- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
G3 tulajok ha valakit esetleg érdekel kiegészitő csomag a készülékhez.Szerintem egész jó kis ajánlat.Azzal az akkutartó/töltő szerkezettel már van értelme a 2 akkumulátornak pld.
Lehet berendelek egy csomagot magamnak.
[link] -
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #13993 üzenetére
Mielőtt döntesz,még ezt az oldalt is nézd meg.Nem kinai fórum és ha jól számolom már 5 Rom található hozzá(jiayu g3),mennyi idő alatt is? 3 hónapja elérhető kb ez a telo?
Azért az nem rossz arány nem?
Rootolás megoldott,cwm megoldott,magyaritás megoldott.Mi kell még?[link] -
csepelball
tag
Jiayu G2H 4.1.1. teszt indul.
-
mikrofon
veterán
válasz
konigjanos #13990 üzenetére
Szerintem nem kevés az 512! Én tökéletesen megvagyok vele. Semmilyen task killer-t nem használok és mindig van bőven szabad memóriám. Elég sok mindenre használom, és még minden ment vele. Azért is elég az 512 Mb, mert "csak" 4.0" WVGA, 480 x 800 a kijelző, azt meg bőven kiszolgálja! Játékról mondjuk nem tudok nyilatkozni, mert arra nem használom!
nagyobb probléma inkább, hogy nincs vaku, vagyis led amit zseblámpaként használhatnék.....
-
-
albinolynx
senior tag
Nekem "gyötrés" alatt van most egy haipai i92200 (N9770). Note klón. Baromira elégedett vagyok vele, nagyon megérte a pénzét, de amíg nem tudok SW oldalról belenyúlni, addig nem akarok semmit írni róla.
Egyébként azért érdekel ez a 4.1.1 dolog és hozzá a kernel, mert szám szerint JB kellene legyen, viszont olvastam, hogy JB-hez 3.0.31, vagy újabb kernel dukál. Ez ugye nálad is, nálam is és még jó pár xda-s tulajnál is hibázik. Szóval valami hackelt ICS rom-mal van dolgunk, vagy csak a verziószám lett egyszerűen átírva.
-
malisonX
aktív tag
válasz
minatomiray #13987 üzenetére
138 gramm a V970, most mértem le
-
-
ztibor
senior tag
válasz
minatomiray #13985 üzenetére
azért azt gondold át, hogy 2-3 deka spórolás megér e neked 1-2 nappal kevesebb működési időt :-)
-
minatomiray
csendes tag
válasz
hevizms #13981 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a speedteszteket és a súlymérést is. Jó nagy böhöm, akkor mindenkinek nehezebb mint a site-okon található értékek :S Lehet ilyet akkor mégse veszek, 15deka, lerántja rólam a gatyát, valami könnyebb súlyú versenyzőre nevezek be, bár az üzemidő miatt nem lett volna rossz...
-
minatomiray
csendes tag
-
hun_gery
aktív tag
led reminder, vagy valami hasonló
(#13980) pmikloska
Miféle telefon?
http://shuame.com/ -os cuccal próbáltad rootolni?Biztos, hogy elveszti?
marketből mobiluncletools, azzal lemented az imeit (elmented 40 helyre: gépre, felhőbe, sd-re, párna alá), berheled a telefont, aztán ha végeztél, és nincs emie, akkor újra mraket, mobiluncletools, és visszateszed vele. -
chriss23
tag
Sziasztok! Egy kis info kellene azoktól, akiknek már megvan a ZOPO ZP300+ Field! Mennyire bírja a hardver a HD kijelzőt? A kijelző színei szépek? Komolyabb játékok, mint a Modern Combat 4 megy rajta? Előre is kössz!
-
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #13977 üzenetére
Az enyém 158g.
A 3G speedtesttel mérve Telenor kártyával:
[/L]
-
pmikloska
aktív tag
Ha CWM-ben készítek Backup-ot, és utána nyomok a telefonon egy Factory reset-et, akkor ugye az IMEI számot elveszti a szoftver. DE! Ha a Backup-ból visszaállítom a rendszert, akkor az IMEI is benne lesz? Tehát újra lesz IMEI száma a készüléknek?
Azért kérdezem, mert a root-olást még mindig nem sikerült megoldani, ennek hiányában azonban egy gyári vissza után nem tudnám az IMEI-t helyreállítani.Valaki válaszoljon legyen szíves, mert csak átsiklottatok a kérdésen, én meg tűkön ülök, hogy akkor nyugodtan próbálkozhatom-e a root-tal, előtte gyári visszaállítással.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Nálam a SIM1 T-Mobile mobilinternet, a SIM2 Telenor beszéd. A 3G simán műxik. Most néztem, a Speedtest szerint kb. 5/1 Mbit/s a le/feltöltés valami zágrábi szerverrel tesztelve.
Azt honnan derítetted ki, hogy csak a 2100MHz-et támogatja?
Nálam az UMTS módok:
WCDMA-IMT-2000
WCDMA-PCS-1900
WCDMA-CLR-850
WCDMA-800
WCDMA-GSM-900 -
Sir Riccio
addikt
válasz
Az enyém 155g, 3G-vel nem használtam még.
-
minatomiray
csendes tag
Sziasztok, tervezem egy Jiayu G3 rendelését, sokat olvasgatok utána mindenfelé, de ellentmondó infók vannak a tömegéről: 149g, 136g, 121g... Minden oldalon más és más. Esetleg akinek van, megtenné hogy megméri egy konyhamérlegen? Illetve 3Ghálózat tapasztalat? Megy rajta simán gyorsan a 3G hálózat? Annyit kiderítettem hogy csak a 2100Mhz.es 3G hálót támogatja, ezért kérdem, mert más telók általában többsávosak.
Köszönettel,
Minato -
Hali1975
tag
válasz
stmiklosi #13975 üzenetére
Hat bevallom, igencsak biztam a dologban es alapbol cwork ment fel , meg root es az uj rom ,amit hozza csinaltak.
Igazsag szerint ki se probaltam a regi rommal:-(! De majd visszateszem es megnezem.
MOndjuk megnezem, mert lehet hogy van egy regebbi ebbol a rombol, hatha azzal megy.Koszi
-
stmiklosi
tag
válasz
Hali1975 #13973 üzenetére
Szevasz!
Nem esélytelen, hogy az új ROM miatt..
Eredetivel működött?
Tabletemen volt 3 HOZZÁVALÓ rom, nem volt vele WiFi. Eredeti csupa kínaival volt. Mi az, mondom, kinyúvadt?? Szidtam magam. Mondjuk nagyokat nyelve, azért még használható egy tablet. De egy telefon?
Egy újabbal életrekelt....
Üdv: StMiklos -
Keserű tapasztalatból tudom, hogy műxik. Fiam megkaparintotta egyik kiszuperált telefont. Nem volt benne kártya, be se' volt kapcsolva.
Ő mégis intézkedett... A nagy "halló"-zásra lettem figyelmes........... de még időben érkeztem, nem vette fel a 112
(4 éves volt akkoron a kis zsiványka) -
válasz
Hali1975 #13969 üzenetére
Nekem az SE X8-on pont nem ment egy 10 éves kártya. Ezért cseréltettem, aztán az óta az van. Ez a múlt év közepén volt.
Esetleg: nem frappáns megoldás, de a 112-t felhívni, hogy a modul egyáltalán működik-e.
Ha kicsörög letenném azonnal.
(ez elméletileg kártya nélkül is működik) -
Hali1975
tag
Mintha ki lenne kapcsolva:-(!
Mondjuk azt tudom,hogy nehany regebbi kartya nem mindig uzemel az ujabb telokkal. Csak azt nem tudom,hogy ezt produkalja hibakent, vagy mukodik csak neha hibazik.Mondjuk holnap meg van lehetosegem egy vadonatuj kartyaval is kiprobalni.
Ha azzal megy ,akkor sim csere, ket ev utan a telenor ingyen csereli:-)!
Remelem ez lesz a hiba. -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Regota olvasom a forumot es ezen infok alapjan rendeltem magamnak egy Newman N1-t.
Meg is erkezett a heten. Sikerult rootolnom, illetve telepiteni uj magyar romot.Most at akartam tenni a simet,hogy ha mar ilyen szepen belaktam ,akkor hasznaljam is,de:
latja a simet, illetve latja,hogy telenor, de nem lehet telefonalni vele.
Mondjuk a kartya mar tobb mint tizeves, de a mostani sony neo v-ben tokeletesen mukodik a mobilnettel egyetemben.
Lehet,hogy a newman vevoje rossz?
Kiprobaltam egy vodas kartyaval uezt csinalja, illetve egy ujabb telenoros kartyaval, mi 3-4 eves.
A telefon minden mas funkcioja teljesen normalisan mukodik es orulnek, ha telefonkent is mukodne:-)!Kerdes: kartya tul oreg mar? Vagy hardveres gond telo/mehet vissza kinaba gariba:-(? Vagy csak valami szoftveres gond lehet?
Elore is koszonom a segisteget!
Udv
-
fPApi
őstag
A telefonon nincs notification led, csak az, ami akkor világít, ha töltés alatt van a telefon (ezt hívom power lednek). Azt szeretném, ha ez a power led jelezne nem fogadott hívásra/sms-re. Van ilyen program, amivel ez elérhető?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
albinolynx #13957 üzenetére
Egy Concorde Tab One amelyen 4.1.1 fut , és a babszemjáték is fut rajta
,
azt írja 3.0.8+ (Mon Oct 15 20:38:34 CST 2012)
Neked micsoda telód is van
?
-
albinolynx
senior tag
Android 4.1.1-es rendszert ír ki a telefonom. Kíváncsi lennék akinél szintén 4.1.1-et ír, azt milyen kernel-lel körítve írja. Légy szíves írjátok le a kernel számát!
-
hevizms
addikt
Hát pont az PDAnet-es drivert akartam ajánlani,de ha már azt is próbáltad,akkor nem tudom mit lehetne.Nekem a win7 64bit-es rendszeren azzal sikerült a driver.
Esetleg még megpróbálhatod ezt a kinai progit:
http://tabletrepublic.com/forum/downloads.php?do=file&id=145 -
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #13806 üzenetére
mivel a telefonról akarom majd a netet megosztani, ezért kipróbáltam megint a dual slot-os mókát edge-dzsel és nekem működik
-
Zooka
tag
Ha jól gondolom már sikerült több embernek feltenni Jiayu G3-ra cwm-et ezen leírás alapján. Nos, nekem sehogy sem jön össze. Próbáltam már több gépen, a google-féle és pdanet-es usb driverrel, de semmi. A telefonnal lehet valami? Mindent úgy csináltam mint a leírásban, sőt még akku nélkül is próbáltam, de minden esetben csak annyi történik hogy a telefon el kezd töltődni usb-ről...
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Szakértő urak,lehet,hogy buta kérdés,de van olyan alkalmazás amivel meg lehet állapítani,hogy az adott készülék 3G-n (HSDPA,UMTS) milyen frekvencián képes működni?
Ugyanis ezügyben elég széles skálán mozog az adott termékekre meghirdetett specifikáció.Köszi és üdv.
-
peter76bp
aktív tag
Nekem nem tudták küldeni amit másodszorra rendeltem, választottam másikat az se volt ezután türelmes akartam lenni majd két hétig vártam a refundra és több levelet is írtam nekik. Aztán meguntam és megírtam, hogyha másnap estig nincs refund akkor paypalon keresztül intézzük, erre rögtön tudtak utalni. Tedd ezt Te is. Írj most nekik, hogy vagy intézik holnap estig vagy dispute lesz. (Egyébként úgy veszem észre sajnos ez jellemző a legtöbb oldalra, Pandawillel is jártam így, csak paypallal fenyegetőzés után jött a refund)
-
tutis
őstag
srácok kis infó kellene a tmallboxról. Visszamondtam egy rendelést, beszéltem az online help-el két napja, azt ígérték hogy másnap küldik vissza a zsét. Persze semmi nem jött. Ma írtam nekik levelet a weboldalon keresztül, semmi. Most látom a skype-juk online, felvettem partnernek, de még nem jelzett vissza.. Mire számítsak, ennyire hanyagok a kommunikációban?
-
válasz
sasa311 #13946 üzenetére
A csv file nem egy fix formátum, hanem vesszővel elválasztott adathalmaz, amit többféleképpen lehet értelmezni.
Simán lehet, hogy az excel máshogy rendezi a csv-t, mint ahogy a gugli szeretné olvasni.Csinálj egy olyan CSV-t guglival, amit elfogad, majd hasonlítsd össze pl. notepaddal azzal, amit az excel csinál.
Mázli esetén Excel-ben át tudod alakítani megfelelő formába (pl. függőleges helyett vízszintesen rendezed a számokat, egy-két sorral arrébb kezdődik, stb.), de könnyen lehetséges, hogy teljesen át kell alakítani a csv file szerkezetét. Ezt is jó eséllyel meg tudod tenni Excelben is a sorok, oszlopok átrendezésével.
Végső esetben kézzel kell a csv-t rendbetenni. -
sasa311
veterán
Retard kérdés 1:
Az úr istennek nem tudom a telefonra ráerőszakolni a gmail-en keresztül a telszámokat!
Megvannak exel táblában. A google CSV-t kér, hogy tudja importálni őket, de nem nyeli be a CSV file-t, pedig az office tud CSV-ben menteni. Ilyenkor mi a teendő?
Esetleg tud rá valaki egy jó módszert, hogy miként erőszakoljam fel a googlre az exelben elkészült név + telszám kombót?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #13943 üzenetére
Addig már semmit sem merek kipróbálni/változtatni, amég az előző kérdésre nem jön tuti és pozitív válasz, mert ajándék lesz Karácsonyra a telefon az édesanyámnak, és égő lenne, sőt nagy csalódás, ha pont most tenném használhatatlanná.
-
pmikloska
aktív tag
Hello, újabb, megint egyszerű kérdésem van:
Ha CWM-ben készítek Backup-ot, és utána nyomok a telefonon egy Factory reset-et, akkor ugye az IMEI számot elveszti a szoftver. DE! Ha a Backup-ból visszaállítom a rendszert, akkor az IMEI is benne lesz? Tehát újra lesz IMEI száma a készüléknek?
Azért kérdezem, mert a root-olást még mindig nem sikerült megoldani, ennek hiányában azonban egy gyári vissza után nem tudnám az IMEI-t helyreállítani.
-
Szipoly
tag
válasz
konigjanos #13936 üzenetére
Mindegyiknél egyszerre működnek a sim-ek, de valahol biztosan van pontos leírás itt a fórumon. Ha jól emlékszem a G3-nak van a legnagyobb aksija, de mintha egy 3000mAh-s is előfordult volna a kiszemeltek közt.
Most vettem észre, hogy a hozzászólásomban a ThL-nél Amoled helyett Androidot írtamGyuszkoo köszi a linket, lehet éppen ez a ZTE felé billenti a mérleget. mikrofon által linkelt a789 sem rossz, ha nem kell IPS. Hm...
-
mikrofon
veterán
válasz
konigjanos #13936 üzenetére
Igazán nagy aksi ITT kezdődik: 3500mAh
Az én lenovo a789-emben 2050mAh van. Jah és a linken most eléggé akciós. Mióta használok battery saver programot kétnapig, nem kér enni az aksija, sok telefonálás mellett. A Mobil netet, a wifi-t és az automatikus szinkronizálást szoktam kikapcsolni, ha nem kell, valamint a program elküldi éjszakára sleep üzemodba (GSM is lekapcsolva) és vissza is kapcsolja egy megadott idő után.
Egyébként piacra dobták a telómnak nagytestvérét 2500mAh aksival is!
-
Gyuszkoo
tag
ZTE akcióban az Etotalk-on, ha valakit érdekel: [link]
-
ÁrPi2
senior tag
Én a napokban IMEIinfót az alábbiban találtam :
Az mtkdroidtools-nak (ami ugyebár valóban nem "andriod app" hanem "windóz szoft") van egy"phone information" füle amelyen alul elvileg kiírja az IMEI 1 és IMEI 2 számokat.
Ezzel ugye meggyőződhetsz ha volna kétséged hogy neked is két imei-d van
Az én első duálsimes telefonom valahol a tengereken hajózik még.
Az általad linkelt app leírásában van persze a napi tapasztalati igazság:
Unable to select SIM card ID when make a call on phones with Dual SIM cards.
> Android SDK does not support Dual SIM cards. So, I have no way to solve this problem until Google release new SDK which supports Dual SIM cards. -
konigjanos
senior tag
-
sasa311
veterán
válasz
szabi__memo #13934 üzenetére
Úgy, hogy 20 USD volt ráírva értékre és nem nézték meg, csak kiszállították. Nekem is volt ilyen.
-
vsgaborr11
tag
Az IMEI-vel azonosítod végeredményben a telefonod a szolgáltató felé, hogy nem lopott. Mivel ha több SIM kártyával használnál egy IMEI-s telefont egy időben, akkor hamar a szolgáltató fogja magát és lelockolja a GSM hálózatról a telefonod.
De aztán lehet hogy a sárkunyhóban Shenzhen vicceskedtek csak a srácok, ki tudja. -
LámaZ
addikt
Hű a betyár mindenit!
Ennek az appnak a fejlesztője világosan leírja, hogy ez a gagyi Android még mindig nem támigatja a két-sim-es telókat:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer -
-
mikrofon
veterán
válasz
#85619712 #13922 üzenetére
Egy kis segítség mit jelenthet a dual stanby!
Egy normális dual standby telóban, mint amilyen itt a legtöbb, két IMEI számnak kell lennie. Ettől működik megfelelően. Ha valakinek a telefonjában nincs két IMEI az javítsa, mert ez szoftveres hiba és működési zavarokat okozhat (hálózati kizárás IMEI-re, esetleg tel.számra is...)!
Korábban arról is volt itt szó, hogy lehet átírni mind két IMEI-t! -
Szipoly
tag
válasz
hunaqua #13923 üzenetére
Én csak örülök minden új hozzászólónak
ZTE-n akadt meg először a szemem, osztraksajt ajánlotta, majd jött a ThL W3+ peter76bp által. Aztán persze árban társult mellé a Jiayu G3, ami mégiscsak IPS+Gorilla Glass. Ha nem TFT lenne a ThL, hanem legalább Android, befutó lenne. ZTE-nél pedig még olcsóbb, de HD a UMI X1Inkább alszom rá egyet.
-
ZaXXoN
tag
Rendeltem egy w007-est a ttmallstól, 13 nap alatt ért ide sima singposttal! Vicces kis iphone klón, androiddal. Jól megy a cucc. Nem erőművet akartam, 1 core-os, úgysem lesz kihajtva.
-
pmikloska
aktív tag
Úgy látom, nem nagyon jött válasz. Azért kérdeztem, mert a gép a HTC-m valami alap driver-ével simán megy, de én a gyárit szeretném használni, mert a root-olás miatt tutira akarok menni. Egyszer előfordult, hogy bevette a driver-t, de akkor mintha valami hangerő vagy bekapcs. gombot nyomtam volna teljesen véletlenül meg, amikor rádugtam a kábelt a gépre, és úgy fogata el a gyárit anélkül, hogy az .inf-ek mellé kért volna más is.
Ezért kérdezem mindenkitől, hogy tudnak-e segíteni ebben az érdekes driver kérdésben! -
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13921 üzenetére
Szerintem a csel ezekben a két simkártyás telefonokban ott van, hogy egyszerre nem tudnak működni egy frekin, az egyik sim 1800mhz-en a másik 900mhz-en "kell" működjön, valaki letesztelhetné ezt, a g-s slotban egy tmobile vagy telenor kari, a másikban egy voda kari ami ugye 1800-at használ, ez csak fikció a részemről, de egy próbát megér
Mindenképp 2 adó-vevő van bennük, a két különböző freki miatt.
-
Sir Riccio
addikt
Tényleg egy IMEI-számom van, de azt mindkét SIM használja.
Egyszerre csak egy. Ha két SIM azonos IMEI-vel lenne feljelentkezve a hálóra, egy időben, igen valószínű, hogy az adott IMEI feketelistára kerülne, mivel a rendszer nagy valószínűséggel IMEI módosítást feltételezne ami ugye lopásra/visszaélésre enged következtetni.A tizedmásodpercenkénti váltás sem oldja meg azt a problémát, hogy beszéd/mobilnet közben a másik foglalatban lévő SIM inaktív hiszen akkor a beszéd/mobilnet is tizedmásodpercenként megszakadna. Amit Te szeretnél ahhoz két GSM adóvevő kell(ene) az pedig sokat fogyaszt, helyigényes és nyilván drágább is. Nem hiszem, hogy szoftveres akadálya lenne a dolognak.
-
Szipoly
tag
válasz
peter76bp #13911 üzenetére
Úú, köszi
Pont ez fogott meg a ThL-en, hogy hasonlít a téhácé Desire-re, nem kellene átszoknom máshol elhelyezett gombokra, és jól is néz ki. Viszont csak TFT és 210$ körüli, míg az UMI X1 IPS-es és 185$. És persze ott van még a ZTE v970, Jiayu G3, Star B92M(195$ 12mp-es camera viszont TT kijelző), ... úgy elárasztottatok, hogy végképp nem tudok dönteni -
LámaZ
addikt
válasz
Sir Riccio #13916 üzenetére
Tényleg egy IMEI-számom van, de azt mindkét SIM használja.
Abban lehet igazad, hogy a rádióvevője egyszerre csak egy jelet képes fogni, de akkor meg nem dual SIM-esek ezek a sz.rok, hanem egysimesek, csak két hely van ezeknek.Egyébként meg, a régi, 386-os gépek is tudtak multitaszkingot egyetlen procival.
Itt is lehet váltogatni a két sim között tizedmásodpercenként, ha muszáj, és ha valahol kapás van, akkor oda koncentrálni. -
ÁrPi2
senior tag
Nadehát miért reménykedsz abban hogy csak szoftver (akár (android)rendszerszintű driver) korlátoltság az oka hogy annyi annyi duálsimes készülék csakis single-active módban üzemel??
Szép szép hogy eme fórumon jelenlévő fejlesztőkben bízol, de azért mégis...
Olyan persze a pletykák szerint létezik, hogy a windowsphone8-as készülékek mindegyikében van például FM rágyijó és még valami más (csak nem ugrik be mi még) de a micro$oft még annak (az eszköznek) láthatatlansága mellett kibocsátotta a csudajó wp8 rendszerét.
-
-
m165le
csendes tag
Van egy recoveryN9776.img file -om hogy tudom telepíteni?
A telefon rootolva van.
köszi!
-
LámaZ
addikt
Gyerekek, nem hiszem el, hogy nincs itt olyan fejlesztő, aki ír egy appot a két SIM rendes kezelésére, hogy akár egyszerre legyen aktív két SIM, lehessen prioritizálni őket stb.
Én ugyan letöltöttem az androidos SDK-t, de öreg vagyok már ehhez.Senki nem akar pénzt keresni?
Mert én is megvenném az appot 1-2 dollárért, de ha ingyen van, akkor is jó.Ha megharagszom, nyitok egy topikot a prog.hu-n.
------------
Jut eszembe: autós töltőnek ilyent vettem, remélem a posta hamar hozza. -
b0bcat
addikt
válasz
osztraksajt #13881 üzenetére
Az aTAB5 jelenleg 40 ezer akciósan, ami nagyon jó ajánlat ennyiért, ha a júzer meg tud barátkozni a tepsi (5 coll) mérettel. Itthon semmi mást nem adnak ilyen tudással ennyiért, valódi bolti garival.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
chosa91 #13903 üzenetére
Ha neked a kamera az elsődleges szempont, akkor keress ezekkel a telókkal felhasználók által készített képeket. W3+-hoz találsz a blogomban leírással egyebekkel, emlékeim szerint G3-al készített képeket is linkelt ide valaki, X1 tulajok is vannak itt ezekről találsz majd infot összeszerelési minőségről meg használatról ilyesmikről csak keress vissza, Amoi-t azt passzolom, ha van is valakinek mélyen hallgat róla de google biztos segít infot találni ha máshol nem külföldi oldalakon. De azért legyen szempont a szoftveres ellátottság is szerintem. Nekem a kinézet is nagyon fontos volt a kamera mellett ezért lett a W3+. Azt hiszem akkor X1 még nem volt, vagy kiesett a listámról valami miatt, bár én most is a W3+-t venném ezek közül.
Szipoly Neked is reklámozom a W3+-t kicsit, a felsoroltak mellé megnézheted ezt is hátha teljesen elbizonytalanít a bővülő kínálat
-
hun_gery
aktív tag
umi x1 gyorsjelentés:
antelife.com-ról rendeltem, "UMI" kóddal (-10usd) DHL-el volt 45000Ft/220usd. áfa, vám nem volt
Néha egyébként is akciós.
Ott már az új gps-antennásat forgalmazzák.a hátlap nagyon vékonyka, kicsit nyiszorog, én vettem rá tokot, így nem zavar. (meg nem tekergetem)
képe gyönyörű, ips, kiégeti a retinám, olyan erős.
hangja: üvölt, mint a barom, hd2-m táblám kb fele ilyen hangosak.
sebesség: modern combat 4 hibátlanul megy, a rendszer szintén (2012.12.18-i gyári 4.1.2)
magyar nyelv nincs, angol van.
összegezve:
hd2-ről váltottam, egyáltalán nem bánom. -
pmikloska
aktív tag
Egy gyors kérdésem van: hogy lehet biztosan feltenni a gyári drivert a telefonomhoz XP alatt, ha csak két .inf-em van, és arra azt mondja, hogy nem elég jó neki. Van valami spéci csatlakoztatási módszer a telefon-gép között, hogy működjön? (A SuperOneClick-hez kéne a gyári driver.)
-
chosa91
aktív tag
JIAYU G3, AMOI N820, UMI X1, THL W3+
Melyiket választanátok az alábbi szempontjaim alapján sorrendben (magasabb prioritást írtam előrébb):
-Kamera
-Dual-sim
-Üzemidő
-Képernyő sérülékenysége
-a kialakítás "masszivitása"Személyes véleményeknek nagyon örülnék!
Várom válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest