Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz ben-ga #116350 üzenetére
Gondolom kicsi a tárhely, meg az emui is olyan amilyen.
Szerk: beleolvasva a topikba, nincs olyan aki ne küzdene napi többszöri hálózat eldobálással.
És a fényképezőt, hangszórót, tárhelyet is szidják.Mondjuk neked is ennyi lett volna beleolvasni... Utolsó 2 oldalon gyakorlatilag csak erről van szó.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
b0bcat
addikt
Bővebb tapasztalatok a Doogee X6-ról:
POZITÍV:
- erősnek tűnő, névlegesen 3 Ah-s akku (a tesztek még hátra vannak)
- ergonomikus készülékház
- jók a gombok (nem lötyögnek, van határozott nyomáspont)
- számomra tökéketes a rezgő visszajelzés benne
- rengeteg szoftveres extra (gesztusok, gombnyomásos segélykérés)
- van benne breathing light (noti LED), de csak egyszínű (fehér)
- gördülékeny felület (a gyári launcher-t Google Now-ra cseréltem, de a gyári is ugyanolyan gyors volt)
- szép kijelző (IPS)
- magyar 5.1-es rendszer (néhány beállítási ponton angol maradt)
- 2 alternatív billentyűzet app volt csak gyárilag rátöltve extraként, amúgy csak a launcher egyedi, máskülönben a rendszer stock-nak tűnik
- a kamera az árkategóriájában kb. átlagos minőségű, de szokatlanul világos képeket tud készíteni ("vakuval" és anélkül is)(INKÁBB) NEGATÍV:
- a külső hangszóró minősége csak átlagos
- minőségi fülhallgatóval hallgatva kevés a basszus (cserébe tökéletesen tiszta a hang)
- 2 pontos érintő (de kifogástalanul működik)Összességében nagyon tetszik. Nagy, nehéz, masszív, és jó a minőségérzete.
Tesztelem tovább...
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
dlaj
őstag
válasz Secretknight #116364 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó!
Nyugodtabb vagyok, ha a mi kontinensünkről jön. -
hoszibarat
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amit már a telefon topicjában leírtam, de itt talán tud valaki segíteni.
Tegnapelőtt jött meg az új Cubot X12 dual simes telefonom. Van vele egy kis problémám, nem tudom, hogyan tudnám megoldani.
Telefonálás közben a másik fél nagyon rosszul hall engem (zajos, mintha egy akváriumban lennék valahol nagyon távol). R16 os szoftververzióval kaptam, utána felraktam R17-et, még rosszabb lett. Jött az R18, amivel úgy tűnt megoldódott a probléma. Ezután feltettem a legújabb, R19-es frissítést, azóta megint előjött a probléma. Van még egy tényező, ami még lényeges lehet, hogy az R19-es frissítésig csak egy SIM volt a telefonban (mivel a másik kártyámat cserélni kellett, mert régi volt), az R19-es frissítés után raktam bele a második SIM-et.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Vissza lehet tenni az R18-as verziót? Vagy lehet a SIM kezeléssel van gond? Zavarhatják egymást? Vagy egyéb beállítás? Vagy a mikrofon hibás?
Segítséget előre is nagyon kösszönöm! -
Sanyesz.
őstag
válasz hoszibarat #116366 üzenetére
Tételezzük fel, hogy csak a mikrofon beállítással van baj. Többek között ebben a posztban van egy leírás a mikrofon kalibrációra.
Ha hardveres a gond, akkor garanciális ügy.
Mondjuk sok mindent nem lehet kapni az X12-höz, de mikrofonpanelt igen.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
RVR400
veterán
válasz Sanyesz. #116367 üzenetére
Mondjuk ezen pont a mikrofon nincs rajta. És a Cubotnak nem ez lenne az első ilyen fiaskója...
-
Upo
addikt
válasz RVR400 #116368 üzenetére
A linkelt mikrofon paneleken? Az a kis kerek szürkés az a mikrofon. A 14,24$-oson még a vibra motor is ott van a rövid vezetékekkel beforrasztva, bár ha tudsz forrasztani akkor a régiből át lehet rakni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
gyűrű
addikt
válasz Secretknight #116364 üzenetére
Szállítás + 17,5 USD.. így inkább 25 ezer körül lesz..
Még így sem rossz..[ Szerkesztve ]
-
hoszibarat
csendes tag
Köszönöm a segítséget, leszedtem az MTK Engineering Toolt, és állítottam a mikrofon érzékenységén a linkelt módon, most határozottan jobb lett. A linkelt videóban látottakat viszont nem merem végigcsinálni...Inkább még további finomállítást próbálok a Tool-al.
-
veterán
válasz csubuka #116374 üzenetére
Szia, nekünk is van ilyenünk. Hozzá kell szokni hogy a visszaszámlálás nem 0-ig fog menni, hanem 13%-ig. Ennyi. Amúgy tök jó ketyere, párom imádja. Gyorsabb mint a snapi400 vagy 410, minden parancsra azonnal reagál.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Upo
addikt
Most nézem, hogy a Mi3 64 gigás változat 187$ az ibuygou-nál eu-ból, azért az még most is elég jó teló nem? Ráadásul 25-éig ha ki van fizetve akkor automatikusan lejön belőle még 10$. Lehet hogy jobban megérné mint a redmi3...
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi. Gondolom észrevettétek a jobb felsőben, hogy cikkeket tudok csatolni az adott topikhoz. Ugye a témának megfelelően duál sim es készülékekkel kapcsolatban. Hasznos funkció is lehet(ne), ha tudnám csatolni néhány kolléga blogout-os bejegyzését is. A Tg topikban már annó felvetettem, hogy nekünk nagy hasznunkra vállna ez az opció, mert köztünk több olyan kolléga is van aki bevállat, még ki nem próbált márkát/típust a kínai vonalról. Próbáltam is hangsúlyozni, hogy ez részünkről milyen fontos. Nos nem lett belőle semmi sem. Így arra jutottam, hogy ha van rá igény akkor csinánék egy szekciót az összefoglalóba ahova beraknám ezeket az írásokat és persze lenne aki felajállja a munkáját erre a célre. Talán így könnyebben hozzájutnánk az értékes tesztekhez/leírásokhoz és nem kéne a blogokat kajtatni. Főleg most, hogy megindult a prémium tagság. Szóval , ha van igény és anyag akkor szívesen megcsinálom.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
furzsi
tag
Sziasztok!Vajon az Asus zenfone c dual sim az dual active vagy sem?köszönöm.üdv.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható eladót (ali, ebay stb.) akitől érdemes akksit venni. A teló tip: THL W200C. Köszi előre is. Bocs, ha nem ide kell.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Tigerclaw
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel melyik telefonokat ajánlanátok:
Kijelző: 5,5 inch vagy több, Felbontás FHD vagy több, közepesnél jobb fényerő
Hálózat: 4G minden itthoni frekvencia támogatása, Dual SIM
SD kártya bővítés vagy legalább 64GB flash. (Az SD kártyát egyszerre lehessen használni a dual SIM-ek mellett)
Nagyon jó kamera, 4k video felvétel.
Akku: 3000mAh vagy többAz a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
beg
veterán
válasz furzsi #116389 üzenetére
Asus magyarország
"Két SIM, kettős rendelkezésre állás"You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kmarci25
veterán
Ismerős rendelt egy Elephone M2-t a tinydeal-ről, európai lerakatból, 3-7 munkanapra ígérték. Elvileg a kezembe tudom fogni egy pár percre, azokat a nagyon gyorsan szerzett benyomásaimat majd leírom.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
svgyula
addikt
válasz Nerazim #116388 üzenetére
Szia! Muszáj pont ezt? Elég régi, konstrukció. Nagyon elszállt felette az idő.Találsz ennyi pénzért újabbat is. A forgalmazását is lassan befejezik. A akkumulátor is igen gyenge. Arról már nem beszélek, hogy a mobilnet(ha kell?) csak 3G így egyértelműen a falusi net(LTE B20) sem lesz elérhető. A tárhely sem egy "bajnok" a 8GB-ből üresen marad vagy 5GB. Egy szó mint száz ez a konfiguráció 2 éve volt jó. Most szinte bármelyik 100$-os telefon jobb vásár lehet.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest