Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Halfer #73898 üzenetére
Ha esetleg ezt venned, akkor mar megjelent az ujabb, tab4 8", inkabb azt ajanlom.
Szerintem nincs kulon szedve, ma mar nem divat. 5-6-ot biztosan elfoglal a rendszer, es ugye eleve nincs 16, szoval opyan 8 korul hasznalhato. De nincs ilyenem, igy csak becsult ertekek.(#73897) Blackhole13
Szerintem nem lesz talalat. Qhd-t a csucsgepekbe raktak, igy azok 1-2 evesen hasznaltan meg mindig a kereted felett vannak.
2-3 evnel regebbot meg nem vennek, egyreszt mert regi a hardver, masreszt az akkuido is csokkent mar...
Ennyiert uj gepet is kapsz 2 ev garival, igaz, csak HD felbontassal
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Halfer
tag
Sziasztok, az alábbi tabletnek látom 16GB a tárhelye de vajon ez milyen arányban oszlik meg belső és külső tárhelyként, egyáltalán osztott-e? Köszi előre is aki tud biztos infót!
Lenovo Tab 3 TB3-850F tablet, 8'' -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
8-10" közötti táblagépet keresnék 40E Ft körüli (+/-10E Ft) használt áron.
Elvárások:
- Minél jobb üzemidő, jól menedzselt készenléti móddal
- Folyamatos működés, legyen jól optimalizált a rendszer, de nem kell erős hardver (filmnézés, pdf olvasásra kell elsősorban)
- Napfénynél is jól olvasható qhd kijelzőGps, sim-kártya foglalat nem szükséges, ac-s wifi előny.
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy jó tabletet. Eddig kettőt találtam gyorsban ami megfelel a kívánt specifikációimnak. (FHD, kb. 10' kijelző, hosszú üzemidő, gyors legyen. (pl. 4 procimaggal), 1,5-2 giga RAM
Archos 101B Oxygen 10.1" IPS Tablet (Ez mint Archos megbízható egyáltalán??)
Acer Iconia Tab A3-A40 Erről mit tudtok mondani? Hosszú üzemidőre képes, drága, de megéri? Egyes vélemények egy szivárványos vagy fényerős kijelző hibára panaszkodtak...
Ehhez hasonló tabletek? A Huawei-eket nem ismerem egyáltalán, azok is megbízhatóak?
A HDMI Micro mire jó? összekötni a képét pl. mivel? Pl. egy HDMI micro->HDMI csatival egy PS4 képe is megjeleníthető a tableten?
Árát elfogadom a tényleges megérhetősége esetén kb. max. 70e-ig. Kíváncsi vagyok van-e a fenti ACER-hez hasonlóan kicsit is olcsóbb tablet.
A Tablet mellé veszek egy tartót is. mint pl. ez.Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
g@bo
nagyúr
válasz Khelben #73724 üzenetére
nem is lett rossz a tab 4..
tab 3 8tab3 Antutu: 24087 (3D: 1956, UX: 9996, CPU: 8508, RAM: 3627)
tab4 Antutu: 36755 (3D: 2551, UX: 15413, CPU: 13591, RAM: 5200)
HUAWEI MediaPad M3 ezüst 8.0 32GB tablet Wifi rohad átverés... lite 65 ropiért és tényleg a kijelző is kukásabb. jó szem kell..
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Össze tudok hozni egy tabletet billentyűzettel 150k-ból, melyet kizárólag suliba jegyzetelésre és tanulásra használnék office programokkal, ami 10" körül van és vállalható a billentyűzet nem lesz inhüvelygyulladás tőle?F.K.T.
-
cidalain
veterán
válasz Soma01 #73892 üzenetére
Nem feltetlenul akad. Nekem a 3 eves tabletem 1 GB rammal le tudja jatszani a youtube HD videot gond nelkul. De pl egy fullhd 2 oras filmet meg nem jatszottam le rola se online, se memokartyarol.
De youtube asszem pl erzekeli hogy nem olyan a felbontasod, es nem kuldi ki a fullhad anyagot, mert ugyis felesleges.
Szoval nem tudok mas mit mondani, minthogy ki kellene probalni.
Illetve vannak itt olyanok, akik mar vettek T3-mat, meg kell kerdezni akar privatban.
Vagy ha van T3 topic mar, bele kell olvasni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz Soma01 #73890 üzenetére
Pl izmosabb jatekok (amik eroteljesen igenylik a grafikus reszt) futtatasara kellhet az eros proci. Vagy szamitasigenyes alkalmazasok futtatasa, pl munkahoz tervezoprogi, ilyenek. De ha valaki csak nezetezik, fb, email, hd video (ebbe akar a fulld is beleferhet, de a streamek, altalaban nem olyanok, meg a kisebb kozepkategorias gepekbe ugyis csak HD felbontas van), akkor boven eleg a kozepkategorias gep is, pl a T3.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Furfangos #73883 üzenetére
Akkor veheted a huawei T3 8-at nyugodtan. Celnak megfelel tokeletesen, nincs felesleges erozartalek plusz penzert. A Mediamarkt akcioval meg egy arban van a Lenovo tab4 8-cal. Ennel olcsobban nincs ajanlott 2 gb ramos tablet.
Ez a ket opcio ami koltseghatekony, es megfelel az elvarasoknak.(#73878) Jimbo75
Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite (ZA0R0018BG) 8GB (legolcsobb)
Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite (ZA0R0089BG) 16GB (uaz mint masik, csak dupla tarhely, ami jol johet ha tobb programot akar telepiteni, vagy akar rajta tarolni filmeket, de ettol fuggetlenul a memokartya is jatszik)
Huawei MediaPad T3 7 16GB (uaz a hardver lenyegeben, mint a dragabb lenovo, de frissebb gep, ezert az android is ujabb 6-os)
Acer Iconia Tab B1-780 (NT.LCHEE.002) 8GB (egykutya ez is, de csak 8gb hattertar, viszont egy fokkal szonvonalasabb kijelzo, es 6-os android. Csak a kijelzo miatt kerult a listara)[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Hátha itt tud valaki segíteni, neten olvastam másnál is ilyen hibát de nem láttam megoldó válaszokat hozzá
LG gpad V400-as tablet
Bekapcsolom, felvillan az LG boot logó, aztán bedob a fastboot menübe.
Ennyit tud, ezt csak úgy produkálta, nem raktam fel semmit, nem mókolás műve, egyszerűen valamikor ezt kitalálta magától és azóta ezt csinálja. Nem lehet rendesen beindítani.
Próbáltam a bekapcs+hangerő le, betölti a teljes resetetet, leokézom, újraindul és puff megint fastboot menu.
Hogy tudok ebből kikászálódni?
Memórakártyát már kivettem. Más ötletem már nincs :/FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
cidalain
veterán
válasz Furfangos #73879 üzenetére
acer nem olyan erős ezen a tablet vonalon. Asusnak csak középkategóriás cuccai vannak (amik ráadásul már régiek, nincs friss termékük). A samuk felső kategóriában jók, de az 130-nál kezdődik (és az árban ott a samu márkanév felár, emiatt nem mondanám jó ár-értékűnek).
Jó a kínai vonal, Huawei teljesen rendben van betolták a szekeret ide a tabletes világba is. Lenovo standard jó gépeket csinál széles a termékpaletta, az olcsótól a drágáig minden van.
Én ha most vennék tabot valószínűleg Huaweit vennék (vagy a Xiaomi MiPad 3-mat)Ez a Huawei M3 8, most pl az akcióban 66-ra ment le. ilyen hardvert, ennyiért senki más nem ad. simán vinném a helyedben, ha a keretedbe belefér, és elég a 8-as méret
de a kistesó is olcsóbb a Huawei T3 8", most 44-ért megy. a HD streamhez elég a HD felbontás is, így ha szűkösebb a keret, akkor jó opció ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Furfangos
tag
válasz cidalain #73874 üzenetére
Szia ! Köszönöm szépen a választ! Akkor a 2 vagy 3 gb ram tudású gépeket fogom nézni.
És nem, nem Giant meccsre kell NE
Gamepass, és HD stream ről nézném.Azt kérdezném még , hogy érdemes drágább gépet venni , pl Samsung, Acer, Asus stb?
Vagy megbízható a kínai szekció ?
Kösziwww.carpinfo.hu
-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Anyumnak vennénk egy tabletet, eésősorban netezésre és filmnézésre használná. Olyat keresek, ami ár/érté arányban is jól teljesít, max. keret 30.000, akár használt is lehet. Tudom nem sok, de többet nem költenék rá. Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz cidalain #73876 üzenetére
Köszi! Csak arra gondoltam, ha a kisebb felbontású is jó, ha nem kékes. Nekem iPad2-m van, az teljesen jó színben, de gondolom kijelzőben az Androidos tabletek sincsenek lemaradva. Ha viszont kijelzőben az iPad jobb, akkor inkább azt vennék. Nem tudom hol lehet megnézni a HUAWEI MediaPad M3 Lite 10.0-ot. MM Westendben nem láttam.
-
cidalain
veterán
válasz pinnacle #73875 üzenetére
Ez a brutalab M3 8, ami az fHD-nal is nagyobb felbontasu, es 1 eve jelent meg kb.
Siman leht hogy frisitessel korrigaltak azota mar, nem tudom.
Ne lattam meg eloben az M3 10-et. Javaslom valami tech boltban megnezni.
(A kisebb felbontas miert garantalja, hogy az nem kekes? Csak nem ertem az osszefuggest az utolso mondatban)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
pinnacle
nagyúr
válasz cidalain #73874 üzenetére
Köszi! A Huawei MediaPad M3 tesztjében azt írják, hogy "A gondot inkább a roppant kékes kalibráció jelenti, és a kézi korrekció sem igazi megoldás".
A HUAWEI MediaPad M3 Lite 10.0-al nincs ilyen probléma? Én pont ezt a kékes, zöldes árnyalatot nem szeretem. Ha már nem színhelyes, inkább legyen pirosas, sárgás. Ha ilyen gond itt is van, akkor inkább veszek akár a kisebb felbontású HUAWEI MediaPad T3 10.0-et vagy bármi mást.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Furfangos #73871 üzenetére
Ha nem Giants meccset akarsz nezni, akkor a ram a lenyeg. A hivatkozott Lenovoban 1 GB van, raadasul eleg belepo szint. Mivel 7" meretu, gondolom az akar eleg is lenne, igy nem ajanlok 10-est mert azok dragak. 7-est se, mert abbol nincs jo.
Lenovo tab4 8" 40-45 korul
Huawei mediapad T3 8" 45-50 korul
Ezek csak 1280×800-as felbontast tudnak, de legalabb 2 giga ram.
Viszont van a Huawei mediapad M3 8 Lite, ami 3 gb ram, fullhad kijelzo. Rohadtul nem tudjak a boltok elnevezni, igy mindenhol mas neven aruljak. Mediamarktban 75-ert van (van egy masik M3 8", de az 100 folott van)Keretedtol fuggoen valaszthatsz, nyilvan8az M3 8 Lite lenne a legoptimalisabb, ami meg nem a csucsaron van, viszont azert jobb is mint a masik ketto.
Melyik streamet nezned? Milyen felbontasban? Gamepass?
Ha Giants meccs erdekel, akkor az elobbit felejtsd el, nem ajanlhatok neked semmit
(#73872) pinnacle
Nincs jobb tablet olcsobban. A dragabbak meg 100 folott vannak. Asus Z500M talan. De a huawei ar-ertek aranya szerintem jobb. Foleg ha akcios lesz.(#73873) valterka7
A wifi nem fugg a letiltastol. Csak a mobilnet resz lesz tiltas alatt, a wifi tovabbra is menni fog. Igy akkor eselyes egy szervizlatogatas.[ Szerkesztve ]
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. Ledobott a wifiről, azóta nem kapcsolódik vissza. Csináltam gyári vissza, de a helyzet nem változott. Szolgáltató függő, de ha az előző tulaj véletlenül nem fizette a részlete, gondolom ilyen szinten nem lehet letiltani h wifi se legyen. Valami ötlet vagy szerviz? Előre is kösz. Samsung s2
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! 80k körül keresnék 9-10"-es tabletet. Kijelző minősége lenne fontos, illetve a rendszer stabilitása. HUAWEI MediaPad M3 Lite 10.0-re gondoltam. MM-ben venném, holnaptól 12% kedvezmény lesz.
Egyébként milyen tabletek az ajánlottak ebben a kategóriában?
-
Furfangos
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, szeretnék venni egy tablet- et, de egyáltalán nem értek hozzá. Igazából csak stream- ről való sport műsor nézéséhez kellene ( NFL )
Ezenkívül Facebook , mail és általános netes böngészés re használnám.
A kérdés az, hogy milyen paraméterekkel rendelkező gépet kell vásárolni, hogy tudja a stream- nézést?
Egy Lenovo tab3 Andy Lite van cimborának de az nem viszi, vagy nagyon lassan, akadozva.
Köszi előre iswww.carpinfo.hu
-
cidalain
veterán
válasz Drizzt #73867 üzenetére
Nem nagyon gyur senki uzemidore, bika akkuval, mert az nagy, es nehez. Meg persze a nagy teljesitmeny is elvaras. Az meg fogyaszt is. Plane a jo kijelzo.
De lehet uzemidore gyurni beallitasokkal is. A kijelzo fenyero kozepesre veve mar sokat segit, akkor meg alvo modban mindenfele biszbasz kikapcsolasa, stb. Nekem kb 3-4 napot megy el a tablet, ebbol napi kb 4-5 ora intenziv netes hasznalat, a tobbi alvas. Ezt osszeadva siman ellennek 10 orat vele gond nelkul. (Ugy hogy az en tabom mar 3 eves, tehat nem egy jo kondiban levo zsiruj akku van bennel>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
joelke HU
senior tag
válasz cidalain #73866 üzenetére
Volt is, kb egy hete a médiában, mondjuk akkor majdnem elcsábultam. Még a 8.4-es 4 G-s is 105 volt 120 helyett. Arra majdnem lecsaptam. De még picit én kivárok, legkesőbb karácsonyig. Mert lehet inkább egy windows-os cuccot veszek. Egy miix 510-szerűt.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Drizzt
nagyúr
válasz cidalain #73860 üzenetére
Hali!
Köszi a tippet. Sajnos ez az üzemidő amit írnak(8 óra) nem nyűgöz le. Persze valamivel több, mint a Shieldemé, de ezért nem éri meg pénzt kiadnom. Viszont ahogy nézem, a friss tabletek között androidnál kb. egy sincs ami 10+ órát bírna. Ez szomorú. Még Tab S2 volt anno, ami elvileg bírta 10+ órát. Ilyesmi kéne.
Megjelenni esetleg idén fog valami ami üzemidőre gyúr? Tabletes híreket pletykákat milyen oldalon érdemes követni?
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
cidalain
veterán
válasz joelke HU #73865 üzenetére
Nem egy erogep, de teljesen korrekt.
Persze mondhatjuk, hogy van sokkal jobb is, csak az 130 folott van a 4G verzioban, a nagyon allat meg a 200-hoz kozelit. Tehat ez igy ebben a formaban eleg okes.
Azzal en is egyetertek, hogy mediamarktbol, vagy edigitalbol vennem. 5k-val dragabb csak most. De ott is szoktak akciok lenni...[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz nagysandor79 #73863 üzenetére
Hát nem egy nagy durranás a proci miatt. De ha csak netezni filmezni kell és nem játszani, akkor nem rossz. Mondjuk én az emagról nem vennék semmit... De te tudod. Pár ezerrel többért van asszem media marktban vagy edigitalban is.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
nagysandor79
aktív tag
vélemény erről. https://www.emag.hu/huawei-mediapad-m3-youth-tablet-10-octa-core-1-4-ghz-3gb-ram-32gb-4g-asztroszurke-53018617/pd/DZ3NSDBBM/ vagy honnan érdemes meg venni. garancia miatt
-
Zeki
nagyúr
válasz fireman123 #73861 üzenetére
Időrendi/verziószámos sorrendben mennek a frissítések, nem átugorhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Adott egy Lenovo Tab2 A10-70F 10"-os [link] tablet, tavasszal vettem és már akkor is felajánlott egy frissítést amit nem telepítettem fel, mivel egy külföldi Lenovo topicban szó szerint mindenkinek rossz tapasztalata volt vele a világ minden részéről, gyakorlatilag nem ment végig a telepítés hanem hiba miatt kilépett. Ezt utólag állítólag a Lenovo is elismerte, hogy hibás volt a frissítő fájl.
Nagyon nem foglalkoztam vele, mert a tabom jól működött (és a frissítés csak pár apró dolgot változtatott az 5.0-án belül), így nem tudom, hogy mi lett a sorsa annak a hibás telepítő fájlnak, javította-e a Lenovo vagy sem, feltelepítették-e végülis akik addig sikertelenül próbálkoztak korábban.Azonban az elmúlt napokban tudtam meg egy itteni topicbeli kollégától, hogy Ő a nyár elején frisssítette az ugyanilyen tabletjét, viszont kiderült, hogy neki egy más sorozatszámú frissítést ajánlott fel, amely már Android 6.0-ra frissítette a rendszer, fel is tette és jól működik nála. Így ez a 6.0-s frissítés már engem is érdekelne, de az én tabletem a korábbit jelzi csak, a 6.0-st nem.
Igazából a kérdésem arra vonatkozik, hogy szerintetek várjak-e hátha nekem is felajánlja egyszer ezt a 6.0-ás frissítést (tudom a fájl pontos nevét, így felismerném hogy az-e) is, vagy először mindenképpen fel kellene tennem a korábbi frissítést, és csak ezután fog jelezni a tablet, hogy van újabb (immár az a bizonyos 6.0-ás) frissítés?
Nem tudom, hogyan működik ez a dolog androidon[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Drizzt #73859 üzenetére
a 7" nagyjából ki is esik. ezek manapság gyenge, 1, 1.5 GB ramos olcsó készülékek 1024×600, max 1280×800 felbontással.
marad a 8". vegyünk alapnak min 2GB ramot.
jó kijelző? 1280×800 már nem annyira jó, illetve a fullHD videókat nézegetnél, akkor a felbontás is legyen már ekkora ugye. Így kiesik a Lenovo tab4 8, És a Huawei Mediapad T3 8.FullHd 8-as: Huawei Mediapad M3 8 Lite, ami itthon M3 8.0 néven is fut
Vagy a nem lite verzió, ami még jobb felbontású M3 8.4
Nagy a katyvasz a webshopokban, árukereső is egy lapra listázza a két terméket, így a specifikációk böngészése után derül ki tulajdonképpen melyiket árulja az adott bolt. Pont az előtted levő (#73858) cidalain hozzászólásban ecseteltem a különbségeket.Én ezekből válogatnék. A Lite 75-ért vihető a Mediamarktból, a másik viszont drágább, 100 körül kezdődik.
Mindegyiknek van 4G verziója is, értelemszerűen kicsit többért. a Fullosabbnak, van nagyobb háttértáras 64 GB verziója is.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Hali!
Nvidia Shield tabletem kezd viseltes lenni, így vennék egy újat lassan.
Cél:
- Minél magasabb üzemidő(netezéssel lehetőleg jóval 10 óra+. A shield tabletnek ez volt a nagy gyengéje, át akarok esni a másik végletbe. )
- Jó kijelző
- 7, max. 8 col.
- Teljesítmény: - végig maradjon smooth a rendszer, full hd video menjen szaggatás nélkül. +D teljesítmény nem fontos.- Ár nem különösebben számít.
- Mindenképpen új!I am having fun staying poor.
-
cidalain
veterán
válasz Soma01 #73857 üzenetére
Igen, a felbontast is nezheted
M3 8 Lite M3 8.4 Sima
Felbontas: 1920x1200 2560x1600
Kepernyo: 8" 8,4"
SoC: Snapi 435 Kirin 950
Ram: 3 GB 4 GB(Ilyen tablazatot se csinalok tobbet. Bakker, 5-6 bejegyzes szerkesztes kellett mire ilyen lett)
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Soma01 #73855 üzenetére
Kaphato az M3 8 Lite, csak persze ezt is hulyen csinaljuk itthon, mert nem Lite neven aruljak
Nagyjabol sikerult ugy elnevezni hogy jol ossze lehessen kutyulni az M3-mal.
Huawei Mediapad M3 8 -ez a bikabb
Huawei Mediapad M3 8.0 -ez a Lite
De persze meg ezt is sikerult elbaltazni nehany boltnak, mert a bikabb verzional is kiirjak hogy 8.0, mikor az 8.4-es kijelzos. Tehat meg kell nezni mindig a specifikaciot, abbol ki fog derulni egyertelmuen.Eleg jo aron van egyebkent, 75 korul mar kapni, de meg csak ezustben lattam
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
A Huawei MediaPad M3 Lite kapható már Magyarországon? Az áráról tudunk valamit, mert én nem nagyon találtam. Meg azért az is kérdés, hogy jön e majd arany szín belőle Magyarországra?
Az arany szín(Huawei) 8 colosban még mindig "követelmény". Jó volna valami olcsóbb mint az M3. Ezért gondoltam M3 lite-ra. (ha van már) T3-at néztem még, de az meg nem arany 10-esek vannak, de az túl nagy. -
cidalain
veterán
válasz MinionFlasH #73853 üzenetére
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"A Huawei lehet hogy egy picit túllóg 45-ön, attól függ hol nézi az ember, és van e ott akció. Egyébként egykutya mindakettő, nagyjából ugyanazt tudják.
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani max 45ezerig tabletet? Van most best buy?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #73848 üzenetére
Bejelentettek a Samu Galaxy Tab A tipust 8-as meretben.
A kulfoldibol kalkulalt ara, sajnos joval dragabb, mint a mostanaban hivatkozott Huawei T3, es a Lenovo tab4, es hardverileg nem tunik sokkal jobbnak sem.
A brand nevet tovabbra is meg kell fizetni...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Soma01 #73847 üzenetére
Az jo, ha az asszony megfogta kezben, es azt mondta, hogy jo a meret
(#73846) humilislupus
Nagyjabol mindegy, egyforma erosseguek. A Lenovo akku, tenyleg kicsot erosebbnek tunik. Regebben a Lenovo sok felesleges pakolt a gepere, nem tudom ezzel a szeriaval mi a helyzet. huaweinel ez nem jellemzo.
Ha van ra lehetoseged nyomkodd meg oket egy nagyobb boltban, hatha a fogasa, sulya, kepernyoje alapjan tudsz kulonbseget tenni, vagy donteni.[ Szerkesztve ]
-
humilislupus
tag
Lenovo tab4 10 és Huawei t3 10 közül melyiket vennétek vagy valami más ebben az árkategoriában?
Tab 4 nek nagyobb az akksija ,WiFi-t használom.... -
BK87
senior tag
Sziasztok. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek megér-e ez a [link] XiaoMi Mi Pad 2 16GB 77 eurót? Előre is köszönöm a segítséget.
-
cidalain
veterán
az intel atom egy belépő szintű soc. nem egy erőgép, szerintem az a leggyengébb.
a Snapi a legerősebb a felsoroltak közül.x5 z8350, és a cherry trail z8350 ugyanaz. az intel szereti néven nevezni a processzorait, az x5-ös szeria mindegyike cherry trail architektúrájú
-
kóóó
aktív tag
Tudtok adni valami linket a procik osszehasonlitasarol, sorrendrol, melyik hol helyezkedik el felhasznalo szempontjabol?
Pl a intel atom x5 z8350 vagy egy snapi 625 vagy az MTK8173 vagy az MTK 8163.
Vagy olvastam egyik helyen Intel atom x5 z8350 a masik pedig intel cherry trail x5 z8350 ilyen van, vagyis ket kulonbozo lenne?Üdv.: kóóó!
-
cidalain
veterán
válasz Soma01 #73838 üzenetére
a 10" és az arany szín és a 4G támogatás egyszerre problémás, más márkákat nézve is.
Huawei MediaPad M3 8 LTE GOLD 8.4-es kijelző 64GB rom 120 környéke
Ugyanez 32 GB rommal SILVER 110 környékeTalán még
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T585) van fehérben 100 körül, de azért ez gyengébb hardverileg, de átlagos tartalomfogyasztásra elegendő.A következő szint, ahol 10", 4G és arany szí van az az iPad lenne, de az meg nem android. és 185 környékén van árban.
-
danih
veterán
Nem tudja valaki honnan tudnék EU raktárból rendelni egy 8''-as Atomos Win10/Droid tabletet?
Pl Chuwi Hi8 Pro - végignéztem a "nagyokat" (gearbest, banggood, tinydeal stb) de nem találok sehol, fura hogy mind ki van fogyva mindenből... -
cidalain
veterán
Vagy playen, vagy rendszerfrissites reszekent. Mas opcio nincs.
Ha ez gyarilag elore raktott sami kliens, akkor rendszerfrissites resze valoszinuleg, es siman elofordul hogy nem resze az android verziougro frissitesnek. Valahol a menuben kellene elmenni a beallitasok, rendszer, frissitesek reszbe korulnezni.
Persze azert a play aruhazban is meg lehet nezni a sajat alkalmazasoknal, hatha ott van.(#73833) Soma01
Sajna 10" meretben csak 1 fajta Huawei van ami szoba johet
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE
A sajnos arra vonatkozik, hogy ezt csak "space grey" szinben aruljak. Egyebkent ok, 3 giga ram, 32 hattertar.
Meg egy sajnos van, ertelmes boltokban most 105 ezres az ara, emi egy bolhalepesnyivel nagyobb, mint a kereted. De talan belefer, vagy lehet varni akciot, ha nem olyan surgos a vetel.[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Ezek kozul melyiket a legerdemesebb megvenni , a 13 eves kisfiamnak lenne atlagos felhasznalasra.
Esetleg egy proci sorrendet tudtok adni, hogy melyiket erdmesebb nezni, keresni?
Elore is koszonom!Cube iWork 10 10.1 inch Flagship Tablet PC:
Intel Atom X5-Z8350 Quad Core 1.44GHz 4GB RAM 64GB ROMJumper EZpad 4S Pro Tablet PC:
10.6 inch 5-point Touch FHD Screen Intel Cherry Trail X5-Z8350 Quad Core 1.44GHz,RAM: 4GB
ROM: 64GBOnda V10 Pro Tablet PC:
MTK8173 Quad Core 2.0GHz ( Cortex-A53 x 2 + Cortex-A72 x 2 ) .1 inch 10-point touch IPS Screen with 2560 x 1600 Resolution RAM: 4GB
ROM: 32GBLenovo P8 Tablet PC:
Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0GH RAM: 3GB
ROM: 16GB Screen size: 8 inch
Screen resolution: 1920 x 1200Teclast X98 Plus II 2 in 1 Tablet PC:
9.7 inch IPS Retina Screen Windows 10 + Android 5.1 Intel Cherry Trail X5 Z8350 64bit Quad Core 1.44GHz 4GB RAM 64GB ROM Bluetooth 4.0Es az olcsobbak esetleg, ha ugy gondoljatok ezek is siman jok:
Chuwi Hi8 Pro Tablet PC:
Intel Cherry Trail Z8350 64bit Quad Core 1.44GHz WUXGA IPS Screen8" 2GB RAM 32GB ROM WiFi HDMI Type-CCube iPlay 10 Tablet PC:
MTK8163 Quad Core 1.3GHz RAM: 2GB
ROM: 32GB 10.6 inch 1920 x 1080 (FHD)Onda V10 4G Phablet :
10.1 inch IPS Screen 1920 x 1200 WUXGA Android 7.0 MTK6753 1.3GHz Octa Core 2GB RAM 32GBÜdv.: kóóó!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van két Samsung galaxy tab s2 és mindkettőn 7.0 android. Az egyiken az email kliens 4.0.70-0 a másikon pedig 4.1.66.2 ez mitől lehet más az ikonja is. Honnan lehet frissíteni, ha magától nem csinálja?
Ez a androidon belül van vagy googlaplay-ről kellene frissítenem? -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Egy tabletet szeretnénk vásárolni, ebben kérném a segítségeteket.
Igények: 10" , (ha lehet Huawei) , itthon vásárolnám, újonnan, pár napon belül, játék, fotózás nem lesz, de internet és film nézés, zene hallgatás, nyelvtanító programok futtatása lesz, LTE-t (mobilnetet) tudjon, telefonálás nem lesz, a rászánni kívánt összeg 100.000 ft. Biztosan sok ablak meg lesz nyitva, tehát a sok ram jól fog jönni. Csajos kinézetű legyen, tehát fehér vagy arany színűt lehessen választani.
Nem tudom, itthon van-e olyan, hogy Win10 és Android is van rajta, de ha tud ilyet, az nem volna rossz. Mivel nem tudom melyik platformra találok majd jobb nyelvtanulást segítő programot. -
Wolfskin
őstag
válasz st3v3np3t3r #73830 üzenetére
egy ember egyszer visszatette a note 4-emre a kit-kakatot (,ás kérdés, hogy huába, minden tiltás ellenére 2 nap alatt visszafrissítette magát... )
hogy lehet kideríteni, hogy gyári-e a rendszer rajta? (am a knox ugrás/garivesztés, ha van is ezeken, az nem érdekel)"download módban..." - az milyen? hogyan tudom megnézni?
köszi!
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
válasz Wolfskin #73829 üzenetére
ha gyári 6.0.1 van rajta akkor a biztonsági házirend nem biztos hogy engedni fogja régebbi rendszer felrakását...a my knox alap követelménye a knox-os bootloader megléte...download módban látni olyat hogy knox warranty bit 0x0?
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
kérdésem lenne Samsung Galaxy Note 8.0-al kapcsolatban.1. Most vettem. de Android 6.0.1 van rajta, ami nekem nem tetszik. A tablet elsősorban autóba lesz, autós navigációra, ezért fontos lenne, hogy ne a 6-oe android felismerhetetlen, apró szürke (monokróm) fika ikonjai legyenek az értesítésekben és menükben, hanem felismerhető, nagy, színes ikonok. Az etalon nekem a Note 3 telefonom Jelly Bean 4.3-al, ahol minden menü fekete alapon van fehér betűkkel. Autóba egy álom lenne!!!
A gsmarena szerint Android 4.1.2 (Jelly Bean), upgradable to 4.4 (KitKat) volt rajta eredetileg.
Kérdésem: tudna valaki abban segíteni, hogyan tegyem rá vissza a Jelly Beant? Vagy Pesten ajánlani valakit, aki megteszi...?
Vagy máshogy is el lehetne érni a célt: felismerhető, színes ikonok, fekete háttér (ha lehetséges)?2. Nem megy rajta a toll (S-Pen), a kijelző nem érzékeli (a toll jó, másikon csekkoltam), Ez lehet az android verzió miatt, vagy ez fizikai hiba?
3. Hogyan lehet rá feltenni a my knoxot? A store-ból nem, mert az a verzió nem kompatibilis vele, a 2.1 lenn jó rá. Ezt hogy lehet megoldani? Amúgy már a 10.1-es tabletemre sem tudtam felrakni, pedig elméletileg az is kezelné.
köszi a segítséget,
W''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
üdv...arra valakinek van egy jó tippje hogy hogyan tudnám megállítani a belső tárhely elfogyást?
Navon Raptor 3G 5.1 ... TWRP már van fent...abban a törlöm a Dalvik/Art gyorsítótárat akkor vissza tudok nyerni közel 200MB-ot.... gyárilag 1,2GB a "telefon" tároló, ebből 750MB valamire lefoglal...hiába módosítom a az elsődleges írási lemezt sd kártyára, mint ha nem csináltam volna semmit... a Cache cleaner app, ha nincs benne SD kártya akkor a belső tárolót látja, ha berakok 1 sd kártyát akkor csak az sd-t látja...valakinek valami használható ötlete?
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Dinomano
senior tag
Szia! Köszönöm az infót! Szerintem venni fogok...Az, hogy a hardver mennyire idejétmúlt... Most is egy Samsung N1-esem van, telefonos oldalakon már "ancient" a státusza... :-P Jó, néha tud nagyon lassú lenni, de még elvagyok ezzel a telefonnal. (És nem cserélem, míg tönkre nem ment...)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
VD
őstag
válasz Dinomano #73823 üzenetére
Szia, 2012-es volt majd 3 évig. Megszokást igényel, mert valóban az az S-pen még nem volt túl pontos, de fényévekkel jobb mint a gagyi kapacitív stylus-ok. Ha aprólékos rajzot csinálsz, akkor bele kell nagyítani és úgy használható.
A hadvere és android verziója viszont már nagyon elavult. Nem javaslom. A '14-essel nincs tapasztalatom. -
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok!
Rajzolás céljából szeretnék vásárolni egy használt Galaxy Note 10.1-es tablet-et... Ha valakinek van ilyen tapasztalata: Mennyire "jó" vele rajzolni? Telefonom Samsung Note 1-es. Néha-néha rajzolok rajt. Azon kívül, h. nem pontosan a ceruza hegyénél érzékeli a nyomást/érintést a kijelző, semmi bajom a készülék rajzolási képességével. A 2012-es, vagy 2014-es editiont válasszam? Az eltérő hardveren kívül az érintőpanel ugyanaz?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kicsit még pörgök a beszerzésen.
Amennyiben szánok 90k-t (maximum) a vásárlásra, mit javasoltok az alábbi feltételekhez:
- Hosszú üzemidő min.7-8 óra.
- Amennyire lehet teljesértékű billentyűzet
- 10-13"-ig maximum
- irodai appok futattása (microsoft féle appok), kicsi netezés, néha film a kocsiban gyerekeknek.F.K.T.
-
cidalain
veterán
válasz VMatteo #73814 üzenetére
A gearbest topicosoknal eddig meg nem fordult elo hogy az EU express-t megvamoltak volna. Ez a forumos tapasztalat, de persze semmi sem 100%.
De ellenkezojere meg nem volt ott tapasztalat. Ez a szallitasi mod kb 3 honapja el a Gearbesten.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz lukacsikagi #73818 üzenetére
Az a baj, hogy a T1 szeria mar regi, most a T3 az uj.
Igaz, 30-ert mondjuk nem is van nagyon jobb.
A minosegibb lepes az lenne, ha olyat tudnal venni, amelyikben 2 GB ram van.Lenovo tab3 8 most 39-ert mar kaphato, az a +10 ezer forint mar minosegibb hardvert eredmenyez. Jobb felhasznaloi elmeny, nem avul el olyan gyorsan, stb.
Lenovo tab4 8, ami ujabb mint az elozo, de 44 korul van
Vagy a mar emlitett Huawei Mediapad T3 8. Viszont ez 49 mar.
Ha ezek tul sokba vannak, akkor maradhat a T1 8, de szigoruan 30 alatt.
(A T3 7" az kb ennyi, de abba nem raktak 2 GB ramot, es a kijelzo is gyengebb felbontasu, az nem ajanlott)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Lecserélném a Miix2 10-et valami kisebb (7-8") leginkább androidosra, de akár dualbootos is lehet. Kínából is jöhet, de ne legyen túl drága
Van jobb alternatíva a szállítással együtt 89$-os Hi8 Pro-nál?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
somasz
addikt
Sziasztok!
9-10"-os tabletet keresnék ismerősnek, szinte kizárólag filmnézéshez. Milyen olcsó-jó-ajánlott megoldást javasolnátok? Van bejáratott típus?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
odium
aktív tag
Sziasztok! Huawei Media Pad T2 10.0 Pro LTE 16GB jelenleg 55k-ért beszerezhető. Netezésre, filmnézésre, játékra lenne használva. Ebben az árkategóriában (55-60k) van alternatívája?
-
cidalain
veterán
válasz raziel01 #73811 üzenetére
Chuwi hi8 pro upgraded version (atom 8350 soc, win+android)
Ugyan nem EU raktar, de van EU express szallitasi mod, ahol a kuldo utaztaja be az EU-ba, es o viseli a koltsegeit.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Anyunak meghalt az Op3n Dott tabletja. Mindenképp EU raktárból szeretnék hasonlót. Mit ajánlotok 90 dollár körüli vagy alatti áron? Csak netezésre használja. Vagy esetleg itthonról valamit?
-
cidalain
veterán
válasz lukacsikagi #73807 üzenetére
Mar van ilyen tableted, es azert kerdezed, vagy a valasz fuggvenyeben most tervezel venni egy ilyet?
Ha utobbi, akkor ma mar ne vegyel ilyen tabot.
Ettol fuggetlenul, nagyjabol akkora kulso merevlemezt tud elkezelni, amekkorat akarsz. Az USB kabelen keresztul nem nagyon szoktak 1-2 teranal nagyobbat meghajtani. Ha a winyo kulso tapegyseges ,konnektoros, akkor gyakorlatilag mindegy a meret.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam beírom ide is, az esetleges kétségek elkerülése végett, a Huawei MediaPad M3 Lite 10.0 Wi-Fi 32GB tablet
bővíthető microSD-vel most tettem bele egy 64GB-os SAMSUNGOT és tökéletesen működik benne. -
lukacsikagi
újonc
Sziasztok!
Huawei MediaPad T1 tablet, Quad Core 1,2 GHz processzorral, 8" IPS HD, 1GB, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Android, Silver White típusú tablet szerintetek mekkora külső merevlemezt tud el kezelni?
-
kóóó
aktív tag
válasz aradebil2 #73804 üzenetére
A hetedikes kisfiamnak kellene egy tablet ami 20-30 ezer korul megall. Felhasznalas egy atlagos gyereknek. Youtube, zene, video es jatek. Meret teljesen mindegy igazabol. De gondolom egy minimum 2GB Ramosat kellene valasztani.
Gearbest es Bangood akciok vannak most, esetleg onnan berendelnem neki valamelyik kinai csodat amit ajanlotok.Üdv.: kóóó!
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok,
édesanyám egy már 5 éves Galaxy 10.1-et cserélne le, és most ezt nézték ki:
https://www.telekom.hu/uzleti/keszulekek/tabletek/huawei-mediapad-t1-7Elsősorban videók nézegetésre, facebookozásra használná, de nekem nagyon túlárazottnak tűnik egy ilyen pici, sima 1024-es felbontású tabletért. Megéri az árát?
köszi előre is! -
Deck
titán
Keresnék egy tabletet csakis manga és képregény olvasásra.
Ami fontos lenne: szép hd kijelző legalább és 10".Melyik a legolcsóbb eszköz a célra?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
buresz8
tag
válasz joelke HU #73800 üzenetére
Hát igen, pont ez a gondom, hogy nekem a 8,4" pici.
De ha a Lite is elviszi a full hd filmeket, illetve a játékok többségét, akkor miért mindenki a 8,4-et ajánlja? Az oké, hogy jóval erősebb, de nem feltétlen használja mindenki ki.
szerk.: 10"-ban 80k ért lenne jobb választás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest