- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Dominó85 #14797 üzenetére
Én ma rendeltem egy G2-t az antelife-tól. Nekem most az ár/érték arány számít, netezni ezen is lehet. Ezeknek a sokmagos csodáknak egyelőre nálam nem is igazán van létjogosultsága. Ott motoszkál az ember fejében, hogy ilyen meg olyan hw, aztán mikor nála van rájön, hogy nem is használja ki. Kíváncsi leszek mennyire befolyásolják az árakat az új 4 magos csodák, persze hosszabb távon.
-
ssj81
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
-
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01 #14796 üzenetére
Olvasgatva az Online Support-ot még nincs készleten, de elvileg előrendelhető ezen az áron. Hm...
Bár én tökéletesen meg vagyok elégedve a G3-mal. Megérkezett postán a fekete szilikon tokom is, így teljes az öröm. Minőségi darab, kb a Nillkin szintje, vagy legalábbis ahhoz közelít. Tökéletesen passzol a telóra és igényesen van kidolgozva.
-
Bagira01
veterán
válasz
csepelball #14794 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
csepelball #14794 üzenetére
Sajnos webshophoz képest is sok benne az elírás és a helyesírási hiba.
1080pP videó
QHD 1280*720 (nem a THD, TrueHD az utóbbi felbontás, a QHD meg a 960*540???)
Na meg "csak" 1GB Ram van benne és "csak" 2500-as aksi.Azért én még várnék a korai örömmel.
-
csepelball
tag
Ezt láttátok már? Newman N2 - QUAD-os exynos4412 - az ára "picsa"...
-
Dominó85
addikt
válasz
jdeutsch #14786 üzenetére
Ezzel egyetértek veled. De azt se felejtsük el, hogy ők is magyar emberek és látják milyen xarban van a lakosság jó része anyagilag. Örülnek, ha tudnak rendelni egy telót Kínából, és ha vámra kerül a sor már kaparhatják is össze a maradékot (ÁFA). Nyilván ha nem egy darabot rendel belőle az ember, illtve ha bizonyos értéket meghalad, akkor alapból vámolják. A lényeg, hogy ők is emberek.
Lesz itt közös hang.
-
Bagira01
veterán
válasz
jdeutsch #14786 üzenetére
Van akinek nem az ár/érték arány számít. Ha csak az számítana akkor elég kevés dolgot lehetne eladni. Nekem is bejönnek a jó minőségű iphone klónok, mert tetszik a forma, de nekem az iphone kinézet meg az android összeegyeztethetetlen így nem is vennék olyat. Aki még manapság is telefonjával villog azt kb egy 10-12 éves szintjére tudnám sorolni... Ha csak az ár/érték arány számít akkor a Jiayu G2 124$-ért szerintem még mindig best buy, + ajándékkal és 4GB tf kártyával(tudom nem sokat ér, de most akkor is adnak hozzá)
-
viralmind
aktív tag
Udv Mesterek!
Kerdesem lenne a szakikhoz,kineztem egy telefont hero 2000+ viszont talaltam egy masikat hero 3000+
nos nekem a 2 telefon gyakorlatilag ugyanannak tunik ,meg tudna vki mondani mi a kulonbseg kozte?Esetleg van aki hasznalja is?Ja es ez a fastcardtech.com ez ismerosen cseng valakinek?Ime a ket telefon:Hero 2000+
egyetlen ami feltunt hogy a 2000+-nal 2x1200 as akku van mig a 3000+-nal 1x 1580 mondjuk az 1200-as akku eleg kevesnek tunik akkor is ha 2 van belole :-)
Koszonom a valaszokat!
-
jdeutsch
tag
válasz
hevizms #14785 üzenetére
Szóra sem érdemes, gyanítom más sem nézte meg, vagy a sznobizmus nagy úr, nem számít hogy ár/értékben
mit is tud a készülék, csak olyan legyen mint az eredeti, lehessen vele "villogni"
Nem vagyok a kínai termékek ellensége, (lassan eljutunk oda, hogy ami nem ott készül az a hamisítvány) -sok esetben semmivel sem rosszabbak mint az eredeti,-évek óta van kapcsolatom velük.
Abból indulok ki a vámhivatal dolgozói sem butábbak mint mi, (sőt!!!) -és biztosan olvassák ők is a fórumokat,-
függetlenül attól hogy ők a "barikád" másik oldalán állnak,- ezért nem is szabad őket annak nézni, mert vissza üthet.
Szokták mondani, az élet során ha az emberfia nem ostoba, a koszon kívül más is ragad rá. -
blade007
tag
EZT pl hogyan tudom megrendelni?
-
blade007
tag
áá kizártnak tartom ez is olyan lessz mint a OPPO Find 5 sosem veheteted meg 399$-ért.
-
orkester
őstag
Láttátok már ezt a Subor készüléket? Vajon mennyire hihető, hogy 2 hét múlva 208-240$ körül kapható lesz?
-
blade007
tag
Ez pl nagyon teccik
-
Dominó85
addikt
válasz
blade007 #14777 üzenetére
Mi ez a nagy rajongás a klónok iránt?
Itt vannak a 2magos telefonok, azt azért nézd meg hogy mindegyik duál SIM-es vagy csak 1 SIM-es. Az első kettő kapásból S3 klón. -
blade007
tag
És valami jó S3 klón?
Valakinek valami tapasztalat? -
blade007
tag
pazar
-
fenyvesik
csendes tag
Vagy marad a Panda.
-
Dominó85
addikt
válasz
jdeutsch #14771 üzenetére
Csak annyit tudok, hogy ebben a topikban messze nem mi ketten vagyunk a legtapasztaltabbak, így a segítséget hagyjuk másokra. Hardveres szempontból és az árat elnézve amúgy is mindegy a vámos dolog, mert az az 1 magos telefon nem ér 175USD-t, amit a kollega linkelt. Viszont osztraksajt linkje annál jobb és az árazás is megfelelő. Szerintem itt mindenki tisztában van annak a veszélyével, hogy el lesz vámolva a telefonja, de csendben kapnak olyan tippeket (akár a kínai webshopoktól), amikkel a vámon át tudnak csusszanni a telefonok. A szigorúbb ellenőrzésről is hallott az ember, ezzel is kalkulálni kell. Te kapásból azzal indítottál hogy le lesz vámolva a teló... mindegy. Az hogy melyikünk érvel és melyikünk írogat szimplán durciból irónikusan azt el tudja dönteni a többi PH-s. Érdemben eddig nem sokszor szóltál hozzá a témához, ráadásul ha igen, akkor is elég negatív felhanggal. Az hogy azt te nem veszed felhangnak, természetes, hisz az ember a saját stílásával nincsen a legtöbb alkalommal tisztában.
-
jdeutsch
tag
válasz
Dominó85 #14763 üzenetére
Nálam a pesszimizmus nem egyenlő a tapasztalattal, Nálad úgy tűnik igen! Gondolom azzal segítek ha felhívom a figyelmét, szokták mondani okos ember más ostobaságán tanul, de a buta a sajátján sem.
Te az első hsz-em után belém kötöttél, és akkor sem, ahogy most sem volt igazad, így a veled való diskurzust be is fejeztem, részemről a téma lezárva.
Üdv: DJ -
fenyvesik
csendes tag
A kérdésem, hogy sikerült e valakinek a Mixeshopról Singapore Posttal g3-at rendelni mert ők csak DHL el küldik el 150 euro felett. Azt állítják ha ráirnak pl 25 usd semmi gáz nincs tax.
A kérdésem valakinek jött ugy teloja DHL el hogy megúszta a vámot.
Na de a Dhl , ha jól olvastam a fórumon bármi cumom jön itthon a DHL kapásból bekér egy számlamásolatot és máris bukó.
Alternatívaként van egy megoldás pl a 220 usd megvan bontva 2 részre 40 és 180 usd, de ezt simán átutalom paypalon termékvásárlásként és ha bekérik egy sima paypalos 40 usd utalást tudok mutatni a DHL felé. Ezen mondjuk a termék nem igazán jelenik meg max a commentben ahová ha akarom beírom rendelésem adatait.
Vagy valaki látott még másik ujévi frankó kis G3 akciót? Kösz a válaszokat -
osztraksajt
őstag
válasz
blade007 #14761 üzenetére
Nekem ez jött és innen decemberben, singapore posttal (+3usd) A hátlap nem fém, viszont van magyar nyelv, dupla akksi, fólia, plasztik tok ami körbeöleli a telefont. A hátlap műanyag és elég vékonyka amit meg kell említsek, egyébiránt a telefon egyben van és hibátlanul működik.
-
Dominó85
addikt
válasz
blade007 #14761 üzenetére
Szia,
hardveresen sem ez a legjobb i5 klón. Abban az előttem szólónak is igaza van, hogy nagyobb a kockázat ha klóntelót veszel.Felesleges nagyzolni egy apple klónnal, félre ne érts, de ha ez a szándékod vele, akkor teljesen felesleges ennyiért egy ilyen 1 magos telót (nem mellesleg drágán) Kínából venni.
-
-
-
Dominó85
addikt
válasz
jdeutsch #14757 üzenetére
Egyszerűen túl pesszimista vagy. Kapásból az elkobzásról beszélsz, holott még el sem dőlt, hogy saját PayPal-t csinál vagy segít neki valaki. Egyszerűen nem kell itt pattogni sem a vámosokkal sem más kivel. Ha nem tudsz neki érdemben segíteni, akkor miért próbálod elvenni a kedvét a Kínából való vásárlástól. Amióta ide írkálsz sajnálom, hogy ezt kell írjam, de csak felesleges feszültséget keltesz. A topik nem a kínai telefonok elvámoltatásáról szól, hanem a két kártyás készülékekről.
-
baalco
tag
válasz
hevizms #14759 üzenetére
Ha jól láttam a képeken, akkor a hátlapon ki van satírozva utólag (csak a képen) egy gyanúsan Apple logo... ebben az esetben viszont enyhén hamisítás gyanú állhat fenn. Gondolom ezért írta az elkobzás veszélyét.
Ha nem lenne rajta logo vagy vmi más "márkája" lenne, azzal talán nem lenne gond. -
jdeutsch
tag
válasz
Dominó85 #14754 üzenetére
Ha szépen megkérlek kifejtenéd, hogy a HSZ-em mely része is volt a kevésbé finom, és kulturálatlan, lehet velem van a baj, de én nem szántam, és nem is éreztem annak benne semmit.
Ha igazán belegondolsz, (feltéve, de nem megengedve!) Te jó fiú vagy felvállalod, hogy segítesz a PH-s kollégának, Ő átutalja Neked a készülék árát, majd amikor a vámkezelésre kerül sor a készüléket elkobozzák! (ugyanis volt rá precedens!) Mi is lesz a következő lépésed? Te becsületes vagy és vissza utalod a pénzét? Vagy éppen így járt mert Te rosszul csináltál valamit? Ugye nem is oly egyszerű ez a kérdés?
Dominó85
addikt
válasz
buca84 #14749 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne. Továbbá tudja valaki, hogyan lehet a G3-on saját csengőhangot állítani a gyári helyett? Megtaláltam a mappát, amiben a .ogg kiterjesztésű gyári zenék vannak, illetve az SD karira is létrehozott egy Ringtones mappát. Utóbbiba hiába teszek ogg vagy mp3 zenét, nem érek vele semmit. Előbbibe meg egyszerűen nem enged másolni fáljt! Any solution?
-
jdeutsch
tag
válasz
blade007 #14745 üzenetére
BUÉK! Szép napot! Ugye ezt viccnek szántad? Csak azért mert hasonlít az Iphone5-re? Alig többért márt valóban jó készüléket rendelhetsz! (persze mindenki maga dönti el, mire is költi a pénzét!)
A payPal regisztráció pedig nem gondolnám hogy akkora gondot jelenthet számodra, és az elutalt pénzed is "biztonságban" tudhatod!
buca84
őstag
Jiayu G3 -ra mekkora méretű háttérképeket érdemes leszedni?
-
blade007
tag
Nah ezért szeretnék valakit aki segítene, nincs paypal-om valaki megrendelhetné nekem én pedig elutalom a pénzt.
-
andrasxx
tag
Hosszas várakozás után, de én is G3 tulajdonos lettem a mai naptól...
November 9-én rendeltem és ma, január 2-án érkezett.... talán ez is egy rekord... Fastcardtech-től... -
LámaZ
addikt
MÉG MINDIG HIÁNYOLOM AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBÓL a gyári ROM biztonsági mentésének (backup) leírását.
Pedig ez lenne a legeslegelső lépés! -
blade007
tag
Üdv én innen szeretnék rendelni: fastcardtech.com
Segítene nekem valaki? -
Dominó85
addikt
Mi ez a pangás ma itten gyerekek? Azt hittem csomó HSz keletkezett mióta itt jártam.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
flash pete #14706 üzenetére
Ó dehogyis húzom én őt le! Abszolúte nem !
Sőt ahogy ő egy megjegyzésed alapján -hogy ez a bizonyos haipai teló milyen jól néz ki - megrendeli megveszi
Neked Karácsonyi ajándéknak...Ezt nagyon nagyra tartom.
Egy pillanatra felrémlik a kínai mobilos webshopból való vásárlás számomra még mindig azért "merészségggel", "tökösséggel" társított procedurája vagy éppen kálváriája: Ha a feleségem ilyet bonyolít le nekem az ajándékozáshoz....Szóval... innen nézve is aligha lenne dilemmám hogy milyen érték költözik ilyenkor a "filléres holmik"-ba.Amilyen gyakorisággal mobilokat vásárolunk én megmutatnám odaadnám a
milyen-jól-kinéző jiayumat (Egy időre: kb. egy év, vagy a születésnapjáig) - Neki -
válasz
albinolynx #14329 üzenetére
Végülis van lehetőség CWM készítésére, ha valaki szán rá időt. Innen gondolom. aTab5-re csinált a fórumtárs.
-
chriss23
tag
Az a baj hogy az usb driver nem telepult normalisan. Nalam ugyan ez volt. Manualisan raktam fel. Letoltottem minden megfelelo drivert sajatgepre jobb klikk es kezeles. Ott eszkozkezelore es amikor feldov egy ismeretlen usb eszkozt akkor kell ott ramenni a driver telepitesere es manualisan kivalsztani a helyet ahol van a megfelelo driver. Ez egy usb2xk vagy vmi hasonlo. De meg az is lehet hogy csak a userdata-t kellene nem kipipalni es a tobbit be.
-
chosa91
aktív tag
Umi X1-hez valaki tud jó ROM-ot?
-
sasa311
veterán
Lehúzod a telefont USB-ről és kikapcsolod
Megnyomod a download gombot
Leokézod ami felugrik
GYORSAN feldugod a telefont USB-reÉs ha végigmegy nyertél.
De biztosan mindent fel akarsz rá rakni? A system.img az android. A preloader meg a dsp_bl meg ha szar akkor téglát csinálsz a telefonból...
-
oris
aktív tag
Zopo ZP100 tulajok között volna olyan, aki kipróbálná, hogy a 3,5-ös kimenet kompatibilis-e az iphone mikrofonos fülhallgatóval? Véletlenül szétszakítottam a fülhallgatóm vezetékét, és amit eddig belepróbáltam, az nem volt oké (ZTE Blade és Nokia).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14711 üzenetére
Ha valaki Android Commanderrel szeretné kicserélni a Jiayu G2D-ben (MTK6577) az alkalmazásokat, akkor erről a linkről le tudja tölteni a magyar nyelvet is tartalmazó változatokat (az eredeti ROM ez volt: ROM Jiayu_G2D_ROM_12.10.26_9f29f)
A teljes ROM most megy fel, ha "felért", a linket publikálom.Beers: Nekem sincs, de lehet, hogy rendelek egyet havernak. Holnap a Pandawill "happy hour"-ban akciós lesz (ha jut).
-
Gyuszkoo
tag
Boldog új évet, Urak!
Valaki analizálgatta már a következő vasat? Esetleg van ilyen fórumos körben?
[link] -
fila
senior tag
Kijött a Jiayu G2-re (6575, 1GB) a hivatalos 4.1.2 rom. [link]
SD kártyáról szeretném telepíteni, de fekvő, felkiáltó jeles droidot kapok mindig és nem sikerül telepíteni.
Mi lehet a gond? Valaki le tudná írni szájbarágósan hogyan is kell csinálni a ROM cserét?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14711 üzenetére
Nekem semmilyen nincs, ott van a hsz-ben (#14708).
Pontosabban nekem G3 van. De már szedem le a G2D-t
Ha átfordítottam, feltöltöm a DropBox-ra. -
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14709 üzenetére
Ezt nem néztem. De ha van kéznél 6577-re való ROM, azzal is megpróbálhatjuk.
Ez minden bizonnyal kétmagoshoz való ROM lehet.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14680 üzenetére
Leszedtem Hevizms kolléga által linkelt "gyári"-nak titulált ROM-ot G2-re (20120821). (Custom ROM több is elérhető pl. itt is)
Ráfuttattam a jBART-ot és az így keletkezett magyar nyelvet is tartalmazó változatot feltettem ide.
Kipróbálni nem tudtam, mert nincs ilyen készülékem, tehát kizárólag saját felelősségre tesztelhető. -
Bagira01
veterán
válasz
flash pete #14706 üzenetére
Kicsit túl van már magyarázva ez a miért adom el a telefonom. Aki akarja megveszi aki nem az rendel magának 200$-ért kínából aztán lesz ami lesz. Az is lehet ugyanolyan "hibás" mint a tied stb. Aki akarja úgyis megveszi aki meg csak dumál, kérdezősködik arra felesleges az időt pazarolni...
-
flash pete
tag
Hm... most nem értem hogy ezzel ugye nem lehúzod őt? Talán a te párod - már ha egyáltalán van - technikai paraméterek alapján választ ajándékot vagy bármit, ruhát, eszközt, autót, vagy a kinézet és forma alapján esetleg egy kósza megjegyzésre alapozva - amit én tettem ; "de jól néz ki ez a telefon".
Mert ha a te párod - amennyiben van és nő - akkor szerintem 90%ban abba a kategóriába tartozik amit fentebb leírtam.
Egyszerű a képlet, ha szeretsz valakit, akkor nyilván nem bántod meg azzal, ha egy majdnem ugyanolyan képességű telefont használsz mint amilyened van és ezzel még örömet is okozol neki.
Van feleséged? Barátnőd? Barátod? Te nem tennéd meg azt a kedvéért hogy beleköltözöl az ajándékába?
Mert ugye szereted és megbecsülöd, az ajándékot meg tiszteled és nem rakod fel a hardverapróra, csak mert kicsit gyengébb, de a funkcióját ugyanúgy betölti. Az meg szintén női tulajdonság, hogy a praktikusságot figyelembe véve neki is tetszik - nemcsak a telefon hanem az hogy 2 kártya van egy gépben - és mivel nő, mindenbe úgy tud beleszeretni, ha megveheti, megfoghatja, meglátja, stb...
És én nem azért veszek ugyanolyat hogy egyformánk legyen, hanem mert ez tetszik neki is és nekem is. Gondolom ez nem olyna nagy baj?
Nos, te mit tennél? Mit mondanál neki? Köszi, nekem van jobb? Tartsd meg, használd te? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
flash pete #14704 üzenetére
Fantasztikus feleséged lehet! Ajándékoz neked egy (a G3-adnál gyengébb) Haipai i9377 kínai telót és azután "beleszeret". Te pedig eladod (még tán kicsit áron alul is?) a G3-ad és veszel i9377-t hogy egyformátok legyen? Micsoda nő lehet!?
(Kíváncsi vagyok mennyi vámot kell fizetnem, ha a héten kihozzák a telóm..)
-
flash pete
tag
válasz
Maxximus #14703 üzenetére
már megvan, a feleségemtől kaptam egy haipai i9377-et. Tudom hogy az jóval gyengébb hardveresen, de mivel ajándék volt így azt használom. Sőt, kellene belőle mégegy, mert amióta használom, ő is rájött hogy felesleges 2 telefont magával hurcolnia - egy S3-at és egy W595-öt ( céges és privát ) - plusz a haipai ugye az S3 klónja, így a szeretett telefonjától sem kellene megválnia és mindjárt vihetné egy telefonban a céges és privát kártyáját is.
Nos, mégis lesz neki utódja, egy ugyanilyen haipai i9377-es.
-
válasz
flash pete #14702 üzenetére
mi lesz az utódja?
-
flash pete
tag
...és van 50k környékén is magyar elérhető G3...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest