- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisda
aktív tag
válasz
ouzohuto #31586 üzenetére
Nekem inditáskor bekapcsolta egyből a wifit, gondolom ezzel is próbálná jobban meriteni...
05:56 óta megy 100%ról, most 08:45 van, és 57%on áll. Valszeg viszem magammal igy melózni, majd végez a zsebemben..
Szabi_memo: telefonba nem gyártottak LiFe cellát, ezt csak azért momdtam, hogy van ilyen lithium aksi is.( kár,edig nem tűz és robbanásveszélyes, és kb 1000 ciklus (töltés-lemerités) után kezd gyengülni...)
-
sasa311
veterán
válasz
fateless #31594 üzenetére
Off, de az azolcsosag.hu annyira nem is átverős bolt, mert náluk tényleg magyarországi gari van, van itthon szoftveres bázisuk egy eléggé hozzáértő sráccal és soha nem látott mennyiségű ROM-al, illetve van fizikai HW szerelőjük is.
10 hibás telefonból 9-et meg tudnak neked itthon csinálni, nem küldik vissza kínába.
-
válasz
kmisi99 #31571 üzenetére
Én folyamatosan veszek telefonokat kipróbálási célból, majd eladoö őket. Van olyan, hogy 2000-rel többért adom el, van, hogy kétezerrel kevesebbért, többnyire árában.
De volt ilyan is, hogy fizetéskor felraktam árában és mindenki alkudozni akart hatalmac összegeket, egy hét múlva levettem, majd következő héten felraktam jóval drágábban (+7k) hogy majd a mániákus gigaalkudozók is örüljenek, de akkor meg azonnal elvitték.
Úgy tűnik, hogy sokan az "átverő boltok" áraival vetik össze, mint pl azolcsóság és hasonlók. Ha annál jóval olcsóbb, akkor alkudoznak, mert azt hiszik, kamu, ha pedig picivel olcsóbb annál, akkor gyorsan megveszik.
Persze ez nem törvényszerű, de többször tapasztaltam már ezt.
Tabletek esetén még rosszabb a helyzet...Alapvetően nagyjából árában el fogod adni kipróbálás után. Én sim kártyát nem teszek bele, hanrm a többi területen tesztelgetem csak le, fóliát rajta hagyva. Így legalább jól megismetem ezeket a készülékeket ingyen, a vevő pedig nem kell, hogy várjon a megérkezéssel, sem azon izgulnia, mi lesz a vámon, vagy törött-e a készülék, az jön-e, amit akart. Szerintem mindketten jól járunk. Csak idén 16 telefont és 11 tabletet próbáltam így ki, most még jön néhány készülék.
Ha pénzt is akarsz vele keresni, akkor már más tészta (megpróbáltam ezt is, vállakozással, kemény bruttó 6000 forintot jelentett, nettóban még minusz is lesz), akkor többért kell eladni, de az nem én vagyok, inkább hagyom -
Cotina
csendes tag
M3oH (#30680):
Szia,
érdeklődnék, hogy valóban elindult-e a G3S feléd, vagy még nincs is a piacon?
Nem a tracking lista érdekel - az ugye off - csak, hogy küldik-e már, vagy csak hitegetnek.Nézegettem ezt a telefont is, de ellentmondásosak a leírások-képek, megjelenési információk...
Köszi
-
BullZeye
veterán
válasz
iMaverick #31588 üzenetére
Na jó, csak az alatt a 6 hónap alatt felmentek a memóriák 1 gigára (hamarosan 2gb-ra), és 4 magos procira, valamint 4.2.1-es androidra. Valamint Full HD vagy legalábbis HD felbontásra.
Nem azért nem tudtad eladni mert noname, hanem mert annyit ért már csak. Te se vennél 2 magosat, ha majdnem azonos áron kapsz 4 magosat, több memóriával. Az meg, hogy S3 klón csak jót tesz neki.
Vegyél THL-t vagy ZOPO-t azokat könnyebb lesz eladni, mert azok amik gyártanak is, és nem csak megveszik OEM és átnevezik. Ezek olyanok lesznek, mint a Huawei most valószínűleg.
szerk.:
Amúgy jah, ez a telefon most 33 ezer szállítássalahhoz képest fél évig használtad és 25%al olcsóbban adtad el.
-
citkar
addikt
válasz
kmisi99 #31571 üzenetére
Valaki hobbiszerűen rendelget telefonokat, tableteket és közel rendelési áron eladja őket. Persze Magyarországon egy kimondhatatlan és ismeretlen nevű telefont nehezebb eladni, de ha jól néz ki és rendben van szerintem fél év után a jobbakat közel hasonló áron (eredeti 70-80%-a) akár sikerülhet eladni, de sokat nem semmiképp sem kell bukj.
-
válasz
kmisi99 #31571 üzenetére
Nekem most sikerült 1 hónapja eladnom a Haipai i9377-et... Hát eléggé érdekes volt...
Nem akarok részletekbe belemenni, megpróbáltam itt elpasszolni az Aprón, de ekkor jött a probléma: S3 klón... Ráadásul én magam írtam ezt a Logout-os bemutató cikkben, úgyhogy megszívtam). Kiraktam a V@&#&>a (ez itt nem a reklám helye) és végül 25-rt eltudtam nyomni. ("Annó" még 45-rt vettem. Annó=6 hónap)
-
ouzohuto
senior tag
A battery tester nem mutatott eredmenyt reggelre...kb 27% aksiszintet mutatott es bekapcsolta magatol a wifit.miert?
-
vegyszer
addikt
válasz
Pachenkoooo #31580 üzenetére
A vám a közhiedelemmel ellentétben alacsony. Maximum talán 8%, de függ a portéka vámárubesorolásától. A baj az Áfával van, ami ugye 27%. Úgy is meg lehet bukni a vámon, hogy vámot pont nem is kell fizetni. Furcsa nem? Más más a határ. Olvasd el az első hsz-t.
-
bigrock
addikt
válasz
Pachenkoooo #31580 üzenetére
DHL: 95%, egyéb, pl. Singapore, Chinamail: 5 % (mármint azt esélye, hogy megvámolják)
-
Lampard19
tag
Igen tudom, úgy nekem is jó lenne, de sajnos a bankkátyám nem lehet hozzá csatolni ezért kénytelen vagyok a pop up feltöltés, majd fizetés méregdrága paypal árfolyamon való vásárláshoz. Lassú is, drága is, ezért nem is kedvelem annyira.
Pedig elv lehet maestro kártyát csatolni de visszadobja a társítási kíséletem :/ -
Pachenkoooo
tag
Kinek milyen tapasztalata van a vámmal?
-
-
Lampard19
tag
válasz
CoolBoy323 #31575 üzenetére
Tmallbox is megbízható pl, én onnan rendeltem a mostanit, de ott drága. Úgyhogy mindenképpen egy új "megbízható" helyről kell rendelnem, akkor meg már a legolcsóbbról. Rózsaszín tokot tartsák meg, nekem csak a telefon kell
(Minideal most nem játszik, ha nem jó a buyincoins visszajelzése akkor aliexpress a 2. helyen, 152 dollárért (kapom a tokot is, bár nem érdekel igazán) + jobb a bankkártyás árfolyam mint a paypal, ezért szeretem azt
)
-
Lampard19
tag
Buyincoins.com-on lévő akciós thl w100-hoz mit szóltok? 150dollár ingyenes sg posttal és van fekete is.
Tapasztalat velük kapcsolatban? -
Švejk
őstag
válasz
kmisi99 #31571 üzenetére
Attól függ, hogy ismerik-e a típust, és hogy mázlid van-e.
Például amikor vettem a Hyundai T7 tabletemet innen, akkor amit csak hirdettek baromi gyorsan elment, én meg szerencsésnek érezhettem magam, hogy kifogtam egyet.
Most meg már másfél hete hirdetem az enyémet, de nem akar eladódni.
De általában menni szokott a dolog, telefonoknál főleg. -
-
Blint9
csendes tag
Üdv!
Nemtudom jó helyen járok-e. Van 2db star S5-ös mobilom (Model: X920e Butterfly)
Mindkettő ugyanazt a hibajelenséget produkálja. Elindul a telefon bejön az android logo és ott megáll a töltésbe. Van valakinek valami ötlete?
Recovery módban semmit se lehet állítani. -
Gerasz
aktív tag
válasz
throwaway #31564 üzenetére
Nem ismerem a típust, de kizártnak tartom, hogy bármiféle frissítés megjelenjen rá. (512 rammal nem is biztos, hogy szeretnéd). A garanciáztatás nem példa nélküli, de mindenképp több hónapos folyamat. A kijelző és az érintő pótolható az Aliexpressről.
Garancia lejárta után meg ugyanott vagy, mint egy itthoni "szervizzel" rendelkező típusnál, azok (ahogy én tapasztaltam) úgyis csak fődarabokat legóznak javítás címén, szóval alaplapot érintő problémánál azoknak is gazdaságtalan a javítása.
-
throwaway
csendes tag
hali
nem túl drága telefonokat kerestem, így bukkantam a lenovo a800-ra és így rátok a dual sim miatt
ugye ehhez kicsivel 100usd felett hozzá lehet jutni, ami jó. adatlap alapján tökéletes nekem a telefon, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy volt-e valakinek ilyenje? azt látom, hogy a nagyobbik a820-ból akad pár, de nekem az már fölöslegesen erős lenne. nem tudjátok pl, hogy az 4.0 rendszerét fel lehet-e frissíteni 4.1-re? meghibásodásokról tudtok valamit? kicsit ez a része aggaszt elsőre, mert ha valami csúnyaság történik vele, akkor kukázhatom, nem?
bocs, ha nem ide kellett volna írni, de az a800-nak nincs külön topikja és ti itt aktívak vagytok, ráadásul sokan rendeltetek itt már külföldről, gondoltam beszállok a sorba -
Švejk
őstag
Nekünk, az okostelós topicban van egy remek kis OFF-közösségünk.Tessék igénybe venni!
-
kisda
aktív tag
válasz
wood77 #31548 üzenetére
B6 töltőm is van, persze hogy használhatod.
Félreértés ne essen, nem ezzel töltöm az teló aksikat, csak teszt erejéig lett töltve. Kisütést azért hoztam fel, mert akkor lehetne megnézni, hogy helytálló-e az írt kapacitás. De mivel nemlett kisütve 3V-ig ( Lipo cellát addig kellene, ami még nem káros), így nem tudtam meg igazából mennyit is vesz fel az aksi. Nem játszadozok vele, de hellyel-közzel tudja a ráírt kapacitást.
-
csabili74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31554 üzenetére
Jó, nem szomorodom el
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #31551 üzenetére
#31552: kezdődik...
-
csabili74
aktív tag
válasz
Egy pár napra vállalom
-
Maximum1
őstag
válasz
Sok az OFF.
Ha unatkozol, nézzél filmet. -
csabili74
aktív tag
válasz
The Exiled #31533 üzenetére
Nem tudom, ebben itt nincs tapasztalat. A megszálottak (én nem
) szinte hetente cserélik
De elég masszív darab, azt hiszem.
-
gps76
őstag
válasz
CoolBoy323 #31546 üzenetére
És a két X között szorzás vagy összeadás van?
-
válasz
CoolBoy323 #31546 üzenetére
-
válasz
CoolBoy323 #31540 üzenetére
Lixx
Li-ion
Li-Polymer -
maross
nagyúr
megakadtam erosen a romolgatasban (iocean x7). vissza kellett tennem egy kinai cwm-et, hogy fel tudjak tenni egy angol cwm-et, mert a regi angollal semmit nem engedett
. rootoltas is megvolt. Vegul feltettem a cappa fele.""CWM-update-zip - kínai "CWM"-ből telepíthető zip, ami lecseréli a "tyúklábasat" a 6.0.1.2-as CWM-re." cwm-et, es most annyi van, hogy recovery mod helyett suket a telo (enyhen vilagit), aztan restartol, es bejon az android (halistennek, legalabb ennyi). Otlet? szerk: van ennek a temanak kulon topicja?
@kmisi99: ioceanx7 !
-
gps76
őstag
válasz
bigrock #31472 üzenetére
IDE tettem fel betömörítve pár képet,sajnos S3-al készültet nem találtam,ami ne lenne személyes kép,de az S2 nagyon hasonló így abból leletem egyet,a többi meg el van nevezve amivel készült. Ajánlom figyelmetekbe a 7 éves N73-al készülteket,most találtam őket és érdekes mennyire kellemes színvilágot használ...
kisda: Én is használok hasonló tudásút,de attól még nem lesz intelligens,mert ha kérdezek tőle valamit nem válaszol. Ami van benne "kisütés", lithiumnál nincs értelme,esetleg tesztelni mennyit lehetett kivenni belőle.
-
CoolBoy323
nagyúr
Akkor olyan, mint a Voltcraft IPC 1L, csak az ceruza akksikhoz való "k.rvajócsúcsszuper" töltő
És még egy kérdés: mi az a Lixx?
A lítium akksikat nem kell kisütni, mert káros, első töltéskor, vagyis már mikor legyártották, akkor eléri a max kapacitását! SŐT, rosszat tesz neki, még a teljes lemerítés is!!!
-
kisda
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31534 üzenetére
Szoktak Lixx aksikat is kisütni, csak egy megadott feszkóig!
Intelligens töltő: Jelen esetben Thunder T6. Ez egy modellezéshez használt töltő, midnen féle aksitipust tölt. 0.1A-es lépcsőkben lehet töltőáramot állítani, 1-6 celláig tölt Lixx aksikat, tud balanszolni, számolja a kivett/felvett áramot mA-ben. Beállított aksi hőmérsékletre lekapcsol ha kell, stb. Egyszóval Intelligens! -
kmisi99
addikt
válasz
Bagira01 #31535 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Jelenleg vowney tetszik meg a newman k1 mindkettő nagyon hasonló. A newman tényleg 7,8mm körüli vastagságú? Mert nekem az is nagyon fontos hogy vékony legyen. Jelenleg nem tudom melyiket válasszam. A fehér/fekete színösszeállítás mindkettőnél nagyon jó.
-
Bagira01
veterán
válasz
kmisi99 #31531 üzenetére
Majd írok róla pár sort, meg csinálok pár képet. Annyira rossz nem lehet. Most így több teló után azt mondanám, hogy ezt az Umi x1s-t tudnám hosszabb ideig használni. Jó a mérete, szép a képe, szilikon tokkal a fogása is rendbe van. A felcserélt beállítások, vissza gomb megszokható. A kapacitív gombok alatti világítás nem tetszik, de az is simán megszokható. Kamera nem készít valami fényes képeket, de eddig egy normálisat se láttam, viszont a makro az jó.
-
kisda
aktív tag
Hátha érdekel valakit:
Nem lett kisütve a Star S5 2500 mAh-s aksija, csak feltettem tölteni intelligens töltővel. 0,7A-el megszólaltattam, és 2030 mA ment bele. Nem tudom mennyi volt még benne, de a 2500 mAh biztosan fake. Hihető durván 2100 mAh-nak, de még így is jó!
-
Bagira01
veterán
válasz
kmisi99 #31528 üzenetére
Umi x1s, Thl w8, Newman k1. Én ezekkel találkoztam és nekem bejöttek(egyiknél se tapasztaltam nagyobb hibát). Volt még Isa A19Q, Lenovo A820 is átfutóban, azok is rendben voltak minőségileg. Illetve holnap vagy holnap után kapom a vowney v5-öm, amiről még nem sok info van.
-
kmisi99
addikt
Most mi az igazán best buy kínai teló 200 dollár körül? Mostanság rengeteget nézegetek de nem igazán tudok dönteni.
-
Vvarpi
tag
válasz
The Exiled #31525 üzenetére
Ha elolvasod a témaindító hozzászólást neked is menni fog.
-
csabili74
aktív tag
válasz
The Exiled #31525 üzenetére
Csá! Délelőtt téma volt, kicsit olvass vissza. 31465, 31466 hozzászolásom, pl.
-
The Exiled
tag
csá, tudotok, dual simes andoridos mobilt, 30k környékén?
-
betyarr
veterán
ebay-en nem árulnak épkézláb töltőt?
-
beers
addikt
válasz
CoolBoy323 #31518 üzenetére
Lidl-ben árulnak 1,2A-es töltőt, egész jó!
1000Ft volt, már sajnálom, hogy nem vettem 2-t!Tmallboxon nem volt G3S, ezért ma kipróbáltam a Minideal-t!
Remélem beválik.....! -
Terentius
őstag
Nekem is kéne valami normális töltő.Amit a Thl-hez adtak az oké,de mivel csak 500mA ezért veszett lassan tölti.
-
Bagira01
veterán
válasz
Csongii #31509 üzenetére
Az a fekete univerzális borzadvány életveszélyes. Az első kínai telóm egy v1277 volt, bedugtam a töltőt, akkorát szólt, hogy na. Szépen eldurrant, azóta ha ilyet kapok a telóhoz akkor, ki se bontom. Egy alcatelhez kapott töltőt használok. Umi x1s-hez és a newman k1-hez nem ilyet adtak, hanem normálisnak kinézőt.
-
Gege94
tag
válasz
FalconKnight #31500 üzenetére
Meg a TFT panelért -.- Nem értem a sony-t, miért nem keress valami olyan technológiát amiben vannak színek is.
-
arfer
senior tag
válasz
RVR400 #31502 üzenetére
Sajnos az MTKDroidTools-szal sem megy a rootolás. 2.2.7-tel az első újraindulás után azt mondja, permission denied... A többi verzióval meg nem történik semmi a Root gombra nyomás után...
@cappa CWM recovery-t nem találtam sajna ehhez a telefonhoz. A leírásod alapján próbáltam MTKDroidTool 2.2.7-tel, 2.3-al, 2.4.4-el, 2.4.6-tal, de semmi
-
Csongii
csendes tag
válasz
instantwater #31505 üzenetére
Goophone i9 ha számítógépre van kötve akkor se csinálja, ki szedtem az aksit is de nem változott.
-
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok csináltam a telefonomon egy Factory resetet és azóta azt csinálja hogy ha a hálózatra dugom be a töltőjét meg bolondul a kijelző, össze vissza nyom mindent, de egyébként nem. Valaki tudna segíteni?
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Van valami általános módszer Android 4.2.1-es telefon root-olására? A root_with_restore bin4ry féle módszer nem megy. MTK6577-es telefonról van szó: Youpu G4. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged