátok segiteni telefont keresnék maximum 50ezer ft ig!
Elvárások:
-min:1gb ram
-4 magos processor
-HD kijelző
-min 4.7" kijelző
Inkább olyat keresnék ami másnak is van hogy legyen vmi tapasztalat
Előre köszi -
amisis
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33740 üzenetére
itt megtalálod
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33735 üzenetére
Rendben, most néztem egy videót róla, nekem tetszik, ha tényleg nem olyan vészes, lehet ez lesz a befutó. HD kijelző, viszonylag nagy kijelző, és ha tényleg olyan minőségi
-
amisis
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33737 üzenetére
Hát a hsz emet lehet olvasni a hozzászólásokban azon a blogon, énis kiagadtam ezért ez már pofátlanság
Pedig oda van írva hogy :"előző termék pozitív fogadtatása" ki volt ez az eszes aki nem néz körül??annak csak gratulálok
-
CoolBoy323
nagyúr
MyAudio Phone Series X5F kapható itthon
Van pofájuk ennyiért adni??? Azt vágnám agyon, aki meg is veszi ennyiért... ez felháborító komolyan
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #33730 üzenetére
Huhh, rákerestem, most felhasználóra, (Bagirára) és az OGS-ről azt mondta, hogy színeződik, ha nyomja az ember..
Persze nem éppen a sima érintéstől, de ez így szerintem kiesett nálam. Van 1-2 helyzet, ahol jól jönne, ha nem tenne ilyet.
-
amisis
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #33730 üzenetére
Rendben köszi a tájékoztatást majd zaklatni fogom e dolog kapcsán.
-
Telegdy
aktív tag
A csomagom státusza most ez lett:
Despatched to overseas (Country code: HU)
Ez meddig szokott tartani? Itt jön a sok várakozás?
-
amisis
aktív tag
válasz
Pumika1975 #33722 üzenetére
Ja értem de például ebben a videoban se tudnád megkülömböztetni a kettő telefont.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Melyik a legjobb telefon olyan 165$-ig bezárólag (maximum 170$ kb, de tényleg a végső az már)? MTK6589 kellene, és minimum 4.5", legalább qHD felbontással. Nézegettem párat.
vowney V5
ThL w100
Lenovo A820
B9500 (erről tapasztalat? )
Cubot GT99Ezek közül melyik érné meg a legjobban? Minél nagyobb, annál jobb persze (coll)
Személyes tapasztalatokra lennék inkább kiváncsi. Köszönöm
-
amisis
aktív tag
válasz
Pumika1975 #33712 üzenetére
Úgy értem hogy megszólalásig ugyan az mert valahol olvastam hogy még a ficsöröket is megkapja (airview meg az infatávirányitó) tehát ez csak a logo ban külömbözik meg procibol is csak mtk6589 kap de fhd ez is. Azért kérdeztem mert hátha vki ismeri ezt a telefont(azért ez sokkal jobban hasonlit mint egy feiteng h9500+ vagy társai.)
-
sasa311
veterán
válasz
atomchicken #33717 üzenetére
Ha használható, jó telefont akarsz akkor én nyugodt szívvel ajánlom az A660-at.
Fateromnak vettem (főleg az IP67 és GG miatt). Meglepődtem milyen jó!
GPS-e jobb, mint a G3-nak, a menükezelése gördülékenyebb, mint bárminek, amivel eddig találkoztam (pedig egy 30-40-50 kínai telefon járt már nálam). és ahhoz képest, hogy 1500-as az akku benne faternak kibírt 4 napot úgy, hogy 2x töltött rá max. 20 percet, de a wifi 2 napig aktív volt mert véletlen bekapcsolta
-
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
100-110$ között keresnék telefont.
Egyetlen kikötés, hogy lehetőleg minél kisebb legyen a kijelzője, egy lány kezében is könnyen elférjen.
Sajnos alig találni kis képernyős kínai telefont (dual sim nem szükséges, de szinte az összes kínai telefon dualos)Én a Lenovo A660-at néztem ki, de az is már 4colos, ha esetleg valaki tudna jobbat, akkor ne tartsa magában.
(Lehetőleg valami ismertebb vagy jól bevált márkából!)Köszi:
Gábor -
smkb
őstag
Sziasztok,
A THL W8 és THL W7S szinte dollárra ugyanannyiba kerülnek, miközben utóbbiba nagyobb így elvleg drágább lcd jutott. A W7S-ben a normál MT6589 van, vagy a gyengébbik?
-
RVR400
veterán
válasz
Mondhatjuk úgy, hogy:
MORE ORIGINAL.
-
Švejk
őstag
válasz
Nem, ők csak példát vesznek a nagyokról, hogy tanuljanak
-
amisis
aktív tag
Sziasztok most találtam ezt a telefont szerintetek ez tényleg igy nézki vagy csak vki lehámozta a samu feliratot csak mert ez tényleg 1:1 úgy néz ki
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
UMI X1-be, meglévő előfizetés mellé, ha beteszek egy csak netes SIM kártyát, akkor csak a PIN kód kell és más nem? Esetleg kell még ezen kívül beállítani valamit? T-s netről lenne szó.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Ma disputoltam egy Pandawill-es rendelést. Fél óra múlva a Panda oldalán Items Refunded lett a rendelésem $2.91 Adjustment Fee-vel. Ezek szerint visszautalták a bankszámlámra a pénzt? Paypal-on még semmi nem látszik ebből.
-
zsocy
őstag
válasz
Killerlaca #33686 üzenetére
Tegnap délután rendeltem a G3S-t a minidealtől és most küldték a tracking számot.
1, 2 napig még ne aggódj szerintem. -
MAC72
tag
G-Sensor Calibration problémámra tud valaki megoldást? Elő lehetne varázsolni valahogy ezeket a menüpontokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest