- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13273 üzenetére
Android 4 alatt újra fel kell tölteni a képeket a contactokhoz a telefonon és akkor nem lesz pixeles. A 2.3 alatt kis méretben tárolta el.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Emlékeim szerint én a címlistában egyenként állítgattam be a nevekhez a képeket az általam kiválasztott fotóalbumból.
"személyek" app.
névre kattintok
amikor feljönnek az adatok (telefonszáma, mélcíme stb) ott az arcocskára kattintok
feljön egy menü:
-fotó készítése
-fotó kiválsztása a galériából
és ennyi -
pmikloska
aktív tag
válasz
Sanyesz. #12925 üzenetére
Szia Sanyesz.!
Mivel te már gyakorlottá váltál Android magyarításban, tudnál segíteni nekem? Édesanyámnak rendeltem azt a bizonyos THL A1-et, amiről ma már írtam is, de az Etotalk nem adott rendes magyar menüs ROM-ot hozzá.
Segítenél lefordítani? Ha igen, mit kell küldenem? A Recovery menüből tudok mentést csinálni, ha az jó.Üdv
PM -
orkester
őstag
Megjött ma Páromnak a Jiayu G2. Jól összerakott kis készülék, kicsit talán nehéz (főleg az akku miatt), de nem vészes. Nem tudja valaki, hogy az 1GB ramos firmware is jó az 512-eshez? Mert utóbbihoz nem nagyon bővelkedik a hivatalos fóruma.
Magyar nyelvre gondolom csak akkor számíthatok, ha megcsinálom, ugye? -
hunaqua
addikt
Most már olyan sok THL telefon van,hogy lehet megérne 1 külön topikot. W3 már van,de már sok w1,v12,a1,stb készülék van itt forgalomban.
-
vASalo
tag
Sziasztok
Én egy thl v12+-al rendelkezem. Az egyetlen problémám, hogy elég pontatlan a touch érzékelése. Van olyan recovery ami, tartalmaz kalibrálási lehetőséget? Érdemes keresni vagy meg kell szokni, hogy ez ilyen?
üdv, vASalo
-
válasz
lostprophet #13281 üzenetére
Ha root a telefon, akkor elméletileg nincs akadálya.
A vold.fstab-ban lévő bejegyzést kell felcserélni. Az sdcard2 helyett sdcard és fordítva. -
pmikloska
aktív tag
THL A1-ről:
Nagyon pofás, kimondottan igényes telefon, az IPS panel kiemelten jó képet ad (a felbontást most nem dicsérem, de egy 3.5"-os mérethez elég a 320x480). A készülékház nem recseg-ropog. A kamera egy gyenge 2 Mpixelesnek felel meg, bár 3.2-t írtak a specifikációban. Mindegy, fényképezésre ott a gép. Autofókusz nincs. Holnap készítek pár nappali képet is, ma még estit, aztán egyben felteszem valahova. Vaku is van, gyenge, viszont elemlámpa funkció is van, konkrétan a HTC-től lopták a szoftvert. Jah, maga a telefon a HTC Desire X másolata!
Szép, az enyém fekete színű, de van fehérben is. A Wi-Fi vétel jó, volt már korábban olyan dual SIM-es telefonom, ami már a másik szobában is el-elvesztette a jelet. A Skype szépen megy, kamerával együtt is, kipróbáltam itthon hálózaton belül két készülék között és PC-vel is, sőt, egy barátommal is, PC-telefon kapcsolat volt, Digi/UPC vonalon. Ment rendben. A 256 MB memória arra, amire kellett, elég, és mégsem. A Viber ugyan megy, a fogadott hang jobb, mint a HTC-men, de aki engem hall, recsegő választ kap. Pedig a Skype-pal tökéletes. Talán a kevés memória az oka a Viber problémámnak? Kicsit el is csúszik a hang, ami tőlem megy ki. Szomorú vagyok, mert kimondottan Viber-ezésre vettem.
Még egy gondom van, mégpedig, hogy amikor a telefon lezárja a képernyőt, akkor a Viber és a Skype is kikapcsol. A beállításokban be van lőve (Android alatt), hogy mindig éljen a Wi-Fi kapcsolat, ez működik is, mégis elvesztem az említett két programot, pedig az lenne a lényeg, hogy ha jön egy üzenet, vagy hívás, azonnal megkapjam, ne nekem kelljen belépni. Erre van valamilyen ötletetek?
A készüléken Android 4.0 fut. Etotalk MOD ROM-mal kértem, amit már ismerünk mikrofon jóvoltából, de neki Etotalk indulóképernyője is van. Én gyanítom, hogy nekem nem tettek fel ilyesmit, az eredeti THL boot logót mutatja, a root is kimaradt, és a Morelocale2 is fent van, amivel hellyel-közzel magyar a menü. Ezért még reklamálni fogok.
GPS nincs, még a menüben sincs be-kikapcsolási lehetőség, miért is lenne, ha nincs benne (csak az előző telefonomon legalább ezt meghagyták, hogy egy offline navi program legalább azt higgy, hogy van GPS, és elinduljon, aztán majd valahogy onlájn megoldással kapja a kb. pozíciót).
Ezek után viszont elgondolkoztam, hogy ha olcsón szeretnék egy alap telefont, akkor a T-nél az Alcatel OT-991 lehetne az esélyes, de annak is 256 MB RAM-ja van, viszont lehet, hogy mégis megy majd a Viber, és mégsem lesz elérhetetlen lezárt képernyő miatt.Ti mit gondoltok, van ötletetek, hogyan tovább, megoldható-e ez a "filmszakadás", mert akkor maradhat a telefon.
-
okmaci
csendes tag
Páromnak karácsonyra rendeltem egy bedove X12-t a minideal.net-től november 28-án, dec 3-án adták fel, ma délelőtt pedig csöngetett vele a postás. Nagy pozitívum, hogy az oldalon a leírásban feltüntetett ellenére tartalmaz magyar nyelvet, nincsenek rajta kínai alkalmazások, így majd csak bele kell tennie a SIM-et és kész.
Szerk:: Ja és SingPost-tal jött.
-
Kaldoren
csendes tag
Sziasztok!
Újra felhoznám a dual sim - dual csengőhang kérdéskörét.
Tudom, hogy már volt szó erről, de sajnos akkor nem sikerült megoldani a problémát.Utánaolvastam egy kicsit pár angol fórumon, amiből arra jutottam:
- Az Android rendszer alapból nem támogatja a dual sim-es telefonokat, így értelemszerűen a sual csengőhangot sem
- Van pár app, ami lehetőséget ad a csoportokhoz való csengőhang rendeléshez, de ez nem simhez köthető.
- Állítólag már dolgoznak egy olyan app-on, ami megoldja a kérdést (egy éves fórumbejegyzés)Érdekes, hogy találtam olyan alkalmazást, ami képes arra, hogy "szimulálja", hogy 2 SIM van a telefonban.
Azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki valamilyen trükkről, tippről vagy elkészült appról, amivel tényleg megoldható lenne, hogy a munkahelyi számom más csengőhanggal csörögjön?
Előre is köszönöm!
-
hunaqua
addikt
Igaz,hogy még nincs itt,de akkor most a 2.3 vagy a 3.0 Rom-ot érdemes rárakni?
V970
Bocsi rossz helyre írtam
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13280 üzenetére
Elfogyott a térerő
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Bagira01 #13275 üzenetére
Valóban érdekes, én három hete várom a cuccom a pandától. Ha rájuk írok csak hitegetnek. Tegnap kértem refundot arra meg nem reagálnak és ki nem írnák azóta sem hogy nincs készleten.
fateless:
Összevonásra keress, ha itt nincs külföldi fórumon lesz hozzá letölthető sceipt is -
Sir Riccio
addikt
Időnként kiírja az értesítési eszköztárra, hogy "A korlátozott hozzáférés módosítva." Erről valakinek ötlet, hogy mi lehet? Előre is köszi!
-
tlac
nagyúr
-
Valahol olvastam (de nem tudom, hogy melyik fórumban) a leírást arról, miként lehet az alap kb 500MB-os belső tárat és a kb 2GB-os telefon háttértárat összevonni? Vagy van ötletetek arra nézve, hogy hogyan lehetne rákeresni (címszavak)?
Kösz -
csongi
veterán
El sem tudom képzelni mekkora ez az 5" kijelző, a legnagyobb a 3,7" volt nekem.
A kézben nyomkodva csak csak..... de telefonálva -
Bagira01
veterán
válasz
lostprophet #13254 üzenetére
Az kellemes, én 21-én rendeltem egy Jiayu G2-t a minideal-től. 29-én nagy nehezen fel is adták azóta semmi info.... Fura, hogy a pandawill-t itt szidják, nekem eddig egyedül velük nem volt gondom(3 tablet rendelés)
(#13274) csongi: Ha 7"-os tableten elmegy a 800x480 akkor itt is. Samsung Galaxy S Wifi 5.0 is 800x480-as. Az más kérdés, hogy akkora tepsivel mit kezd az ember
-
csongi
veterán
válasz
Az 1280*720-as kijelzőn? -ne mondj ilyet mert el megy a kedvem a az 5" 800*480-as kijelzőtől .
-
Sir Riccio
addikt
No, én is csatlakoztam a G3-asok táborához. Már csak a profilképekre kellene kitalálni valamit mert olyan pixelesek, hogy nemigazán ismerem fel őket.
-
beers
addikt
válasz
albinolynx #13267 üzenetére
recovery van rajta?
-
válasz
lostprophet #13270 üzenetére
Én is itt a fórumon tudtam meg.
-
válasz
lostprophet #13268 üzenetére
Úgy hogy (ha 4GB-os telefont vettél), akkor a 4GB megoszlik a /data, /cache, /system és /sdcard részekre, tehát külső sd kártya foglalatba tett sd kártya nélkül is lát egy 2GB-os sd kártyát. Ez a 2GB a telefonban lévő memóriából lecsípett rész.
-
lostprophet
aktív tag
Na, most itt a következő találós kérdés: van egyszer 820 megabájt belső memória a telefonban. Rádugva a számítógépre van egy cserélhető lemez, ami 2 gigás és van egy cserélhető lemez, ami 8 gigás (microSD kártya, amit beleraktam). Ez meg hogyan lehetséges? Csak egy microSD-hely van, abba raktam a 8 gigás kártyát.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Ezt szemeltem ki, 40ezer forintért lesz kapható itthon 1év garanciával.
Amire nekem kell, telefonálás, netezés, néha navigálás.
Amit váltana: egy Gigabyte gsmart 1345.
Érezhetően lenne gyorsabba telefon,a két maggal? És mennyire érezhető a kevés rom?
Tudom a kijelző nem valami húha, de szerintem nekem elég lenne.
Válaszokat előre is köszönöm. -
lostprophet
aktív tag
Sikerült rootolni a Hero H3000+ telefonomat ezzel: [link]
-
crause
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődöm, hogy van e valamelyikőtöknek gyakorlati tapasztalata a ZTE ZXV10 H201L digitális elosztó működésével kapcsolatosan?
Ezt a bizonyos eszközt az internetszolgáltatóm bocsátotta a rendelkezésemre, amivel egyebek mellett az internetsebességemet hivatott volna növelni.
A gond már a hardware eszközök összeállítása után jelentkezett, mert az IE9-cel nem lehetett megnyitni az eszköz kezelő felületét, amelyen keresztül az új szolgáltatást lehetett volna élesíteni és az internetkapcsolatot újra konfigurálni. Végül, egy 12.50 internal verzióju USB Opera alkalmazással simán felállt a rendszer és az Operán keresztül működik a net is. Azóta az IE9-cet is sikerült "ráhangolni"
Az eszköz beüzemelése után rögtön teljesítménycsökkenést, lasulást tapasztaltam, amit a szolgáltató felé jeleztem. A szolgálttató hálózati problémát állapított meg, amit 24 óráb belül el is hárított.
Nos, hogy jön ez az egész a telefonhoz?
Röviden, VLAN gondjaim vannak. Az első alkalommal, a beállításokat követően működött a WIFI kapcsolat, de azóta bármivel próbálkozom, halott kísérlet marad.
.........csatlakozás ......keresés.........lecsatlakozva.......csatlakozás ......keresés.........lecsatlakozva.........megjegyezve, WPA/WPA2 PSK által biztosítva, hatósugáron kívül
Esetleg, ha valakinek ilyen routere van és ki tud "okosítani" tegye meg legyen szíves, köszönettel elfogadom. Próbáltam a neten utána olvasni és csak nagyon negatív véleményekkel találkoztam. Lehet, hogy jelenség oka készülék hiba, viszont ha nem az, nem szeretnék a szolgáltatónál oktalanúl protestálni.
Mégegyszer köszönöm!
Crause -
tlac
nagyúr
válasz
pmikloska #13186 üzenetére
mégis tudja, hogy kb. hol vagyok a wifi és a mobilcellák alapján (de net kell hozzá mindenképpen, ahogy látom).
a puszta közepén semmire nem mennél vele
Ha valaki majd rákérdez, akkor elmondjuk neki, én ezt most így hagynám.
ne kelljen már mindig magyarázkodni és tényleg félrevezető
ahol van rendes gps, akkor azt odaírnám, ahol nincs, oda nem írnék semmit
-
Sanyesz.
őstag
válasz
lostprophet #13259 üzenetére
Ha nincs kedved babrálni vele, akkor mentsd le ROM-ot és töltsd fel valahova.
Este leszedem és megnézem, mit tehetek.A morelocal2 semmit nem ér.
-
beers
addikt
G3-hoz van CWM által mentett magyarított rom?
-
szpali
addikt
válasz
lostprophet #13256 üzenetére
néhány alkalmazást a morelocale2 telepítésével tudsz magyarítani
-
lostprophet
aktív tag
Ha valaki leírja, hogyan lehet magyarítani az OS-t, megcsinálom
-
tthom
senior tag
válasz
lostprophet #13254 üzenetére
Gratula! Ahhoz képest, hogy jön a karácsony, elég jó időt futott.. Várjuk a beszámolót!
-
lostprophet
aktív tag
Megjött a Hero H3000+-om Android-sale.com-ról!
Képek itt: [link]
Két akkut mellékeltek, de ez nem volt feltüntetve a holnapon, a töltő pedig jó Magyarországon is
Most épp töltőn van, majd később letesztelem.
November 26-án rendeltem (hétvégén), 28-án adták fel, 11-én érkezett meg (azaz ma). -
b0bcat
addikt
válasz
pmikloska #13250 üzenetére
"És szerinted melyiket használja az MT6515?"
A tegnap (általam) linkelt magyar oldalon azt tartalmazta a táblázat (angolul), hogy van benne GPS. ("embedded GPS"-t írtak ott.) De én nem tudhatom, hogy helyes-e ez az infó.
Szerintem a "szoftveres GPS" helyett jobb lenne a "szoftveres helymeghatározás", vagy akár "szoftveres (nem GPS-alapú) helymeghatározás".
A "GPS" szót szerintem szerencsésebb lenne kihagyni belőle.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13249 üzenetére
És szerinted melyiket használja az MT6515? A Wi-Fi alapú meghatározást? Nekem úgy tűnik. Bár azt nem is tudom, hogy lehetne letesztelni, hogy a cellainfókat használja-e.
Lehet, hogy maradok akkor a Wi-Fi Pos. Sys. -nél.
De az tényleg jó lenne, ha osztraksajt szoftveres GPS javaslatát fogadnánk el? Azt úgy talán minden idetévedő új fórumozó érteni fogja. -
pmikloska
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
Egyébként nem teljes gyári specifikációs táblázatot akartam kitenni a processzorokról, mert azután nézzen mindenki egyénileg utána, a cél egy általános, egyszerű különbségtétel lehetősége volt. Hogy ki miért válassza ezt vagy azt a processzoros telefont.
Nekem pl. nem kellett a GPS és a 3G, mert nem volt rá szüksége a célszemélynek, így igen olcsó telefont tudtam venni. Na pont ezért van ilyen egyszerűen leírva az egész. Ilyen szempontból tök mindegy, hogy A-GPS-e, ami benne van, de egy tuti, meg tudja határozni a helyzetet, de csak online.Most felhúztátok az agyamat egyébként, úgyhogy át fogom írni az infókat, ha hajlandóak lesztek egy korrekt változatot ajánlani. Nekem is van ötletem, de előbb megvárom, mit írtok.
-
baalco
tag
válasz
pmikloska #13242 üzenetére
google, első találat
miért is baj az, hogy a wikiről idézek? Nem én találtam fel az a-gps-t így mindenképpen "más tudását" kell idéznem. Szerintem te is nyugodtan idézheted más tudását, hiszen az a bizonyos 1.hsz pont erről szólna, hogy összegyűjtse a témához kapcsolódó linkeket, cikkeket, azok egy helyen legyenek elérhetőek.
Én csak segíteni akartam és ahelyett, hogy saját szavaimmal -esetleg pontatlanul- adnék választ, inkább belinkeltem egy korrektebb leírást. -
pmikloska
aktív tag
válasz
fateless #13236 üzenetére
Na de akkor mondd már meg, hogy mi az A-GPS, azt tudom, hogy mit csinál, de mi az? Egy chip (hardver)? Egy szoftver? Ezt tudod, vagy csak körbeírjuk itt az egészet anélkül, hogy pontosan meg tudnánk határozni. A cellák helyzetéről pozícióiról beszéltem egyébként, sőt a környező Wi-Fi hotspot-okról is, ha minden igaz, talán ez is besegít.
Az én telefonom akkor honnan tudja, hogy hol vagyok? Valamit ki kell majd írnom, ha tudsz jobbat, ami tényleg helytálló, és korrekt, rövid megfogalmazás, akkor inkább ajánlj valamit, nem engem kell lehordani! Én voltam az egyetlen, aki az egész első hsz.t hajlandó volt elkészíteni, erre beleköttök itt ebbe a pitiáner dologba. Mondjatok jobbat, pontosabbat! Az első bekezdés kérdésére pedig várom a megfelelő választ!
-
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #13239 üzenetére
Nincs benne sim, ergo nem zárt az áramkör, tehát nincs plusz fogyasztás sem.
-
b0bcat
addikt
válasz
Sir Riccio #13237 üzenetére
Miért jó az, ha letiltod? Zavar valami vizet, ha aktív, de nem teszel bele SIM-et?
(Komolyan kérdezem, nem "kötekedésből".)
-
Sir Riccio
addikt
Valahol említettétek, hogy lehetőségem van letiltani a második SIM foglalatot. Segítene abban valaki, hogy hol találom ezt meg? Előre is köszi!
-
válasz
pmikloska #13206 üzenetére
"Ha viszont azt a logikát követem, hogy az A-GPS funkció a GSM és Wi-Fi modullal van működtetve (úh, de csúnyán írtam ezt), akkor ez alapján igen, van benne A-GPS funkció"
Amiről te beszélsz, az nem A-GPS funkció. azt többnyire úgy szokták nevezni, hogy cellainformációkra támaszkodó helymeghatározás. A működése hasonló az A-GPS-hez, de attól még messze nem az. Éppen ezért lenne fontos, hogy ne keverd ezzel a fogalommal az A-GPS-t, mert roppant módon megtévesztő. A-GPS nincs GPS nélkül.
A cellainfók alapján történő helymeghatározás nem egy mai funkció, volt pl a Sony Ericsson w705-ben is, sőt, Google Maps térkép is kapcsolódott hozzá, mégsem nevezték GPS-nek, sem A-GPS-nek. Hozhatnék még sok más készülékpéldát is, de gondolom egyből is megérthető a különbség.Az, hogy a kicsi kínaiak mit írnak rá, messze hidegen hagy engem. nem attól lesz valami a-GPS, hogy ők mit írnak a dobozkájukra. De annak nincs értelme, hogy ennyire félremagyarázzunk valamit.
-
ÁrPi2
senior tag
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sir Riccio #13233 üzenetére
Eredeti Sony? Persze, én írtam rá!
-
sasa311
veterán
válasz
Martinmentor #13225 üzenetére
Ez tűzforró:
Please Note:This phone we pre-print SAMSUNG logo on the back and front of the phone,if you not like Samsung Logo,leave comments before check out.thanks
SEMMIKÉPP se kérd rá a Samsung logót, mert ha ezzel megbuksz a vámon azonnal bezúzzák mérlegelés nélkül, mint hamisítványt és még meg is büntethetnek!
-
LámaZ
addikt
válasz
hun_gery #13220 üzenetére
Köszi a linket (rémes az angolja), de közben meggyógyult. Most azon töprengek, hogy kiszedjem-e a pipát az EPO-fájl automata frissítése mellől. Ugyanis, ha már egyszer lejöttek a fájlok, gondolom jók lesznek egy darabig. Nem is értem, hogy miért kell frissíteni őket, vagy ez függ a pilanatnyi helyzetemtől? Akkor meg mi értelme van?
-
b0bcat
addikt
válasz
Martinmentor #13225 üzenetére
Ami ezen az oldalon van írva róla, az nem hangzik rosszul (ki tudja, mennyi igaz belőle
), ám rákerestem egy másik oldalon ugyanerre a modellnévre, és lényegesen rosszabb adatokat kaptam: sokkal gyengébb proci (MTK6573), kisebb és rosszabb felbontású - természetesen nem IPS - képernyő (5,3", 800x480), negyedannyi ROM (4 giga), stb. Persze az is lehet, hogy én a régebbi generációs modell leírását találtam meg, de gyanús is lehet.
-
derrik
őstag
Sürgős segítséget szeretnék kérni!
Mivel eldőlt, hogy itthon nem találok ár/és tudás tekintetében megfelelő készüléket. Így pin-pong telefon lesz!
Alcatel ot-986 és valamelyik Zte vagy Huawei lesz a választás.
Kérdésem az Alcatel az Ti Omap a többi pedig Mtk.
Melyik a nyerőbb választás ebben a tekintetben?? -
Sir Riccio
addikt
A Custom ROM és a Beta ROM két különböző dolog, jó lenne ezt végre megérteni. A Custom ROM egy felhasználók által módosított, a felhasználók igényeire szabott ROM, míg a Beta ROM egy fejlesztői tesztverzió, abban a szakaszban ahol a gyártó próbálja teljesen hibamentessé tenni a rendszert és az adott készülékre specializálni. A Custom ROM-ok jó része viszont gyári, végleges ROM-ra épül ami igen nagy különbség.
(#13222) fPApi: Lassan be lehetne fejezni a személyeskedést meg az "okosozást" mert gyanítom nem lesz jó vége és unalmas is. Részemről a sztori lezárva.
ui.: Kérlek használd a szerkesztés gombot mielőtt külön hozzászólást írsz úgy, hogy az előtte lévő is a tiéd -
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok! Erről vélemény: http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-note-ii-mt6588-quad-core-android-41-ram-1gb-rom-16gb-p-2802.html??
-
lostprophet
aktív tag
Az enyém is már túljutott a vámon tegnap, reménykedek, hogy ma megkapom
"The item was in transit within its destination country on 10-Dec-2012."
-
b0bcat
addikt
Kíváncsi leszek a 200 dolláros négymagosokra.
-
fPApi
őstag
válasz
Sir Riccio #13181 üzenetére
"Beta ROM nem mindennapi használatra való"
Ez a hivatalos sablonszöveg, ugyanakkor a custom rom-ok döntő többsége -a használható állapotban- béta rom (van rom készítő, aki ezt el is mondja és van, aki nem, de attól még az). Persze vannak alfának hívott rom verziók is, na azokhoz már tényleg bátorság kell!
-
hun_gery
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
Uff, ez nem működik, márhogy a bekapcs+hangerő le. Sőt, a hangerő fel sem. Semmilyen kombinációja.
-
pmikloska
aktív tag
Képernyőképet hogy lehet készíteni ezeken a kínai készülékeken? Konkrétan a THL-en?
Egyébként amin tisztázódik minden gondom, megírom, hogy milyen a cucc, teszek fel fotókat stb.
-
b0bcat
addikt
válasz
pmikloska #13206 üzenetére
1) A "van működtetve" kifogástalan magyar kifejezésmód. (Aki nem ért egyet ezzel, az Szepesy Gyula nyelvész professzor Nyelvi babonák c. könyvének elolvasása után jelentkezhet vitára.
)
2) Én tökéletesen megértem a gondolatmenetedet a nem GPS-alapú helymeghatározásról, de meglátásom szerint megtéveszted a téma iránt érdeklődőket azzal, ha ezt a technológiát A-GPS-nek nevezed, ha egyszer ahhoz valódi GPS modul kell.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13199 üzenetére
Értem, hogy mit akarsz, hozzáértő vagyok, tudom, hogy az A-GPS eredendően a már meglévő GPS vevőegység dolgát segíti, erre lett kitalálva (azt nem tudom, hogy valami plusz hardveres egység van-e egyébként még ehhez, vagy kizárólag szoftveres megoldás, összhangba hozva a GSM és Wi-Fi modullal, én utóbbira tippelek), tehát logikusan gondolva akkor van A-GPS, ha már van GPS egység is.
Ha viszont azt a logikát követem, hogy az A-GPS funkció a GSM és Wi-Fi modullal van működtetve (úh, de csúnyán írtam ezt), akkor ez alapján igen, van benne A-GPS funkció, ezt bizonyítja az is, hogy a telefonom tudja, hol vagyok (Google Maps alapján ki is tudtam próbálni, még azt is kiírta, hogy pontosság 40m).Szóval értem, mire gondolsz, de lehet, hogy az elképzelést a fentiek miatt kicsit rugalmasabban kell kezelni.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Szekaa #13118 üzenetére
Az ikonok egy részét UOT Kitchennel az összes többit manuálisan. UOT által kreált fájlt nem tudja feltenni a CWM-em, meg nem mindent és nem úgy cserélt ahogy én azt akartam. Adott egy alapot amit aztán kézzel módosítgattam, beintegráltam a full ROM-ba feltettem, megnéztem mi milyen lett aztán módosítgattam tovább. A félorosz tárcsázót is így szedtem ki. Az ikonképek a res/drawable-hdpi és drawable-xhdpi mappákban vannak.
Launcher egyszerűen be lett téve a data mappába ami nem kellett progi azt meg kivettem onnan. Ami oda kerül apk ezt telepíti automatikusan a ROM telepítéssel együtt.
-
mikrofon
veterán
válasz
pmikloska #13198 üzenetére
nekem azzal jött a telom. Ha kifizetted a ROMot, akkor írj nekik, hivatkozz a rendelési számra, és kérd meg, küldjenek egy linket ahonnan le tudod tölteni. Elvileg két napon belül kapsz egy linket ahonnan 1x letudod tölteni. Én így szereztem annak idején update-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged