- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-03 07:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
aktív tag
Hali,
masik romot nem hinnem hogy lehetne talalni ehhez, de azon a linken, amit Laza kollega talalt, [link] azt latni ezen a Jodom telon, hogy valoszinuleg MIUI rom van rajta. Ha ez tenyleg igy van, akkor kell legyen egy market app (google play szeru ) installalva a telon, abban keresd a "google installer" appot, Eric Xiang programozta. Ezzel az appal remelhetoleg fel lehet tenni a google playt a telora.
-
Laza...
addikt
-
gaben1117
senior tag
-
GeoPhoto
tag
Pandawill Happy Hour egy gyorsasági játék
Kolléga most csapott le egy tabletre sikeresen...Amiért többet is levonthat a PP az a következő:
A Panda átirányít a PP-re, ahol engedélyezel egy tranzakciót (sajnos azt sehol nem láttam kiírva hogy ez még változhat) majd visszamegy a Pandára, ahol még kiválaszthatod a szállítási metódust, ami elvileg ugye az árat is változtatja. Mivel a HH közben nemcsak a szállítás változik, hanem maga a termék ára is ezért megtörténhet, hogy teljes árat számolnak... Amit még tapasztaltam, hogy az első és a második forduló között is felugrik teljes árra, ami viszont a Panda programozóinak a hibája.
-
b0bcat
addikt
-
iMaverick
addikt
-
RVR400
veterán
Sajnos nekem küldtek egy hibásat. Idegesítő, mert ha egyszer kibontja, és bekapcsolja, mielőtt elküldi, akkor nem lenne semmi gond. Így viszont buktam rajta 2800 Ft-ot. Ami valamennyire redukálódhat, ha továbbra is romlik a forint, de akkor is legalább 2000 Ft bukó, és 1.5-2 hónap telefonra várakozás.
-
CoolBoy323
nagyúr
nem ez a trollkodás, hanem h nagyon sokat nem csak ide, hanem a hirdetésekbe is leírják, hogy itt-ott-amott hány dollár, szoroznak egyet nagy ügyesen, és pofáznak, h miért drága, mikor ennyi meg annyi kintről...
senkinek semmi köze hozzá!!!
én sem megyek oda Viktorkához, és kérdezem meg, hogy mi a (teremtőd ülő gumójáért) ennyi az áfa és még sorolhatnám napestig a példákat, de nem teszem, mert csak rá fognak már jönni a trollok ezekre

-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Flexy90
senior tag
Ez így rendben is van, csak amit olvastam, az ember állította, hogy nem annyit vontak a számlájáról mint amennyit a paypal írt, de úgy látszik akkor ő volt figyelmetlen. Nekem pont az tűnt nagyon furának, hogy a paypal más összeget von le, és ez lehetséges, de akkor úgy néz ki, hogy a hozzászóló csak "benézte"..
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
hungobungo
senior tag
-
dhgm
tag
-
dhgm
tag
-
csabili74
aktív tag
-
Chaser
legenda
-
dhgm
tag
-
Bagira01
veterán
-
M3oH
addikt
-
gps76
őstag
-
Bagira01
veterán
-
maross
nagyúr
-
sasa311
veterán
-
kosturica
őstag
-
hunaqua
addikt
-
csibe1
veterán
-
kosturica
őstag
-
raulicio
senior tag
A haldoklás szerintem nem igaz. Viszont tényleg sokat csúszott a megjelenés. Amúgy a gizchina-n is 05.08-at írtak megjelenésre, szerintem az a valós, szóval akár még az is lehet, hogy már van nekik "in stock" vagy aa napokban kapnak. Vagy csak ők is olvasták a gizchina-n és bekamuzták....
Most jó sokat segítettem, ugye!
Amúgy ez a telefon engem is érdekel!
-
helltp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
Boltonként és készülékenként is változó lehet a helyzet. Van amiken egy darab kínai soft sincs és magyar nyelvet is tartalmazó ROM-mal kapod, szóval bekapcsolod és használod mintha itthon vetted volna.
A 8GB-os ThL W8 amiket mostanában vettünk az mind ilyen volt. Biztos van még más típus is ami így jött. Ki kell nézni mi az ami tetszik és rákeresni a típusra itt a fórumban, hogy miket írtak róla a tulajok.
-
Raqueia
tag
a minöségükben én nem éreztem különbséget. a kijelzöje szerintem nem jobb, hanem nagyobb felbontású. azt neked kell eldöntened, hogy a te szemed mit igényel ezen a téren. és bár a g3 sem egy lassú készülék, de az tény hogy fele akkora teljesítményü procinak kell kihajtania közel kétszer annyi pixelt. de én elfogult vagyok mert nekem amoi n828am van.
-
gps76
őstag
Csak roviden:A G3 gpu(sgx531)-ja hivatalosan nem tamogatja az 1280-as felbontast,csak a 960-at,igy azon kicsit "darabosabb"a mozgasok megjelenitese,a negymagosban levo(sgx544) meg az 960-al ketszer elbanik,igy az utobbi jobb valasztas lehet,a qhd felbontastol ne felj,nem.lesz pixeles. Ami az Amoi mellett szol meg a droid 4.2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Goddess of Victory:Nikke
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kolléga most csapott le egy tabletre sikeresen...

)