Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz kobipeti #109314 üzenetére
Állítólag igaz, de ki vállal érte garanciát?
Mondok példát: a Redminote 1-et úgy árulják hogy csak a SIM1 tud 3G-t. Pedig a SIM2 is tudja, csak szoftveresen van butítva. Egy kis JAR módosítás, egy kis build.prop macera és már tudja a SIM2 is a 3G-t. Szóval elképzelhetõ, de biztos csak akkor lehetsz benne, ha a kezedben van és müködik ...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz janaman01 #115887 üzenetére
Én ezt látom: 2 féle modell A7010 és A7010a48
16 GB, 3 GB RAM - A7010 a48
8/16/32 GB, 2 GB RAM - A7010
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) - A7010
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 40(2300), 41(2500) - A7010 a48De mindegy, kicsi hal vagyok én a cápák között...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #116046 üzenetére
Hát ezt észrevettem, meg sejtettem is, hiszen MTK-ról volt szó, csak kérdeztem hogy én hogy jutok infóhoz.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz IldiH #116055 üzenetére
K4000 Pro vagy sima?
Bár az a 4x1 CPU ma már talán egy kicsit kevés.
Majd ha megérkezik és használatba veszed a K6000-et írjál róla légyszives, hogy mennyire 6000 az az akkumulátor valóságban...?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz #45553408 #116070 üzenetére
Neked nem kell megköszönni, ha megírod az összesítést akkor a felhasználótársadalom tartozik neked...
És akkor pontosítsunk, mit is vársz. Aholbárholjárok nézzek rá és írjak PÜ-ben adatokat?[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Ulefon Power no ezt megnézném, nyilván az akku úgy 6k-s ahogy...és hogy honnan jönnek ezek az ötletek, hogy 4SIM menjen bele??? (Vagy 3SIM +1SD)
-
Milestone2
nagyúr
válasz svgyula #116114 üzenetére
Ugyan ezt írtam le egy sorral feljebb, de köszönöm építő jellegű megjegyzésedet.
Máshol hamarabb észreveszem hogy egy luk van, vagy kettő...itt a telefonom képernyőjén hibázott a szemem.
De ígérem, megtépem ruházatom és követelem hogy kövezzenek meg.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz elfelejtette #116126 üzenetére
Hát igen ez szubjektív....de azért ma már szerintem is elvárható egy középkategóriától is a 2GB és 8mag....és igen fel lehetne sorolni olyan készüléket is ahol a 4 mag erősebb mint egy elavultabb cpu-ból 8....
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz maggi1886076 #116267 üzenetére
MIUI x UMI = UIMI
Brrrrrrr.....MIUI betűi keverve, hátha némely szerencsétlen összekeveri és megveszi...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #116447 üzenetére
"...Nem mindenkinek ugyanazok az igényei..." de amit leírtál, nem feltétlen az ígényekről szól...szívesen lennék igényes én is annyira mint Te, de én nem tehetem meg, hogy "...az elmúlt 2 évben, csak 300$+ os telefonjaim voltak, de volt 458$-os is..." örülök ha egyre összejön 2-3 évenként. Vagy én is változtatok a hozzáállásomon és félévente-évente vehetnék egy "occó" de új készüléket...úgyhogy sajnos sok esetben nem a "...mindenkinek más a fontos, mások a prioritások..." elv érvényesül, hanem a felhasználható keret...
-
Milestone2
nagyúr
Mondjuk a lényeget leírtad:
"...Aki itt akar értékesíteni, az nyomja a 800Mhz-et is..."Más: Európában mutatja be a Mi5-öt a Xiaomi, de ideje lenne már egy olyan telefonnal kirukkolni, ami minden európai bandot/sávot kezel...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz tibcsi0407 #116550 üzenetére
Hát az 1-2 TB-set még nem, de durvul a helyzet az biztos...
-
Milestone2
nagyúr
válasz zolipapa66 #116559 üzenetére
Ironizálsz?
-
Milestone2
nagyúr
válasz zolipapa66 #116562 üzenetére
Falbaverős fejet akkor tennék, ha valakitől idézek, aki ökörséget kérdezett. Ha ironizálok akkor a kisördögöt...
Mindegy...számomra félreértelmezhető volt....[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz zolipapa66 #116582 üzenetére
Egyébként szerintem ebben benne van a lényeg: "...Sokan itt fikáztok olyat aki 60-70 dollárért vesz telefont, pedig akinek arra van igénye, nem kéne leszólni..." - ne szóljunk le senkit se azért, mert olcsó telefont akar, hiszen valamiért pont arra van szüksége, vagy pont ennyi kerete van, de ne szóljunk le senkit azért se, ha a 800-as sávról akar beszélgetni -még ha unalmas is a téma- mert neki arra lenne szüksége, hiába ülök én olyan helyen ahol van más működő 4G band is, vannak olyan helyek ahol vagy csak 2G vagy 4G 800-as és ha egy ilyen helyen élsz nem fog jól esni, ha azt mondják kivesézett téma...nekünk igen. Egyébként meg a b.zeráns szolgáltatók menjenek a p.csába, ha kiraknának közszemlére pontos térképeket, mit és hogy szolgáltatnak, akkor nem kéne itt szenvedni (csak nem érdekük, mert akkor esetleg átmennél máshová ha a lakhelyeden nincs megfelelő...) az itteni kezdeményezés meg nagyon lassan haladhat...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZolkoW #116585 üzenetére
Csak MTK-ról tudsz infót leszedni. Arra meg ott a másik fórum, segítenek mindenben.
Nekem Snapdragon van, állítólag Snapisok nem tudják leszedni/megtudni az infót, hogy épp melyik band.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Router gondok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest