- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
fudi2002 #137135 üzenetére
Az a gond, hogy én megszerettem a MIUI-t, ezért is vennék inkább Mi 6X-t, mint Mi A2-t a B20 feláldozásával.
Én elhiszem, hogy 4 GB ram elég kellene hogy legyen, stock androidra szerintem ez igaz is, de a MIUI erőforrás igényesebb. Valamit, valamiért.Azt hiszem rövidre zárva, a Mi 6X 6/64 GB, SnapDragon 660 - 66.000 Ft-ért elég bestbuy. (de sok 6-os..
)
-
Flexy90
senior tag
Köszi!
A B20 hiánya nem katasztrófa, a Mi 5-ben sincs. Tatán/Tatabányán simán van 4G így is.
Egy gond van a 6X-el, az pedig a mérete. (Illetve hogy nem "fért" el rajta a jack csati)
Méretben a Mi 8 SE lenne jó, viszont ~95k, ezt a felárat pedig számomra nem éri meg a 6X-hez képest. -
Flexy90
senior tag
válasz
fateless #137108 üzenetére
Jelenleg a Mi5-ön 4GB-ból, átlag 1.2 GB szabad, és rendszeresen előfordul, hogy az előző alkalmazást megnyitva elkezdi újra betölteni. Engem ez idegesít, mert lassúnak tűnik így a telefon.
(#137107) Ájvé
Mi 6X Global = Mi A2, tehát ugyan az a kettő telefon, csak az A2 tiszta android, a 6X pedig MIUI. -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Xiaomi Mi 6X alternatívát? Az sem baj, ha kisebb
Jelenleg Mi 5-t használok, ezt cserélném le.Mi 6X: Snapi 660, 6GB RAM 64GB ROM, Dual camera - kb 66eFt.
Fontos lenne a 6GB RAM, de ebben az árszegmensben sajnos nem jellemző.Köszi!
-
Flexy90
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130062 üzenetére
Természetesen tudom, hogy nem egy kategória, ezért is kérdeztem, hogy megéri-e felárat a Mi5. Hardveresen nekem a Note4 is elég, de inkább a Mi5 felé húz a szívem.
Van olyan tulajdonsága a Note4-nek amiben veri a Mi5-t? (Pl üzemidő?)
Illetve megéri várni a vásárlással a Mi6 megjelenéséig, várható, hogy lejjebb megy a Mi5 ára?
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Két telefon között vacillálok:
Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Mi5Kell a 64 GB tárhely, mivel két SIM esetén nem tudom bővíteni.
Melyiket ajánljátok? Nem tudok dönteni.. -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Olyan DUAL simes telefont keresek amiben külön slot van az SD kártyának, snapdragon procis és max $200.
Előnyben részesítem a Xiaomit, de nem tudok olyan modelt, ami megfelel az elvárásoknak.Létezik ilyen?
Ha nincs külön slot az Sd-nek, akkor legalább 64 Gb rom kellene, de az meg a $200 keretbe nem fér szerintem bele. -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Honnan érdemes most telefont venni? Utolsó infóm a chigon, az aliexpressen.
ÁFA-val számolva, vagy EU raktárból elkerülve azt! -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Be lehet valahogy kapcsolni az USB Mass Storage módot az MTP helyett?
MTK 6592
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Kaptam céges telefont, de nem szeretnék 2 készülékkel mászkálni.
A dilemmám az, hogy nem szeretném, ha a rámásolt telefonszámok bekerülnének a gmail-es névjegyzékembe! Megoldható ez?Nem szeretném sim-re se menteni, meg amúgy sem férne rá az összes kontakt.
Továbbá a névjegyzék vCard (.vcf) formátumban van meg, tudom ezeket egyszerűen importálni? Minden kontakt külön fájl.
Előre is köszi! -
Flexy90
senior tag
válasz
#18193920 #87757 üzenetére
Az sd-t kell választani telepítési helynek, build.prop-ban meg átírni a címkézést, hogy a belső sd-t vegye másodlagosnak, így majd arra települnek a progik. Frakk te biztos tudod mit mire kell átírni
nekem a g3s-ben pont az tetszett hogy egybe volt particionálva a tárhely, ezért annál nem volt ilyen gond. Most a redmi note-on zavar is, hogy 3 tárhely van..
-
Flexy90
senior tag
válasz
mrkatona #60570 üzenetére
Ezt így ebben a formában nem tudod megoldani. Erre jó a miracrast, viszont ehhez kell egy céleszköz amit a TV-re kötsz. (lényegében egy hdmi csatlakozós wifi eszköz).
Viszont amit meg tudsz csinálni a jelenlegi felállásban, az a videók, képek, zenék lejátszása a tévén. Ez a DLNA, ami egy streaming szolgáltatás. Erre van pár alkalmazás a Play-en.
Én a laptopomon használom a DLNA-t, letöltök egy filmet, a tévén meg megnézem, másolgatás és vezetékek nélkül.
Erre a Serviio-t használom.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Cpt. Flint #60363 üzenetére
Nem tudom miért gondoltam..
De megnéztem, pl. a pandawillen tényleg írják, hogy nem tartalmaz forgalmi adót.
Köszi! -
Flexy90
senior tag
Ha már téma az áfázgatás, akkor felvetem, hogy Kínában 17% a VAT, gondolom a webshopokban lévő árak azok forgalmi adóval terhelve vannak...
Akkor mégis miért van az, hogy nekünk a bruttó árra még a magyar hatóságok rászámolnak 27% ÁFA-t? Nem az lenne, a fair ha visszaszámolnák a nettó árat és arra számolnák a 27%-ot?Valaki tudja a miértjét? Vagy totál hülyeség a gondolatmenetem
-
Flexy90
senior tag
válasz
svgyula #57015 üzenetére
A "hozzáértő" barátod milyen problémákra panaszkodott? Nekem a MiniDeal magyar nyelvet tartalmazó rommal küldte, de bármelyik romot lehet magyarítani, sőt mostanában a spanyol romfőzők is beleteszik a magyar nyelvet az újabb romjaikba. Szvsz nincs vele semmi probléma azért mert magyarítva van!
-
Flexy90
senior tag
válasz
Mittu88 #55832 üzenetére
Contact To Excel
Én nem próbáltam, de pont arra jó amire neked kell. -
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #50777 üzenetére
Ezt nem mondtam. Őt kell megkérdezni, hogy hogy csinálja..
-
Flexy90
senior tag
Amit eddig a többiek nem írtak:
"- Vodafone-os mobil internet menjen rajta (bár gondolom ez nem probléma)"
De igen, sajnos probléma, mert a kínai telefonok zöme nem támogatja csak a WCDMA 2100-at, a vodafone pedig használja a 900 MHz-et is, főleg vidéken. Így ha te vidéken vagy, akkor ezekkel a készülékkel maximum Edge sebességel internetezhetsz. -
Flexy90
senior tag
válasz
atee_13 #45798 üzenetére
Ha paypal-t használsz, csak akkor fog a bankod árfolyamával váltani ha:
1. ha a paypal számlád össze van kapcsolva a kártyáddal, és be van állítva, hogy a bankod váltson, ilyenkor devizában írja az összeget nem Ft-ban.
2. ha a paypal számládat dollárban nyitottad és nem forintban, és átutalásnál szintén dollárban küldesz rá pénzt. (elméletben - nem próbáltam)A többség 1. pont szerint használja, aki viszont nem kapcsolja össze a paypal számláját a kártyájával, hanem csak átutalja forintban az összeget, annak mindig a paypal fogja váltani a saját árfolyamán.
-
Flexy90
senior tag
Jól sejtem, hogy most a legjobb ár/érték arányú telefon a Jiayu G3S Turbo $180-ért?
-
Flexy90
senior tag
(#41809) CineDOG1: Már a P770-el is leálltak. Rájöttem az a shenzenes visszaszámláló az volt a minidealen a minap. Viszont így már év végére ha úgy alakul már csak majd P780-ra tudok cserélni. De lehet nem is bánom
Az csak egy discount-os visszaszámláló, ami amúgy kamu, mert ha lejár nem lesz drágább.. Amúgy megint ott van a P770-nél..
-
Flexy90
senior tag
Egyértelmű szerintem, hogy a Sony-t válaszd! Ha csak tényleg nem elsődleges szempont az üzemidő.
A lényeget össze sem hasonlítottad, ez van a Sonyban: Qualcomm MSM8960T, amely magonként 1,7 GHz-en ketyeg. A grafikus gyorsításról egy Adreno 320-as GPU gondoskodik
Szarrá veri teljesítményben a 2magos MTK-t.Az 5GHz-es wifi se hátrány no meg az MHL támogatás.. (HDMI-n rákötheted a TV-re, megfelelő kábellel)
Van kérdés -
Flexy90
senior tag
válasz
laslie92 #38537 üzenetére
laslie92
Talán próbáld ki ezt a progit: LG TV Tag On(#38529) gooool: Nem azért de a Thl W8 Beyond nem inkább $260, és nem $220? Nem mind1..
-
Flexy90
senior tag
Már van JiaYu G3S topic is!
[link] -
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36709 üzenetére
Sajna egy email-el nem sokra mész ha baj van..
-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36705 üzenetére
Kérdés, hogy ha gariztatásra kerül a sor 3hónapon túl, akkor is emlékezni fognak e, hogy mit írtak..
Mert ha minden telónál más, akkor illene kiírniuk.
Viszont ha jól emlékszem te rendeltél már W100-at (lehet h nem Anteliferól..), mi volt a garipapíron? -
Flexy90
senior tag
válasz
megint én #36616 üzenetére
Már posztoltam azóta a jó linket, de itt van még 1x.
-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36558 üzenetére
Elnézést, itt a jó link!
Siettem és kétszer ctrlVéztem
Amúgy szerintem az ezüst a szebb, az van mindig "out of stock"
-
Flexy90
senior tag
válasz
megint én #36537 üzenetére
Amint látod sokan ajánlják a G3S-t,de ha tényleg nem tetszik külsőre, akkor ne ezt vedd. Nézd meg itt róla a képeket hátha, megváltozik a véleményed! Amit még nem említettek, hogy a kijelző alatt és felett fém borítással rendelkezik.
Ami mellette szól az a nagy akku(2750mAh), a GorillaGlass2.Ami miatt meg én vacillálok a G4 és a G3S között az az OTG, ami nem éri meg a felárat..
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
G3S-nek van valami hiányossága?
A két legfontosabb amiről nem találtam infót az az OTG és a Gyroscope.
Köszi! -
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #33237 üzenetére
Nem kell a GG-t isteníteni, de tény h ellenállóbb, mint a sima üveg.
50mp-nél látszik a különbség: http://www.youtube.com/watch?v=wT8xI4PEU8c -
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #33210 üzenetére
+0.5
mert csak a fősulira járok oda -
Flexy90
senior tag
válasz
fujifilm1 #33169 üzenetére
Kicsit kellett volna csak visszaolvasnod!
Rendeltem már tőlük 32Gb CL10 SanDisk-et! -
Flexy90
senior tag
válasz
Cyborg #33158 üzenetére
Én pandawillen vettem a tablethez egy 8GB-osat, noname CL4, végülis baj nincs vele, de telefonba azért jobbat vennék! Ebayen van egy megbízható eladó, tőle már vettem pár pendrive-ot, SD/MicroSD-t, és nem mellesleg gyorsan szállít, kb 1 hét alatt itt van!
Eladó neve: sinceritytrading -
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
válasz
Cotina #32615 üzenetére
Ez így rendben is van, csak amit olvastam, az ember állította, hogy nem annyit vontak a számlájáról mint amennyit a paypal írt, de úgy látszik akkor ő volt figyelmetlen. Nekem pont az tűnt nagyon furának, hogy a paypal más összeget von le, és ez lehetséges, de akkor úgy néz ki, hogy a hozzászóló csak "benézte"..
-
Flexy90
senior tag
Srácok!
Mi az az EPO? Jól sejtem, hogy csak annyi, hogy letölti előre a műholdállásokat internetről?
-
Flexy90
senior tag
Olvastam a pandawill oldalán olyan panaszta happy hour-ról, hogy az akciós árat írta ki, fizetésnél viszont még sem annyit vontak le. Erre azt válaszolták neki, hogy máskor legyen gyorsabb.. Én nem is értem h a paypal h vonhat le többet mint amennyit kiír..
-
Flexy90
senior tag
Már írta, hogy a normál méretű SIM-el fogja a HSPA-t, szóval nem kell aggódni!
más: Az OTG meg OGS ne keverjétek már össze, mert megzavarjátok aki nem ért hozzá.
Az OGS valószínű azért lett kedvelt, mert vékonyabb megoldásmint ha két külön hardver lenne.szerk: (#31678) Cotina: Igazad van, tényleg külön jelöli!
-
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #31300 üzenetére
Nem tudom, hogy mit néznek.. email/szállítási cím/paypal..
-
Flexy90
senior tag
válasz
Maximum1 #31202 üzenetére
Köszönöm, tudom használni a keresőt, olvastam az előző hszeket is, csak azt hittem kapok vmi plusz infót.
Azt viszont tényleg nem vettem észre, hogy már el is adja.. Arról már nem dicsekszik senki, hogy miért...
Lehet rendelek én is, és eladom egy 10essel drágábban ha nem tetszik, mint a többiek... -
Flexy90
senior tag
válasz
Terentius #31187 üzenetére
Köszi az infót a THL W100-ról!
Ami engem érdekelne, milyen a kamerája, videót milyen minőségben vesz fel (FHD?) illetve a legfontosabb, hogy bírja az akkumulátora?
Ha lesznek negatív véleményeid, mindenképp írd le.
(Illetve ez annak is szól aki rendelkezik ilyen készülékkel)
Köszi! -
Flexy90
senior tag
válasz
sasa311 #30393 üzenetére
Ja értem, szóval minden verzió lehetséges
Nekem elég lenne egy 1GB RAM, de az istenért erőltetik ezt a 4GB ROM-ot.. Lenne inkább 8, mert ez így nagyon kevés, és az a baj h kétfelé szedik, és hiába raksz bele SD-t arra nem tudsz alkalmazást telepíteni mert azt már externalSD-nek kezeli a telefon, vagy van erre megoldás? (arról tudok, h fel lehet cserélni, hogy a belső tárhely kapja az extSD címkét, de..)
Nem lehetne mondjuk újrapartícionálni, hogy ne 3 tárhely legyen, hanem csak 2? -
Flexy90
senior tag
válasz
szabi__memo #30390 üzenetére
Pont most néztem GeekBuying-on.
De itt még presell állapotban van. $270/260. Ami nagyon kevés különbség, tekintve, hogy az olcsóbbra csak 1800mAh-ás akkut írnak és 12MP-es kamerát... Minidealen meg a kevesebb RAM/ROM-os a nagy akkuval van $260-ért... Most akkor hány féle verzió van már? Vagy melyik oldal leírása pontos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest