- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
rendben, sok sikert hozzá, ...annyira azért nem fogott meg a dolog, hogy kibogarásszam mit is írtál a legelején
inkább azt mondja meg valaki, hogy miért nem működik a Lenovo tab2 A10-70-en a dolby demó része? ...piszkál a dolog
, mivel másoknál működik.
-
junkpod
veterán
válasz
fireman123 #73184 üzenetére
fogyóeszköz: értsd, mindennapos használati tárgy, amit nem kell folpackba csoagolva óvni a széltől is, könnyen előfordul, hogy leesik, megkarcolódik... nem akarok azon sopánkodni, hogy egy rossz mozdulattól 200eFt-s telefon/tablet ugrik a kukába...
Amúgy ha minden jól megy akkor ezeket én 2-3 évig használom legalább, legutóbbi telómat is (iNew V3) 3 évig nyúztam és a végén is csak egy elejtés miatt kellett cserélnem. Szerintem a 30-40ezres kategória az ami techológiailag hozza azt a szintet, hogy 2-3 évig stabilan használható marad minden szoftverrel, az ennél olcsóbb már megvétel pillanatában is elavult.
Amúgy azzal kezdtem a hsz-t, hogy megrendeltem a tabletetBár nem kapkodják el az már látszik...
-
cidalain
veterán
Csak az M3 keparanya 16:10, a nagy tobbseg 16:9 aranyu. De ne kerdezd miert lett az M3 ilyen fura, nem egy megszokott arany tablet/telo vonalon.
(#73195) hederz
Szet van szedve a tablet, es elo van keszitve a forrasztasra, vagy ezt is vallalnia kell annak akit keresel. Ha a szetszedest megoldod akkor barmilyen jo muszeresz megoldja a forrasztast (keves penzert). Csak a szetszedessel ne kelljen bajlodnia... -
hederz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki mikro USB aljzatot visszaforrasztani tabletre? Letört.
-
Örni
senior tag
Nem értem mi bajotok a 4:3-al, sokkal praktikusabb mint a 16:10.
Ma megjött a Huwaei T3 8. Jó kis gép, csak ajánlani tudom. Fürge, fém, van értesítési led és rezgőmotor is, bővíthető. Ár/érték bajnok! Csak az a fránya 16:10
Ja és 20% merülés 3óra 20 perc SOT
-
VIPowER
őstag
válasz
kispusi017 #73180 üzenetére
Próbáld végig a Viper FX-eket. Bár ha nem rootolt a tab, akkor valószínűleg nem fog működni.
-
tybsen
addikt
Ennek a sapka lehet az oka
Amúgy viccet félretéve, persze mindenki mást lát vagy másra használja. Az én szememet zavarja ez a nagy különbség. Sajnálom amúgy mert nem lenne rossz. És akkor még ott van az a kép betöltögetős dolog, meg az akadozó böngészés.
Én alapvetően pont ezekre használnám. Képek, böngészés, YouTube. Ebből a YouTube oké, a többi "erősen kompromisszumos".
-
tybsen
addikt
Samsung t580 tapasztalat néhány nap után:
Pozitív:
- Jól össze van rakva
- alapvetően gyorsan megnyílnak az alkalmazások
- hangszóró viszonylag jól szól, elég hangos és nem recseg/torzít
- YouTube videókra nagyon jó
- jó akksi, készenlét közben nem merülSemleges:
- nehéz: kézben tartani nehéz, ha ágyban fekve a hasára teszi az ember álló helyzetben akkor a hangszórókat eldugaszolja ezzel. Megfordítható fejjel lefelé de akkor a gombok felül vannak
- a kijelző tükröződikNegatív:
- az amoledes telefonom 401 ppi felbontása után a böngészés élvezhetetlen a 224 ppi-s lcd kijelzőn
- a felbontás meg valahogy a megvilágítás együtt nagyon bántja a szemet, életlenek a képek is valahogy. Hiába állítom világosabbra, ugyanúgy életlen a felbontás miatt - pl a Mobilarena is rosszabbul olvasható, mint az 5,5" telefonom jobb felbontású kijelzőjén
- böngészés / scrollozás közben akadozások, de máshol ill. appokban is akadozások, lagok vannak, valahogy "nincs egyben az egész"
- fotók gyors nézegetése közben látszik, ahogy betölti a fotókat egy tizedmásodercre(feliratoknál látványos, de egyébként is észrevehető)
- Google Fotók online nézegetése még rosszabb, lassabban építi fel a képeket, megosztott mappákat lehetetlen végignézni mert kb 1-2 másodperc, mire tökéletesen felépíti a képetKonklúzió: visszaküldöm, csak YouTube-ra használni felesleges. Nem lehúzni akartam, csak egy vélemény, hátha hasznos valakinek.
-
fireman123
őstag
válasz
junkpod #73183 üzenetére
Én is mondom, hogy nem ilyet akartam Kínából venni, hanem más típusokat, amelyek 180-200 dollárba kerültek (4gb ram, 64 gb tárhely, dupla os), azt az árkategóriát nem vállaltam be, .....a 29e ft-os általad linkelt tabletet fél éve még nem is láttam
, ....de ha neked 30-40k fogyóeszköz, akkor hajrá, nem is értem miért nem rendelted már meg, ..... nem vagyunk egyformák, sem anyagilag, sem máshogy
-
junkpod
veterán
Ezt írtam én is. A 29eft áru tablet nem értékes műszaki cikk. Viszont ahogy olvasom hasonló teljesítményű tablet itthon 100k körül vagy magasabb áron volna.
Nálam ez a 30-40k a fogyoeszkoz szerű műszaki cuccok kifizethető határa (bárhonnan is veszem).Fireman123
Mondom 105 USD volt eddig -
fireman123
őstag
válasz
kispusi017 #73180 üzenetére
Ez érdekes, nekem alapból sem tűnt nagyon halknak a tablet (persze hangos sem volt és mivel ez az első tabom, nincs viszonyítási alapom), az MTK progival teljesen jó, amúgy sosem hallgattam még teljes hangerőn.
Viszont ez a Dolby dolog piszkálja a fantáziámat, hogy nálam miért kuka teljesen, ...egy hang nem jön ki belőle miközben megy a demó videó, ....lehet, hogy valamit valahol állítani kellene vagy valami le van tiltva?
Csak a demó funkciót elindítva lehet lejátszani, vagy valahol megtalálható a fájl a kütyü valamely könyvtárában (nem igazán találtam semmit)? A dolby beállításoknál az outdoor/indoor kapcsoló igazából mit változtat?#junkpod: ...mint írtam, mindenki maga dönt, rengeteg apró dolgot rendeltem már Kínából, ilyen értékűt nem vállaltam be.....mondjuk fél éve amikor nézegettem a kínaiakat, akkor ez nálam nem került képbe valamiért (lehet akkor még nem is létezett?), a 180-200 dollár körüliekkel szemeztem.
-
kispusi017
csendes tag
válasz
fireman123 #73156 üzenetére
Nos, megnéztem nekem is van hang Dolbynál, de sajnos ugyanaz a helyzet, mint bármilyen médiánál, vagyis az is nagyon halk. Még megpróbálom az általad ajánlott progival, aztán ha azzal sem lehet normális szintre hozni, akkor megy vissza gariba.
-
BBéci
legenda
válasz
junkpod #73177 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Megvehettem volna az ázsiai piacra gyártott Samsung T-285 tabletet egy év bolti garanciával 42000 forintért, de a két éves márkaszervizest választottam 55000-ért.
Sok mindent érdemes Kínából rendelni, például autós tablet tartót, Kindle tokot, de értékes műszaki cikket szerintem óriási rizikó. -
junkpod
veterán
válasz
fireman123 #73170 üzenetére
Ok, de ez eddig 29eft, ami kb 100eft itthoninak megfelelő. 3x árból 3x lehet újat venni gariztatas helyett...
-
cidalain
veterán
válasz
bizsu17 #73174 üzenetére
Csak a filmezes miat gondoltam, hogy inkab a 16:9 a preferalt.
4:3-ban az Asus Zenpad S3 Z500M ami teljsitmenyileg hasonlo, es arban is kicsit van 100 folott (esetleges akcioval meg 100-ert is meglehet)Igen a BT az bluetooth akart lenni. Azt el kell mondanom hogy normalis nem nagyon van olcson. A 10 alattiak eleg gagyik. (Mondjuk a madzagosok is)
Logitechnak van jo megoldasa, tabpet beletamaszthato, stb, de eleg draga 20 folott van.Update. A tablet tokos billek altalaban a gagyibbak. Az ilyen dokkolos jelleguek a jobbak, viszont akkor a kevesbe mobilis.
-
Konyika
senior tag
Samsung smt 580-hoz megjött a a nougat android 7.0
Egyenlőre jónak tünik jobb mint a 6.0
-
cidalain
veterán
válasz
bizsu17 #73171 üzenetére
Akkor
Samsung SM-T580
Huawei Mediapad M3 Lite 10
A kicsit jobbak sajnos kicsit tobbe kerulnek mint 100- de a legnagyobb bajuk, hogy 4:3 aranyuak.A huawei uj cucc, es eleg igeretes, samunal jobbnak tunik, de tapasztalat itt a forumban meg nincs vele. Kicsit tobbert 4G verzio is van.
Hogy gyari bill van e hozza, azt nem tudom, de BT billt mindenkepp tudsz hozza venni. -
bizsu17
csendes tag
Üdv!
Tabletvásárláshoz kérem a tanácsotokat.
- Böngészésre, pdf, word olvasásra, filmnézésre szeretném használni
- kb. 10 hüvelykes kijelző
- lehessen hozzá szükség esetén billentyűzetet csatlakoztatni (kérek szépen bill. tanácsot is)
- új
- itthon elérhető
- a keret 100k - 1-2 hónapot tudok várni a vásárlással (ha érdemes várni valamilyen új szériára) a billentyűzetet nem kell beleszámolni ebbe a keretbe.Köszönöm előre is!
Zsolt -
bippeti
tag
-
junkpod
veterán
válasz
fireman123 #73165 üzenetére
vedd figyelembe, hogy csak az panaszkodik akinek baja van, szerintem mára milliós szintet is meghaladja az országba kínából bekerült telefonok/tabletek mennyisége...
-
fireman123
őstag
válasz
bippeti #73163 üzenetére
egy ideig én is szemeztem különféle kínai tabletekkel (teclast, chuwi, onda), de végigolvasva a topicjaikat sajnos sokaknak jöttek elő különféle meghibásodások szinte mindegyiknél, és mivel a gariztatás nem lett volna egyszerű, így elálltam tőlük, ....pedig csábító paraméterekkel rendelkeznek, többekben 4gb ram, 64gb tárhely, android+win és nagyon jó kijelző.....és azok is kijöttek volna eu raktárból 60e körül
-
cidalain
veterán
válasz
forguet #73161 üzenetére
A keretből jó 8-asokat lehet vásárolni, nagyobb nem fér bele.
Huawei Mediapad T3 8"
Asus Zenpad Z380M
Lenovo tab3 8"A Huawei a legújabb gép, elég ígéretes, és még a keretbe is belefér.
Az Asus is jó, bár kicsit túllóg a kereten
A Lenovo kissé gyengébb, ugyanakkor 40-ből már megvan
A sorrend kb az ár-érték arányt tükrözi szerintem, én Huaweit vennék ennyiért.Hát a strapabíróságról neked kell gondoskodni, tableteknél nem divat ezt beépíteni.
(van rugged tablet ipari felhasználásra, de jellemzően 300-400k körül kezdődik)
Szóval normál tablet van, ami nem szereti a dobálást. így a gyereket kell megtanítani, hogy nem dobálja napi 20-szor
Ha nagyon kell vigyázni, akkor egy üvegfóliát (tempered glass) mindenképpen beszereznék (külföldről sokkal olcsóbb: ebay, aliexpress), esetleg egy szilikon tok. -
junkpod
veterán
Gearbesten tegnap akciós volt a teclast 98, 10 incs fhd, 105 USD, rendeltem egyet 29300-ra jött ki, majd beszámolok milyen lett.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
tabletet keresek, elsődleges felhasználás utazás közben videózás, youtube videok, némi gagyi játék.
Inkább az lenne fontos h strapabíró legyen, mint hogy jó teljesítményű (pici gyerkőc biztosan naponta 20-szor ledobja)Elolvastam az összefoglalót de nagyon sok az ajánlott típus, így inkább segítséget kérnék hozzáértőktől.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? mind1
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? külföld is jöhet amennyiben van rendkívül jó ajánlat megbízható eladótól
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, youtube videók, filmnézés, némi gagyi játék
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
max 50e-re gondoltam, de ha ennyiből nem lehet normálisat akkor lehet több is. A kevesebb meg még jobb.Előre is köszönöm a tippeket.
-
keszo
őstag
válasz
fireman123 #73156 üzenetére
dolbynál meg a rádiónál azt vettem észre, hogy mikor megy akkor is külön be kell állítani a média hangerejét
nem elég csak az eszközkezelőben (program futásakor is) -
hroberto
veterán
Hozzám is megérkezett a Huawei T3. Egész fürgén működik, és az üzemideje is jónak tűnik így elsőre.
-
fireman123
őstag
válasz
kispusi017 #73154 üzenetére
Nekem is halk volt (az durva túlzás, hogy semmit sem hallottam volna
, de nem volt elég hangos), az Engineere Mode MTK appal tudtam hangosítani, így már egész jó (a 0-160-as max. volume érték 128-on volt gyárilag, ezt feltoltam 155-re)
Viszont nálam meg a dolby demónak semmi hangja nincs, szó szerint néma
, ....ez mitől lehet?
...nem mintha azt hallgatnám egész nap
, de mi a francért nem szól?
-
keszo
őstag
válasz
kispusi017 #73154 üzenetére
az eszközkezelőben a dolby demó is halk?
-
kispusi017
csendes tag
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy lenovooutlet-ről rendeltem magamnak egy Lenovo A10-70 típusú tabletet és annyi gondom van vele, hogy iszonyatosan halk....! Max hangerőn sem lehet hallani szinte semmit. Találkozott már valaki ilyen gonddal? Olvastam, hogy különböző progikkal lehet növelni a hangerőt, de kicsit tartok tőle, nem akarom garisan tönkrevágni. De tartok attól is, hogy visszaküldöm és majd jól beközlik, hogy sorry, ez ilyen...
-
ityam
őstag
előttem levő hozzászóló kérdése alapján jutott eszembe egy olyan kérdés hogy ha van egy játék ami a tab álló helyzetéhez van igazítva és hiába van bekapcsolva az átforgatás ha fejjel lefele fordítom a tabot nem fordítja meg a képet akkor van rá megoldás hogyha fejreállítom a tabot akkor megforduljon. Launcheren múlhat ez?
Vagy ha úgy írták meg a játékot hogy csak ebben az állásban van akkor fejem tetejére is állhatok akkor sem lesz megfordulva a tabon a kép.
Az a baj hogy álló helyzetben ha fel van dugva a tabra a töltő, akkor nem tudom letenni a hasamra ha pl fekszek mert akkor pont a töltő kábelen támaszkodna a tab. Ráadásul a kapacitív gombokhoz is sokszor véletlen hozzáérek bal kézzel ahogy fogom a tabot. Ha fejjel lefele lenne a tab akkor nem a kapacitív gombok környékén fognám a tabot és a töltőkábel is más fele állna.
Szóval jó lenne ha 180 fokkal el lehetne forgatni a játékot. -
zsoltzsolt
addikt
Tudnátok tabletre olyan launchereket ajánlani, ami fekve elfordul és az alsó irányítópultot (nem tudom mia neve
, ami alulra helyez ki ikonokot) nem hagyja alul fekvő módban, hanem kiteszi a képernyő szélére.
Remélem érthetően írtam le
Előre is köszönöm az ötleteket! -
cidalain
veterán
válasz
MikaVejneGI #73149 üzenetére
Na az mar fel siker. Tap megy ki a tabletbol, billentyuzet bekapcsol, jelet kuld a tabpetnek, tablet felismeri hogy mit dugtal ra. Egyertelmuen valami szoftveres gond lesz ez szerintem.
Beallitasok -> Nyelv es bevitel menuben sem engedi valasztani?
Esetleg ugyanitt a Billentyuzet es beviteli modszereknel?
Ha itt sem akkor amelyik valasztva van, annak a beallitasainal nincs olyasmi, ami tiltana az eszkozt. -
Örni
senior tag
A Huawei T3 8 most emagon pár napig 44800Ft! Az nem rossz ár!
-
cidalain
veterán
válasz
MikaVejneGI #73147 üzenetére
Mindenkeppen jo lenne megfejteni, hogy miert nem megy.
Lehet egy beallitasi hiba a tebletben, igy masik sem fog mukodni. Viszont ha ezt megtalaljuk, akkor a mar meglevo is menni fog.
Nincs semmi extra ezekben a billentyukben, ami tipusspecifikus lenne, igy azt gondolom, hogy ennek a bill-nek is mennie kellene.Kabeles, vagy Bluetooth-os a billentyutok?
Ha kabeles akkor ha bedugod valtozik valami a felso savban?
Ha van valami LED a billenytun, akkor kivillan amikor be van dugva?
Mindenkeppen bemennek a Beallitasok, Nyelv es bevitel menube (vagy valami hasonlo), es korbeneznek akkor amikor a bill be van dugva.BT bill eseten mas dolgokra kell figyelni.
Be van kapcsolva a BT a tableten? Latszik a bill a BT eszkozok kozott? Csatlakozni sikerul hozza? Jelszot be lehet irni? -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Egy Huawei MediaPad T1 8.0 boldog tulajdonosa leányom. Sajnos azt vettük az agyunkba , bizi osztásra meglepjük öt, egy billentyűzetes tokkal,fehérrel mert miért ne. Sajnos amit lehetet rendelni neten az sajna nem akar működni , párom telcsiével persze megy , a tablettel nem, kérdésem.
Tud ajánlani valaki huawei-vel együtt müködő bill+tok kombot , ami magyar kiosztású?
Előre is köszi. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem kislányomnak egy tabletet,kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Alcor Access Q784S 8GBNem kellene csak mese nézésre illetve youtube videók és kisebb játékokra.
-
Balu115
csendes tag
Na bakker
Azt sejtettem hogy az a bumszli végű jó lesz.
De akkor semmilyen olyan vékony hegyű nem jó hozzá?😕 -
Balu115
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy rajzoló ceruzát szeretnék venni tabletomhoz, de nem találom sehol a hozzá valót.
Egy samsung galaxy tab e t560-ról lenne szó. Nem a legolcsóbb verzió érdekelne, hanem a legjobb, de egy ilyen max 10-15ig.
Plusz mégegy kérdés, a ceruzákon a kis gomb milyen funkciót lát el?
Segítségeket előre is köszönöm! -
-
cidalain
veterán
válasz
John_Deere #73134 üzenetére
Igen a 8" es 10" meretben is ajanlott a T3!
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Telener My tv-re szeretnék egy LTE képes tabot. Mit javasoltok a nem túl drága kategóriából.
-
vatafakk
aktív tag
Szerintetek egy 8.0-s Samsung Galaxy Tab S2-nek mennyi a reális ára? LTE-s modell fél év garanciával.
16:9-es tabletra cserélném, de nem tudom hogy érdemes-e, rá kellene-e fizetnem. -
Lendova
őstag
Nagyobb méretű fájl másolásokra (pld. sorozat teljes évada) milyen kényelmes wireless megoldást javasoltok? PC és tablet között.
-
Yummy
tag
Sziasztok!
Kettő kistestvéremnek szeretnénk tabletet venni. Már nagyon kiestünk ebből a hardveres dolgokból, így abszolút nem tudjuk mi a legjobb ár érték arányban most a piacon. Mese nézésre az autóban, 1-2 játékra, youtubera kellene. Szülők is használnák néha netezésre. Olyan 70-75 ezer lenne a plafon amiért vennénk nekik. Kijelző méret olyan 8"- tól.
Ennyi pénzért mit tudnátok ajánlani ami a legjobban megéri?
Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
John_Deere #73124 üzenetére
Nem, az ajánló már elavult.
Huawei mediapad T3 8"
Ez elég új, elég jó paraméterekkel bíró középkategóriás gép. Ezért a pénzért nagyobb, 10"-os gép, ami bátran ajánlható lenne, nincsen sajnos. -
John_Deere
tag
Sziasztok!
Az ajánlóban lévő modellek aktuáliak még?
Wifi only tabletet keresek 50.000 Ft-ig, ebben szeretnék kérni segítséget.
Nincs fontosabb szempont, a kamera a leglényegtelenebb tényező, nagyon ritkán használnm.Előre is köszönöm a segítséget!
-
ityam
őstag
Valaki nem hallott véletlenük samsung s3 tabhoz hasonló paraméterekkel rendelkező 10 colos tabról ami emészthetőbb árban van? Senki más nem csinál ilyen tabokat?
Snapdragon 820 vagy kirin 960 a (sim foglalat is kéne bele)l? -
sanderx
csendes tag
Sziasztok, van egy Toshiba At100 as készülékem, 3.2.1 - es androiddal, sajna a gyártó nem adott ki hozzá, újabb verziót, így nem tudom fríssiteni, a kérdésem az lenne, hogy nem lehetne ezt valahogy megoldani, tudna valaki hozzá valami módolt androidott hozzá?
A válaszokat köszönöm. -
-
Pityu.
nagyúr
Nem akarom el kiabálni,de volt az induló cuccok között ilyen csupa kínai betűvel írt szar,én arra a cuccra gyanakszom meg még egy két nem oda való alkalmazásra,nos muszáj voltam rootolni a tabletet így el távolítottam egy két dolgot aztán nemsoká meg látom mire haladtam.
-
Pityu.
nagyúr
De nekem nem a böngészéssel van gondom,hogy tűzfal kéne,hanem van egy vírus a tableten ami úgy működik valószínű beépült a rendszer fájlok közzé és semmilyen vírusirtóval sem sikerült ki írtanom és ha az alkalmazásokat törlöm amit fel telepített netet kapva újra fel rakja azokat meg az 512 mega ram mind foglalt így lassú meg reklámok ugrálnak felfelé egy csomószor.Próbáltam firmware frissítést program van firmware van csak a program leírásánál két mozzanatot nem tudok létre hozni,ugye ki kell kapcsolni a tabletet és aztán a hangerő gomb fel vagy le gombját nyomva tartani,aztán a a hangerő gomb nyomva tartása mellett nyomkodni kell párszor a power gombot,míg nem a program érzékeli a tabletet,na ez nem akar sikerülni,viszont bekapcsolt állapotban meg nem lehet firmwarét frissíteni.Most nem tudom egyenlőre mit csináljak.
-
Game-over
aktív tag
válasz
apion73 #73108 üzenetére
Most hozta meg a futár a 8"-os T3-at, ha érdekel valami extra akkor kérdezz.
Eddigi benyomás: szépen egyben van a gép, fém burkolatnak külön pont, jó a Nougat is rajta, nagyon sok mindent testre lehet benne szabni, viszont csak egy hangszórója van, ami a beszédhangszóró, így az nem a legjobb (jó az, csak pl. nem filmnézésre szvsz).
-
cidalain
veterán
válasz
apion73 #73108 üzenetére
sőt háromféle méretben is van, de a 7"-osnak nem jó az ára, és gyengécske is.
a 8" és 10" teljesen jó alternatíva. bármelyik ajánlható. bár kijelzőben elmarad a samu t320-tól.még esetleg az SM-T580 jöhetne szóba 10" fullHD-vel, csak az egy kicsit többe kerül mint 77, bár nem sokkal (legalábbis hivatalos 2 év gyári garival, mert amúgy lehet kapni olcsóbban is)
SM-T320 akkut eredetit 10-körül már tudsz rendelni ebay-ről németországból.
utángyártott meg van dögivel az aliexpressen, mát 10-15$ környékén is. ha mást nem később bepróbálhatsz egy ilyet 4000 ft nem pénz érte, ha jó akkor megmentetted a tabot, ha nem akkor meg árában biztosan tovább lehet passzolni itthon. -
apion73
csendes tag
válasz
cidalain #73107 üzenetére
Sajnos ezt én sem értem, ezért egyből akku problémára gyanakodtam. A T-320-nak egyébként semmi baja sem volt eddig, pedig sokat használtuk, ezért is lepődtem meg, hogy egyből kuka.
Ennyiért nem javíttatom meg, mert majdnem újat kapok.
Szimpatikusnak tűnik a Huawei MediaPad T3 és árban is kedvező. Most éppen van vmi 10% kedvezmény az egyik cégnél. Látom kétféle méretben is van ill. 4G-vel. Döntenem kellene gyorsan vmit. -
cidalain
veterán
válasz
apion73 #73104 üzenetére
huawei mediapad t3?
mellesleg nem tűnik alaplap hibának a dolog. inkább akkuhibára utal a jelenség.
ilyen akkufogyasztást (ha feltesszük, hogy az akku jó) nem hiszem hogy tudna bármi produkálni, még egy zártlatos lap sem.ebben 4800 mAh akku van, azt írod 10 perc alatt több, mint 80%-ot merül. azaz kb 4 Ah megy ki 10 perc alatt belőle. az rohadt sok!
-
apion73
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Három napja a Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4 16GB tabletem kiírta, hogy teljesen fel van töltve, de 10 perc múlva újra 20 % alá ment a töltöttség. Másik töltővel is próbálkoztam, ugyanez a helyzet. Gondoltam mivel sokat van használva és lassan 3 éves (okt.) lesz a készülék akku probléma lehet.
Bevittem egy Samsung szervízbe és most hívtak, hogy alaplaphibás a tablet, 40 ezer Ft a javítás, de 7-10 nap mivel külföldről kellene berendelni az alkatrészt.
Mi jövő csütörtökön elutazunk és feltétlen kell, hogy egy tablet legyen nálunk. Kénytelen vagyok venni egy újat, de nem tudom, hogy mit érdemes és nincs időm most arra, hogy alaposan átolvassak mindent, pedig minden műszaki eszköznél megtettem eddig. Az előzőhöz hasonló tudású jó lenne, de offline navigációra is kellene. A T320 annak idején 77ezer Ft volt Németországból hozatva. Többet most sem szeretnék költeni rá, de szerdán a kezembe kellene lennie.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
bippeti
tag
Esetleg egy kábelmentes alternatíva: tabletre Total Commander, plusz a TC Lan plugin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Opera böngésző
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Everest / AIDA64 topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged