Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sexymusprime
tag
válasz
Dzsolo
üzenetére
Yo, lassabban, még kint sincs a telefon :Đ
A MIUI-t valaki imádja, valaki nem (sőt, nekem semlegesek az érzéseim!), a Xiaomi pedig Kína legnagyobb telefongyártója jelenleg, az egyik legkomolyabban vehető kínai a sok közül, és úgy tudom még egy egyenesen rossz telefonja sincs, szóval olyan szörnyű nem lehet. Mindenesetre egyelőre szerintem clam the duck down. :Đ Várjuk meg az első véleményeket (még ha az csak egy hands-on video is) bár én személy szerint vakon megrendelném -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dzsolo
üzenetére
Én B20 mezei lakos vagyok
de ha M2-Note-ot nézel ahelyett én Redmi-Note2 -t javasolnék mert árában ígérik
és X10-es SoC-al sokkal jobbnak mutatkozik!Bubu írta elsőnek a RedMi Note2-t:
Mediatek Helio X10 chips (MT6795)
16GB/32GB eMMC 5.0 internal storage
2GB LPDDR3 RAM
13-megapixel rear camera with phase detection autofocus
5-megapixel front camera with Beautify mode
Large 3060mAh removable battery
IR blaster
microSD card slot for memory expansionés hozzáfüzöm:
PDAF (Phase Detection Auto Focus) t is tud a kis ócóság kamerája...(a frontkamera OmniVision-ös, de tán a hátsó is...))
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dzsolo
üzenetére
S lőn olvasás:
Szállítás Kínából! Ezért 20 munkanapot is igénybe vehet a feladástól számítva. Ennek tudatában licitálj csak!Fizetni rózsaszín postautalványon is lehet, vagy bankon. Csak előre fizetést fogadunk el.Szállító partner
ülföldi küldemény esetében a Kínai posta (és partnerei) - 20 munkanapos szállításMás futárszolgálat esetében pedig a DHL (Ez esetben a szállítás a feladástól számítva mindössze maximum 1-2 hét. Vám a vevő terhe. Garancia nincs a kijelzőre és a tartozékokra + fizikai hibákra sérülésreMinden le van írva ....

Új hozzászólás Aktív témák
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ha M2-Note-ot nézel ahelyett én Redmi-Note2 -t javasolnék mert árában
ülföldi küldemény esetében a Kínai posta (és partnerei) - 20 munkanapos szállításMás futárszolgálat esetében pedig a DHL (Ez esetben a szállítás a feladástól számítva mindössze maximum 1-2 hét. Vám a vevő terhe. Garancia nincs a kijelzőre és a tartozékokra + fizikai hibákra sérülésre