- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
válasz
albinolynx #14199 üzenetére
Megpróbálom. Root jog kel hozzá, az meg még nincs, de dolgozom a megoldásán.
-
pojakcs
senior tag
Erre valaki?
Gondolom ,valami update.zip-ként kellene felrakni, de olyat hogyan lehet főzni? -
hun_gery
aktív tag
válasz
hun_gery #14192 üzenetére
(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (g3, umi x1 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (newman n1 zte v970 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten.(ez qhd, nem 720p képernyővel van) -
Sir Csimbók
tag
Sziasztok!
Némi pozitívum az itt sokat szidott ttmalls-ról. Akik régebb óta követik a fórumot tán emlékeznek, hogy volt egy GPS problémás ZP300+-om, amit tőlük rendeltem és visszaküldtem. Egy barátom tanácsára türelmes és udvarias voltam velük, így végül ki is csúsztam a PayPal-os 45 napból. Viszont a lényeg: a leveleimre ezt követően is gyorsan és udvariasan válaszoltak, ma pedig kaptam egy levelet, hogy a gyártó is megerősítette a hibát és küldik az új telefont. E levélben már benne az új singpost-os követő. Nem mondom, hogy gyors volt, de ilyen távolságból a postai időket is beleszámítva szerintem korrekt. Mindenesetre nekem így karácsony napján jó hír volt, tán jobban örültem neki, mint amikor először megkaptam a telót. Tovább nem is nyújtom a dolgot, csak gondoltam, nem árt, ha néha némi pozitív is felkerül és az újak nem csak a problémákkal találkoznak.
Továbbá kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet! -
hun_gery
aktív tag
válasz
body007 #14170 üzenetére
cwm-ből flashelhető formában előtte nézd meg a sajátod, hogy ott mi hogy van csatolva, és ebben a zipben lévőt írd át arra, ami neked van (persze cseréld meg az előző hsz-emben linkelt hsz alapján)
(#14190) zolszi:
elvileg két féle van belőle. a 6577-el szerelt szerintem kb pont ugyanazt hozza, mint az összes többi ilyen telő (g3, umi x1 stb), a másik chipsettel szereltről kb semmi nincs a neten. -
hun_gery
aktív tag
-
zolszi
tag
Sziasztok.
NEO NO2-M tulajoktól kérdezném, hogy milyen a teló? Akkuidő, rendszer gyorsaság, kijelző, stb?Köszi.
Üdv,
-
RBJ
addikt
Jé cikk is lett már a kínai telóról.
[link] -
Ghostdog77
tag
válasz
hevizms #14181 üzenetére
Tökéletesen igazad van, a Defym jobb képeket csinált pedig az nem mai darab, de tisztább, és kevésbé elmosottak voltak azok....... a fókuszálást ki lehet jelölni nálam is de úgy sem igazán jó egyszerűen a kép egy kis részén lesz csak elfogadható az élesség többi pedig "mosott" de ennél nagyobb hibája ne legyen ezeknek a telefonoknak és akkor minden rendben velük :-)
-
Dominó85
addikt
Rég olvasom ezt a topikot egyik haveromnak köszönhetően. Először is kellemes karácsonyt mindenkinek! A lényegre térve: Akinek van eladó Jiayu G3 készüléke az ne kíméljen. Budapesten vevő lennék rá. Természetesen korrekt áron.
Ha nem lesz ajánlat max megrendelem magamnak, bár ki tudja, ha Május végén már kapható lesz a G4, lehet várok addig.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Új vagyok "Androidban" és kellene kis segítség.
Blackberry-ről szeretném a névjegyeket (minden adattal együtt) átmozgatni Androidra.
Mit javasolnátok?Köszi.
-
-
tutis
őstag
válasz
Ghostdog77 #14177 üzenetére
nem tudom nálatok így van-e, de az én telómnál ha fényképezek meg lehet adni hova fókuszáljon, azaz a képernyőn arra a részre tapizol ahova akarod hogy fókuszáljon. Beáll a fókusz és utána lőheted a képet.. Próbáljátok ki hátha..
-
Ezekhez a kínai telefonokhoz vannak CM10 alapú ROM-ok, custom kernelek, illetve nyitható a bootloaderük?
-
hevizms
addikt
válasz
Ghostdog77 #14177 üzenetére
"egy 15.000 ft fényképező sokkal jobb képet csinál mint egy ilyen telefon és itt a lényeg ez egy telefon és nem fényképező......"
Ebben tökéletesen igazad van.
Nem is az a baj hogy nem csinál olyan képet mint egy fényképezőgép,hanem az hogy egy másik telefon sokkal jobb képet csinál.
Ez a lényeg.
Ha az egyik telefon normális szintű elfogadható képet csinál,akkor szerintem joggal várható el a másiktól is vagy nem?
Legalábbis szerintem. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #14159 üzenetére
"de attól még nem ennyi az ára."
Hopp..izé...jólértem hogy a dhl szállítás tényleges díja lehet másabb ilyen áru-, ár- és szállításiköltség-nézegető szitációban?
-
mnvo
csendes tag
Sziasztok! Többen jelezték, hogy halkan hallanak mikor beszélek velük (pince effektus). Ez egy Jiayu G3 vagy vételi hiba. Vagy szolgáltató, Sim sorrend vagy nemtom én még milyen variációk lehetnek még hiba :-) Másik kérdés. OTG funkció menni fog rajta? Ha jól tudom ez szoftveres kérdés.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
body007 #14174 üzenetére
Hungobungo kínai haverja a Chigon gyárban dolgozik és ...jókat mond róla, népszerűsíti
-
Ghostdog77
tag
válasz
hevizms #14169 üzenetére
Szép Estét!
Látom a G3 is küzd a fókuszálással mint az én Umi X1-em. Az az érzésem, hogy a fókusz nem mindig ott van ahová az ember szeretné és a mélységélesség is össze vissza alakul. Szerintem annyit próbálták a kínai mérnökök a kamerát jobbá tenni, hogy a legvégén elrontották. Én is sokat próbálgattam és rájöttem ha alapon hagyom a beállításokat akkor jobb képet csinál mintha próbálnánk a megfelelő témához egyenként beállítani a fókuszt, iso értéket stb...... igazából még mindig egy 15.000 ft fényképező sokkal jobb képet csinál mint egy ilyen telefon és itt a lényeg ez egy telefon és nem fényképező......
-
Nihil-ZP100
csendes tag
Ki tudja hogy miért van az a DUAl simes ZP100-nál, hogy ha hívnak néha van hogy a hívó fél fotóját adja be, van hogy az eredeti tárcsázó háttérképét.
Hogy lehet lecserélni, vagy kiiktatni a saját tárcsázóját?
Felraktam egy RocketDial tárcsázót, de a régi még mindig ott van a háttérben, és szerintem az kavar be. -
Nem volt egyszerű... Miután cds cd1000 nevén nem találtam nekiálltam sajátot gyártani, de mikor nem akart visszamászni a telóra keresgéltem tovább. És nagy véletlen megtudtam, h ez a teló a Chigon A720 klónja. Miérdekes? Klónteló klónja...
Arra meg már az első találat is dobott főt romot és csont nélkül fel is ment rá.
-
Megérkezett a napokban a legújabb szerzeményem ami cds cd1000 névre hallgat:
Minden szép és jó, root-oltam, rom-ot cseréltem, ez a 2 dolog nekem az első teendőm egy új telón...
Egy vmi zavar. A külső SD kártyát felcsatolta sdcard-nak a belsőt meg sdcard2 néven (/mnt/sdcard2/). Ezt, h tudom megfordítani. Linuxon megcsinálnám simán egy live rendszer alól de itt... Mindig sír, h nem nyúlhatok ezekhez a mappákhoz (teljesen jogosan, h is nyúlhatnék ha fel vannak csatolva de akkor, hogy csináljam???A telóról majd készítek egy rövid szösszenetet logout-ra
-
Nokia12
tag
ICS nél ki tudtam választani,hogy a HDSPA sim mikor melyik legyen, így nem kellett a simeket cserélgetni ha a másikról akartam 3g-t használni JB nél nem tudom át állítani, csak a gyárilag W vel jelzett sim slotban megy a 3G. UMI X1 ről van szó. Ha ICS-t teszek rá ott be tudom kapcsolni a 3G módot a G vel jelzett slotban is. (Persze egyszerre nem tud 3G lenni mind két slot de a lényeg,hogy váalszható.)
Hogy lehetne megoldani ezt JB alatt? -
hevizms
addikt
válasz
vsgaborr11 #14163 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
jdeutsch #14161 üzenetére
"Nem elfogult vagyok, csupán nem váltok számomra bevált, megbízható cégről, más számomra ismeretlen shopra"
...ez is új volt valamikor + ismeretlen
Azért kell akár itt is tapasztalatokat gyűjteni.
"Air Mail (Register Airmail By Singapore Post,7-20days) US$18.08
DHL (DHL 3-5days,will write low value for custom) US$26.84"Ezt mind a ketten tudjuk,hogy játék a számokkal.
Egy telefon méretű cucc szállítása 9usd.- ( HK,SG) ,nem 18usd.-
..és természetesen igazad van abban,hogy mindenki ott vásárol ahol akar. -
vsgaborr11
tag
G3-nak milyen a kamerája? Pár fotót tudnátok linkelni, amit a kamerájával csináltatok?
-
jdeutsch
tag
válasz
hunaqua #14156 üzenetére
Tévedsz! Nem elfogult vagyok, csupán nem váltok számomra bevált, megbízható cégről, más számomra ismeretlen shopra, azt is figyelembe véve, hogy árai meghaladják a számomra megbízható (már bizonyított) üzlet árait. A DHL-el eddig minden pontosan megérkezett max 7 nap alatt, de a rekord nem egészen 3 nap volt a rendeléstől!
"Én is nagyobb biztonságot érzek egyébként az Ali-s rendeléseknél mint a "független " boltoknál."
Ez egyéni dolog, én a PayPal-ban jobban bízok, Velük a pénzem 1000 USD-ig biztonságban van. -
jdeutsch
tag
válasz
ztibor #14154 üzenetére
"Ez azért vicces volt"
Annak is szántam, de ha cinikus lennék, (Nem vagyok!!) "egyéni szociális probléma" hogy ha valaki olyan helyen él, ami nem tartozik a szállító privilégiumába, csupán érzékeltetni szerettem volna hogy van alternatíva.
/pl: van ismerős aki Debrecentől 6 km-re él, Ő így oldja meg, amúgy is megy hetente egyszer, kétszer, tehát neki nem + kiadás, hanem járható út!/ Ami pedig az AFA-t illeti, (gyakorlati tapasztalat) nincs különbség, kizárólag szerencse kérdése.
Üdv. DJ -
Sir Riccio
addikt
Gyanítom, hogy a szállítási lehetőségek és költségek megadása ugyanúgy működik az AliExpressen mint a Vaterán. Az eladó adja meg, hogy ha a termékét x szállítási móddal kéred, akkor azért mennyi többletet fizetsz. Láttam már 80-100 USD-t is DHL szállítási költségre az AliExpressen (ráadásul valami kis mütyür cuccnál), de attól még nem ennyi az ára.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ztibor #14154 üzenetére
Ezúton jelezném, hogy az, hogy jelentkezik-e fizetési kötelezettség teljesen független attól, hogy postával/futárszolgálattal rendeled-e. Attól függ, hogy a csomagon milyen érték/megnevezés szerepel, ez pedig a küldőtől függ. Te max. kérheted, hogy mást írjon rá akár értékben akár megnevezésben, de ez ugye már más kategória (büntetőjogilag is). A futárszolgálat ugyanazt teszi amit a posta. Megnézi, hogy a szabályok szerint az adott csomag milyen értékű, mit tartalmaz (esetleg szúrópróba szerűen átvilágítja/felbontja) majd ha a ráírtak szerint a címzettnek fizetési kötelezettsége jelentkezik, kifizetteti vele, ha nem továbbengedi. Ennyi.
Véleményem szerint simán megéri a DHL a többletköltséget (persze 1-2 USD értékű termékeknél szórakozzon vele - és pláne fizessen érte - az akinek hat anyja van) de értékesebb cuccot én nem bíznék postára.
-
hunaqua
addikt
válasz
jdeutsch #14153 üzenetére
Te azért elfogult vagy velük,sok éves Dreambox tapasztalat alapján
,de az Ali.-n rajtuk kivül is maradt nagyon sok jó bolt.Én is nagyobb biztonságot érzek egyébként az Ali-s rendeléseknél mint a "független " boltoknál.A DHL tényleg nagyon gyors,de drága is.Most nov. vége és dec. eleje között rendeltem 5 csomagot (vegyes),és mind rendben kb: 2 hét alatt megjött.Ez CN,HK, és Svéd posta volt.A Svéd tényleg nagyon hamar itt volt.Ez mindenkinek egyéni,de én 20-30.E értékű csomagokra nem fizetek mondjuk 15-20usd-t DHL-ért.
-
ztibor
senior tag
válasz
jdeutsch #14153 üzenetére
"Rendelésnél meg lehet adni közelebbi nagyvárosi címet, és átvevőt, majd érkezés után érte menni"
Ez azért vicces volt :-)
Ha valaki kis faluban lakik, akkor oda szeretné rendelni, és nem a szomszéd nagyvárosba, ahova ha elmegy a mostani benzinárak mellett már rosszabbul jár mintha a saját címére rendelte volna, arról nem is beszélve hogy nem mindenki szeret szívességeket kérni :-)
A másik meg az ÁFA fizetés DHL és posta viszonylatában. Futárszolgálat esetén elég nagy valószínűséggel ráteszik, míg sima postánál nagy valószínűséggel nem, ez nem csak szerencse kérdése, ez tény.
De ahogy mondtad valamit valamiért. :-)
-
jdeutsch
tag
válasz
kiskatz #14149 üzenetére
Biztosan Te tudod jobban, de azért lehet felületes a tudásod,- nem árt ha utána nézel jobban!
Természetesen ahogy előttem szóló kolléga helyesen megfogalmazta "Isten háta mögötti helyre" lehet több a szállítási költség, de mint mindennek ennek is ára van. Rendelésnél meg lehet adni közelebbi nagyvárosi címet, és átvevőt, majd érkezés után érte menni.http://www.mixeshop.com/jiayu-jyg3-mtk6577-dual-core-45-inch-ips-1280-x-720-pixels-retina-screen-1g-ram-android-40-3g-gps-wifi-smart-phone_p1652.html
Estimate Shipping Costs
Product QTY: Country / Region:
Available Shipping Methods Rates
Air Mail (Register Airmail By Singapore Post,7-20days) US$18.08
DHL (DHL 3-5days,will write low value for custom) US$26.84
EMS (EMS 7-12days,,will write low value for custom) US$32.86
UPS Rates (No shipping available to the selected country)Minden esetre én mindig 26,84-et fizettem, (telefonra) természetesen az összeg függ a csomag terjedelmétől, súlyától, stb. / pl: "set top box" valóban 38 Usd/ de nem szabad általánosítani, és felelőtlen kijelentéseket közre adni.
Üdv: DJ -
pojakcs
senior tag
Hogyan lehetne a G3 beépített tárcsázóját lecserélni másikra?
Hiába töltök le másikat, mindig a gyári indul el. Az ,mint már írtam, a bejövő hívásokat világoskék háttéren fehér karakterekkel jeleníti meg. -
mikrofon
veterán
Az ötlet alapvetően jó,mármint,hogy valahogy össze lehessen hasonlítani a telefonokat.
Az általad vázolt táblázatos megoldással csak az a baj,hogy ez nem fog segíteni senkin.Hiszen én elégedett vagyok a telefonommal, ezért mindenre adok 10/10-et. De a többi nem volt még a kezembe, ezért ez nem objektív, mert lehet ha valamelyik másik itt a fórumon sokak által használt telót is használtam volna már, akkor lehet hogy éppen 5/10 adnék az egyik tulajdonságára, vagy éppen 15/10-et.... -
LámaZ
addikt
válasz
kiskatz #14149 üzenetére
Segítek:
remote area = Isten háta mögötti terület
A flottázásra visszatérve, leírom a józan paraszti eszem diktálta lényeget:
A mobilszolgáltatóknál - cégek vagy intézmények, szervezetek - vehetnek csoportos előfizetést, vagyis 100-1000-10 000 előfizető csatlakozik a telekomhoz. Ez persze, hogy megéri mindenkinek!
Nyilván ez facéroknak nem jó, de ők is létre tudnának hozni érdekszövetséget, ha ez olyan könnyű lenne. Helyettük egy cég meglátja a lóvét a dologban, és létre hoz egy vásárlói csoportot - olyan ez mint a Lyoness, vagy a Groupama stb. - és a nevükben jelentkezik a mbilszolgáltatónál, hogy helló, itt van 1000 ember, adj nekünk kedvezményt.
Tehát, te mint magányos telefonáló beléphetsz egy ilyen céghez, persze a cég sem hülye, valami pénz nekik is le fog esni.Nos, mit jelent ez az egész huncutság magamfajta magánzó számára?
Én jellemzően havonta 3000 ft-ra szoktam venni egy feltöltőkártyát, a nem sürgős privát beszélgetések Skype-on vagy hasonlón (GTalk, Facebook-talk, YahooMessenger stb.) mennek. A mobilnetre fizetek 2k-t, a vezetékes netre úgy 4k körül, a sima mobil meg mint említettem 3k, így összesen 9k a havi költség.
A flottázás ezen már csak növelne, mert a fentiek mind kellenek, ezek mellé jönne a havi flottázás költsége, úgy 1k körül. Az előny az lenne, hogy többet tudnék dumálni a mobilon, mert olcsóbb a percdíj, de nekem erre nincs szükségem.
Flottázás misztikuma felfedve, részemről téma hibernálva.
-
jdeutsch
tag
Nem igazán értelek, honnan veszed a DHL 38 USD-s költségét???
Ha megnézed a mixeshop oldalát, minden telefont 26,84 USD-s költséggel szállítanak! Ha pedig Paypal-el fizetsz, a 4% fee mindkét esetben fizetendő!
Ami pedig az ÁFA-t illeti, ugyanannyi esély van a fizetésre, mindkét esetben, csupán szerencse kérdése hogy "megúszod" vagy sem!
Olvass vissza, és látni fogod!!! -
ÁrPi2
senior tag
válasz
jdeutsch #14141 üzenetére
"Természetesen lehet az "ingyen postát" ("teve karaván") választani, de ugye azt te sem gondolod komolyan hogy az valóban "ingyen" van? "
Természetesen ezt jól sejted, úgy van, tudom: A freeshippinget én és mi a kedvesvevők fizetjük meg.
Én (is) valószínűségi-kalkulálok továbbá az eu-ba érkezés után megfizetendő vámmal és áfával, de épp emellett én is jól tudom hogy mekkora a dhl $38 összege plusz a szummára rájövő konkrét összeg.
Én úgy emlékeztem hogy az a fórumtárs aki szintén aznap rendelt Ali-n ő szintén "freeshipping"-et választott.
-
csepelball
tag
válasz
attkaEOD #14144 üzenetére
Éjszaka, kevés fénynél el kell felejteni, hogy nálad van a "fényképező". Katasztrofális
Jó fényforrás esetén használható. Sajnos Canon EOS 5D+fényerős optikák mellett nem szeretném "versenyeztetni". Arra jó, hogy ha valamit gyorsan kell elkapni, akkor megnyomom. Elmegy.. 10-ből mondjuk 5-öt adnék rá, csak azért mert gyorsan betölt és lehet vele azonnal képet lőni.
Fogok készíteni 1-2-t próbából és feltöltöm!A videó az meglepően jól szerepel eddig
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #14137 üzenetére
Én kisforgalmú vagyok
én még sohase kerültem claim vagy ami több már refund szituációba:
Sem a paypal-os fizetési móddal sem pedig az Aliexpress-birodalmában szintén széleskörűen ismertetett buyer protection metódus kívülesik a saját bőrömön szerzett tapasztalati körömből..Egyébként én aznap egy $15-os kuponnal vásároltam, így volt $204.9
-
attkaEOD
csendes tag
válasz
csepelball #14102 üzenetére
és a kamerájával meg vagy elégedve? (JY-G2)
tölthetnél fel 1-2 képet vhová amit a telával készítettél ( a pókos videódat /youtube/már láttam ...
az egész bíztató )
-
jdeutsch
tag
Utólag végig számoltam,- amikor Te rendeltél ( 2012. nov. 26-án) a mixeshopnál 189 USD volt a termék ára ehhez hozzá adandó a DHL ktgs: 26,84 USD , valamit 8,64 USD (PayPal fee) mindösszesen: 189+26,84+8,64 = 224,48 USD megközelítőleg 224,5 USD ha ezt szembeállítjuk az általad favorizált shop árával : 222,8 USD (China Post-al)
http://www.aliexpress.com/store/product/JAYU-G3-JY-G3-Android-4-0-3G-Smartphone-MTK6577-Dual-core-4-5-QHD-Capacitive/412403_593533932.htmlmindenki eldöntheti melyik is volt a drága!?
És nem elhanyagolható az a tény sem hogy aki Veled egy időben rendelt, az egy héttel később már használhatta, (némi íroniával már azon gondolkodik, mire is fogja kicserélni, míg Te várakozol, mikor is érkezik meg, gondolom ez azért több mint elgondolkodtató?
Ámbár lehet ebben is tévedek.
jdeutsch
tag
Szép napot Neked és mindenkinek!
Távol álljon tőlem hogy vitát generáljak, de azt mindenki maga dönti el kitől és mit vásárol, és milyen szállítási módot választ. Természetesen lehet az "ingyen postát" ("teve karaván") választani, de ugye azt te sem gondolod komolyan hogy az valóban "ingyen" van? Egyszerűen "beépült" az árba, (kb 2-3000 Ft -nak megfelelő összeg) és utaztatják érte a világ másik végéről ( tizenezer kilométert) azután vagy ide is érkezik valamikor, vagy nem. Te pedig türelmesen (vagy épp türelmetlenül) vársz rá heteket, esetleg hónapot. Ami pedig %-os "jellemzőket" illeti az aliexpressen, megítélésem szerint nem vagy tisztába dolgokkal, hogy működnek,- adják, veszik, a webshopokat, így fordulhat elő hogy pár hetes, hónapos "üzlet" több éves múltra tekint vissza közel 100%-os mutatókkal!
A magam részéről vélem és vallom, hogy nem mindig a legolcsóbb a legolcsóbb, és bizonyára ismered a mondást "járt utat, járatlanért...." A Mixeshop mögött a YaoXin Electronic CO.,LTD áll bizonyíthatóan több éves hátérrel , és csupán azért hozta létre, mert mint tudjuk az aliexpress 2011 aug. 01-én megszüntette a PayPal-es fizetés lehetőségét, pont a fentebb vázolt visszaélések miatt. (írom mindezt több mint 4 éves velük fennálló üzleti kapcsolat alapján)
Ami pedig az árakat illeti, lehet amikor Te rendeltél, hetekkel ezelőtt, akkor még a mixeshop ára sem ennyi volt, hisz 181 USD-ről indultak majd követte a 189, 194, majd 199-es ár. //Gondolom ismered a viccet:
"bemegy a vásárló az üzletbe, érdeklődik a vásárolni kívánt termék ára után, eladó közli vele hogy 150, mire vevő felháborodva: de itt meg itt csak 120!!!! erre az eladó: és miért nem vette meg ott? vásárló: mert épp most nincs nekik, erre az eladó: na látja uram ha majd nálunk sem lesz akkor itt is annyi lesz az ára!"// És gondolom így már "egészen más a leányzó fekvése?" Nem kívánok ismétlésekbe bocsátkozni, de ha egy készülék hibás, ("szemét a kijelzőn") nem a kereskedő hibája, (inkább a gyártóé, és kerülhet ilyen bármelyik kereskedőhöz) és mint tudjuk a legjobb, és legjobban ellenőrzött termékek között is akad ilyen, ezzel együtt a G3 tulajdonosok jelentős többsége elégedett a minőségével. (lásd visszajelzések)
Ami pedig a szállítást illeti én ha vásárolok, (lehet velem van a baj) nem hetek esetleg hónapok eltelte után szeretnék az áruhoz jutni, hanem a lehető legrövidebb idő eltelte után, és mint tudjuk: "time is money"
albinolynx
senior tag
Melyik gps programot ajánlanátok?
-
válasz
Sir Riccio #14137 üzenetére
Ne etesd a trollt.
Persze nem ÁrPi2-re gondoltam -
Sir Riccio
addikt
Az AliExpress nálam nem játszik a PayPal hiánya miatt (abban bízom) és talán nem is vagyok ezzel egyedül. Amúgy mennyit fizettél érte összesen, mikor rendelted?
LámaZ: Ha valakit megszólítasz aki esetleg visszakérdez, vagy megkér, hogy fejtsd ki az álláspontod illetve a véleményed arra illő válaszolni. Ha már így kiemelted, hogy diplomád van, nem mintha ez bármit is jelentene.
-
LámaZ
addikt
Az SD-kártyák felcseréléséről szóló alapvető infót nem találom az 1. hsz.-ben...
@hevizms: Grat!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
jdeutsch #14099 üzenetére
Nem rovok nem is róhatok én semmit a g3-nak hisz nincsen is nekem még,
de az igen baráti ára már DHL fee -vel plusz $38 lett volna akkor náluk,nem $10.
Alapvetően nem is panaszkodnék a szállítási időre ha nemlátnám hogy összevethető store-ból már aznapi rendelés célbaért ide.Hogy jól kell-é eladót választani?
-négy gyémántos:
97.5% positive feedback; score: 5883
Detailed seller ratings (out of 5)
Item as Described:4.8 - Above Average
Communication:4.7 - Above Average
Shipping Speed:4.6 - Above AverageAmit rendeltem "in stock"-nak volt jelezve.
-
tutis
őstag
Feldobok egy ötletet, hátha tetszik nektek.. (bár előre szólok, senkinek nem szeretnék plusz munkát okozni) Mivel egyre nagyobb a kínálat a telefonokból, egyre nehezebb eligazodni a telefonok között. Az Első hsz-ben lévő táblázat nagyon jó támpontot ad az embereknek, vásárlás szempontjából, amikor már megvan a kinézett modell. Igen ám, de sokan vannak akik még azt se tudják mit válasszanak, hsz-ek ezreit kell elolvasni hogy kiderüljön 1-1 telefonnak mik az erősségei és lehetséges hibái.
Szerintem kellene egy olyan táblázat is, amikor a telefontulajdonosok a használat közbeni tapasztalataikat osztják meg, hisz a legjobb teszt a hosszútávú használat, és erről a tulajok tudnak a legobjektívebben nyilatkozni.
Szerintem az oldal tesztjeihez hasonlóan kellene egy új formanyomtatvány, ahol meghatározott kategóriákat kellene pontozni, viszont minden egyes pontozás mellett lenne szöveges rész is ahova pár szóban be lehetne írni az értékelés miértjét..
A főbb kategóriák lehetnének a következők: - Anyaghasználat, összeszerelés minősége, kijelző minősége, sebesség, szoftver támogatás (magyar nyelv), hangminőség, kamera minősége, üzemidő, stabilitás.
Ezeket lehetne mondjuk 1-től 10-ig pontozni, mellette 1-1 sorban lehetne szöveget írni mellé, indoklásként (pl anyaghasználat 8-as - szövegben mellé: gyenge minőségű hátlap.)Szóval nem tudom ki mit szól az ötlethez, de szerintem hasznos lenne hogyha a leendő vásárlók egy ilyennel is találkoznának az első hsz-ben.. (azért is gondolom hogy jó lenne egy ilyen táblázat is, mert akik vásárolnak telót, frissen kitöltik a meglévő táblázatot ahogy még nem biztos hogy találkoznak minden lehetséges dologgal, plusz a mennyire vagy megelégedve a telóval rész elég karcsú a telefon jellemzésére.
-
hevizms
addikt
A Jiayu G3-at megvenném újra,viszont a kamerája(vagy a kamera szoftvere) az kritikán aluli.
Ráadásul nagyon úgy érzem hogy már nem is lesz jobb.Egy kicsit biztam benne hogy szoftvreres a gond és majd kidobnak rá valami javitást,de sajnos nem történt meg.
Más negativumot nem tudnék felhozni. -
hunaqua
addikt
Itt talán olcsóbb.
http://www.aliexpress.com/store/product/Zte-v889m-intelligent-android-mobile-phone-dual-core-1-gcpu-4-g-memory-double-card-double/115405_681360507.html
Ne lehet rossz telefon,de nem nagyon van hozzá támogatás.Ez a Blade3 Kínai testvére.Én azért inkább mást választanék.
-
Atti0925
tag
Elsőre biztos kínai lehet az egész
A flották lényege,hogy valamilyen feltétel(pénz,céges,egyéb) teljesítése után lehetőséged van nagyon kedvező előfizetésre(főleg másodperc alapú,8-20 ft-os percdíjjal).
Van amelyik 100%ban lebeszélhető,van ahol kötelezően igénybe kell venni plusz szolgáltatást.Annyi flotta van,hogy bárki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt,a lentebbit csak azért linkeltem,mert ez felelne meg nekem.
Ha úgy gondolod,h meg akarnak lopni,akkor nézz utána jobban,és ha utána is úgy gondolod,akkor választhatsz másikat is -
ans
aktív tag
válasz
csepelball #14102 üzenetére
Ez milyen rom? Gyári?
-
drr
őstag
Sziasztok!
ZTE V889M készülékkel kapcsolatban van valakinek már tapasztalata? Root, magyaríthatóság, minden érdekelne vele kapcsolatban. Állítólag nagyon jó a kijelzője, ha igaz akkor AMOLED és ez a leggyorsabb készülék MTK6577-es platformon, antutuban több mint 5700 pontot ér el. Még nem fizettem ki a rendelésemet, de ha számomra kedvezőtlen dolgokat mondtok, akkor megkérem, hogy cserélje ki Lenovo A789-re. Ahonnan veszem, egy árban vannak és arra már van magyarított rom és a rootolás is megoldható.
Várom a válaszotokat! -
osztraksajt
őstag
Alapvető hiányosságaid vannak mobilos téren ha nem tudsz értelmezni egy árlistát, de nem is csoda már alapfogalmakkal sem vagy tisztában. Ki is lépek a 6 ft-os percdíjú mobil flottából mert meg akarnak biztos lopni. Nekem is pl flottás privát (a családdal ingyen tudok beszélni), és céges sim miatt van kétkártyás telefonom. A voip mellesleg elég megbízhatatlan mobilhálózaton keresztül, tudom, mert én ki is próbáltam nem csak tapasztalat nélkül benyögök valamit, terheltebb tornyoknál bizonyos szolgáltatók előszeretettel szűrik a voip forgalmat.
Csak kérdezem, hogy milyen az a "felsőfokú diploma"? Diplomáról meg felsőfokú végzettségről már hallottam, de így együtt még nem találkoztam vele, pedig nekem is van 3 diplomám. Légy szíves oszd az eszet máshol és egy kicsit vegyél visszább a mindenkinek beszólok stílusodból. Attól hogy te nem tudsz valamiről vagy nem értesz hozzá még létezik. Pont te hőbörögtél hogy tele van offolva a topik szállítási infókkal miközben te röffentesz ide voip megoldásokat meg nano-okostelefonos híreket ami kb annyira relevánsak ebben a topikban mint pl a lámák párzási szokása.
-
LámaZ
addikt
válasz
Atti0925 #14117 üzenetére
Aki pl. ezt az ismertetőt összeállította, az egy idióta, már bocs.
Nekem felsőfokú diplomám van, de ez a rizsa még nekem is értelmezhetetlen.
Nem mondja el, hogy mi ennek az egész flottaságnak a lényege.
Az ember elsőre arra gondol, hogy ez egy szállítmányozó cégnek jó, amelynek hatalmas gépjárműflottája van.
C tarifa, D tarifa... anyámtyúkja...Én, ha ilyen szöveget látok, akkor biztosan tudom, hogy meg akarnak lopni.
-
Sanyesz.
őstag
-
banderasz77
addikt
Eladó egy fekete THL V12+, akit érdekel keresse az apróban.....
-
Sanyesz.
őstag
Nem teljesen világos, amiről ott szó van. Konkrétan mi is ez?
Én 2.050 Ft-ot fizetek havi 5 GB-os csomagért (az itthoni ADSL mellé kapom ennyiért). Sosem használtam még ki. Csak böngészésre használom, esetleg egy-két kisebb méretű letöltésre.Szerk.: Aha, így már értem, de nekem személy szerint nem érné meg, nem hívok mobilról ennyit.
-
LámaZ
addikt
válasz
Sanyesz. #14113 üzenetére
Akkor mást mondok neked:
Ha ezt elolvasod, akkor elgondolkodsz azon, hogy partnereid olcsóbban telefonálhatnának neked, magyarán vezetékes hívás díjáért hívhatnák a mobilodat is, cserébe te havonta fenntartanál egy mobilnetes előfizetést.
Persze, a te kimenő hívásaid is olcsóbbak lennének, de az már egy másik tészta. Én töprengek ezen, bár - mint írtam - nemtom, hogy havi 2k-ból cakkompakk kihozható-e.Átfogalmazom, hogy mindenki értse:
1. Veszek havi 2k-ért mobilnetet
2. Veszek havi kb. 3k-ért voipos egyenleget
=> minden telefonálgatásom (kimenő, bejövő) az interneten bonyolítom.
3. Kiröhögöm a mobilszolgáltatók nagyon magas percdíjait.
4. A csoda duál-simes telefon lehet egy-sim-es is. -
Sanyesz.
őstag
Én azonban rendszeresen használom a 3G-t, talán éppen tegnap írtam le. Nekem eleve emiatt kellett a dual SIM. Az egyik slot-ban mobilnet, a másikban hagyományos SIM. Meglepő módon tökéletesen műxik
és hozza is a 3G sebességet.
Mondjuk sokkal egyszerűbb lenne a tere-fere, ha olyanok írnának "lesújtó" véleményt a G3-ról, akik már láttak is élőben.(Én kérek elnézést
)
Ha mégis valami negatívumot kellene megjelölni, akkor maga a mérete. Nekem is egy kicsit nagy, bár előtte Nokia E52-n nevelkedtem. -
LámaZ
addikt
válasz
Sir Riccio #14091 üzenetére
"A 3G-t még nem teszteltem."
Ó, hát úgy könnyű. Talán még nem is telefonáltál vele rendesen.
-
hunaqua
addikt
válasz
feca81 #14104 üzenetére
Igen,egy nagy jó pont a Magyar Postának! Teljesen európai szinten teljesített.
Kínai rendelést,Svéd postával adták fel.Rendeléstől számított 2 hét alatt itt volt. (érdemes rákérdezni rendeléskor,jó alternatíva.)
Volt CN posta rendelésem is,nov.28.-i rendelés,30.-a "számküldés",mégis a csomagon dec.6.-i bélyegző van.
...tehát, hiába van szám,ha nem adja fel.Egyébként onnan gyors volt. -
csepelball
tag
Jiayu G2H - Android 4.1.1.
Stabil, gyors és tegnap reggel fél 8 óta összesen 35%-ot merült. Ebben volt fél óra wifis net. Kb 20-30perc telefonálás. Kb 20perc nyomkodás. GPS és 3G nélkül. Azaz készenlétben.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest