- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
TIMMY E86-ot vett már valaki? Tapasztalat?
-
válasz
WOT-H-A-C #107647 üzenetére
Elephone P4000. A 4PDA-n az egyik orosz kolléga "vette a fáradtságot" és írt egy élménybeszámolót. (Az enyém sajnos még Processing státuszban van, remélem a jövő héten postára kerül végre.) LINK (próbálom kicsit összefogni, mert ugye a gúgli fordító eléggé "nyers" eredményt ad.
Hardver és teljesítmény:
Korábban azt ígérték, hogy az 1,3GHz-es MT6735 lesz, azonban a MT6735P került bele, amely az összes magot azonos frekvencián 1GHz-en hajtja. Ezt meg lehet változtatni az új firmware-ben.
Egyszerűbb játékok, mint pl. az Angry Birds normálisan futnak, viszont például az Asphalt 8 csak alacsony beállításokkal.
Irodai programok, HD videó az internetről, programok, stb, rendben vannak, csak a 3D-grafika izzasztja meg.
A 2 GB RAM valós, a rendszer teljes betöltése után 45-50% lefoglalva.
A 16GB ROM-ból a felhasználó által hozzáférhető 11GB.Kijelző:
Nagyszerű a HD kijelző, IPS, 5 pontos érintés érzékelés, pontosan teljesít, érzékenysége jó. (A másik telefonjához képest halványabb a megvilágítás)Kamera:
Annak ellenére, hogy a kameraszenzor Samsung, a telefon által készített képek undorítóak. A részleteket nagyon elmossa, a színek élettelenek. A flash villanó közel azonos minőségű (gondolom az összehasonlításhoz használt saját telefonjához képest). A fényképeket 8MP és 13MP között állíthatjuk, de ez inkább egy 8-as kamera. (Magyarázat: az előző Kingzone telefonomnál is előjött ugyanez: Kínai barátaink a gyárban 13MP-esnek állítják be az igazából 8MP-es kamerát és a fotózás során felinterpolált kép ezért lesz sz@r. Gondolom én.)Hang:
A hangja eléggé hangos. Ez nem csörög, akkor is próbál adni egy kis basszus.Öten is nézhetünk filmeket vele. Elég tisztán szól, a hangereje pedig olyan, hogy a táskában is hallani lehet (mármint a csörgést). Érzésem szerint a rezgő motor is "durva".
Vezeték nélküli hálózatok:
A telefon imseri a 3G-t és a 4G-t (LTE) is. A 3G-re a Kyivstar-nál ráakaszkodott azonnal, a Simcoe-nál a 3G és a 4G is ment. (Ezek gondolom ukrajnai telefonszolgáltatók lehetnek.)
A WiFi csak 2,4 GHz-es. (Utána írt valamit a Speedtest-ről, meg hogy az összehasonlítási alapul szolgáló mostani telója mit tud, vagy mit nem tud sebességben hozni, de nem tiszta.)Akkumulátor:
Az akkumulátor külön figyelmet érdemel.
Komolyan meg lett hajtva: telefon készenléti állapotban 17 óra, 01:08 Vita, 03:00 internetes videó, 01:00 Youtube, 30-40 perc játék és szörfözés az interneten, 1 óra zenehallgatás internetről kikapcsolt képernyővel. A képernyő ideje 05:00 ...
Az akkumulátort 50%-ra sikerült lemerítenem. Ez azt jelenti, hogy a telefon képes hűen szolgálni több mint egy nap, még a legaktívabb felhasználó esetén is. Átlagos használat (30 perc hívás/nap, 1 óra Viber és VKontakte) esetén úgy gondolom, 3 napot elketyeg, minden gond nélkül.
Az eredmények:
Kiváló ár/érték arány. Nagy képernyő, nagy akkumulátor, gyors wifi, szép felület (teljesen használható out of the box), jó hang dinamika és a mikrofon érzékenysége teszi egyértelművé, hogy a 150$-os telefonok között komoly versenytárs ez a készülék.Saját kommentem: először is bocsánat, hogy néhol kénytelen voltam erősen átfogalmazni a szöveget, gondolom a GF-ot nem szükséges bemutatnom senkinek sem.
Egyelőre pozitívan várom a saját készülékemet, a kameránál kicsit meglepődtem (negatív irányban), viszont úgy látszik ez egy trend, amitől nem tudnak elszakadni a kínai barátaink. (Sajnos.) A többi viszont nagyon biztató, remélem ez a készülék tovább lesz hű társam, mint az előző. (A sok kis, apró hibájával 5 hónapig tűrtük egymást.)
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsiworld #107995 üzenetére
Az MT6735 kb. annyit tud, mint a Snapdragon 410.
Nem feltétlenül visszalépés, de nem is előrelépés...
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
sexymusprime #107978 üzenetére
Köszi, és köszi mindenkinek!
Talán a Blubo, de a vetélytársak vagy gyanusan hamis aksi, vagy csak 4x1ghz. Most 1,2ghz-en futok, visszalépni azért nem akarok!
-
-
-
beg
veterán
válasz
blackfox #107988 üzenetére
Szombat éjjel 23 perc alatt nem kaptál választ. Most mi lesz, beírod még 2 másikba is? Most büntiből nem linkelem a paypal topikot, ahol rákeresve a dispute és claim szóra sok hasznos információt találnál.
De hogy valami biztatót is mondjak, nekem 50 napja áll egy claim a paypalon, szóval további jó türelmetlenkedést. -
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Az lenne a kérdédem,hogy most este inditottam egy disputot a Paypallon mert a rohadt kinaiak nem küldték a rendelésem(To2c.com)Mit kell ezután tennem hogy mielőbb visszakapjam a pénzem?Válaszotokat előre is köszönöm!Fel tettem ezt a kérdést a topikjaban is de nem kaptam választ!Gondoltam megkerdezem itt is mivel tudom ,hogy sokan vagytok itt akik nagy tapasztalattal birtok rendelések terén!
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #107985 üzenetére
Majdnem úgy, ahogy KTU írja (kell még egy "SET" -re bökés a pipa után). Az enyém lassan reagál a deaktiválásra, az aktiválásra viszont azonnal. Ezért, elveszem tőle mindhárom frekit (így csak egyszer várom ki, amíg reagál, vagy gyorsgombbal átváltok GSM -re, majd vissza auto 2/3/4G -re). Persze, így nem tud 4G lenni, csak 3G. Majd, egyenként visszakapcsolom a frekiket. Amelyik aktiválása után megjelenik a 4G, az a helyi freki. Leírva bonyolultabb, mert pár másodperces a művelet (főleg, ha rögtön a Band -mód váltó felülethez rendelsz egy parancsikont). A monitorozás/logolás automatizálásán még törpölök, mert nem olyan egyszerű leprogramozni (legalábbis nekem).
-
KTU
addikt
válasz
tpeter77 #107985 üzenetére
engineering mode
tárcsázóba:
*#*#3646633#*#*
Vagy
ezt telepíted
Band mode - SIM1 vagy amelyikbe a netes kártyád van
pipa kivenni a B20-tól,
és nézed van-e 4G -
HB1977
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan szervizt aki mikrokapcsolót tudna cserélni egy ulephone be pro készülékben Budapesten?
Előre is köszi a segítséget, üdv B!
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok egy Nexus 4es készülékem van, 2éve már használom. Egyszer már vittem szervîzbe mert nem vette a töltést aztan a javîtás után 2 hónapra megint ugyan ezt csinalja.
Vennék egy új telefont, eddig a Nexus 5ös készüléket nézegettem de most nincs kedvem 80-85 ezerert telefont venni.
Tehát szeretnék tanácsot kérni milyen kînai okostelefont ájánlotok nekem .
Elvárásaim : 4'7 vagy 5'0 inches képátmérő.
Kamerája az jól remekeljen .
Az ár : 45-60 ezerigKülföldről nem szeretnék rendelni.. Eddig egy magyar portált nézegettem .
www.azolcsosag.huElőre is köszii
-
nepszter1
addikt
Mlais MX Base vélemények a telfonról kamera mennyire lehet rossz neki ? Szerintem elég jó vételnek tünik ha minden igaz tudja itthon a 4g-t igaz ?
Akksija valódi lehet a 4300mah ?
-
törölt tag
Elephone S2-rol tapasztalata van mar valakinek, vagy teszt fellelheto valahol rola?
Mert sajnos a várományos kicsit magasan inditott. -
b0bcat
addikt
válasz
sexymusprime #107978 üzenetére
Érdekes amúgy, mert az MT6735 a Cubot X12-ben hihetetlenül alacsony fogyasztást mutatott, tehát egy bika akkuval párosítva (az X12-ben egy 2200-as van) komolyat kellene tudnia "villantani".
Talán a szoftveres optimalizációt tolták el...
-
sexymusprime
tag
válasz
tibcsiworld #107965 üzenetére
Bluboo X550, bár az akku teljesítményétől a teszter nem volt elájulva
-
-
RBJ
addikt
leagoo elite 5 nem tűnik rossznak. [link]
tán anno ez is elhasalt az akkumatricával? -
-
Upo
addikt
válasz
tibcsiworld #107965 üzenetére
Ugyan nem 150 €, de 8 magos és 6000 akku, 3 giga ram.
-
tpeter77
addikt
válasz
Graphics #107959 üzenetére
megnéztem a teló adatlapját.
4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz
ez tényleg igaz? Kár hogy a B20 kimaradt belőle.chat-eltem a Telekom ügyfélszolgálatával, azt mondták, nem tudják pontosan megmondani, milyen frekin adják nálunk a 4G-t. de szerinte az 1800MHz a legjellemzőbb Miskolcon és Kazincbarcikán, ahol lakok, s dolgozok.
Ez a frekiadat valóban hihető? Ennek szeretnék utánajárni, ugyanis ha itt nem lesz B20 akkor bőven jó lenne ez a Meizu M2 a céljaimra. -
Nem nézegetk tovább, megrendeltem a DOOGEE F3 Pro 4G 5.0Inch FHD Android 5.1 3GB 16GB -ot . Mivel nem ismerem, hogy megy innen a rendelés és tökölni sincs kedvem ezért az egyik Fórumtársunktól .rendeltem,igaz így vagy 30%-al több lett, de még így is jó ára van.Ha minden igaz 2-3 hét,mire megjön. Ha valakit érdekel a telefon írok majd róla amíg nálam lesz pár napig (ajándék lesz egyébként) ha megjön és eddig senki nem tette volna.
-
-
válasz
woox01 #107942 üzenetére
Az, hogy május végén rendeltem egy tab-ot , feladták svéddel...
1 hónapig semmi, és utána se, 3 helyen érdeklődtem, egymásra mutogattak.... Banggood is kb 3-jára se akarta visszaadni a pénzem...
Aztán vhogy addig zaklattam őket, hogy jött a refund...
Én csak EU warehouse-zal veszek, vagy DHL
topicnak: sorry , ritkán duplázok rá
-
-
Magnum_
nagyúr
Asus Zenone 2 tudja a B20at?
-
nyisziati
veterán
válasz
Graphics #107937 üzenetére
"Hirado.hu után origo.hu .... Összeérnek a szálak
"
Hoppá. A konteó utolérte a dualsimes topikot is?! Na ezt nem gondoltam volna.
@KTU: "a B20 hiányzik"
Ja. Mondjuk a nagyobb városokban és a határmenti településeken legalább használható. Félsiker, mondhatni.
De legalább bekerült a hírekbe egy olyan teló, ami ebben a topikban (részlegesen) best-buy-ként van számontartva. Ez is valami.
-
totj80
tag
Üdv mindenkinek. Ide irányítottak a kerdesemmel.
Szóval lenne egy Huawei Mate 7 aminek megrepedt a kijelző. Hol mennyiért es mikor tudom ezt megcsinaltatni, van valakinek ötlete vagy ajánlható szerviz?
Köszönöm -
-
-
nyisziati
veterán
-
Evita85
tag
Sziasztok! Kivel találkozott ma a férjem,a Nyugati királyi várójában tartott mávos munkabeszélgetésen? 8órára ment,váltókezelőire....Xiami redmi note-ja van az illetőnek.
-
ottobacsi
tag
Nagyon OFF de muszáj bedobnom ide:
YamaYahoo BM50 0.66inch Unlocked Bluetooth Phone Single SIM GSM Mobile Phone with Dialer Hands Free EarphoneElképzelni sem tudom hogy hogyan lehet ezt használni...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sexymusprime #107920 üzenetére
Gondolom ~120$-ért senki sem vár csodát...
"2200 mAh, de ha lekaparod a kék fóliát, akkor már csak 1800
"
Aha.. megtaláltam! A kis piszkok!!
-
sexymusprime
tag
válasz
WOT-H-A-C #107919 üzenetére
2200 mAh, de ha lekaparod a kék fóliát, akkor már csak 1800
elvileg nem valami király telefon, a 4x1,0 GHz már nem sokra elég... de itt a review, ha gondolod
én személy szerint soha nem bíznék meg a dógéban, olyan sokszor rajtakaptuk már hazugságon őket, hogy még.
-
WOT-H-A-C
veterán
Doogee y100 pro érdekesnek tűnik... Gyakorlatilag minden benne van ami kellhet, dual sim, 800MHz, (gondolom gloonas is,de erről nem találtam infót) illetve elvileg 3000 mAh akksi. Ebben sem vagyok biztos, sok helyen keverik a specifikációját a sima y100-é val. Ráadásul occóóóó...
-
SaGa59
őstag
válasz
#45553408 #107916 üzenetére
Az a helyzet, hogy Európa egy 750 milliós kis piac, ha összevetjük Kína 1,1-1,2 milliárdjával meg India 1,5 milliárdjával és a többi elég népes ázsiai országról nem is beszélek.Ráadásul nem is szivatják őket mindenféle behozatali korlátozásokkal arrafelé. Egy feltörekvő kínai telefongyártót évekig nem kell, hogy érdekeljen ez a kis európai piac, amit amúgy is letaroltak a samu, apple, microsoft, lg és hasonló brandek...
-
KamuMazsola
őstag
Nálam is kicsit kétélű a dolog. Semmi szükségem a 4G által elérhető sebességre, a 3G is bőven sok. Ellenben haladok a korral, mostmár olyan telót veszek ami tudja ezeket a dolgokat is és mivel itt magyarországon akarom használni, így a 800 MHz-et is.
És igen legyen minél szélesebb a választék!
-
KTU
addikt
válasz
Magnum_ #107912 üzenetére
Igazából csak azért irkálom, és még vagyunk páran,
hogy hátha lesz visszacsatolás, és változik valami,
értem ezalatt, kis vagy nagy telefongyártó kap visszajelzést webboltokon keresztül fórumokról akár innen is, hogy nézd már magyaroknak hiányzik a B20 a telefonból.Tudom belelóg a kezem a bilibe.
De ha azt írjuk hogy jók nekünk a 800Mhz nélküli LTE-s telefonok, akkor lehet később se változik a helyzet.
Ha valaki nem halad a fejlődéssel attól a világ nem áll meg, csak Ő marad egy helyben.
Remélem valamikor felébredek.
-
tpeter77
addikt
válasz
#45553408 #107911 üzenetére
kösz. Gyakorlatilag ha a Telenornál maradok, akkor benne maradok a 4G-ben,
de a Telekom oldalán az látszik, hogy a lakóhelyemnél pont nincs 4G támogatottság.a haver kinézte magának a Lumia 640 telefont, úgy nézem, ez mindent támogat:
LTE FDD hálózat: 1. sáv (2 100 MHz), 20. sáv (800MHz), 3. sáv (1 800 MHz), 7. sáv (2 600 MHz), 8. sáv (900MHz) -
KTU
addikt
válasz
tpeter77 #107906 üzenetére
Ezek kellenek itthon:
B3 1800MHz
B7 2600MHz
B20 800MHzVan aki azt mondja nem szükséges, el van nélküle.
De szerintem B20 800Mhz nélkül venni telefont olyan, mintha játékszerszámokkal állnál neki valamilyen komoly feladathoz.
El kell dönteni mennyire használod / használnád ki.
Hol használod, ott épp milyen a lefedettség melyik frekin sugároznak. -
-
-
Zeki
nagyúr
-
ctibor
senior tag
válasz
Fricibácsi #107891 üzenetére
Most már több hónap után továbbra is vállalom a véleményemet: Nagyon jó és elegáns, bárhol vállalható telefon, meg vagyok elégedve vele, örömmel használom minden nap.
Még a Lollipop frissítés sem rontotta el (ellentétben a Z2 Pro-val, ahol sok bug jött a frissítéssel).
Bátran javaslom megvételre, főleg most, hogy 92 ezerért két év garival megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged