Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula
üzenetére
Először én sem értettem, miért fontos a 4G, meg a különböző megahertzek, aztán láttam, hogy a 3G-képes készülékemmel gyengébb volt ugyanazon az útvonalon a térerő, mint a 4G-képessel.
A k. szolgáltatók nem igazán fejlesztenek a 3G-re, inkább preferálják a 4G-t. Így jobban tudsz használni egy 4G-képes készüléket.
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Már hónapok óta megy az e-pénisz mutogatás arról ki milyen ügyesen használja a "HÚÚÚ DE 4G" internetet
Időnként beleolvasok legalább van min röhögni................ Én meg csendesen használom a telefont wifi-vel és ha nincs akkor se esek kétségbe mert volt már ilyen, meg szerintem hamarosan lesz is 
-
KTU
addikt
válasz
ekrisztian
üzenetére
Itt tudnak segíteni:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik (kiemelt téma)
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani 3*4 billentyűzetet?
Ami tud T9 és személyes szótárat is?
G2F -re szeretném.
-
RVR400
veterán
Olyan déja vu érzésem van... (3G 900 vs nem 900)
Apa kezdődik! 
-
Prien
addikt
válasz
üzenetére
Hát most én is elkezdtem keresni a B20-at tudó dual sim telókat, főleg Samsungot preferálnék (a Gear Fitem miatt,hogy ne kelljen külön mókolni azzal sem), de elég gyér a választék.
Mit ajánlanátok? Sajnos ezekre nem lesz házhoz jövős prémium gari,csak bolti ( valamit valamiért,ugye), de stabil, megbízható,4G kétkártyást szeretnék.
-
törölt tag
válasz
fateless
üzenetére
Átgondoltad az utolsó két kijelentésedet?
"Nem váltok szolgáltatót (jelenleg nincs jobb csomag)"
Beleírtad a kijelentésbe a kételkedést. "jelenleg" . Ez a jövő héten is biztosan így lesz? Egy dual SIM telóban pont az a jó, hogy áldozatok nélkül használhatunk ki előnyöket. A lehetőségek pedig változnak. Fél éve még nem volt ingyen roaming fogadós, feltöltős. Most meg van. Tegnap délután még nem tudtam, hogy az élet nevű gép dobni fog nekem egy 180 fokos fordulatot. Legalább azzal nem kell foglalkoznom, hogy a telóm kompatibilis lesz -e egy másik ország hálózatával."Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladását"
Földi halandótól gyenge az olyan érv, amiben kész tényként kezel jövőbeli eseményeket. Hacsak nem időutazó. Pont azért érvelsz, mert itt, a topikban is megoszlanak a vélemények. Nálam azonnal felejtős, ha egy teló nem tudja az összes EU frekvenciát és ahogy nézem, vagyunk ezzel még így egy páran. Szóval, az az eladós felvetés igenis, reális lehetőség.Szerk.: Na, megelőztek, mire megírtam.

-
KTU
addikt
Ha már 4G-nél tartunk, tömören 3500Ft-ért 3,5GB net a vodátol szept. 31-ig lehet felhasználni.
De ebből 3000Ft felhasználható bármire.500Ft a kártya Tecsó vagy MM, 3000Ft rátölt,
de előbb "Instant SIM-kártya aktiválása", azért neten mert itt ki tudod választani azt a díjcsomagot ahol 3000Ft feltöltésenként +500MB netet kapsz.
Ha ez elfogy,
"Lépj be a Netinfo oldalra, és az
az Adatvásárlás gomb megnyomásával
aktiváld a díjmentes NyáriAdat 3 GB opciót!
vagy
Töltsd le a Vodafone alkalmazást, majd aktiváld a NyáriAdat 3 GB opciót az Adatforgalom menüponton keresztül."És még ami jól jöhet, díjmentes hívásfogadás az EU-ban, ill. hazai percdíjakon telefonálhatsz haza.
"Magyarországi szám hívása és SMS küldése: hazai tarifa alap díjak szerint számlázzuk."EUHAZAI kód SMS-ben a 1270-re.
Ja és ingyen is van vodka kártya.
Hétfőn rendeltem de még nem kaptam meg,
ma du. már használnák osztrákba ezért vettem pluszba.Bocs a vodka prómóért, de így üdülési szezonban jól jöhet.
Nincs rabság,
ha letelefonáltad eldobod,
szabadság alatt csak azok érnek el akiknek megadod a számot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
fateless
üzenetére
"Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladását" Ez majd kiderül, lehet, hogy nem, lehet, hogy igen, de könnyebbé tuti nem teszi

Az pedig, hogy mi lesz általánosan vidéken, az nagymértékben technikai kérdés. Egyszerűen meg kell nézni, hogy vidéken a voda 3G hálózata mennyire jól használható, míg a teleroncs, szó szerint roncs. (nálam tuti, hogy az)
Ennek ismeretében, és annak fényében, hogy a szolgáltatók akár településen belül is más normán adnak, adhatnak, bizony kilehet jelenteni, aki venni akar, igenis vegye figyelembe, tudja-e adott telefon a hazai ÖSSZES módozatot. Mert ahogyan a teleroncs esetében derült égből telekom hálózat használata, ugyanígy bármikor, bármi megtörténhet. Legyen inkább talonban egy nem használt freki, mint egy nem használható nincs. -
válasz
üzenetére
Az első gondolattal teljesen egyetértek. Ismerd és tudd, milyen hálózat van ott, amerre te jársz.
A listához:
A szolgáltatóm nem csak 800-on ad.
Sokat járok az általam említett régióban
Nem váltok szolgáltatót (jelenleg nincs jobb csomag)
Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladásátSokat járok erre-arra itt a környéken, de nem tapasztaltam még a "4g hiányt". Nem rábeszélni akarok embereket egyes telefonokra, hanem bemutatni, hogy az egyetemes kijelentés, miszerint 800MHz nélküli telefont nem szabad venni, mert nem lesz 4G, az téves és ferdítés. Ahogy írtam is, a jövőben a 800-as hálózat szélesebb lesz (eleve jobb a terjedés, a hatótáv, tehát olcsóbb az üzemeltetés), de attól még annak, akinek megfelelnek a mostani hálózatok 4G használatra, nem lesz lekapcsolva egy ideig a hálózat.
Vegyen mindenki nyugodtan bármilyen készüléket, de ne legyenek fals infók általános igazságként kijelentve. Ezt főleg akkor nehéz elfogadnom, mikor járok a korábban említett városokba, használom a 4G-t, miközben az itteni kijelentések alapján én ezt nem is tehetném meg...
Csak hogy mindenki világosan értse a sok válaszolgatás előtt: egyáltalán nem a B20 ellen szólalok fel, hanem az általánosított kijelentés ellen, hogy 4G vidéken nincs 800MHz nélkül
-
törölt tag
válasz
fateless
üzenetére
Ezt pedig kimerem jelenteni, ha vidéki vagy akkor vegyél B20 nélkülit ha:
- előtte letesztelted, hogy adott szolgáltatód 4G hálózata nem ezen ad
- ha nem akarsz vándorolni az országban, és netet használni
- ha nem akarsz másik szolgáltatóhoz menni
- ha nem akarod majd esetleg eladni és azzal szívni, hogy "B20-at tudja?" "akkor köszi nem"Nagyjából.
Az pedig, hogy miért preferálják a 800-at vidéken? Ennek is megvan a technikai feltétele, de ez nem idevaló.
-
KTU
addikt
Én is Kecskeméten élek és szintén ezért szoktam írni,
ha kell mobilnet a telódra, akkor csak olyat válassz, ami 4G-s és tudja az összes hazai frekit,
különös tekintettel a 800Mhz-re.
Más:
Pár napja kezembe a Mlais M52
Még nem költöztem bele, de 1 4G-s vodkás kártyát toltam bele.nagyon jó a kijelző, térerő, wifi erőssége.
Kamera jobb mint az Umi Hammer,
majd készítek tesztképeket, hogy összetudjam hasonlítani. (V5, A820, meg esetleg ami még a kezem ügyébe akad)
Telefon hangossága hangja rendben van, nem visszhangzik ...... S3![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akku kamu, kisebb mint a P6000-é súlyra is, pedig nagyobbnak írták, de ez nem érdekel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kézbe fogva nagyon jó, nem gondoltam volna hogy 5,5" telefont is használok.P70-et néztem / fogtam áruházakban, kijelző szélének nem semmi éle, szöglete van, szinte vág,
nem igazán esik kézre, pedig az 5"
-
aasgier
tag
Üdv !
Bocs ,hogy újra zavarok már egyszer kérdeztem ,de nem kaptam segítséget talán ma.
Készüléket keresek:
Huawei p8 lite ez tud mindent amit akarok ,de talán van másik is
Dual sim
2gb
16gb
Nfc
80000 körül
Magyar gariKöszi
-
válasz
zizol
üzenetére
"Csak akkor gond, hogy használni akarod a 4G mobil internetet."
Pápán lakom - tehát vidéken. Itt nem találok 4G-t, bár itt a nap folyamán végig wifi-közelben vagyok, kivéve ha olyan helyre megyek, de akkor meg intézek valamit, nem neten lógok.. A héten voltam a Balaton mentén több helyen, Győrött, Zircen, Veszprémben és Fehérváron. Mindegyik helyen volt 4G a telefonomon - mind vidék. Mivel használok mobilnetet, ezért figyelek erre is.
Igen, jó dolog a 800MHz, és jobb, ha tudja a készülék, ugyanakkor nem olyan eszeveszett hiány, ha nincs. Mellesleg itt van még egy Viewsonic v500 és egy Ulefone Be Pro is mellette tesztképp, de nem látok jelenleg lényegi különbséget.
Mindez Telenor hálózatra igaz.Azt is hozzá kell tenni, hogy a jövőben lehet különbség, ahogy a 800-as hálózatot építik. Egyre inkább azt szeretnék előtérbe helyezni a szolgáltatók, hiszen olcsóbb az üzemeltetés számukra. Ugyanakkor ettől még nem kapcsolják le a többi antennájukat.
Szóval a lényeg a mondandómban a tapasztalataim alapján: Jó dolog a B20-as sávszélesség, de vidéken (ráadásul nagy területre járok, alapvetően egész Észak-Dunántúl) ennek a hiánya miatt még egyáltalán nem kell lemondani a 4G hálózatról.
Biztosan vannak olyan területek az országban, ahol vidéken nem lesz más, csak 800-as 4G, de kérlek, ilyen téves általános kijelentéseket ne tegyél, hogy vidéken e nélkül nincs 4G lefedettség.
-
robi1979
aktív tag
válasz
pluhm
üzenetére
Ennyi az össz választék? Umi Emax, Blackview Alife S1 (mindenhol sztárolják a kamera miatt, de saját topikja nincs és ráadásul olcsó is, meg a P1 pro ráadásul még jól is néz ki, az is tudja elvileg a B20-at)
Mondjuk igazából zsebben hordom a telefonjaimat, tehát lehet nagyobb a kijelző, ha vékony. Tetszik a Vibe z2 pro is a Lenovotól, ezt hol lehet most jóárasítva beszerezni?
Kellene az összefoglalóba egy B20-at tudó készülékek gyűjteménye mert ez sokaknál nem tisztázott és egyes kínai shoppok teljesen más termékspecifikációt írnak, lásd amit az előbb linkeltem.
-
robi1979
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Ez szerintetek milyen verzió a Zenfonok között? WW vagy (C)hina? Mert tényleg nem értem ezt a sok verziót Zenfone 2 ből, viszont a specifikációknál hozza a 800mHz-t! Ezek szerint ez itthoni 4g-n is tudja a 800-at?
NETWORK
2G bands: GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G bands: WCDMA: 850MHz/900MHz/1900MHz TD-SCDMA:1900MHz/2100MHz
4G bands: FDD LTE 800/1800/2600 ,TDD-LTE: Band 38/39/40/41 - See more at: http://www.to2c.com/ze551ml-2g-16g-zenfone-2-asus-5-5-inch.html#sthash.KesFBlcP.dpuf -
zizol
aktív tag
válasz
Prien
üzenetére
Csak akkor gond, hogy használni akarod a 4G mobil internetet. Sokan szokták mondani, hogy nem mennek vidékre, egyébként sem használnak mobilinternetet mert drága. Nekik nyilván kevésbé szempont.

Még annyit kell tudni, hogy jelenleg a Vodafone 4G -még városban is- csak 800Mhz-en működik, szóval attól is függ, hogy melyik szolgáltatónál vagy.
Én tuti nem vennék már B20 nélküli telefont. -
Prien
addikt
Sziasztok! Itt is megkérdezném, hátha. Az gond lehet vidéken,ha az adott készülék nem tudja a 800 MHz LTE hálózatot kezelni? (Note 4 DuoS)
Ahogy nézem, egy Galaxy A7 DuoS pedig tudja...furcsa. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chesterboy
üzenetére
Nilkin 2A-es.
-
chesterboy
tag
Sziasztok. Vmi jó töltőt tudtok ajánlani? Néztem az alin, de sokan rosszakat irnak. Inkább itthon vennék, ha jó árba van.
-
palimre
csendes tag
Most, hogy olvasom az Android Phones for Dummies könyvet, egy kifejezéssel nem boldogulok. Ti hogy fordítanátok az Action Overflow ikont? Ez ugye az az ikon, ami sok képernyőn megjelenik a képernyő alján jobb oldalt, és három egymás alatti pont a jele, és a ritkábban használt műveleteket listázza.
-
törölt tag
-
Gifos
csendes tag
Szerintetek melyik jobb választás ?
LENOVO VIBE Z2 Pro 32GB
ASUS ZE551ML ZenFone 2 -
gaborcsu
tag
Gyors segítség kéne, nem kifejezetten érdekel, hogy hány mag, meg...
A lényeg hogy kell egy dual active androidos kétkártyás telefon. A jelenlegi HTC desire 600 -al tökéletesen elvagyok, csak ma megadta magát, és amíg szervizbe vonul vennék vmit tarcsiba (lehet később is kellhet még)
Ha jól lövöm be ez egy középkategória volt, tehát nem 100ezresek érdekelnek.
Jövet más márka is, és nem baj ha itthon találok azonnal akár használtan is.
Köszönöm a segítséget. -
beg
veterán
Ezeket megsütötte a nap.
11K-s mobil kijelzővel készül a Samsung...a 11264 x 6336 pixel várhatóan 5,75 hüvelyken terül majd el.
-
Grigorisz
aktív tag
Sziasztok!
A kereső nem segített (vagy rossz dologra kerestem) így felteszem a kérdésem.
Adott egy még meg nem vásárolt dual simes telefon. Tudják-e alapból ezek a telók vagy van-e típus ami tudja azt, hogy a bent lévő két kártyából csak az egyiket tiltom le? Tehát benne van egy céges és benne van egy privát, és hétvégére a cégest letiltanám.
-
törölt tag
válasz
SamSem58
üzenetére
Nekem A6000 volt, azzal semmi gond azok kívül, hogy SIM2 csak 2G-t tud, de ugyanez van P70-el is.
Nálam ajánlott kategória a 6000-es, nem gondolnám, hogy a 7000-es rosszabb lenne, de nincs tapasztalatom vele.
Vedd meg online és ha nem jön be, 14 napon belül elállsz a vásárlástól. -
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Lenovo A7000 telcsiről mi a véleményetek, megéri megvenni, okés működésű, vagy....
Bár K80-ra fájna a fogam, de itthon még nincs, Kínából pedig nem akaródzik hozni, plusz a jelenlegi Euro árfolyammal én jobban járok, ha itthon veszek. Sürgős a dolog, mert az A850+-al gondjaim vannak. -
maroni
aktív tag
[link]Sziasztok!
Ha valaki németországban él egy olcsóbb alternatíva! -
szaszab
aktív tag
-
silver10
aktív tag
válasz
szaszab
üzenetére
Én nem értek hozzá , ezért kérdezem. Az Xperia SP az jó összehasonlítási alap? Mert az kártyafüggetlenül egy 50E ft-os kategória, a P70A-t meg legtöbben 72 körül vásárolták(most talán hatvanpárezerért is kapható) külföldről véve, külhoni garival. Mo.-i forgalmazásban meg kb. 80E-től indul. Csupán a tisztá(bba)nlátás végett érdekel.
-
szaszab
aktív tag
válasz
üzenetére
"Már csak egy....
" se.
Megnéztem magamnak ezt a Media-ban, lőttem vele pár fotót, majd lefotóztam ugyanazt az Xperia SP-vel is. Áttöltöttem az SP-re a P70-nel készített képeket, összehasonlítottam, és nem mondom, hogy a P70 jobb képet csinál, de azért nem olyan rossz, mint vártam.A OneplusTwo-ra nem várok, mert ha DS-es lesz is, bőven 100k felett fog kezdeni, ami nekem a lélektani határ.
A P70 jobbnak tűnik sokkal, mint a Honor 4X. Jobb CPU, több memo... Igaz, egy húszassal drágább is.
Már csak az a kérdés, honnan érdemes újonnan megrendelni/megvenni...

-
beg
veterán
Ezt hamar összeszórták, nemrég még csak terv és dummykészülék volt.
184 USD
-
royalka
őstag
válasz
royalka
üzenetére
Kicsit pihentettem a dolgot és ujjút erővel ma újra neki álltam a keresgélésnek és ezt találtam: qemu.hw.mainkeys=0 Ennyit kellett a build.prop-nak a végére írni (csak simán a leges legvégére, akárhova írtam nem működött). Szal így megjelent a navigációs bár, Xposed se kellett hozzá hogy előcsaljam csak a kis sorocska.

-
silver10
aktív tag
válasz
tvamos
üzenetére
Természetesen lehet akceptálni az álláspontodat, hiszen ennyi pénzért ez simán lehet elvárás. Persze az alap az, hogy mini lencse, piciny szenzor, de ezt alapul véve is vannak idegesítő szórások, ahogy írtad. Ezért talán lehetne erre is kategórizálni, gyűjteni, hogy mik az elfogadhatóan jó képminőséget produkáló masinák, adott specifikációval. Nem sok fajta telót vettem eddig, de ismerősöknél, munkatársaknál látok egy eddig ismeretlen típust, márkát, ígyekszem átmustrálni. De így is kimarad persze rengeteg brand és típus. Sajnálom pl., hogy eddig sem OPPO, sem OPO nem volt kezemben. De amikor először láttam munkatársnál Lumia 1520-al készült képeket(tudom, hogy topicidegen, de),azt mondtam: Hát ezek sokat kihoztak ebből a (fosch)minilencsés kis fotóaparátból. 1. gondolom a szenzor valóban jó 2. Az optika tán még mindig Carl-Zeiss, vagy hasonló elismert gyártmány. 3. A szoftvere is megvan rendesen csinálva. Kb. ilyen infók alapján lehetne jobban választani, a konkrét tapasztalaton kívül. Én amikor kinéztem a mostani készülékem, előre örültem, hogy ipari zafír lencsés (ráadásul 2.0 )az egység. Hú mondom, ez fincsi, a zafírt az Iphoneokban már jó ideje alkalmazzák. A 999-es marketingjébeben meg utaltak rá: nagy fényáteresztőképesség, jó színhűség. A valóságot nem részletezem.
-
BenszeT
tag
válasz
palimre
üzenetére
Ez megvolt?
[Android kezdőknek] -
törölt tag
válasz
tvamos
üzenetére
Szerintem, a kifejezetten elhibázott típusok kivételével, megfelelő fényviszonyok között, mindegyik hozza a tőle elvárhatót. Az itt leírt kritikákat többnyire szőrszálhasogatásnak tartom. Símán vállalható bármelyik egy-egy hírtelen adódott szitu megörökítésére. Tudomásul kell venni a korlátokat. Kevés fénynél egy Bridge is elvérzik, nemhogy egy teló. Az előre tervezett eseményekre (szülinap, esküvő, egy látványosság a Föld túloldalán), meg rá lehet/kell készülni, ha a megörökítésük valóban fontos a számunkra. Sztem az esemény degradálása, ha egy teló kamerája jelenti a rákészülést.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
freaghill
üzenetére
Ha nem tudod kinyomozni mi nem hagyja aludni a procit (nincs root) akkor nekem csak 1 ötletem van. Hard reset. Ha ez megvan akkor a szűz rendszert hagyd menni kicsit és figyeld mit produkál. Ha ekkor megy a töltés rendessen és nincs battery drain akkor valamelyik appod okozza, ha ezekután is fenn áll a hiba akkor lehet a rendszer az oka maga(ha custom romot használsz) vagy esetleg a google. Illetve lehet még az akku, ha gyári hibás.
-
tvamos
nagyúr
-
freaghill
őstag
sziasztok! meg mindig felall a gyors merules problema.
zte v5s a telefon becsuletes neve.
kikapcsolva eleg frankon tolt ahhoz kepest, hogy bekapcsolva ma mobilnettel tolton merult a telefonom(!).
esetleg ha tudtok valami root nelkuli megoldast annak orulnek. koszi! -
silver10
aktív tag
válasz
üzenetére
Nos megint oda jukadt ki a fotóképesség eszmecsere, hogy mi a cél és mik a technikai, anyagi lehetőségek. Mert pl. egy komolyabb fotóriporternek (Nat.Geo pl.)meg már az nem (DSLR) nem pálya. Hanem egy középformátumu Hasselblad, Mamiya, és még sorolhatnék párat. De ez a kategória ugye 5-6 milla körül mozog. Anyagi lehetőségeimet tekintve nálam már csúcs a DSLR. A telefoné meg annyira fontos nekem, hogy munkahelyen közelről szükség szerint dokumentáljak vele egy helyzetet, állapotot stb. Erre kb. elmegy.

-
maroni
aktív tag
Köszönöm már megoldódott törlés majd play-ból telepítés!
Üdv Mároni -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem adott egy thl 6s telefon és nem tudom a skyp-ot bekapcsolni rajta!
Ezt írja ki a telefon: You cannot be signed in this time. Please check your mobile network settings and try again. , de nem tudom mit kell állítani?
Előre is köszi: Maroni -
akos727
senior tag
Tud valaki akár itt hardvareapron olyan embert vagy gsm-et, aki/ahol egy töltő aljzatot tudna cserélni egy Cuboton és megbízható? (meg persze nem nevetséges áron dolgozik)
-
royalka
őstag
Sziasztok. Van egy akai glory o3 telo, és a hw gombok szarakodnak. Rootoltam, de nem tudom és nem is találok olyan lehetőséget amivel előtudnám csalni a navibárt. Xposedbe aktiváltam, de nem jelent meg. Most van egy átmeneti megoldás de az baj hogy neha kitakarja a programok alsó sorát igy néha el kell tüntetni hogy tudjak pl hivast inditani. Build-ba ezeket a sorokat találtam, át állítottam true - ra mindet, de nem jelent meg.
ro.bird.style.naviBar=false
ro.bird.control.naviBar=true
persist.sys.naviBar=falseValami ötletet tudnátok adni?
-
nyisziati
veterán
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Hoppá. Nem is gondoltam volna, hogy szakmai fórumon ilyen komoly jogi következményekkel kell számolni.

Úgy látszik, némelyeknek fáj az igazság. Pláne, ha zsebbevágó.
Nekem volt egy Beex S2 tabletem kemény egy napig, de úgy hajítottam vissza a forgalmazóhoz (Metro), mint a tüzes vasat. Lassú volt a két mag ellenére is, optimalizálatlan, egy csomó minden nem ment rajta (pl. flash, youtube), játékok is alig, wifije harmatgyenge volt, a töltőcsati erősen lötyögött, az összeszerelés gyengébb minőségű volt, mint egy vadiúj Oltcitnél, a műanyagok meg egy Lada Samarában is lényegesen jobbak voltak.
De le ne merd írni róla, hogy hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Apa kezdődik! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nem értem miért nem lehetett 1 verziót csinálni ami mindenhol működik pl Jiayu S3?

Bár K80-ra fájna a fogam, de itthon még nincs, Kínából pedig nem akaródzik hozni, plusz a jelenlegi Euro árfolyammal én jobban járok, ha itthon veszek. Sürgős a dolog, mert az A850+-al gondjaim vannak.