Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Kornel #116300 üzenetére
Csak egy apró kiegészítés, minden telefon melegszik ami nagy teljeítményre képes és meg is van dolgoztatva! Ez a melegedési probléma kicsit túl van misztifikálva, persze van olyan SOC aminél valós problémát jelent, de még annál is felhasználó függő! A kollégámnak rendeltem egy Redmi Note 2-őt. Filmezik rajta, FB, Viber, Net nem tapasztal melegedést és abszolút elégadett az üzemidővel. Ami külömbség közte és köztünk, hogy nem geek! Csak szimplán használja a telefonjait.
Kiegészítés 2. :
Az S650 is melegedni fog, ha teszemazt 3D-s játékokkal hajtod, vagy pl. beragad egy app és közben Navi-zol vele!
Miben fog téged korlátozni a zárt bootloader? Illetve , ha mégis kell neked a TWRP mondjuk, honnan tudod, hogy nem-e lehet majd nyitni?[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Kornel
veterán
válasz WOT-H-A-C #116301 üzenetére
Ezekkel tisztaban vagyok.
Viszont tesztek es beszamolok alapjan a helio x10 teljesitmenyehez kepest az atlagnal jobban melegszik...
Biztos a 650 is fog.
Egyebkent csak minimalisan jatszok, de a rendszersebesseg, alkalmazasvaltas sebessege, es a folyamatossag fontos lenne. A 6792-es redmi note itt ott megakad 2 GB RAM-al...
Ehhez kepest a 6753 nem lenne (nagy) elorelepes.
Kb. 2 eve van meg a telom, a kovetkezot is eddig tervezem, ezert fontos a leheto legjobb elerheto HW.
A lenyegy hogy mindenkeppen magyar miuihu-s romot akarok majd, ha a redmi note 3 prot valasztom, kerdes, hogy ra lehet-e majd tenni. -
Roli5
tag
válasz Kornel #116304 üzenetére
Bármi megakad, ami bugos és nincs optimalizálva. Nem feltétlen Ram és SOC függő.
De kinek a pap, kinek a paplan, nem vitatkozni írtam be, hanem segítő szándékkal korábbi kérdésedre.
Ha ennyire "otthon vagy a témában", Meg kell venni azt, ami neked személy szerint a legjobban bejövős. Van élet a prohardveren túl is, csak olvasni és keresni kell. Sok érdekes dolgot találni. Én is így tettem... -
Roli5
tag
válasz Depression #116306 üzenetére
Fél perc akadást max. a ZTE Blade-től néztem el. De amúgy én elégedett vagyok, nem én kérdeztem. -
Kornel
veterán
fasza.
akkor lehet nézelődök még -
janaman01
addikt
válasz Kornel #116309 üzenetére
K4 projectet elhagytad? Azzal kezdődőtt a kálváriád egy MT6752, vagy egy snapi 800 szint nagyon sokmindenre elég pláne ha nem játszol...ki se birod hajtani, az akadás meg külön állatfaj. Pl a lenovo A820 om annó olyan simán ment mint a vaj.( most egy samu note 3 hajtok, a gyari lolli , hát hogyismondjam nem a legjobb, vagy custom vagy kitkat...)
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Kornel
veterán
válasz janaman01 #116310 üzenetére
Lehet megvarom a k4 note-ot, aztan majd dontok.
Ugye meg nem lehet kapni csak az A7010-et.
A gyengebb soc-ot elfogadnam, ha jol optimalizalt a rendszer, de a fem hazas telok nagyon tetszenek.
Ugye a lenovo nem az.
Ami igazan bejon kulsore, az az arany szinu fem haz, pl. Umi rome, redmi note 3, es ha jol lattam a letv s1-ben is van olyan.
Ha mar penzt adok valamiert, akkor tokeletesen az igenyeimnek megfelelo telefont akarok
Szoval nem varom el, hogy 100 vagy 150 dollar legyen, ha mindenben jo!
Lehet addig nezelodok, amig veszek egy mate8-at, de ugy latom itthon ezt se fogjak hivatalosan arany szinben forgalmazni... -
törölt tag
Elephone M2 esetleg van-e valakinek? Mennyire ajánlott vétel?
-
Roli5
tag
válasz Kornel #116311 üzenetére
Nem kell akkor már sokáig várnod, max 10 napot
http://www.spemall.com/Lenovo-lemon-K4-Note-4G-LTE-Smartphone-with-Dual-Camera-5-5-Inch-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-5-1-OS-Octa-Core-3GB-RAM-16GB-ROM_g.html
Vagy az arany Mate:
http://www.spemall.com/Huawei-Mate-8-4G-LTE-Smartphone-Octa-Core-6-0-Inch-HD-Android-6-0-16MP-Rear-Camera-Fingerprint-ID-3-4GB-RAM-32-64-128GB-ROM_g.html
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kornel #116302 üzenetére
Nem kell ezt annyira túlmisztifikálni. Én nagyon örülök, hogy nem dőltem be ennek a 64 bites divatnak és az ART sem hatott meg. Maradtam a 32bites 6595 -nél (ami úgy tűnik, hogy a 675x -eket megeszi reggelire ) és a Dalviknál (KitKat). Semmilyen hátrányban nem érzem magam emiatt. Én is két évre szoktam tervezni és ennek így, az első év után, semmi akadályát sem látom. Aki ismer, az tudja rólam, hogy a HC kategóriába tartozom. Szvsz. nem a legújabb, "legtutibb" csúcshardver a tuti recept a tartós elégedettséghez.
-
törölt tag
válasz Kornel #116316 üzenetére
Már az 5.1 volt a sláger, amikor kifejezetten olyan telót kerestem, amin KK -van. Szívem szerint 4.3 -at szerettem volna, de az már esélytelen volt. A Lolliban számomra csak a dual SIM kezelés lenne hasznos, de ezen a téren az MTK API -k alapból sokkal több lehetőséget adnak, mint amit a Google rakott az 5.1 -be. Úgyhogy, felőlem a hajára kenheti a Google a
korlátozásaitfejlesztéseit. -
nimfas
addikt
válasz Kornel #116316 üzenetére
Hülye kérdés de mire használod a telefont amire nem elég az 5.1 hogy 6.0 kell hozzá?
Én telefonálok, SMS, messenger, whatsup, Facebook, ph fórum, total Commander FTP, samba, ritkán játszom. Erre a HTC Sensation is elég volt csak beszart. (2 mag, 768 RAM) Mire nem elég 4 mag, 2-3 GB RAM? Most Lenovo P70-A van 4.4.4-el minden megy 4000-es akksinak köszönhetően tegnap reggel 6:30-kor töltőről levével 50%-on van. (WiFi, mobilnet on)
Ezzel csak azt szerettem volna írni hogy van fontosabb mint a verziószám. Vagy ez manapság a pöcsnövelő? (az én apukám erősebb...) mikor úgyis 2 évre vesznek az b emberek telefont.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Lenovo zuk z1?
Eddig nem tetszett, de igazabol minden benne van, ami nekem fontos.
2 ev hazai garral 120k. -
RVR400
veterán
válasz tibcsi0407 #116329 üzenetére
Az hagyján, de úgy indult, hogy a B20 nem feltétel.
-
b0bcat
addikt
Megjött a Doogee X6. Komolyan mondom, le vagyok nyűgözve. Egy kategóriával jobbnak érződik, mint az ugyanennyibe kerülő Oukitel U7 Pro, pedig a hardver és a szoftver is elvileg ugyanaz. Hihetetlen, hogy 70 dollárért használható phablet-et lehet ma már kapni.
Még majd biztos írok róla. (Egyelőre nem tudom kivenni a nejem kezéből. )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo Lemon X3 van esetleg valakinek? Ha igen leírná a tapasztalatait? Magyar nyelv van benne? Root megoldható valahogy? Köszönöm! -
topi66
aktív tag
szerintetek ez mwgéri az árát?[link]
-
törölt tag
Sziasztok
Valaki találkozott már olyannal hogy este feltettem a feleségem tel. (zte q705u) tölteni és reggel mikor bekapcsoltam kérte a sim kártya kódot de utána nem kapcsolódik fel egy kártya sem a hálózatra csak keres utána piros x utána megint keres...... A kártyák jók mert másik tel. kipróbáltam.Kicsit átnéztem nem volt imei kód de azt vissza tudtam állítani.Már raktam rá másik Rom de nem indul vele, de minden más jó!Meghalhatott a gsm része?Előre is köszi. -
Terentius
őstag
válasz janaman01 #116338 üzenetére
Ugyanez volt a tendencia anno a 6589/6589T és a 6582 esetében.Utóbbi gyengébb volt,de a gyártók az előbbi párost nagyon hamar elhagyták és áttértek erre.Ez most nekem is érthetetlen.Talán olcsóbb a 6753 beszerzése és ezen spórolnak.Vagy említhetném a 6732-t.Alig élt szinte szegény Soc,már jött is a jóval gyengébb 6735 és elárasztotta a piacot.
OnePlus 12 16/512
-
ZX-6R
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Ma próbálgattam a különböző romokat a Jiayu S3-asomon, de mivel nem tetszettek a needromon lévő lollipop romok, vissza szerettem volna tenni a kitkatet. A telepítésnél kiírt valami hibát, megállt 83 százaléknál. Azóta se kép, se hang. Hiába akarom újra flashelni, nem látja a gép, hogy rá van dugva a telefon. Van valami megoldás erre a problémára? A kijelző teljesen fekete, nem indul bekapcsolásra sem. Töltést sem jelzi, ha rádugom a töltőt.
Tudnátok valami tippet adni? -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Srácok a ulefone power tényleg tudja a B20-t? Használja esetleg valaki ezt a telót? Vélemény erről a készülékről.. -
ben-ga
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a honor 4c-t sokan árulgatják pár hónaposan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest