- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szemezgetek én is az általatok írt ajánlások miatt a Huawei T3 10.0-val, de még tesztet se nagyon találok róla. Esetleg itt várható róla?
u.i.: ha valaki már használja aktívan, szívesen vennék hosszabb beszámolót
-
pècsimunkás
addikt
válasz
SleepingSun1 #73489 üzenetére
4:3 - ról váltottam 16:10 - re . 1-2 óra alatt megszoktam , pedig inkább böngészek , mint filmet nézek . Filmhez egyértelműen 16:10 , de böngészni is okés . A nagy káva meg szvsz nem rossz , jobban lehet fogni a tabletet .
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
30k ért tudtok jobbat ajánlani a HUAWEI MediaPad T1 8.0 8" IPS tabletnél?
köszönöm
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van már olyan Chuwi, Teclast, Onda tablet (tehát az ismertebb kínai márkák), amit snapdragon proci hajt, és legalább 6-os android van rajta (3-4 giga ram is jó lenne, mert hosszabb távra venném)?
Régebben mind intel procis volt, 5.1-es androiddal! -
SleepingSun1
újonc
Amúgy otthon lenne használva, nem lenne túlzottan igénybe véve fizikailag. A huawei a kezemben még nem volt, nem zavaró a túl "szélesvásznú" képernyő? 16:9 helyett 16:10-es illetve kicsit vastagnak tűnik a kávája..de lehet csak képeken tűnik úgy. Az OTG kérdést az Asusra értettem.
Közben megtaláltam a saját fórumát itt, szóval tudja, azért köszi a választ. -
dunc
nagyúr
válasz
SleepingSun1 #73487 üzenetére
Nekem szürke van, és tudja. Hibái, nincs koppintásos ébresztés, és automata fényezőszabályozás! Az asus ebben jobb, és a felülete is jobb. Az asust viszont nem venném , pl mert körbe a crome csík hamar lepattog.
-
SleepingSun1
újonc
Sziasztok!
Régi táblagépem újabbra cserélném, az igényeimet figyelembe véve a legjobb vételnek most a Huawei Mediapad T3 10 tűnik, de fehér színben kellene.. A gyártó szerint csak szürke/arany létezik. Később lehetséges hogy lesz más színben?
Alternatíva: Asus Zenpad Z300M. Ez régebbi modell kicsit drágábban, érdemes még venni? Tudja usb-n az OTG funkciót? Néhány teszt oldal szerint nem, néhány fórum szerint meg igen. Ez elég fontos lenne, tudja vki mi az igazság?
-
cidalain
veterán
válasz
Mr Paris #73485 üzenetére
huawei lényegesen újabb gép.
a tab2 már vagy 1,5 éves konstrukció, lassan már a tab3 verziók is kifutnak, mert már bemutatták a tab4-et is.bill:
használok ilyet is meg olyat is.
Az usb-snél egy idő után megadta magát a kábel, megtört a vezeték. házilag kellett barkácsolni, ami nem volt egyszerű, mert pont a csatlakozó tövénél tört meg, a csati meg egy egybeöntött gumibigyó, így nem szerelhető. ezt leszámítva oké, kivéve hogy az ALT+V-re bejön valami nyomorék android helyi menü, és így tulajdonképpen nem tudok @ jelet gépelni... (de lehet hogy ez annak az adott bill-nek a kínja)
a BT bill használhatóság szempontjából ugyanúgy ok, de ki tudnám dobni akkor, amikor lemerül. mert persze mindig akkor merül le amikor pont nem kellene/vagy nincs nálam a töltő (mondjuk hátrányos nálam, hogy microUSB-s, de a tablet meg már Type-C csatis, így a tab kábele pont nem jó hozzá)
Összességében csak a win tabnál használok bill-t, amikor éppen doksit gépelek, andridnál már eszembe sem jut használni, mert inkább zavar: csak asztalnál ülve lehet használni, ölben fogva esélytelen. így pont a tablet mobilitását nem tudom használni, hogy csak felkapom, és írok egy levelet gyorsan, stb. -
Mr Paris
tag
Sziasztok!
két tablet közt vacilálok, szerintetek melyik éri meg jobban?
Huawei MediaPad T3 10.0
Lenovo TAB2 A10-30Igazából a kijelző méret a 2gb memória és az akksi lenne a lényeg ebben az árkategóriában. Valakinek tapasztalata esetleg a huawei 4800-as akksijáról?
Meg az lenne még a kérdés, hogy ezekhez milyen billentyűzetet ajánlanátok (bt vagy usb) ?
Előre is köszi mindenkinek. -
cidalain
veterán
válasz
junkpod #73481 üzenetére
Az nem 4 giga ram, 64 giga hatter, es nem 8 magos eros soc.
Azert az atom x5 jo soc, de csak 4 magos, es nem is erogep.Es a legfontosabb, ami miatt kamuszagu, az a 4G kepesseg. Ilyet kinai tabba nem szoktak rakni. Plane olyat hogy Band1-15 kozott minden savot tamogat.
Utana en is linkeltem a Chuwit 165-ert, van azert jo, de hogy mindezt 100-bol, az azert eleg hihetetlen.
(#73479) bear_
Asus Zenpad S3 Z500M, aztan nagyjabol ennyi is. Olcsobbak kozott nem nagyon van 4:3-mas, ami van meg, pl Samu, az meg bovel a keret folott, 140 kornyeke.
8-as meretben vannak meg versenyzok, ha ez a kokpromisszum vallalhato. -
®abstract®
őstag
válasz
Viktor0610 #73420 üzenetére
tessék
pl: samu tab pro s gold.8gb ram stb.
techlast X16 power,dual os,8gb ram.
hp spectre X2,8gb ram.
lenovo mix 510,8gb ram.
gpd 7 colos pocket atom X8750,8gb ram. -
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Tanuláshoz keresek tabletet.
Elvárások: 9-10" közötti 4:3-as kijelző, legalább 4gb ram, max 120 pénzért.
Létezik ilyen masina? -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Tabot keresek egy idős házaspárnak internetezsre, mailezésre, youtube-ra, msn-re. Keret kb 50ezer. Amin megakadt a szemem, az a Alcatel Onetouch pixi 3, Huawei MediaPad T1 10 16GB és a Acer Iconia B3-A30-K7Q1 10,1".
Szerintetek ez közül a 3 közül melyik lenne a leg alkalmasabb? Én az Acer felé hajlok. Esetleg 50 körül más ami jobb lenne?
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Van valahol fóruma ennek a samsung T560as tabnak?
[Samsung T560]
Esetleg van itt valaki aki ismeri a modellt? -
cidalain
veterán
válasz
bippeti #73466 üzenetére
na neeee.
hogy az istenharagjába tudná kihozni 30e forintnyi dollárból ezt mindet
octa core proci
4 gb ram
32/64 gb háttértár
10" kijelző
ráadásul fullhd felbontással
4G modem
bika 6000-res akku
és még tok, esetleg billentyűzetes tokszerintem ordas nagy kamu. ez még kínában sincs 200 dollár alatt nagyon
kínából Chuwi, teclast, onda, cube modellet éri meg nézegetni, az legalább azt hozza ami oda van írva
nemrég láttam a Chuwi Hi10 pro-t billel most flash sale-ben 185-ért, bill nélkül 165 dollár -
SirKero
őstag
Kellemes meglepetés ért az imént. A Lenovo Outle-nél vásárolt LENOVO IDEATAB A10-70 tabletem kiírta,hogy frissítés elérhető hozzá és 5.0 Lollipop-ról 6.0 Marshmallow-ra frissít
-
bippeti
tag
Találtam az alin jó áron, a leírás szerint jó hardverrel rendelkező tabletet. Ami fura, hogy a visszajelzések között szinte senki nem reklamál, illetve jó az aránya is az üzletnek, illetve a tabletnek is.
Ugyanakkor láttam már olyan youtube videót, amin aliexpress-es fake tabletet mutatnak be.Szerintetek a fenti is ilyen fake lehet? De akkor mire fel a jó arány? Ajánlott a fenti tablet, vagy inkább kerülendő?
Illetve figyelem pár hete a fórumot, rendre ugyanúgy az itthoni tabletek kerülnek elő, illetve láttam már néhol a teclast-ot, de az már szinte kifutott, alig találni. -
nyipp
csendes tag
Sziasztok, a következő gondom volna: nem tudom pontosan, hogy sikerült elérnem, de a facebook messengerben kapott csatolt dokumentumokat (xls, pdf, doc stb.) a tabletem mindenáron az evernote web clipperben akarja megnyitni, azaz kimenteni az evernoteba. Hogyan lehet vajon megszüntetni ezt, és elérni, hogy minden a "maga helyén" nyíljon meg? (S2 9.7, ha ez számít bármi is.)
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, akkor bocs. Samsung s2. Tettem rá filmet, de a hangra azt írja, hogy nem támogatott, így nincs hang. Ez a film egy MKV. Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
50-60e Ft-ért milyen tabletek most a bestbuy-ak? SIM kártya nem feltétel, akár külföldről, legjobb lenne 4:3-as. Erős akksival és jó hardverrel, 8" körül. Mi Pad 3 keltette fel az érdeklődésem, jogosan? -
Dronte
aktív tag
Az normális hogy Huawei MediaPad T3-hoz nem kaptam semmiféle fóliát? Mert a Huawei telóimhoz mindig is adtak, gondoltam ez alapfelszereltség lesz itt is
vagy tablethez nem is szokás használni, csak ilyen védőtokot? (ami hajtogatható)
-
cidalain
veterán
válasz
Narxis #73447 üzenetére
Nagyjabol ez a ketto van. Az asus 4:3 aranyu, szerintem filmezesre nem a legoptimalisabb, de ettol fuggetlenul persze lehet rajta nezni.
(#73448) motoflug
Hiawei Mediapad T3
Van 8 es 10" meretben is, hasonlo aron, mint a kereted, bar a 10-es kicsit tobb, de hatha ra tudsz meg dobni par ezrest. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tabletet szeretnénk venni 8-10" méretben a következő célra: filmezés, játék, ebooking. Jobb lenne minél nagyobb méretben, OTG-vel. Az EU warehouse rendelést sem zárom ki, illetve használt is lehet garanciával. Nem ismerem a piacot, 2GB ram, stabil rendszer kellene. Keret max 50 e Ft. Miket ajànlotok?
-
Üdv.
Gondolkodom egy Nexus 7 2013 lecserélésén mert már sok sebből vérzik. Egyelőre csak nézelődöm de filmnézésre, youtube-ra, böngészésre melyik lenne a legjobb? 10 col-ban gondolkodom. Amit itt látok elsőre az a Huawei Mediapad M3 10 Light vagy az Asus Zenpad 3s 10. Van valami jobb kb. ezen az áron?(100-130ezer) Ha nincs akkor a kettő közül melyik jobb film- és sorozat nézésre, youtubeozásra, böngészésre? Esetleg lesz ősszel valami jobb tablet ezeknél?
-
BullZeye
veterán
válasz
Khelben #73442 üzenetére
Ezt 90%ban LCD csere megoldja (LCDn lévő vezérlőn lévő forrasztások elengedték magukat), néha előfordul (nagyon ritkán), hogy elég csak a csatlakozót leszedni visszarakni. Home made megoldás szokott még lenni, hogy valami 1-3mm-es tömör gumit rakni a csatlakozóra, hogy amikor visszarakod, folyamatosan nyomva tartsa, és működik egy darabig, sajnos nem örök életű ez sem.
Legritkább esetben szokott alaplapi csatlakozó hiba vagy LCD kábel hiba lenni.
-
Khelben
nagyúr
Üdv, nem biztos, hogy a legjobb topic, de talán valaki tud segíteni: Sony Tablet Z a képen látható hibát produkálja. Ha a második képen látható helyen megnyomom, vagy a házat kicsit megtekerem, akkor eltűnik. Az érintés hibátlan, a csíkos részen is működik.
A fő kérdés, hogy lehet-e ezt javítani (kijelző csere nem éri már meg, drágább lenne, mint a tab maga).
-
Hestiana
tag
válasz
cidalain #73438 üzenetére
Köszi! Gearbesten megtaláltam, out of Stock, remélem hamarosan kapható lesz, mert tetszik.
Oh, ahogy nézem ez nem létező termék (és ez Windows 10-es):
"Sorry, the item is out of stock and can not be sold anymore."(#73439) Skillet
Sajnos férjem miatt gyorsan hozzászoktam az i7/16gb/ssd sebességhez évekkel ezelőtt, és a Venue Pro 11 is néha többet tölt mint szeretném, ezért inkább fölé lőnék tablet terén mint alá.
Konyhai csak egy példa volt, több mindenre is használnám, ha épp nem szeretnék gép elé ülni. -
cidalain
veterán
-
Hestiana
tag
Van valakinek Xiaomi Pad 3?
Windowsos tabletünk van (Dell venue pro 11), de Windows nem túl felhasználóbarát tabletek terén, így megfordult a fejünkben az android lehetősége picit olcsóbb kategóriában, konyhai munkák könnyítésére.Xiaomi Pad 3 kinézetre jó, csak picit aggódom, hogy csak 8" a megszokott 11" helyett, viszont imponál, hogy vékonyabb, nőiesebb (szín, forma).
Tudtok ajánlani ehhez a formavilághoz hasonló jó minőségű de nem túl drága tabletet 10" körül?
-
cidalain
veterán
Termeszetesen meg lehet venni az M2 8-at.
Mar nem mai darab 2 eves kb, igy nagyon frissitesek mar nem fognak jonni ra.
Viszont hardveresen joval tobbet tud, mint a mostani kozepkategoria (pl a huawei T3-nal is boven jobb)
Ha nem lenyeg a legfrisebb android, akkor jo valasztas.
Az android 6 meg azert 2-3 evig siman jo, vagy tovabb is. -
MM
őstag
válasz
cidalain #73393 üzenetére
Huawei Mediapad M2-t meg szabad még venni? (Pl. 7-es Android gondolom már nem lesz rá...) Talaltam újonnan 65-ért 2 év garanciával.
Néztem 8" HD felbontású tableteket, ezeket ki is ejteném a listából. 8" FullHD lenne az ideális, de amig az M3 Lite kijön, nem akarom halasztgatni a vásárlást...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan tabletet javasolni amiben van GPS illetve 3.5 jack dugó?
Képátló olyan 8" körül elég és ha lehet használtan mert autóba lenne navinak illetve kábellel az autósrádióba kötve zeneforrás.
Mást nem kell, hogy tudjon.
Ha esetleg még microSD kártyával bővíthető az külön öröm.Köszönöm a segítséget
-
-
Lehet hogy van akit érdekel, a Lenovo Tab 2 A10-70 készülékem valszeg jobb később, mint soha alapon tegnap megkapta az Android 6 frissítést a korábbi 5.1 helyett. + mivel routert cseréltem az is kiderült hogy viszi az 5Ghz-es wi-fi-t is.
-
hati
addikt
Huawei Mediapad T3, EMUI 5.1: tényleg nincs rajta multi user mode vagy csak én nem találom?
-
junkpod
veterán
válasz
milkabrams #73417 üzenetére
Gearbesten, Kína.
-
cidalain
veterán
válasz
BullZeye #73423 üzenetére
40-ert vagy kicsit alatta Lenovo tab3 8.
Ugy tudom ez 6-tal van. Raadaskent 2 gb ram, 16gb rom (hattertar), igy tul is teljesiti az elvarasokat.
Ha nagy telelben kellene, akkor tutira fog tudni a Lenovo jobb arat is. Nekem mar volt igy kapcsolatom acerrel, asussal, amikor 30-40 db laptopra kaptam jo arakat. (Ok en nem kozvetlenul kerestem meg oket) -
BullZeye
veterán
válasz
Viktor0610 #73422 üzenetére
Most elbizonytalanítottál, mert ami kell : min. 8GB belső memória, ami valóban háttértárra vonatkozhat.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
Viktor0610 #73420 üzenetére
Aham, de akkor úgy kérdezem mi a legolcsóbb 8gb quad coreos tablet?
nem kevés kellene belőle.
-
-
BullZeye
veterán
Létezik nettó ~30-40 ezer forint körül android 6.0 quad core 8gb rammal szerelt tablet? 6-12" között bármi jó lenne.
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Szeretnék fiamnak tabletot venni 60.000 Ft körül. Elsődleges szempont a játék, minden más másodlagosmint például kijező, elég egy egyszeű HD felbontásu.
Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm a segítséget.
Üdv. Ádám -
junkpod
veterán
válasz
milkabrams #73404 üzenetére
Teclast T98 eddig nekem bevált, mindösszesen 29ezer Ft volt.
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
Melyik tabletet vegyem?
Cube iWork 10 Flagship Ultrabook Tablet PC - INTEL ATOM X5-Z8350 DEEP BLUE 181352402
10.1 inch Windows 10 + Android 5.1 Intel Atom X5-Z8350Onda OBook 20 Plus Tablet PC - WINDOWS 10 + ANDROID 5.1 CHAMPAGNE 194309102
Windows10 + Android 5.1 Intel Cherry Trail Z8300 Quad Core 1.44GHz 10.1 inch IPS Screen 4GB RAM 64GB ROM 2.0MP Front Camera WiFi Bluetooth 4.0 OTGIll. ajanlhattok masat is ha van alternativa, windows es android is kellene ra. Ezeken az Androidot lehet rootolni? Ill. a windows teljes asztali windowst jelent?
-
Dronte
aktív tag
Bár az előbbi kérdésemre végül nem érkezett válasz, mostmár leszűkítettem a lehetőségeket.
Továbbra is filmnézésre keresek tabletet, méretben mostmár 8"-t lőttem be. Üzemidő, kijelző és hangszóró minősége számít így kb.
Amiket kinéztem:
Huawei Mediapad T3 (ezt Iponból venném 46-ért)
Lenovo Tab3 8 (ezt 40 körül láttam árukeresőn)Egyéb valami esetleg van ami megérné ezeknél olcsóbban? Másra tényleg nem kell, csak filmezésre, szal ha ezek meghaladják ezt a tudást, akkor szívesen csökkenteném a költségeket
Köszi!
-
soldi3r
veterán
válasz
cidalain #73403 üzenetére
Koszonom, igy mar kicsit bovult a kor. Bar nem biztos, hogy az jo. Nem akarom 2 honap mulva t@k@nszurni magam, hogy miert nem adtam erte 5000ft-tal tobbet.
Lenovo Tab 3 8" A8 (1GHz@2GB) - 31500huf
Lenovo Yoga Tab 3 8" (1.3GHz@2GB) - 33500huf
Lenovo Tab 3 10" (1.3GHz@2GB) - 35000huf
ASUS ZenPad Z380M 8.0" (1.3GHz@2GB) - 38500huf -
milkabrams
őstag
Üdv!
Tabletet keresek netezésre, olvasásra külföldről eu-s raktárból 10 col környékén, 190-220 dollár, Most csak puhatolózok nem tudom, hogy mikor venném. Csak droidot fogok rajta használni, de ha 2 oprendszeres, nem gond. -
cidalain
veterán
válasz
soldi3r #73400 üzenetére
A baj az intel sofia soc gyengesege
Ha legalabb x5 atom lenne benne mindjart mas lenne a helyzet. Van valami extra indok az intel mellett?Huaweiben van T1 es T3 sorozat.
A T3 8"-ban 2 GB ram van, igy ajanlott.
A T3 7"-osban es a regebbi T1 szeriakban csak 1 gb. Ezek nem ajanlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged