Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
válasz
üzenetére
"befejeztem"
Megértem, hogy már elsunnyognál, miután ily szépen bemutatkoztál.
"Aha, értelek."
Ez nem derült ki.
Ritka impertinens stílusban próbálsz más zsebében kotorászni, a szövegértés hiányából adódó egyéb nevezzük "véleményed" okán arra kérlek a jövőben hagyd figyelmen kívül a hozzászólásaim. Eztán én is ezt teszem. -
Pierre75
senior tag
válasz
sharkypeti
üzenetére
és #72190
Az amazon és euro EU-t jelent nálam: legyen az német vagy francia. De ez mellékes, a Csamcsung árpolitikája érdekes ebben a történetben. -
Pierre75
senior tag
-
Pierre75
senior tag
9.7-es droidot keresve, legyűrve a TW miatti ellenszenvemet eltűnődtem a Tab S3-on. Áprilisban jelenik meg. Olyan 200E környékére tippeltem. 679 Euro-ért előrendelhetem az amazonon, amire persze kleptokráciánk 27% Áfája még rámosolyog, így 230-250E között lesz majd saccra. Remek árpolitika! Így már drágább lesz, mint az Ipad.
Tud vki minőségi 9.7-est? -
-
Pierre75
senior tag
Kihalt a 100qcr-em. Pdf, comic, 4:3 filmekre keresem lehetőleg 9,7-es utódját. Nem ragaszkodom a retina felbontáshoz, elegendő lenne a FHD, de kevés gyártó gyárt ilyet. Samsung kizárva. Max 100E-ig mit tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm!
-
Pierre75
senior tag
válasz
greg83
üzenetére
Ha elsősorban könyvolvasásra használnád, akkor először futnék egy kört a helyedben, hogy azokat a pdf-ket nem találod-e meg epub/mobi-ban. Ha elérhető akkor jobban jársz egy ebook-kal, eink-en kellemesebb olvasni. Ha marad a pdf (magazinok stb is), akkor viszont ne engedj a retina felbontásból és célszerűbb egy 9.7".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX