- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
peterssson #12698 üzenetére
Dettó
-
"Sajnos" rengeteg válasz lenne eme kérdésedre.
Magyarországról szeretnél rendelni, vagy Kína is lehet?
Az első hozzászólást is érdemes elolvasnod, sok hasznos infót találsz.
Ha Mo.-n vásárolod, akkor a feltételeidnek kb. az Alcatel OT-993d felel meg. (50k felett az ot-997d lehet a választásod, ami ~63k.)
Amikről mostanában beszélgetünk, azok pedig kínai telefonon, amiket külföldről rendelünk. Ezek ára kb. 50kHUF körül van, de erősebbek az említett 993d-nél.
Az #1 hsz-ben találsz egy linket a telefonokról, ott nézelődhetsz.
A választás nehézsége és felelőssége a tiéd.
Nekem pl. a ZTE V970 bevált, de kollégám vett egy Jiayu G3-at, egy másiknak zopo zp100 van. Egyikünk sem panaszkodik. -
m165le
csendes tag
Van egy kb 4-5 naponta jelentkező fagyásom, ha valaki találkozott ilyennel, és megoldotta kérem segítsen.
A jelenség:
Alvásból felébresztve a telefont, látszólag ok minden, az ablakkezelő működik, viszont egyetlen alkalmazás sem idul el.
Ilyenkor ha nem bántom és lekapcsol a képernyő, többet nem lehet bekapcsolni, csak ha kiveszem az aksit.Nem működő állapotban valami fut, mert a három alsó kapacitív gombokat érzékeli megnyomáskor a rezgés funkció megtörténik, de semmi mást nem csinál.
Ha valakinek van ötlete, segítsen!
-
TakxQ
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nagyon magas röptű, amit ti itt írtok egymásnak.
Én szeretnék egy dual simes telefont. Jó képernyő felbontással, 4-4,5 colos mérettel, min. 5 mp kamerával, wifi, gps, stb, magyar menüvel. Kb 50 E Ft ért. Tudtok ajánlani. (Egy ismerősöm a Zopo zp100 at ajánlotta, de ő sem valami szakértő)
Előre is köszönöm. -
hun_gery
aktív tag
Vékony hegyű kapacití stylus nincs. Ez a technológiából adódik.
A rezisztív panel a konkrét nyomást érzékelte (ahová böktél, ott a két réteg összeért), a kapacitív pedig az ujjadról/virsliről/egyéb vezetőről leszakadó töltésekre reagál.
Ami érdemes lehet, az az átlátszó végű "DAGI" márkájú stílus 30USD körül, de olyan pontosságot az sem fog nyújtani, mint egy wacom tábla, vagy egy rezisztív panel. (okok fent)
Sajnos ez van. -
Male
nagyúr
válasz
b0bcat #12690 üzenetére
Na ezektől tartok én is... ha találok is nekem tetszőt, akkor az kifejezetten egy-egy modellhez készült, aztán ki tudja megy-e az enyémmel is
(Nekem nem a gépelés a gond, hanem a távoli asztal.... ujjal képtelen vagyok használni, nagyon bele kell nagyítani, úgy meg irtó macerás... tabból direkt rezisztívet vettem, az tökéletesen kezelhető a mellékelt stylussal.)
-
b0bcat
addikt
Én is hasonló cípőben járok. Annyit sikerült kiderítenem, hogy a Samsung Note-féle stylus nem jó más modellekhez, mert az konduktív technológiát használ (miután egy Wacom tábla van beépítve a Note-ba, a stylus pedig egy Wacom-ceruza valójában), "sima" kapacitív ceruzát pedig csak bumszli-végűt találtam. Ilyen utóbbim nekem is van, és bár nem rossz, közel nem olyan precíz, mint amit szeretnék.
(Emlékeim szerint a rezisztív képernyős Palm PDA-m ceruzájával pontosabban lehetett gépelni...)
Tehát csatlakoznék hozzád: vékony hegyű kapacitív stylus-t keresek.
-
Male
nagyúr
Stylus ügyben tudtok valamit tanácsolni?
Kapacitív a kijelző, így nem megy bármi... viszont olcsó és hegyes kéne. Amiket találok vagy bumszlik (akkor már az ujjammal is nyomhatom), vagy drága és mégcsak nem is 100%, hogy megy vele.
-
adolfo01
tag
Hero9500+ elég jó áron van itt és vannak hozzá alkatrészek is,pl digitizer 20 USD.,stb.
Online chat is van lehet kérdezni és azonnal válaszolnak ,persze angolul!
Én kérdeztem van készleten ,magyar nyelv is van a készüléken,2db akksi (3000MAh),töltő ,adatkábel ,1db fólia,füles jár a készülékhez!
Nem tudom mennyire megbízható a bolt ,DHL szállítás is van kb. 28 USD -ért ,pár nap alatt ideérne.
Zopo ZP900 Olaszországból 310 USD körül ,vagy ez 240 USD körül amit aztán akár rootolni is lehet,de minek ha van már így is rajta magyar nyelv?Nehéz dönteni........
-
ztibor
senior tag
válasz
Ghostdog77 #12684 üzenetére
Sajnos G3-on nem megy. Beállítom, nem is látszanak a Sim-en tárolt nevek, mégis onnan veszi elő a számot...
-
Jazz
veterán
válasz
mikrofon #12651 üzenetére
Én ezt használom [link], itt azok a lépések vannak amit leírtam (kicsit más mint a tiéd). De a lényeg ugyan az, calibration = kitörli a bin file-t ami tárolja az aksi statisztikai infóját, az OS létrehoz egy újat, és nulláról indul minden.
Közben úgy néz ki lehet meg van a hiba. Mivel eddig minden jól működött, egyik napról a másikra nem mehet tönkre az aksi.
Átnéztem mindent amit lehet, és úgy néz ki hogy van még egy hiba a ROM-ban.
Továbbá egyszer sleep-ből visszahoztam a telefont (bekapcsoltam) véletlenül a hangerő gombbal, amivel nagyon nem lett volna szabad hogy működjön a bekapcsolás (eddig soha nem kapcsolódott be a hangerő gomb megnyomására)- Beállítások / Biztonság / Képernyő zár. Ha ezt "semelyikre" állítod (nincs elhúzás, se jelszó), illetve
- Hozzáférés / Főkapcsoló gomb befejezi a hívást.Nos úgy néz ki, hogy nem ment el "depp sleep"-be a telefon, hanem csak simán "sleep"-be, és valami 6%/órát fogyaszt. Alapból meg 0.4%/h-t kellene.
Ezeket kikapcsoltam, most már majdnem vízszintes a meredeksége a fogyasztás görbémnek, eddig meg egy 20%-os lejtő volt.
Úgy hogy az akkumulátor információ is egy nagy nulla, ahol azt nézed hogy mi mit fogyaszt, mert mint látszik semmit nem ér. Ugyan úgy 50-50%-volt mint most. De a különbség meg óriási. De lényeg hogy hiba elhárítva.
(bár a képernyő elhúzásra továbbra sincs szükség minden egyes bekapcsolásnál - értelmetlen is mivel a kijelző kapacitív, így ha be is kapcsolódna véletlenül a zsebedben, akkor sem tudna megnyomódni semmilyen gomb - de hát mindegy, ez van, úgy látszik nem lehet tőle megszabadulni)
-
ztibor
senior tag
válasz
Ghostdog77 #12682 üzenetére
Köszi, ez megvan, viszont ettől még mindig a SIM-röl veszi elő a számot, amikor valaki hív, és ezért nem a beállított csengőhang szól.
-
BigBear
senior tag
Köszönöm az épületes hozzászólást. Lehet, hogy TE sz@..d a pénzt, de sokan mások nem.
Kérdeztem valamit, szerintem értelmesen, amire érkezett is normális válasz, a tiédet kivéve.
Mellesleg rohadtul nem izgat, hogy egy hónap, egyszerűen csak az érdekelt, hogy másnak is így jön-e a megrendelt cucca.
Mindenki másnak köszönöm szépen a választ. -
LámaZ
addikt
Na, tessék! Lehet hüledezni.
-
mikrofon
veterán
válasz
albinolynx #12668 üzenetére
Az optika, ami a ccd-elött van. Ez a korlátozó és árnövelő tényező..... Nokia esetében Carl Zeiss®
-
Szekaa
tag
válasz
albinolynx #12668 üzenetére
A nem megfelelo, hibas, bugos, barmilyen szar szoftver ami azt a CCD lapot kezeli. Eselyes hogy a kernelen is moddolni kene hozza hogy tokeletes legyen, de az mar nekem nagyon magas. Ha talalok valami megoldast megosztom.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #12672 üzenetére
Ez egy THL ROM. Nem értem miért rar-ba tették.
Közzéteszed majd a javított verziót?Csak ellenőrzésképpen, hogy jól értem-e:
megvan a zip-em, jBART-ban kiválsztom az Android ICS-JB -t, kitallózom a ROM fájlomat, aztán Local, ott megadom a repo mappát, majd Recompile? Ennyi az egész? -
Sanyesz.
őstag
válasz
pmikloska #12671 üzenetére
Miféle ROM-od van neked RAR-ban?
Amúgy szerintem is elegendő, ha ebből kibontod és ZIP-be áttömöríted.Én a jBART-ot és a hungobungo féle repo-t használtam. Annyit tennék hozzá, hogy remélhetőleg ma este befejezem azoknak a kifejezéseknek a magyarítását, amelyek ebben a repo-ban még nem voltak benne. Ez alatt elsősorban a Contacts.apk-t értem, de ha lesz időm még egy-két kardinális apk-t összehasonlítok és pótolok.
Így is már kb. 95%-os a magyarítás, de próbálunk a maradék 5%-on is faragni. -
-
na megjött a jiayu G3 eddig ok bár lehetne több fém a hátlapján de még így is nehéz nekem egyenlőre (majd megszokom
).... a W-s simbe kell rakni ugye a 3G-s simet? amin netezni szeretnék?
plusz kérdés:
- hogyan lehet beállítani, hogy a simről ne szedjen számokat?
- illetve milyen billt ajánlott telepíteni?
- kínai programokat hogyan lehet uninstallálni? vagy mindet nem lehet?
- amúgy az angol nyelv engem nem zavar -
Bagira01
veterán
válasz
easy...rider #12659 üzenetére
A pandawill első akciós ár az mindig kamu. Szóval valószínű, hogy 130$-ért lehet majd venni. Minideal-nél meg out of stock.
-
attkaEOD
csendes tag
-
Szekaa
tag
válasz
hevizms #12628 üzenetére
Köszi.
40 perc után feladtam, aksi ki, vissza és rálöktem egy másik ROM-ot...
JBART-al magyarítottam és mikor bekapcsolom a telót nem tudja a szolgáltatókat... lehet én szúrtam el valamit, deee alapból felismerte... mindegy, majd még próbálkozom.
Egyébként, még mindíg visszaírja magát a stock recovery minden egyes boot után... Kb 5x tettem fel CWM-et, nagybácsival is, meg SP vel is...
Kitchen azt írja a stock ROMra, hogy a boot.img-ben van automata recovery vissza flashelés, majd megpróbálom kiszedni...MÁS:
Mindent összevetve én nagyon elégedett vagyok ezzel a telefonnal, kijelzője nagyon szép, aksi is jól bírja, nem fagy, nem akad, néha egy két alkalmazás ledobja magát, de ez szerintem a ROM bugoknak köszönhető és nem sűrűn fordul elő. A kamerája is elmegy, mondjuk beállítottam, hogy ne tömörítse a képeket. Egyébként meg ugyan az a CCD van benne mint az összes neves gyártóéban, ergo csak soft birizgálás kell és mégjobbat ki lehet hozni belőle, majd megpróbálok rátenni valami kiforrottabb cam vezérlőt.
-
GIJoe
addikt
válasz
easy...rider #12659 üzenetére
ha lemaradtok a happy óráról +8$ ért a minideal-nél ugyan ez...
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
AKCIÓ lesz a PANDAWILL-nél!!!
Jiayu G2 120$ postával!!!!
Igaz korlátozott darabszámban érhető el, de hátha sikerül valakinek.Majdnem elcsábultam, de gondoltam szólok hogy nézzétek meg ti is, hátha itt nagyobb szüksége van rá valakinek.
-
tthom
senior tag
Látott valaki mostanában 4"-esben valam Best buy-t? Vagy a G2es 512-es van 130dollárért?
Megéri amúgy a 30 dollár töbletet az 1Gb ram vajon? Vagy más lehetőség? 4"es fizikai 124x 63mm készülékméreténél nem szeretnék feljebb menni.
-
adolfo01
tag
Zopo zp900 tulajdonosok figyelem!
Érdekelne a tapasztalatotok az akksi strapabirasat illetően.Normál használat mellett,ha mondjuk egy sim aktív és kb.1-1,5 óra telefonálás és ugyanennyi mobilnet mellett ha reggel leveszem toltorol estig kibírja?
Fontos lenne a tapasztalatotok.
-
feca81
aktív tag
válasz
attkaEOD #12652 üzenetére
pár napja a magyar nyelv nem gond. Kis ügyességgel bármilyen mtk procis telefonra (így a G2-re is) rá lehet rakni a magyar nyelvet. Amúgy a pandawillen most happy hourban lesz a G2. lehet ott olcsóbban megkapod!
keress rá itt a topicban a "bart" szóra,egyből ki fogja dobni,hogyan lehet magyarosítani a készüléket. Pénteken volt téma -
BigBear
senior tag
Sziasztok,
szerintetek aggódjak egy rendelésem miatt?
Minideal-től rendeltem egy G3-at a múlt hó végén. A csomag hamar elindult (elvileg), 2 nap alatt elindították, nyomkövetés is működött, de 27-e óta semmi nyoma. Posta hozza.012-11-27 18:30:00 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
2012-11-24 02:49:00 SINGAPORE RRIVE AT AIRPORT
2012-11-23 19:56:00 HONGKONG DEPART FROM AIRPORT
2012-11-23 16:00:00 HONGKONG DEPART FROM FACILITY
2012-11-23 14:00:00 HONGKONG ARRIVE AT HUB
2012-11-23 01:08:14 SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
2012-11-23 01:08:14 SHIPMENT OPERATION COMPLETED
2012-11-22 22:29:42 SHIPMENT INFORMATION RECEIVED
2012-11-20 14:02:15 SHIPMENT INFORMATION RECEIVEDA Posta.hu-n csak ezt látom: 2012.11.27 10:20 Küldemény információ
élországba elküldve / Item sent abroad
Ilyenkor hol lehet a csomagom?
-
attkaEOD
csendes tag
sziasztok !
rávettem magam én is egy jiayu G2 vásárlásra...a Mixshop-tól remélem minden rendben lesz vele.
már olvastam a fórumokat és böngésztem rendesen de infót nem nagyon találtam..
lehet rátenni magyar nyelvet ? új rom-ot amiben van?
mert egy-két hazai aukció-s oldalon hírdetnek ilyen telefont magyar nyelvel...tudtok ebben segíteni ? van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
köszönöm
-
mikrofon
veterán
Nekem van egy szoftver Easy Battery Calybration. Amikor kalibrálni akarom az aksimat, elindítom, majd végigkövetem azokat a lépéseket amiket ír!
Ha ilyen gyorsan lemerül készenléti állapotban, akkor a háttérben futó valamelyik szoftver a hibás, szerintem. Egyébként érdemes végigpróbálgatni a különböző ROM-okat is, mert mindegyiknek más az készenléti ideje....
-
Male
nagyúr
válasz
smilecat #12636 üzenetére
Minden simán, gyorsan ment velük... mondjuk így beszélni sem beszéltem velük. Amit rendeltem, valóban volt készleten, mert másnap feladták, megjelent az azonosító szépen, 2-3 nap múlva már a követőben is ment, ahogy ígérték.
Jazz: Azt nem tudtam, hogy azóta működik azért.
Több cella: nem hinném, szerintem a telefonok akksijai egy cellásak csak.
Terheletlenül annyi azért kimérhető, hogy:
- kuka az akksi
- túlzottan lemerült
- csak a telefon tudja rosszul, és nincs is lemerülve, hanem fel van töltve rendesen
...persze azt nem, hogy rossz állapotú az akksi már. -
feca81
aktív tag
Szia!
Magyarországon főleg a Samsungnak van dual simes készüléke. Abból viszont töménytelen mennyiség. Van alap kivitel (kis kijelző+gombsor), szétnyitható, érintős, és androidos is. Minden csak pénz kérdése. Előfordul Nokia és Sony-ericsson is. Utóbbi készített egy egész használható androidosat, persze nem olcsóért.
Ami igazán megéri mostanában, a kínai típusok. Ezek rendelése nehézkesebb, mint az itthoniak. Kell hozzá türelem, angol nyelvtudás, paypal és türelem. apropó, a türelmet említettem?A kínaiaknak előnye, a tudásuk, és az áruk. Hátránya a support.
A mostani dual simes telefonok legtöbbje dual standby, ami annyit tesz,h egyszerre elérhető (vagyis bármelyikre jöhet be hívás), de ha egyikre bejött a hívás,a hívás idejére a másik lekapcsol. A hívás befejeztével újra elérhető. Ez átirányítással orvosolható. Néhány készülék dual active,vagyis a hívás idejére is hálózaton marad a másik Sim. Ezek ritkák. A Samsung D880 pl dual active, ez tapasztalat,ma is ezt használom.
A 3G forgalom mindkettőn mehet,de csak egyik képes WCDMA-ra, vagyis gyors mobilnetre. Amire te akarod használni,arra kiváló szinte bármelyik dual simes, dualy standby-os telefon. Sokan csinálják úgy, ahogy te szeretnéd.
Röviden ennyi, ha akarja vki majd kiegészíti. -
Sanyesz.
őstag
Te melyik fórumot olvasod? A "tele van hibával" egy kicsit gáz.
Itt a kameráját kifogásolták páron - én nem voltam köztük. Én telefonálni szeretnék vele. Nekem tökéletesen működik, mint telefon, mint navigáció, mint böngésző stb.
Most, hogy már tud magyarul is, a legnagyobb kifogásom is elmúlt. Egy megmaradt: kicsit nagy a kütyü. -
krics
tag
válasz
Buccer #12554 üzenetére
Ez az U9508 csak egy simes. Nekem egy hete erkezett meg a telo, az 1 gb ramos verzioban. Azt akartam irni, hogy a legjobb telo amit valaha lattam, de ma nalunk volt a sogorom, s neki galaxy s3-ma van, igy ez az allitas mar nem lenne igaz . Mindenesetre az antutu benchmark 2.9.4-ben a kovetkezo eredmenyt erte el:[link]
az uj antutuban pedig: [link] -
Jazz
veterán
válasz
mikrofon #12632 üzenetére
Ezt jó tudni. Kalibráció után nem csináltam restartot, csak hagytam lemerülni (amit sajnos nem volt nehéz).
Most akkor nem úgy néz ki a kalibráció, hogy:
- Telefon 100%-ra feltölt
- Calibráció indít (azaz reseteli akku-diagnosztikát, tiszta lappal indul a rendszer) = akku history resetelés mintha kézzel törölném ki a bin file-t.
- Lemerít kikapcsolásig
- Bekapcsolod a telót, és elvileg kész.(#12613) Male: csak terheletlenül tudok feszt mérni, úgy pedig nem sok értelme van, továbbá mivel több cellára osztott, ez nem is olyan egyszerű. Nem ismerem az aksi felépítését.
Biztos nem zárlatos, hisz akkor nem hogy 6 órát nem menne, de 0.1mp-et sem. -
GIJoe
addikt
Ha valakit érdekel megválnék az új G3am tól!
Rootolva, van még magyarítani nem mertem... -
mikrofon
veterán
battery calibration után egyből újra kell indítani a telefonodat. Elvileg nem okoztál fizikai kárt, csak elállítottad a 100%-ot. Csináld meg még egyszer, és miután végeztél az összes lépéssel indítsd újra a telefonod. Én minden ROM telepítés után legalább egyszer lefuttatom. Lefekvés előtt elindítom a kalibráló szoftvert, felteszem töltőre, reggel befejezem a kalibrálást, lehúzom töltőről és újraindítom....
-
danih
veterán
Sziasztok!
Mo-on elérhető dual simes android készüléket keresek a feleségemnek. Mi most az ajánlott? Láttam Galaxy S Duos-t, ami jónak tűnik.
A dual sim egyszerre használható simeket jelent? Ilyenkor kiválasztható, hogy melyik simen történjen a 3G adatforgalom? Mert lenne benne egy adatsim és egy hívó-sim...
Köszi a választ... -
Szekaa
tag
G3 telón CWM-es ROM telepítésnél láttok bármi infót, vagy csak áll az Installing update... feliratnál?
-
Hulot
tag
válasz
blackfox #12615 üzenetére
blackfox: Nekem jó tapasztalatom van velük. Ügyfélbarátabb mint sok csak telefonnal foglalkozó kóceráj bolt. A Paypalt ne sajnáld, drágábban vásárolsz ha velük bonyolítasz.
Ez és B92M S3 klónok. Ennyiért nem valószínű a quad core, talán MTK6588. Kérdezz rájuk nyugodtan (milyen proci, memória, felbontás, akku - mert itt igen jókat írtak alá)! -
Male
nagyúr
válasz
blackfox #12618 üzenetére
Mivel a Tegra tartalmazza a GPU-t is, ahogy az MTK6577 is, így kevéssé valószínű, hogy a kettőt összerakták volna. Amit b0bcat kiemelt, hogy a képen még el is van írva, az "r" betű felesleges... szóval jó eséllyel hamisított a kép (főleg ha kicsit lejjebb nézel, ott meg már Exynos van benne a kép alapján)... vedd meg máshol a telefont. i9300 klón itt is van, és gyanítom sok más helyen is.
-
devast
addikt
-
válasz
devast #12551 üzenetére
Nem tudom sikerült-e előrébb jutnod.
Viszont fura dolgot tapasztaltam.
(Rájöttem, hogy Linux alatt virtualbox-ba telepített winen is működik a flashtool.No épp ezért egy kicsit szítama v970 driver-ével)
Nem akart jó drivert feltenni, hiába a linkelt v970-driver-t használtam.
Mérgemben a SonyEricsson-hoz készült Flashtool drivers-ben található exe-t telepítettem, majd a linkelt d918-hoz tartozót is.
A vezérlőpult-új hardver hozzáadása-egyéni, com-port driver telepítésénél a már ekkor megjelent a Mediatek rész, aminél megvolt a pre-loader is. Telepítettem.
Na ezek újraindítottam a virtual-win-t, csatlakoztattam a telefont és ment, bekapcsolt és kikapcsolt állapotban is. -
blackfox
csendes tag
válasz
b0bcat #12616 üzenetére
Azt én is gondoltam,hogy a Samsungba nincs Nvidia tegra 3 mivel ö saját maga fejleszti az Exynos 4412 őt illetve a Gpu is mali400 az eredetiben,de a kis kinaiak mindent öszzeraknak amihez hozzáférnek,erre is azt irták a megszokott Gpu-val van (Power VR SGX531)amivel az összes klont gyártják.DE ha mégis összerakták és müködik akkor egy jó árban lévő telefon vagy nem??
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Egy kérdésem volna hozzátok,találtam egy készüláket itt[link]és valahogy ellentmondásokba keveredtem a leirásnál,az antutu leirása szerint tegra3 proci van benn de a gpu pedig csk pover vr sgx531,a képen amit feltettek az egyik helyen ott az mtk 6577,most akkor milyen ez a telefon??A másik kérdésem,ha jól láttam az oldalon nincs pay-pall fizetési lehetősé,valaki rendelt már innen erről az oldalról közületek,megbizható egyáltalán,a forumon már többször hallottam a alirólol de a táblázatba csak egy embert találtam aki innen vásárolt.Válaszotokat előre is köszönöm!!
-
Male
nagyúr
Este 100%, lefekvéskor 67%? ...Hacsak nem telefonáltál egész végig, akkor ez fura... Vagy kifeküdt az akksi, vagy csak azt hiszi, hogy lemerült teljesen... Ha van mivel, akkor egy feszt mérhetnél az akksin, kivéve a telefonból... nem tudom most a pontos értékeket, de valahol 4V fölött kell lennie üresjáratban... ha zárlatos esetleg az akksi, akkor közel 0V-ot fogsz mérni.
-
Jazz
veterán
válasz
csepelball #12609 üzenetére
Az mi, és hogy kell csinálni?
Ezek szerint, lehet hogy a telefon kikapcsolja saját magát akár 50%-on, mert úgy érzékeli hogy lemerült? Vagy lehet fel sem tölt 100-ra mert sokkal hamarabb megszkítja?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #12604 üzenetére
Semmi trükk nincs benne. A ROM-ot innen töltöttem még pár napja, ahogy szerintem mindenki más.
Viszont én JBART-ot (Java) használtam.
Mondom, a konvertálás után egy az egyben feltöltöttem a G3-ra és ez lett belőle.
Nem 100%-os itt sem a magyarítás, mert egy-két kifejezés azért angol maradt (Speed dial, IP dial), de ezeknek majd még utána nézek. -
Jazz
veterán
Nem. Este csináltam egy battery calibration-t, azaz akkor 100%-ra fellett töltve. Lefekvéskor 67%-on volt. Reggel már nem ébresztett a csörgő, annyira lemerült.
V1277, 2000mA/h-ás aksival. Valaki érti ezt?
(és az akksi használat: telefon tétlen: 50%, cella készenlét 50%)
-
Male
nagyúr
Rendesen beindulhattak a magyar vásárlások: már van külön "Hungarian Android Smartphones" kategória is a CellPhoneMic-nél
-
tib123
csendes tag
Sziasztok,
Egy Umi X1 vásárlásán gondolkodom fastcardtech-ről 200 dollárért vagy a etotalk-ról 210-ért, de biztos, ami biztos, megkérdezném tőletek:ezekkel a paraméterekkel biztos lehet itthon 3G-n használni?
Dual Sim Dual Standby, supports W+G / G+G
2G:GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
3G:WCDMA/HSPA: 900/2100 MHz
Ja és igaz, hogy a paypal lehúz 4-5 százalékos jutalékot az utalás összege után???
köszi
T. -
szpali
addikt
válasz
hun_gery #12589 üzenetére
U8836D, qHD
3 hete használom 2 SIM kártyával, Nova Launcherrel, gyárilag Bruno féle V2.0-s ROM-val
ez idő alatt fagyás nem volt, teljesen belaktam, gyors és gördülékeny, nem akad
1GB RAM nagyon jót tesz a multitaskingnak, Chrome teszi a dolgát és szinkronizálja a tabokat az asztali gépekkel
kb 1,5 napot bír az akksi, játék közben érezni, hogy melegszik, de nem vészespárom XPERIA Sola-ja érezhetően lassabb (1GHz Dual core, 512RAM, stock ICS)
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #12598 üzenetére
Gratula
Valamit nem értek.
Az enyém is a nov 15-i.
Elárulod hogyan csináltad a BART-al?
Valami trükkje van?Vagy lehet nem ugyanazt a ROM-ot töltöttük le?
Te honnan szedted le a nov15-i gyári ROM-ot?
Én hungobungo leirása alapján töltöttem be az egész rom-ot.Te másképp csináltad?
A múltkor azt irtad hogy neked sem csinálta meg a phone.apk magyaritását.
Most másképp csináltad? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
adolfo01 #12601 üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshop.com-nál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva,azután meg valami Bart-tal magyar lokalizációt csinálva teljesen magyaríthatod, ahogy itt fönnebb Jiayu-G3-mal ilyenről már beszámolnak, vagyishogy a zopo romba tán már ott a shopban is bele van főzve magyar nyelv is... )
mert ugyanis
, az ottani fórumozók szerint csak akksiban és kamera-megapixelben (és support talán) különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
( korábban már )
-
adolfo01
tag
Hello.
Mi a külömbség a Zopo ZP 900 és Hero H9500+ között?
A benchmark adatai jobbak a Hero-nak és még olcsóbb is!
A Hero 9500+ gyári akksija 3000MAh a Zopo Zp 900 meg 2800MAh.
Mindkettő 4Gb ROM és 1Gb RAM.
Egyébbként ki gyártja a Hero 9500+ -t?
Én inkább a Hero 9500+ -al szemezek!üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged