- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #107893 üzenetére
Bizonyos helyeken, de nincs pontos lefedettségi térkép, ami tartalmazná, hogy hol, milyen frekin szolgáltatnak. Én pont a héten csúsztam bele egy 800 -as területbe és jól esett, hogy a telóm tudja, mert ha lekapcsoltam a B20 -at, akkor EDGE -ig (2G) zuhant a sávszélesség.
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #107881 üzenetére
Ha a linkedben lenyitod a "Description" -t, akkor a csatlakozási módoknál látsz olyat, hogy "FDD-LTE" és mögötte a csatlakozási frekvenciákat. Ott van B1, B3. Na, onnan hiányzik a B20, vagyis a 800Mhz -es LTE. Ezt jelenleg vidéken (de, vidéken sem mindenhol) közösen használja a Telekom és a Telenor.
-
Fricibácsi
tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Fricibácsi #107871 üzenetére
Szia! A Z2-ről kb. ennyi a legtöbb infó amit fel lehet lelni, ha több kell keressed a kollégát.
-
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok!
Alin kineztem ezt a telefont.
Ez korrekt vetel?
Bizonyos B20-ra hivtak fel a figyelmem. Az mi pontosan?
Ezzel a telefonnal rendesen menne az LTE mindenhol az orszagban?
Van valami hatulutoje ennek a keszuleknek?Koszonom elore is!
-
ottobacsi
tag
válasz
Linda1 #107876 üzenetére
Még nem sokat volt a kezemben, egyenlőre nem volt/van/lesz időm vele foglalkozni. 20-a után tudom csak komolyabban beleásni magam.
Mindenesetre a 4,5"-os 720p-s Jiayu G2F után szinte bántóan szép és élettel teli a kijelzője.
KTU kolega írt már róla pár sort nem túl régen, neki már régebb óta van. -
válasz
Fricibácsi #107877 üzenetére
K3 Note
A7600
Meizu M1/M2 Note -
ottobacsi
tag
Csütörtök(07.30.) este adtam le a rendelést a GearBest-en egy EU raktáras jóárasított Mlais M52-re, hétfőn adták fel Amsterdam-ban és ma nyomta a kezembe a DPD-s futár.
-
Yag
tag
válasz
Graphics #107867 üzenetére
Ok én se ugy gondpltam, hogy netto nyolc marad, de az se állapot, hogy 8 GB rom mellett csak 300 mb szabad hely legyen ... Effektiv azt a lehetséges 2-3 GB ot keresem ami megmarad a nyolcból. Ez remélem nem nagy elvárás. Biztos van itt olyan felhasználó akinek van ,8GB rom telója. Telepitések után mi az elvárható minimum ami maradhat ha csak alap appok vannak telepitve ?
-
Fricibácsi
tag
Uraim, a véleményeteket szeretném kérni, erről[link]
(nem is tudtam, hogy a 920-asnak kistestvére is van).Szerintetek megéri a pénzét vagy sem. Saját tapasztalat gondolom nem sok lehet, úgy látom inkább belpiacra készült, de itthon is árulják 90k körül. A 4G nekem nem annyira fontos ( B20-at nem tudja) és a csúcshardver sem, inkább a mérete, minőségi anyaghasználata, az erős akksi, és hogy mégiscsak Lenovo. Véleményetek szerint érdemes ebbe belefektetni, vagy jobb vasak is vannak ennyiért. -
tmart
csendes tag
válasz
#71562240 #107865 üzenetére
Közben írtam neked, hogy én kipróbáltam több romot is, de túl sok külömbséget nem láttam.
Arra figyelj, hogy a KitKat-on kívül csak egy multilang rom van.
Igazából én csak a gesztusvezérlést hiányoltam a custrom romokból.
Mondjuk jelenleg ki van kapcsolva a kipp-kopp ébresztés, mert tok nélkül kicsit kockázatos. :-) -
-
Yag
tag
válasz
Graphics #107862 üzenetére
Igazából Cube T6 de gondolom ez nem változtat a lényegen.
Ezért látszik három tárhelynek ami rajta van?
Belső, Telefon, SD kártya tárhely?
Nincs valami egyszerű formázási mód? Gyárilag ennek 8GB-nak kellene
lennie. Én állitottam be valamit rosszul vagy ez valami gyári hiba ? -
törölt tag
válasz
#71562240 #107853 üzenetére
1.; No, kolléga megerősített, hogy eleve nincs a navigációs gombokhoz világítás, ami furcsa, de annyiban megnyugtató, hogy nem egyedi készülék- vagy szoftverhiba.
2.; Még megnyugtatóbb, hogy néhány újraindítás után sikerült összepasszítani a számítógéppel, most már rendben működik "pendrive-ként", Rootjoy is prímán működik, ha nekiállnék, kipróbálhatnék hozzá vagy hatféle, gyárilag biztosított főzött ROM-ot vagy a gyári frissítését néhány egyszerű gombnyomással. De lehet, hogy egyelőre inkább nem is frissítem, amíg a Lollipop meg nem érkezik, mert már elkezdtem belakni a szoftverekkel.
Azért kérdezem, van már aki kipróbálta a UMI EMAX-szal a gyárilag biztosított, a Rootjoy-jal feltehető ROM-ok valamelyikét? S ha igen, melyiket, és milyennek látta a gyári ROM-hoz képest?
Köszi!A fentiek és egyéb tulajdonságai fényében megállapítom, hogy a UMI EMAX veszettül megéri az árát.
64-bites nyolcmagos hardver, kiváló, fényes, kontrasztos FHD kijelző, nagyon jó hangminőség, nagykapacitású akku, erős wifi és GPS... -
-
Yag
tag
Sziasztok!
Hátha ebben a topoc-ban akad valaki aki ért ehhez a feltett kérdéshez és talán választ is tud adni.
Szeretnék megoldást találni az alábbi tárhely problémára.
Köszönöm. -
KTU
addikt
válasz
plaschil #107858 üzenetére
Személyi és kész.
"net-n-roll teszt" Telekom Partner-nél nincs,
hogy tudod szűrni ki nem az?
Az üzletkeresőnél csak azoknál lehetséges hogy kapsz, ahol 0680-as szám van elérhetőségnél.
Őket viszont kár hívni mert a központba csörög,
Csak személyesen tudod meg van-e a kiszemelt üzletbe.
Ja és akár menj vissza másik ügyintézőhöz, mert van hogy azt se tudják mit keresel. -
-
KTU
addikt
válasz
plaschil #107854 üzenetére
Ez itt off.
"net-n-roll teszt" 1x490Ft, 2 hónapra 2GB net 4G-s.
Voda NyáriAdat 3 GB opció szeptember 31-ig.
Aztán remélem szept. 31. után is lesz valami akció.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Előre is bocs ha oltári nagy baromságot kérdezek, de ez tök új dolog nekem.
Dual SIM-es teló esetén, hogyan működik egy Domino Web Quick SIM kártya? Amit hirtelen találtam róla, hogy 3k a kártya, 1k a belépési díj, és innentől forgalom arányosan kell fizetni pl. 100 MB - 500 Ft, 250 MB - 1000 Ft. Én pl. megúsznám havi max. 1000 Ft körül az egészet így.
1. Tudok ilyen kártyát venni bármilyen más előfizu nélkül? (semmi nem köt oda, flottás vodás vagyok)
2. Továbbá tud egyszerre működni ilyenkor a két kártya (pl. netezés közben hívásfogadás)?
3. Külföldön lehet használni?
4. Esetleg van még más, akár internet szolgáltatónál ilyen mobilnetes SIM kártya? Mi a nevük? Pl. UPC-nél stb. -
törölt tag
válasz
tmart #107845 üzenetére
Nálam tegnap óta van EMAX, de a kisebb szoftveres döccenők mellett két hardveres problémám is van vele.
1.; Akinek van már EMAX-a (tmart, domedee, Secretknight...), kérem jelezze, hogy nála van-e világítás a navigációs gombokon, mert nálam nincs.
2.; A memóriakezelés is elég pocsék, hosszabb fájlok másolásakor meg-megszakad, és esetleg csak többedszerre tudom rámásolni a fájlt számítógépről. Ezzel függ össze, hogy a Rootjoy-jal se tudom felismertetni, mindig csak odáig jut, hogy kapcsoljam be az USB debuggingot, és hiába kapcsolom be. Kérlek, próbáljátok ki (tmart, domedee, Secretknight...), hogy nálatok mi a helyzet e téren. Én Windows XP-vel használom.
Köszi!
-
Riverboy
tag
Sziasztok.
Milyen hasonlo kaliberu/tudasu telefont tudtok ami ugyanugy megbizhato?
Xiaomi MI4i-t neztem ki.
Mik a tapasztalatok? (En csak a xiaomibol indulok ki, a markat megbizhatonak gondolom).Ui, a 4G nem letfontossagu.
Koszonom elore is.
-
nepszter1
addikt
Valaki rendelt már innen Lenovo p70-et ? Mert most csak 195euro
[link] -
petrosilov
tag
Pár gondolat UMI Hammer ügyben:
Egy hónapja használom, minden jól működik. Persze, ha majd egy év múlva is így lesz, akkor lesz hitelesebb a vélemény.
GPS antenna lehetne jobb (olvastam valami fémlemezes mókolásról, ami gyógyítja, de még nem vettem rá magam, annyira nem rossz), a számomra túl nagy fényerőt megoldottam, fényképezője -számomra- teljesen jó, gsm, wifi, bt megy normálisan, akku másfél napos, működése gyors, nem akad. Romokkal nem mókázom, igaz kipróbáltam ezt a rootjoyt meg valami másik romot, de aztán menekültem vissza az eredeti 4.4.4-re.
(tegyük hozzá, hogy egy különleges védelem nélküli telefont miért gondolnak-mondanak-hirdetnek ütésállónak ezt nem értem, de erre nem is számítottam hogy így lesz)
-
KTU
addikt
válasz
Secretknight #107847 üzenetére
Mert leejtetted és olyan szerencsétlenül esett hogy kijelző sérült.
[link]OK, a dobálós videó mást mutat.
"Igen,én is le vagyok sújtva,ennél többet vártam. Két napja raktam rá tokot,ha az nincs rajta ,szerintem kijelző csere...
Maga a telefon ,és a működése ,nagyon jó,arra nincs panasz.De erre ugyanúgy kell vigyázni mint bármelyikre.Szerintem ha még egyszer leesik,biztos a kijelző csere.Az előző telóm, Inew V3 többször is repült ,de annak semmi baja nem lett."Keresőnek:
UMI Hammer -
Secretknight
aktív tag
-
válasz
Secretknight #107844 üzenetére
Azokon jelenti az adataidat ....
-
tmart
csendes tag
válasz
Secretknight #107844 üzenetére
Két hete használom, nagyon rendben van a telefon.
Egy-két szoftveres hibát kell még kijavítani ( auto fényerő, battery stat.),
és teljesen jó lesz. -
Secretknight
aktív tag
Umi Emax,ma jött meg.
GPS über jó! 40-es snr értékek,azonnali fixálás. Két kínai műholdat is vett! Ilyet még nem láttam... -
tihibaby
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #107817 üzenetére
Az akksi nem olyan rossz,nálam kibírt símán 2 napot,fiamnál az ő használata mellett-ami azt jelenti,hogy állandóan a kezében van-is kihúzza a napot.
A gps,hát azon a téren nagy a szórás,a topikjában volt akinek nagyon x@r volt,volt akinek nem volt különösebb baja vele.
Én vidéken navigáltam vele 1-2 alkalommal,nekem nem volt problémám.
Aki viszont valamelyik nagyvárosban akarta használni,annak könnyen adóthattak gondok.
Szóval navigálásra nem ez volt a legjobb választás.. -
válasz
nepszter1 #107826 üzenetére
Múltkor volt fent garis pár hetes P70-es.
Ha meg sok az ára, akkor irány a Szlovák bolt, onnan nem nagy összegért elhozzák ,és olcsóbb is.
A fenti linkeltnél azt hiszem tudnak magyarul is.
Gari érvényes. -
nTom
aktív tag
Mit érdemes venni, ha a lényeg a minél kisebb méret, dualsim, magyarországi lte sávok. És ne is legyen drága, második készüléknek kellene.
-
törölt tag
válasz
#45553408 #107835 üzenetére
Én nem. Csináltam, méghozzá közvetlenül a cégnek, a fejlesztőknek referáltam, tehát marketing kötöttségek nélkül megírhattam az igazat. De, ha jól akarod csinálni, az egyáltalán nem élvezet, hanem meló. Nem használgatod és közben figyeled, hanem hibákat generálsz és logokat küldözgetsz. Aztán kapod a következő dev. verziót és kezded újból. A saját dolgaidat nincs is értelme telepíteni, mert lehet, hogy egy héten háromszor cseréled a firmware -t és persze mindíg szűz telepítéssel, nehogy vmi bekavarjon a tesztbe. A közönségnek szóló tesztek egy teljesen más szitu. Csináltam olyat is (nem számtech vonalon), de azt nagyon útáltam, mert nem szeretek hazudni. Ha vki szép összeget fizet havonta a hírdetésért, annak a termékéről lehet apró hibákat írni, de ha úgy szar, ahogy van, azt nem lehet megírni, mert valamiből élni kell és az olvasók nem tartják el a médiát.
-
citkar
addikt
válasz
#45553408 #107832 üzenetére
Ezt az új ráncfelvarrt SoC-t használta már valaki? Nem követtem nagyon közelről a híreket, de olyasmit olvastam a One plus 2-vel kapcsolatban, hogy náluk nem kell ilyesmivel számolni. Aztán persze, hogy mennyire oldották meg a melegedés problémát, azt nem tudom, de kíváncsi lennék rá.
Na nem mintha akarnék venni egyet is ennyiért
-
törölt tag
válasz
#45553408 #107830 üzenetére
Nem ismertem az elődöt (sem). Mindenkinek mások a prioritásai. Nekem az NFC és a mikroSD hiányozna. Ezt a melegedés dolgot pedig elfogadhatatlannak tartom. Nem azért fizetek ki egy csúcs SOC -ot, hogy ha megdolgoztatom, akkor drasztikusan visszavegye a teljesítményt.
-
medica
senior tag
Egyetlen perc alatt 30 ezer kelt el a kínai csodatelefonból
[link] -
nepszter1
addikt
Kinéztem magamnak a Lenovo P70-et ami megfelel az igényeimnek bár egy picit drágának tartom esetleg tudnátok hozzá hasonló kaliberű telefont ajánlani ?Az se probléma ha picit olcsóbb
-
silver10
aktív tag
válasz
mathgery #107812 üzenetére
Véleményem szerint egy 2. vonalbeli „eléggé tűrhető” kategória. Néhányunk tavaly év végén megvette a brand akkori csúcstelóját. A nagy beharangozó ellenére a kamerája közepes. A GPS, wifi, 4G képességei hozták a vártat. A lányom. ZP 920-ában már valamivel jobbnak tűnik a kameramodul. Ami engem inkább zavar, hogy a cég a flagshipre sem törekszik android verzió frissítéssel. Ez az ami miatt mégegyszer nem választok ZOPO-t.
-
EG0
aktív tag
válasz
Maxximus #107820 üzenetére
Nekem rossz tapasztalatom van német vámosokról.
Nem csak hogy nem adják ki a cuccot, ha bármi karakterhiba van a címben vagy a néven, de ha sokat kekeckedsz, akkor képesek és kérnek egy EU konform gyártói nyilatkozatot is, hogy egyáltalán az a távközlési berendezés bejöhet-e az országba.
Egyébként meg egy 6-7 dolláros zseblámpát is megfog a vám, aztán igazold, hogy határérték alatti.
Itthon ilyennel akkor se szórakoznak, ha egy csomagban 5 érkezik.
Ja, és -legalább is saját tapasztalatból- felejtsd el, hogy a posta intézi helyetted a vámot ~1270 Forintért. Menj szépen oda a pár 10 km-re arrébb lévő vámraktárba magad.
Na azóta ha németországi rokonnak kell valami Kínából, inkább ide rendeljük Magyarországra. :-) -
válasz
BenszeT #107709 üzenetére
erről jó véleményetek van?
DOOGEE F3 Pro 4G 5.0Inch FHD Android 5.1 3GB 16GB Smartphone MTK6753 64bit Octa Core 2.5D Corning Gorilla
régen volt már kínai telefonom, lehet kipróbálnék egy ilyet. Németországba esélyesebb lenne ha oda kérném, hogy nem vámolják?Kinézetre is bejön:
-
törölt tag
válasz
mathgery #107812 üzenetére
Nekem az NFC hiányozna és jobban kedvelem a képernyőn kívüli gombokat. Ahogy nézem, a kamera ebben sem domborít. Ha ezek neked nem fájnak és nem lesz egyéb, típusspecifikus nyavalyája, akkor sztem abszolút szerethető a Zopo. Persze, az enyém szerencsére még KK, aminél jobban bele tudok nyúlni, ha valamin változtatni szeretnék.
-
-
mathgery
aktív tag
a zopo speed 7 plus-ról mi a véleményetek? Megbízható a Zopo? még csak presale van, de a 189 dolláros ár elég baráti.
[link] -
Valaki nem tudja , hogy a Lenovo A7600/S8/-on van-e notificatioj led.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nyisziati #107747 üzenetére
Szerintem az alábbi animgif magentább fázisa (a 2014október18-as) a trékom 2014-októberi
állapot szerinti B20-lefedettségetláttattja meg az éles-szemü olvasóval. Telenyomor-osat azt nem találtam de az is szór (már azóta kooperációban)
B20-on
Merészen ki merem jelenteni hogy a hazai Telekomnál a 2014. október 18-i bekapcsolás utáni 4G LTE "Lefedettségi
terület" növekedés szinte kizárólag a 800 MHz B20, (Band20) frekivel való lefedettséget jelöli meg.Az azt megelőző napon ábrázolt terület naggyából exactul az 1800 MHZ (B3 Band3) frekivel fedett országrész.
Mindenesetre van itthon LTE fedettség B20 nélüli telóval is csak nem akkora...
Nagyítsa ki aki tudja, vagy akarja..
-
Prien
addikt
válasz
fateless #107712 üzenetére
Elhiszem, és nem is mondom, hogy nincs szükség a B20-ra, de amikor az hangzik el, hogy vidéken 800MHz-en érhető el a 4G, akkor kiakadok, mert ez egy téves általánosítás, ami megtéveszti az embereket.
Senki nem írta,hogy CSAK 800MHz-en megy, de:
Javaslom olvasgatásra a Telekom topicot, a felhasználók leírása alapján például Paks és Dunaújváros is 800MHz 4G-vel lett lefedve. Vidék...
Bocs a késői reagálásért, nyaralok, de ezzel a meddő vitával amúgy sem óhajtok tovább foglalkozni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #107785 üzenetére
A (B20)Itthoni 800 MHz-et nem tudja.
-
-
-
robi1979
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék Comebuyos redeléssel kapcsolatban: rendeltem tőlük egy telefont a német raktárukból, amit fel is adtak 07.22-én. A dhl.de oldalon a státusza a csomagnak 22.-e óta nem változik. Ma 08.04.van, a Comebuy 3-7 napot vállat a szállításra. A dhl.hu oldalon semmi sem látszik, hívtam a Magyar Posta EMS küldemény részlegét de nem látják a csomagot sehol.
Írtam a Comebuy chat operátorának, de bunkó módon annyit írt vissza hogy chekkoljam a DHL német oldalát. megírtam hogy azt hiába cshekkolgatom mert 07.22-e óta 1. hogy sehol nincs a csomag, 2. a státusza semmit sem változik, 3. 3-7 nap már régen eltelt. Erre kilépett válasz nélkül.
Szerintetek mit csináljak? Nyissak paypalon egy disputot hogy nem kaptam még meg a csomagot annak ellenére hogy 3-7 napot írtak szállításra?
Ez a mai tracking státusz:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest