Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #108126 üzenetére
Tudom, hogy mi a különbség. Az, hogy az egyik esetben nem találsz olyat a cégnél, aki látott volna már belűlről is egy általa forgalmazott készüléket. Amikor én, mint tesztelő írom meg, hogy "Srácok! Nem tűnt fel, hogy kicserélődött a SOC a nevetekkel forgalmazott termékben?" De, a Zopo esetében az a "Warehouse" közvetlen gyári támogatású volt. A garit is ők intézték. Egy garis ügyintézés ki tudott pörögni egy hét alatt. Egy "síma" Warehouse -nál sztem nincs ilyen lehetőség. A Zopo a weboldalán jelentetett meg egy sajnálkozó levelet a megszűnésről. Melyik gyártó ír ilyet, ha megszűnik egy XY warehouse?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest