- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petszol
tag
Sziasztok.
80 ezer forint környékén új telefon vásárlásán gondolkodom.
A lehetséges versenyző a Huawei P8 Light.
Van ajánlottabb készülék nála?
Van ennél jobb ajánlat most itthoni vásárlásra a garancia miatt? -
citkar
addikt
válasz
ctibor #106893 üzenetére
Barátnőm játszik ezzel azzal, neki ha nem is csúcskategória kell, de egy ilyen régi SoC problémát okozhat.
Az iOceannel nincs baj, évek óta használok iOceant, az X7 szériából és az X8-ból egyaránt. A legelső X7-es lassan 3 éves lesz (vagy már van is) és még mindig nagyszerűen teszi a dolgát.
140 USD-ért 3 GB RAM-mal, 16 GB ROM-mal,, ami bővíthető, 6752-es SoC, jó képminőséggel és jó anyaghasználattal (persze lehet jobb is), illetve viszonylag jó kamerával (és igen, ennél is létezik jobb, de az átlagnál mégis jobb) szerintem több, mint jó vétel...nem is láttam jobbat hasonló árban.
-
ctibor
senior tag
válasz
citkar #106873 üzenetére
Hát, te tudod...
Én a világszerte ismert (
) iocean márkát nem biztos, hogy előnyben részesítettem volna a Lenovoval szemben. Nekem európai verzios Z2 telóm van, és minden tekintetben pozitív meglepetésnek bizonyult. Eddig sehol, semmiben nem vettem észre, nem éreztem hátrányát annak, hogy valóban nem a legerősebb soc dolgozik benne. Nem fagy, nem akad, teszi a dolgát.
-
tomjbm
újonc
Üdvözlök mindenkit.
Segítséget szeretnék kérni
Németországban fogok dolgozni, az osztrák határ túloldalán.
Olyan mobiltelefonra lenne szükségem, melyben mindkét sim 3G vagy 4G.
D-ben 1 vagy 2 Gb-os 4G internet lesz a kártyához. Salzburgból vonattal jövök haza, ott havi 5Gb mobilnet a másik kártyán. A két kártyán nem kell egyszerre hivást fogadnom, de nem akarom cserélgetni a 3G miatt.
Lehet 5 coll, esetleg 5,5 max, akku legalább 3000mAh, inkább nagyobb, lehet 4 vagy 8 mag, ára 60eFt+ÁFA lehet. Németországban is meg tudom venni. . -
SamSem58
aktív tag
Hali,
Lenovo A7000 telcsimhez gumitokot keresek, tud valaki segíteni? (K3-al csereszabatos) Rimaszombaton ugyan van, de több a szállítási díj, mint a tok ára...
Ami tokot a Lenovo hozzá adott az egy nyamvadt műanyag
-
akos727
senior tag
Közszolg.: Dagabor forumtars javaslatara elvittem usb hibas Cubot telefonunkat ide. 1 nap alatt megcsinaltak normalis aron. Tehat ime egy megbizhato, kinai telefonokkal is foglalkozo szerviz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #106867 üzenetére
Ja, oké!
KTU-nak már leadtam délelőtt a tabot. -
buca84
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja erősíteni, hogy a Chigon és a Top-One egy és ugyan az a cég?
Aliexpress-en kértem árat egy telefonra a Top-One csapattól és egy Chigon mail címmel rendelkező csaj írt vissza.
Remélem nem valami kamu! Mondjuk Top-One -os aliexpress-es cheten is rákérdeztem, hogy ismerik-e a csajt. Igenlő választ kaptam. Hogy a egy másik csapatban van, de egy irodában dolgoznak.Köszi előre is!
-
beg
veterán
válasz
madrac #106875 üzenetére
"Bőven elég az amit a neten látni, olvasni róla."
Nincs több kérdésem....
MTK6589-val van gondod, a másikat meg csak youtube-on láttad. Én pedig használom napi szinten a 6752-t másodpercekben mérhető holdfogással, glonassal és helyes úton tartással, de te tudod a frankót, mert olvastad és láttad. Értem.
-
madrac
senior tag
Ehhez nem fogok venni ilyen telót és használni csakhogy bebizonyítsam neked. Bőven elég az amit a neten látni, olvasni róla. Mikor levideózzák, hogy képtelen gsp jelet fogni percekig (igen 67xx), akkor rögtön beugrik a saját tapasztalatom a Thl W8-al, míg a mellett lévő telónak ilyen gondja nincsen. Van nálam most egy S4 (ami nem a belépő kategória) , szó se róla, az is lehetne sokkal pontosabb és reszponzívabb ilyen téren, de legalább talál pozíciót.
Pont a hasonló indulatkeltő posztok miatt lesz ez megint téma. Egyszerűen csak tiszteletben kellene tartani egymás álláspontját és kész. -
Outlander
addikt
Üdv.
Jiayu G4S utódját keresném... nem mozgok mai friss telók körében.
Elvárások: csak jobb lehet***
, maradnék a max 5 collnál, esetleg fémes jellegű keret, de nem feltétel.
A miui-s versenyzőket nem erőltetném.
Van valami ebben ár/érték kategóriában?
Tehát 8 mag,
3 Gb ram,
16 Gb tárhely,
hátul értelmes kamera,
minimum 1 de inkább 2 napos aksival, jelenleg a 3000-es épp 2 nap
2 sim kártya, legalább az egyiken 3g - 4g
Antutu pötsméret 35k+Köszi a tippeket.
-
citkar
addikt
válasz
robi1979 #106842 üzenetére
Majdnem vettem egy ilyen készüléket barátnőmnek, mert 5,5 colosat keresett, tetszett neki (sőt nekem is) a K920 mini (a minidealen csak 190 USD), de ez a SoC...basszus, olyan visszalépés lett volna, hogy nem mertem bevállalni, inkább a 140 USD-os (igaz akciósan ennyi) iOcean Rock került megrendelésre, aminél ráadásul: 4G: FDD-LTE BAND 800/1800/2600 MHz.
Persze sok minden szól a K920 mini mellett pl.: a háza, a kamerája, a megjelenése (bár ez szubjektív), de ezzel a SoC-cal még így sem ajánlottam neki ilyen áron...
Aztán jött ez az akció és 140 USD-ért nem tudtam jobb készüléket mondani neki, hát az iOcean Rock lett. -
törölt tag
'(igaz, az Oppo termékei sosem a magas árukról híresek)' Á dehogy
A hátlap meg olyan elefántos S2-eses, HTC diamondosos, sokat kellett rajta gondolkososodnisos. -
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #106864 üzenetére
Köszi, KTU helyben van, bevállalta.
-
punky10
addikt
Aki napi szinten használja a navigációt, az valóban használjon célhardwert, de vannak esetek, ahol jól jön egy telefon is.Én pl egy évben 1-2-szer járok Pestre.Lehet, hogy azt az utat már ismerem, de elég egy útlezárás, elterelés, és bolyonghatok órákat, mire az egyirányú utcákban sikerül odajutnom, ahova indultam...
A meddő MTK-s -HOw-ars vitához: nekem a szidott chipp(6589) van a telefonomban, de a GPS pontos.Lassabban pozicionál, mint az előző telefonom, de akkor, amikor kell, tudok várni egy percet azért, hogy később ne kóboroljak egy órát...Szerintem a pontatlan GPS nem a DÓC hibás, inkább a telefoné, pl alulméretezett vagy rosszul elhelyezett antenna.De ez csak egy vélemény...
-
törölt tag
Kb. Pl. motoros túrán. Ha megy valahova a csapat, akkor az én feladatom a felvezetés. Motoron nem úgy megy, hogy nézegetjük a navit. Pl. a Grosglöckneren, vagy a francia alpokban hasznos, ha tudod, hogy merre vagy orral. Autóban, IGO -n, Gurjon skin -t használok és nagyon kedvelem benne a kettős iránytűt. Az egyik nyíl az égtájakat mutatja, a másik pedig mindíg az uticél felé mutat. Sztem nagyon hasznos.
-
Ájvé
veterán
válasz
#79335424 #106860 üzenetére
Gyalog vagy biciklivel a legkönnyebb, bármikor le tudsz állni, tájékozódni, körülnézni, még gépjárművel ezt csak korlátozottan teheted meg. Mikor pesten szivatott az igo szülinapp akkor én is beálltam nem túl helyesen egy buszmegállóba és beállítottam.
Térkép tényleg nagyon hasznos, utak, utcák mindig adottak, ezek alapján már bármit meg lehet találni (ezért találták ki ügyebár), térkép nélkül nem is érdemes hosszabb utakra indulni, főleg ha nagyvárosba megy az ember, mert még oda simán el lehet jutni meghatározott utakon, de városba valami isten háta mögötti kis utcát meg találni már nehezebb.
Tömegközlekedés maga módján nagyon egyszerű, megkérdezel egy pestit hogy jutsz el innen xy-ra akkor kapásból mondja a járatokat átszállásokat, de ha megmondod neki te kocsival szeretnél odajutni, akkor valószínűleg (ha nem vezet gyakran pesten) meg lesz lőve és csak nagyjából tudja a nagyobb utakat, tereket elmondani amiket egyébként ismer a tömegközlekedésből adódóan.
Az durva ha már napállást nézel, hol jársz te vadonba? -
törölt tag
A Google térképet én is használom, szerintem nagyon hasznos segítség. Tudod mit vettem észre? Azt, hogy símán elvagyok vele saját pozíció nélkül is. Persze, ebben benne vannak a berögzült rutinok (milyen szögben megyek át a folyón, hol a templom, víztorony, merről van a Nap, stb.), mivel évtizedek óta az életem egyik meghatározója a tájékozódás. De tényleg síma ügy, szinte szórakozás és nagyon jó gyakorlat, hogy ne tunyuljon el az ember attól, hogy a fülébe mondják, hogy a "következő lehetőségnél fordulj jobbra". Ha tudom, hogy necces a szitu, akkor nyilván beélesítem a PNA -t, de én egy szerelvényt celebrálok, aminél elég gázos tud lenni egy "hoppábenéztem". De el sem tudom képzelni, hogy gyalog, vagy bringával, mi lehet az a szitu, aminél nincs lehetőségem arra, hogy "betájoljam" magam. Egy járattérképpel a kijelzőn a londoni metróban is magabiztosan mozogtam, pedig ott nem volt műhód. Egyébként meg a térkép és esetleg az iránytű használata legalább akkora kaland, mint a GPS -é. Ja, és soha nem merülnek le.
-
Ájvé
veterán
válasz
#79335424 #106857 üzenetére
Nyilván akinek munkára kell a navigáció nem fogja egy telefonra bízni, pontosságban, használhatóságban nem érik el egy egyszerű GPS navigációs eszköz szintjét se (A-GPS eleve eléggé korlátozza ezt).
Van aki így is használná a telefonját, adott esetben navigációra (alkalomadtán el kell menni valahova, amerre még nem jártál, elég hasznos tud lenni), vagy sokan használják kiegészítőnek hobbijukhoz (futás, biciklizés). Szóval igen, teljesen igazad van, akinek munkájához navigáció kell, az nem telefont fogja használni, de ettől függetlenül sokan használhatják a mindennapokban. -
törölt tag
Ezeken jókat tudok derülni. Pont ugyanaz a szitu, mint a kamerával. Az enyémen (MTK 6595) tudod milyen most a GPS? Semmilyen. Tok-vonó meghalt. Zéró hód. Tudod mennyire zavar? Semennyire. Tudod miért? Mert nekem a navigáció tényleg fontos munkaeszköz, ezért eszembe nem jutna ezt a feladatot egy telóra bízni. Telót csak olyan user használ navira, aki nem navigál, legfeljebb navigációsdit játszik. A navigációhoz célhardver kell és pont. Értem én, hogy ezekben a telókban van GPS, meg kamera, meg kiskutyafüle, tehát tulképp mindenre alkalmasak. De tudjuk jól, hogy az az eszköz, ami mindenre alkalmas, az valójában semmire sem igazán. Legfeljebb virtuális p.n.sznövelésre.
-
beg
veterán
válasz
madrac #106854 üzenetére
Egyet mondj, amelyik volt is a kezedben hosszabb használatra és 67xx.
Azután én mondok gatya gps-es nem mtk-tEz pl egy samu duos.
Klassz, ugye?De jó, megint ez lesz a topikban napokig ...
-
-
törölt tag
Van arra valahol infó hogy egy adott készülék GSM erőssége mennyi?
-
Zeki
nagyúr
OFF: op3ndott tablet benne lévő usb csatlakozója tönkre ment.
Ismer valaki olyat aki megtudja javítani? (kicserélni)
Esetleg Kecskeméten? -
-
nyisziati
veterán
-
run4fun
tag
válasz
include777 #106730 üzenetére
Sikerült is lecsapni egy K3 Note-ra, már csak a szállítást kell kivárni.
-
robi1979
aktív tag
Ezt láttátok már? Lenovo K920 mini
Szerintetek ez mennyire tud működni az itthoni 4G hálózatokkal? Jól látom hogy B20-on kívül tudja az összes hazai 4G-t?
NETWORK
2G bands: GSM 900 / 1800 / 1900
3G bands: WCDMA 850/2100MHz
4G bands: FDD-LTE B1/B3/B7 TDD-LTE B38/B39/B40/B41(Only can be used in China) -
akos727
senior tag
válasz
fateless #106836 üzenetére
Na igen, en is ettol felek, hogy az a 20-a valojaban kicsit kesobb lesz....Nezelodtem minden marka kozott, de nem igazan talaltam megfelelőt. Vagy mi az ami 5" környeken van, alacsony aron elfogadhato teljesitmennyel? Mellesleg egy Cubot telefon romlott el usb-nel, gondolom kifogtuk a szokásos 1 a 10 ezerbőlt...
-
akos727
senior tag
Vkworld márkával van vmi tapasztalata valakinek? Konkrétan ezt néztem ki ősömnek. Nagy kijelző, HW számára elég, és 99 dollár EU raktárról. Vagy esetleg valami egyéb javaslat ebben az árkategóriában max 5.5 inchig, de legalább 4.7-től? Olvasásra, emailezésre, telefonálás, böngészés, pár fénykép(nincsenek nagy elvarasok) lenne a felhasznalasi kör. Eu raktárról kéne, mert telefonja meghalt, most meg egy zte kis plus-t hasznal, ami ugye aranyos
de ennel sem a tempoval van a baj, hanem, hogy nem lehet ra semmit telepiteni rom hianyaban, illetve eleg picike.
-
SzervaUr
csendes tag
Cinedod1 és Ktu köszönöm a gyors válaszokat. Ázsiai rendelésre gondoltam, és számoltam a többlet költséggel. Abban tudnátok segíteni, hogy eu-s webshopban hol érhető el ez és hasonló(jobb) telefonok. Kínaiakra gondolok természetesen első sorban. Még azt kérdezném, hogy miben égett meg már az umi?Teljesítmény, akksi pl?
-
A texasi
aktív tag
válasz
Alabástrom #106823 üzenetére
-
Ájvé
veterán
válasz
Alabástrom #106823 üzenetére
6-7" azért még Phabletba is nagy. Huawei Ascend Mate 7 6"-os, de az nem olcsó.
Ilyen áron Honor 4X. Talán Meizu m1-2 Note is játszik, GPS viszont nem tudom mennyire lehet bennük jó (MTK chip). -
Alabástrom
senior tag
Szaisztok!
Mi mostanság a best buy tepsi 60ezer Ft körül (nagyon max 90ezer), 6-7 zollon az alábbi igényekre?
Stabil, gyors működés általános használatra (játék nem)
Android Play Store
Erős akku
Jó képernyő
Jó GPS
minimum 32GB ROM, vagy 16GB ROM + micro SD bővíthetőség + bármilyen Android, vagy kisebb ROM + microSD bővíthetőség + Android 5 (mert nagy méretű felhőkönyvtárat szinkronizálok rá)Ami jó lenne, de kompromisszumképes:
dual SIM
jó kameraROMolni nem akarok, bárhonnan rendelek.
Köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motoflug #106819 üzenetére
Innen van. Van nekik bemutató terem is, meg lehet fogdosni a telefont, én aggódtam kicsit a mérete miatt.
-
domedee
senior tag
-
Fricibácsi
tag
válasz
robi1979 #106813 üzenetére
Én meg voltam elégedve velük, 10 rendelésből 9 két hét alatt itt volt, egy tévedt el Ausztráliába,
az négy hét alatt ért ide. Minden beígért plusz dolog / fólia, tok stb / benne volt a pakkba, ha kicsit "nyavajogtam" nekik küldtek még bónusz dolgokat is. Igaz az utolsó rendelésem márciusba volt, lehet azóta eltrehánykodják a dolgaikat.A weblapjuk is kétszer változott azóta, figyelgettem, a pre-sale telefonokra a szállítási határidőt folyton tolják kifelé / pl. DoogeeY100 pro Július 10-15-19 /
-
robi1979
aktív tag
Szerintetek a Lenovo Vibe Z2 PRO a to2c-ről mennyire vállalható?
Van valakinek tapasztalata a to2c-s rendeléssel/bolttal? Nekem kb 1 hete hzaudnak a Jiayu S3 full fehér készletükről, közben az oldalon meg végig IN STOCK. Az emailben a 4. kérdésemre a válasz pedig:
"Dear friend.
JIAYU company is lack material for JIAYU S3 .So sorry , we also just know this lasted news .Thanks "Kb 1 nappal előtte meg azt írták hogy rendeljem nyugodtan mert IN STOCK. Gondoltam hogy elküldöm őket a qrvaanyjukba, de lehet csak én látom rosszul hogy hazudnak a valós készletülről. És a Lenovo még tetszik is, igaz 6" de B20 és minőségi.
Szóval valakinek tapasztalata a to2c-vel? Nem szívesen kockáztatnék még 90.000ft-ot.
-
janaman01
addikt
4G? Kinek kell már az ?
Roland Sladek, a Huawei nemzetközi médiakapcsolatokért felelős alelnöke: az 5G megnyitja a kaput a holografikus videótechnológia előtt is.
-
törölt tag
válasz
robi1979 #106799 üzenetére
Amiket leírtál, azok nem 4G jelzések. Persze, hogy megy a VOIP 3G -n is. Többé - kevésbé még 2G -n is. DE! Egyrészt a minőség nem ugyanaz (4G -n rövidebbek a pingek, vagyis a válaszidők, ezért kisebb hangcsúszás és a visszhang). Másrészt a 3G -t nem fejlesztik. Ahol most nincs, ott nem is lesz. Ha egy ilyen helyen 800Mhz -es 4G -t üzemelnek be, akkor a telódon max. 2G -n tudsz majd kommunikálni. Ez persze lokális. Ha csak olyan helyen jársz, ahol erős, stabil a 3G, ott nyilván nem fog fájni.
-
KTU
addikt
válasz
WOT-H-A-C #106803 üzenetére
80000Ft vs. 45631Ft
148,22 EUR = 45.631,01 HUF
Árfolyam: 2015.07.14/3. 13:00(#106802) ottobacsi
Ezt már írtam:
P70-et néztem / fogtam áruházakban, kijelző szélének nem semmi éle, szöglete van, szinte vág,
nem igazán esik kézre, pedig az 5"ehhez képest az M52 kézbesimuló
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ottobacsi #106802 üzenetére
Esetleg Lenovo P70 Ingyenes házhoz szállítás.
-
Zeki
nagyúr
válasz
robi1979 #106799 üzenetére
Vidéke válogatja. Mert persze sok helyen jó a 3G is, de a 4G jpbb lesz. És már vannak helyek, ahol 3G nem is lesz, csak 4G van. B20-as 800MHz-en.
Szóval ezt ne dobd el.
Nekem egy ZTE Blade S6 van, megvagyok vele elégedve. Tudja a frekiket. Nem olyan nagy akkus, de egy napot kibír, ha nem játszol rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest