- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
-
laslie92
senior tag
Most nagyon olcsó!
Akció van! Postáznak MO-ra is [link]
-
Tegnap reggel levettem a THL W7-em (mtk 6589, 2300mah akku) a töltőről, néhányszor telefonáltam, meg hallgattam egy fél óra zenét és este még 86(!) %-on volt az akksi
szóval RESPECT
ha nem használja az ember szerintem 3-4 napot is kibír
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
30-40e környékén milyen kínai származású telefon létezik kifejezetten jó kameraminőséggel és megbízható hardverrel, minőséggel? Teljesítménnyel kapcsolatban nincsenek annyira nagy elvárások, de a jelenlegi Xperia Live with Walkman már kicsit lassúnak tűnik egy-két helyzetben. -
fazek99
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #30777 üzenetére
Van rajta led. Zolden villog, ha ertesites van, toltesnel pedig folyamatosan vilagit.
A legfrissebb altalam ismert topic:
http://prohardver.hu/tema/re_lenovo_a660_mindketten_tulelik/friss.html -
-
bprubin
tag
válasz
Mateosz #30763 üzenetére
Hétfőn küldöm vissza a Minideal-nak.
Egy hónap alatt az akksi elromlott,a hangszórója csak úgy működik,hogy a hátlaphoz egy lapot kellett feszíteni,a telefon 3G képessége kritikán aluli (600kb/s-1mb/s).
Csak azt nem tudtam eldönteni melyik a szarabb telefon a G3 vagy a G2S,ugyan olyanok,igazi gagyi kínai márka. -
huan
őstag
válasz
Vjankovics82 #30777 üzenetére
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82 #30737 üzenetére
valaki válaszolna légyszíves! és hol van a lenovo a660 topikja?
-
-
Švejk
őstag
Mi a legjobb, minimum 5,7"-es négymagos szörny? Most a GooPhone i9 a kiszemelt, de a Caesar A9800 se rossz. Szerintetek?
-
blueye
veterán
Hallott vki már olyan 4 magos / 1 GBos telefonról ami kb. a Lenovo a660 utóda lenne IP67-tel?
-
szpali
addikt
válasz
chesterboy #30730 üzenetére
kéne
-
tvamos
nagyúr
válasz
#40993792 #30609 üzenetére
Erzek nemi szarkazmust a valaszodban.
Ugy latom, neki sem "férnek bele az ingerküszöbödbe":
http://www.youtube.com/watch?v=PgDCPNioH6c
Tudom, hogy ez nem droid, meg dual sim, 23:20-nal mondja a frankot.
Ot is pont egy Lencsi akasztotta ki mint most engem is... :-)
(Nekem A789 van, ROMolgattam en is, mielott ledobta az agyam a szijat.) -
Mateosz
aktív tag
válasz
Tybike81 #30697 üzenetére
Megerősíthetem, amit a többi JY G2S tulaj írt: ez egy nagyon jó kínai telefon.
GPS-ben nem a legerősebb, és a mikrofonja kicsit el van rejtve alul, de másba nem igazán lehet belekötni.
Minőségi benyomást keltő ház, szép kijelző, gyors rendszer (4.1.2.). Sokkal jobb a wifije, mint a Defy+omnak volt.
És a magyar nyelv is megoldható hozzá.
(a BT-t még nem próbáltam..)Bagira01: JY G2S is 3 színnel tud jelezni: piros, zöld, kék. (töltés, esemény, facebook; de rengeteg appal át lehet programozni)
-
covek
csendes tag
Üdv!
Szemezgetek ezzel: [hdc galaxy note 2]
Valakinek esetleg ilyen és megosztandó tapasztalatok?
A hdcmobile.com-al kapcsolatosan vélemény, tapasztalat?
Köszönök minden infót! -
Fandango
veterán
válasz
Stereopheis #30751 üzenetére
En 1 napja hasznalok full HD-s telefont, egy percig nem bantam meg, hogy azt vettem. A kijelzo fantasztikus, az, hogy mennyire eszi az akksit meg nem igazan helytallo 1 nap utan, de ennyi ido alatt nem tunt fel, hogy olyan nagyon zabalna. A fogja a gput, procit nem vettem eszre semmiben, a telefont nem jatekra vettem igy ez sem mervado, egyeb hasznalat mellett meg nem vettem eszre.
Csak ugy proba keppen szedtem le YT-rol full hd trailereket, hogy megnezzem milyen, hat jobb mintha monitoron neznem ugyan abban a felbontasban.Tehat en nem erzem, hogy melle fogtam volna a full HD-val.
-
laslie92
senior tag
Valakinek van s5 butterfly vagy X920e vagy H920 as telefonja az csinálna egy részletes leírást a akkumlátor méretéről! mert nekem az Mlasihoz csak 1db 2500mha -os aksi adtak. Bár elég de szeretnék még egyet és pandawill-en nincs az mlaishoz! És hátha jólenne valamelyik hozzá!
-
Stereopheis
tag
Üdv!
Olvastam valahol, hogy a full hd a telefonra már csak parasztvakítás, eszi az akkut, fogja a gpu-t és procit, ebben az esetben a sima hd a jobb. "A kevesebb több" alapon. Vélemények?
-
válasz
hungobungo #30749 üzenetére
Nem igazán érzek értékelhető különbséget processzorerő tekintetében (van MTK6589 és A31-es tablet is nálam), viszont messze jobban optimalizált a rendszer az MTK-hoz. Eleinte sok apró akadást éltem meg az A31-gyel ,amit egy héten belül 3 frissítéssel orvosoltak, de akkor is meglepő volt induláskor mindez.
Szintetikus tesztek engem egyáltalán nem érdekelnek, egyébként meg jó mindkettő. Nekem - talán a telefonok miatt - az MTK szimpatikusabb.
Úton van még egy RK3188-as tablet is, így meglesz mind a négy (A31, RK3188, ATM7029 - ebben pozitívan csalódtam - és MTK6589)
Igazából mindennapi dolgok esetén tök mindegy, melyik van, játékoknál persze biztosan jobban kijön a különbség (bár A31 és MTK jobb GPU-t használ). Értelme sincs anna kegyébként, hogy ilyen hardverrel rendelkező tabletek legyenek nálam, mert telefonban is az MTK6577 bőven kiszolgál, meg nem akad, ezért rendeltem egy MTK6577-es tabletet is böszme nagy akkuval aztán lehet, hogy leváltja az összes négymagos csudagépet.Nem igazán tudom egyébként, miben tudnék felelni a kérdésedre, ha van ilyen, nyugodtan küldd el privátban és ha lesz időm megnézem. (De most még két ROM-ot fel kell húznom egy-egy telefonra ma este)
-
Bagira01
veterán
válasz
Terentius #30746 üzenetére
Nem feltétlenül attól vesz valaki egy adott típust, mert mellétömnek minden szart a dobozba. Neked inkább a thl, van akinek meg az nem jön be. Amúgy tokot 6-7$ körül lehet hozzá venni fóliával.
(igaz én is eladom, de nekem nem is kellett, amúgy ami fura, hogy ha viszonylag normális áron próbálja adni az ember akkor még alkudoznak, aki meg 10-15k-val a vételár felett hirdeti annak meg ömlengenek a hirdetésbe, hogy milyen frankó)
-
Terentius
őstag
Minidealen newman k1 mellé nem lehet még gy akksit kérni?Illetve jár hozzá tok,headset,fólia?
-
Vjankovics82
senior tag
Most rendeltem meg a lenovo a660 telót innen[link] remélem király lesz!!!
van rajta értesítő led valaki tudja?
-
chesterboy
tag
Az Umi X2-hoz mit szoltok?
-
-
ouzohuto
senior tag
-
ouzohuto
senior tag
Na Newman K1 rol irok most is, de hogy nehogy kovezes legyen a vege csak annak aki szeretne.privat es irok vissza.
-
alázógyík
addikt
válasz
vinibali #30714 üzenetére
Én próbáltam, de nem tetszett. Magyar sincs, lassú is volt.
Én inkább ezt használom : iocean-x7-8Szerk.: Megnéztem, mind a Sonyn, mind az Arcticen 2 vonal van a 3,5 csatin.
-
betyarr
veterán
kérhetnék egy thl w8 és egy zopo c2 akku méretet?univerzális töltő miatt kérdezem,hogy jó-e bele?(a w8-é nem jó,ez csak viszonyításképpen kell).
-
fujifilm1
senior tag
válasz
dorika87 #30699 üzenetére
szia.
a követelményeket azért gondold át ha javasolhatom...
kamera milyen legyen? (biztos hogy az is kelleni fog....)
vaku legyen benne?videó telefonálást (pl:skype) használni akarsz a jövőben? mert akkor belső kamera is kell...
képernyő méret?stb.
olvass el egy részletes leírást tesztet ha javasolhatom. pl [link]
hátha megjön az étvágy.... -
vinibali
őstag
aki nem próbálta még, nagyon jó ez a ROM X7-hez. nova launcherrel indulás után 415megát kajázik a rendszer. a kamera teljes képernyős 8MP-es képeket lő(13MP-es app nem csinált jobb képeket, csak felskálázott) és van benne HDR!
-
fil
őstag
válasz
A G2S kétmagos. A másik négy. Ezért nem igazán illik összehasonlítani őket.
Amúgy a G2S szerintem nagyon jó kis teló. A design , a kivitelezés ,a minőségérzet szuper. A fém - nem krómozott műanyag keret - nagyon masszív és elegáns külsőt kölcsönöz. Sajnálom ,hogy az újabb modelleknél ezt elhagyták. Nekem plusz pontot ér a 4"-os méret is. Egy hibája van a gyenge gps ,de ez más ilyen chippel szerelt készülékeknél is gyakori gond. -
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #30705 üzenetére
200 ért nagyon nem éri meg a telo ahogy fastcardtechnél van 175 dodo lenne a reális ára van egy olyan érzésem, hogy pár hét és magához talál az ár
-
-
Illetve, tudomásom szerint itthon illetve európában csak 900/1800 a GSM (2G)
-
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #30650 üzenetére
Én akarok g3s -t rendelni én is a fizut várom 2 hét aztán hajrá
Ha addig vársz akkor benne vagyok
-
sasa311
veterán
válasz
Nem egy kategória. A G2-ből a legjobb verzió is 1 gb ram / 2 magos processzor.
A V5 egy 4 magos konstrukció sokkal modernebb soccal.Több G2 is járt már a kezeim között. Nem egy rossz telefon, de van 1-2 nyűgje. De legalább van hozzá közösségi támogatás, ha bármi gondod akadna (ROM-ok, stb...). A Vowney egy totál ismeretlen gyártó. Van hozzá pár elérhető ROM, de messze nem annyi, mint a JY-hoz és ki tudja, hogy a jövőben mi lesz vele.
Ha rászánod azt a ~180$-t amibe a V5 kerül akkor viszont mindenképp mtk6589 SOC-t érdemes venni, mert sokkal modernebb minden szempontból, mint a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest