- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Terentius #32495 üzenetére
Már írom róla a rivjút.
A lényeg tömören:
- az akku inkább 2000 mAh körül lehet, de az is teljesen jó
- nem IPS a képernyő (a több műszaki adat stimmel)
- Play áruház alapból nincs rajtaCserébe az ICS tényleg ICS, nem úgy, mint egyes itthon is kapható modelleknél (lásd AKAI 3850).
Összességében ennyi pénzért jó telefon. Nem adnak hasonló tudású készüléket ilyen olcsón. (Annyit tud, mint amit az itthon boltban 40-50 ezres áron kapható tepsik, mínusz magyar nyelv, és 5 col hellett 4,7.)
-
Pocok256
veterán
Ez a telefon 133 dodoért igencsak best buy kár, hogy ilyen rusnya vörös színe van
-
akos727
senior tag
Van valakinek itt Star B6000-e? Eleg jo aron van Pandawillen, igaz, irdatlanul nagy.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32496 üzenetére
Azt írták Pandán,hogy nem volt rajta google play .Ezt meg lehet itthon oldani?
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32494 üzenetére
De írták,hogy már vett valaki.Én is úgy emlékszek,hogy valaki említette,hogy 4-et vett.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #32492 üzenetére
Na igen,de előtte valaki beszámolóját várnám aki már vett ilyet.
-
Terentius
őstag
Erről mi a vélemény:
Hero V6888 -
diegho
nagyúr
Nézegetem még ezeket a kínai csodákat, átnyálaztam az összes 150$ körüli telefont, de nem találtam jobbat a THL W100-nál. 180-ig van esetleg olyan amelyik lényegesen jobb, mint a THL? THL saját webshopját néztem, ott 145$+10$posta jelenleg a W100, egész jól hangzik 1 év garival. Valaki rendelt már innen? Tmallbox tud gift-ként küldeni és kikerülhető a vám?
-
fotosjani
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy több mint érdekes Samu klónt
A leírás szerint 2Gb RAM és 16Gb ROM van benne és csak 182$ likeus kóddal
Számomra ez több mint hihetetlen ezen az áron, de eddig nekem semmi gondom nem volt Antelife, sőt csak pozitív tapasztalataim vannak.
A Customer Reviews-ban fehér és a fekete színnél is állítják hogy valósak az adatok.Valaki hallott-e már erről a típusról?
-
melkah
tag
"LIFE Play is also available on EBAY" es ship to HU
Mi a velemenyetek rola ? ar ertek arany ? gyarto ?
-
fa4hu
őstag
válasz
umenhoffer92 #32460 üzenetére
Tényleg nagyon korrekt oldal, általában gyorsan postáznak, megbízhatóak. Egyetlen hátránya, hogy csak 6 hónap garanciát adnak a telefonokra.
-
fecg21
aktív tag
válasz
cappa72 #32471 üzenetére
hello !
Mielőtt eltűntem volna innét, még a Jiagu G3-at várták elég sokan, asszem valakinek be is futott 1 készülék, még talán olvastam is róla véleményt-már nem emlékszem....
A 4,5 col az nálam már sajnos kizáró tényező, jelenleg még mindig úgy van hogy a 720P-s kijelzőfelbontás csak 4,5 col és afölött elérhető. Bár mondjuk ha elég keskeny káva van megálmodva a 4,5colos kijelző köré-akkor még talán talán kiegyeznék vele. De emlékeim szerint sokszor már a 4,3-as is kényelmetlen volt-főleg zsebben cipelni. Főleg hogy kizárólag farmernadrágot hordok, úgyhogy még ezzel is meg vagyok lőve...
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
4.5" colosban mi most a legjobb választás ami ki jön 60.000 ft-ból?Vagy inkább legyen 5" és Iocean x7 prémium vagy Thl-W8+
Rettegek az 5"-tól
Én is kérdezném, hogy az a bizonyos hárombetűs navigáció megy e ezeken a készülékeken, de nem teszem ... viszont tapasztalatokat várok privátban
Köszi a válaszokat.
-
válasz
fecg21 #32469 üzenetére
Hű de rég voltál itt!
Azóta a kínai telefonok minősége is kiugróan javult, hát még a magok száma!
Sztem 2 magos telefonok közül a ZTE V970 egy igen jó választás. Akku gyenge (azért 1 napot elmegy), minden másban elégedett vagyok vele, így 9 hónap után is. Van topikja is. Ám ez az egyik legkisebb 4,3"-os.
Viszont nem sokkal drágábbak belépő szintű 4 magosok (~160$-ért már elérhető néhány), de ezeknél a 4,5" a mininum (legnagyobb sajnálatomra).
-
sasa311
veterán
válasz
umenhoffer92 #32468 üzenetére
Kb. le van írva az első hsz-ben, hogy +27% a teljes (postaköltséggel terhelt) árra.
DHL-es szállításnál borítékolható a vámolás gyakorlatilag.
-
umenhoffer92
csendes tag
-
fecg21
aktív tag
sziasztok !
Nagyon régóta nem jártam itt, nem tudom mik az aktuális trendek, akarok venni egy dual simes telefont, 150 usd-m van-ezért az összegért mit tudtok ajánlani ?
(4,3 colos kijelző lenne az ideális , vagy ettől kicsit kisebb-nagyobb semmiképpen. A 3g és a dual sim is fontos.)
-
Lampard19
tag
válasz
Hello.
Még jobbak is a visszajelzések, úgyhogy rendeld csak a minideal-ről. A telefon vételárán felül nincs plusz költség, szállítás idő az változó, de 10-25 nap átlagra mondom singpostal.
Na mire leírtam, már megis válaszolták. Na mindegy, megvan a megerősítés
-
válasz
Minideal az egyik legmegbízhatóbb oldal.
Pandawill hektikus. Sokat rendelek onnan is. Egyik héten minden nagyszerűen megy, másik héten minden baj van velük.
-
umenhoffer92
csendes tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy kinek milyen tapasztalata van az alábbi oldallal: minideal.net
Rendelni szeretnék egy UMI X2-t és az érdekelne, hogy a postázás hogy zajlik itt illetve milyen anyagi vonzata van? Na meg persze az időtartam is érdekelne.
Találtam egy másik oldalt is, pandawill.com -ot de kedvezőtlennek tűntek a postázási feltételek.
Köszi a válaszokat előre is. -
domerator
veterán
Hali.
Aki 1280x720 telefont használ, megkérhetem hogy írjon egy PÜ-t részemre?
Kérdezni szeretnék, de itt nem lehet.
Köszönettel
-
valenc
tag
válasz
Vjankovics82 #32454 üzenetére
És így is megrendelted? bátor
Nekem a fastcardtech nemrég két hetet ült a pénzemen ettől függetlenül skypon korrektek voltak elnézést kértek meg felajánlottak másik terméket.
-
GeoPhoto
tag
válasz
instantwater #32430 üzenetére
Igen, én voipon is telefonálok egy netes kártyával, van ahol a vezetékes számok ingyenesek, és csak a mobilért kell fizetni 10 eurocentet. Mindkét kártyám prepaid, nekem így jött ki a legolcsóbban, mert alapból keveset telefonálok
-
valenc
tag
válasz
Vjankovics82 #32446 üzenetére
Én is innen akartam csak itt is td-scdma van írva és azt nem nézted a 1gb mellet zárójelben hogy 512mb real??Vagy skypon megkérdezted őket?
-
BaginZe
tag
válasz
A "fastcardtech" és a "megbízható" mostanában ritkán szerepel egy mondatban
-
b0bcat
addikt
válasz
Erre biztosan többen kíváncsiak lesznek majd.
-
Thumas
tag
Még is sikerült találnom egy romot amit 10 perc klikkelgetés után sikerült megtalálnom erre a névre hallgat: A5000_Resistiva_Ginger Yoshi valaki esetleg tud erről valamit vagy hogy mennyire bízhatok ebben a fájlban? Ha nem jó a rom akkor tönkre is tehetem a telót?
-
gabor#
tag
válasz
Itt találsz róla bőven
[link]PH! Voip telefonálásról, beszélgessünk! -
Thumas
tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Valami normális romot keresnék a3000 res készülékhez mert a jelenlegi az valami lebutított markettel rendelkezik amiben semmi nem található az ismert programokból! Próbáltam forumokon keresgetni romokat de letölthetőt nem találtam sehol! És még egy olyan kérdésem lenne, hogy azt honnan tudom megállapítani hogy kell e rotolnom a rom telepítéshez mert a ZTE-mhez hasonló menü bejön ahol a rom zipjét kitudnám keresni de nem tudom hogy ez elég ahhoz! Nagyon megköszönném ha tudna ebben nekem segíteni valaki mert ez így csak egy nagyon gyenge okos telefon!
-
djnice
veterán
válasz
daved14 #32438 üzenetére
Nekem volt pár napig, egész jó, jobb mint a Star S4, talán a kamerája az ami kicsit rosszabb. Vékonyabb és kicsit hosszabb is mint a Star. A páromnak nagy volt, azért adtam tovább havernak (neki volt előtte a Star S4 így össze tudtuk hasonlítani). A kijelzője nagyon jó és 720p mellett 13000 pont felett mér antutuban. Csak ajánlani tudom.
-
daved14
tag
Valaki találkozott már ezzek a "géppel" HDC GALAXY SIV[link] mert videók alapján egész jó csak nem tudom arra mennyire lehet adni
-
RVR400
veterán
-
-
valenc
tag
válasz
RVR400 #32429 üzenetére
Én is ezt linkeltem
Igazából szerintem biztosan nem lehet tudni hol ezt írják hol azt... ráadásul valahol 512mb ram van benne:ez is ugyan az it td-scdmaval itt meg 512 mb ramall.Igazából ezért nem venném ezt mert baromira nem tudni hogy melyik információ valós szerintem.
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok. Feleségemnek szeretnék valami 2 kártyás telót, valami ilyesmit:
Kb 4-4,5" maximum
viszonylag jó hardver, dupla mag, 1 gb ram
Nem lenne hátrány, ha korlátozottan, de legalább egy kicsit vízálló lenne. Mert szokása eláztatni a telefonjaid.
ár: 35-max 40Köszi!
-
Maximum1
őstag
válasz
Viber, Skype?
-
Ha már dualsim, akkor valaki próbálta már azt a verziót, hogy vesz egy CSAK NET simet, a rendes számát átdobja prepaidre (kártyás), és neten keresztül telefonál?
Most találtam pár oldalt, ahol 15-20 Ft körül lehet hívni netről, és van android app.
Ennyiért megéri lemondani az előfizetést, és átrakni kártyásra.1-talk [legolcsóbb, de nincs android kliens]
evaphone
localphone
easyvoip [van kapcsolási díj]
powervoip [kapcs díjas]Remélem még belefér az ontopik fogalmába
-
RVR400
veterán
válasz
valenc #32427 üzenetére
Szerintem ez a teló, amiről beszélünk. Volt valami régebbi X1 is, ami egyáltalán nem ez volt. Meg is van
-
Covek: Én is csak jókat tudok mondani erről a telefonról, a mérete nagyon hamar megszokható és utána már elszakíthatatlan leszel a telefontól. Én nagyon-nagyon szeretem, ezen a méreten már kényelmesen lehet olvasni, böngészni, videókat nézegetni, egészen más élmény
a merülés használat függő nagyon, nekem simán kihúz egy napot ha használom, ha nem használom akkor pedig ez az eredmény:
Majdnem 15 óra alatt 19%-ot esett. Ebben kb fél óra telefonálás van benne.
Fényerőt zopo c2-vel és inew 2000-el tudtam összehasonlítani, azokkal körülbelül egy színvonal, inew-nál kicsit jobb. Bár szerintem sem túl acélos, kicsit lehetne fényesebb, napon néha gázos
-
Depression
veterán
válasz
Cyborg #32376 üzenetére
Simán elfér bármilyen zsebben, csak a miniatűr 5"-os telefonok tulajai irigykednek.
Viccet félre téve: fakóbb a kijelzője, sokkal gyorsabban merül. Minden más szempontból viszont csak jókat lehet mondani róla. Már több, mint egy hónapja nyúzom a w7s - t, de kegyetlenül, és ezeken kívül nem tudok rosszat mondani.
-
Ezt a topikot kasználta már valaki képfeltöltésre?
[Fotók, videók mobillal (telefontípust írjatok!) - képfeltöltő-oldal linkek a #0-ban] -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Sziasztok!
Egyik barátom nézte ki magának a Goophone X1-et az 1949deal-en. Mennyire megbízható ez a webshop? Paypal elvileg van, úgyhogy nagy gáz nem lehet nem? És ez a márka nagyon gázos? Én magamnak biztos nem venném, de érdekelnek a véleményeitek. Azért 115$-ért MTK6589 nem rossz, csak nekem sántít valami
-
Carline
őstag
Gondolkodok egy szép MTK6589 cpu-s tepsifon (5"-5,8") vételén, lecserélvén a 4"-os Galaxy S Advancet.
Van itt köztetek Heves megyéből (Gyöngyös környéke) olyan személy akinek a megadott méretű telefonja van és meg tudná mutatni azt nekem?
Amennyiben igen, akkor PÜ-ben vegye már fel velem a kapcsolatot.
Előre is köszönöm. -
Harapos
csendes tag
Mindenki rendel. De valaki kapta már meg?
-
-
exact6
tag
Sziasztok!
Láttam, hogy volt szó erről a MT6589 prociról, hogy van gyengébb, meg erősebb változata is, de miként lehet őket megkülönböztetni? Oké, hogy van M meg T jelzésű is, de a telefonok leírásánál csak simán MT6589 van mindenhol (a menü képeken is).
Pl. a ZTE V967S-ben is a butított proci van, mint a THL W100-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged