Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pierre75
senior tag
válasz #82905856 #72196 üzenetére
"befejeztem"
Megértem, hogy már elsunnyognál, miután ily szépen bemutatkoztál.
"Aha, értelek."
Ez nem derült ki.
Ritka impertinens stílusban próbálsz más zsebében kotorászni, a szövegértés hiányából adódó egyéb nevezzük "véleményed" okán arra kérlek a jövőben hagyd figyelmen kívül a hozzászólásaim. Eztán én is ezt teszem.[ Szerkesztve ]
-
laca500
aktív tag
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
-
cidalain
veterán
válasz Pierre75 #72191 üzenetére
A samu.hu oldalon mar listazva van a tabok kozott egyebkent az S3, de egyelore nincs meg megadva viszontelado.
(#72189) energy78
Hogy egy klasszikust is idezzunk:
Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Pierre75
senior tag
válasz sharkypeti #72187 üzenetére
és #72190
Az amazon és euro EU-t jelent nálam: legyen az német vagy francia. De ez mellékes, a Csamcsung árpolitikája érdekes ebben a történetben.[ Szerkesztve ]
-
energy78
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, megrendeltem a Lenovo-t! Külön a Puffin-tippért!
-
törölt tag
válasz cidalain #72184 üzenetére
Bocsi ha egy kicsit elszállt az agyam, de tök unalmas, hogy már mindenhol mindenbe beleviszik a politikát. A tengeren túlról akarja a legújabb csoda kütyüt? Az ő dolga! A 200ezer nem fáj, csak az áfa-ja!? És igen, én is tudom, hogy magas, de ez van! Ha fele ennyi lenne akkor azt sokallná.
És ezzel befejeztem, különösebben nem érdekel. -
Pierre75
senior tag
-
cidalain
veterán
válasz dedike #72180 üzenetére
Nem arra gondolt, mert irta hogy bongeszon keresztul kellene tudni futtatni, es elvileg flashes a cucc.
(#72182) Bigfoot001
Ugy gondolom, mindenkinek arra van penze, amire szuksege van. Kinek tobb van, kinek kevesebb. De abbol megitelni, hogy milyen tabletet akar venni esetleg, az netto hulyeseg, mar bocsanat. Az afa miatt meg lehet sirni, hisz nalunk a legmagasabb az unioban. Akkor is 27% ha 2 szeget veszel, es akkor is ha 20 millas autot. Mindket esetben ugyanannyi aranyban tamogatod az allamot.
Sajnalom, hogy ugy erezted, hogy a nyoocadik kommentednek ezt az iromanyt el kellett ereszteni a forumon[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pierre75 #72181 üzenetére
Nem sok problémád lehet ebben az országban, ha ki tudsz pengetni 200ezret egy szutyok tabletért! Nem hiszem, hogy politikai megjegyzéseket kell beilleszteni bármelyik komentben is! Gondolom nagyon szarul élhetsz, hogy így sírsz az áfa miatt! Csak sajnálni tudlak!
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
9.7-es droidot keresve, legyűrve a TW miatti ellenszenvemet eltűnődtem a Tab S3-on. Áprilisban jelenik meg. Olyan 200E környékére tippeltem. 679 Euro-ért előrendelhetem az amazonon, amire persze kleptokráciánk 27% Áfája még rámosolyog, így 230-250E között lesz majd saccra. Remek árpolitika! Így már drágább lesz, mint az Ipad.
Tud vki minőségi 9.7-est? -
cidalain
veterán
-
energy78
csendes tag
Sziasztok!
KétHárom kérdésem lenne:-Ez:[link]
megegyezik ezzel:[link]
-Max ennyiért van jobb vétel? (YT-ra, FB-ra, netre, néha filmekre)
-Farmerama elfut-e rajta böngészőben vagy ne is reménykedjek?(alapfeltétel, feleségem megszállott és a tablet neki lesz/lenne ajándékba)Olvasgattam, hogy Androidon nincs flash, a böngészőben meg vagy igen vagy nem, ha van is, akkor sem biztosan bírja el a HW (akad, lassú).
Ha gyökérséget írtam, nézzétek el nekem. Még nem volt szerencsém Androidhoz (még a telefonom is hagyományos őskövület)!
Üdv -
peestike
őstag
Lenovo TAB3 7 Essential ZA0R0018BG tablettel kapcsolatosan kérnék segítséget, ha netán valakinek lenne tippje!
gyermekem addig nyomkodta, hogy elfogadott valami ota frissítést, ami nem ment fel. csak a hab a tortán, hogy én meg félre nyomtam, aztán a tab fastboot mode-ban van, nem tudom kiszedni belőle, hiába nyomom folyamatosan az on/off-t, se 2 gomb kombó, se 3 gomb kombó, nincs reagálás.
hogy tudnám visszahozni legalább a recovery-be? köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség ezek között a típusok között:
Huwei MediaPad m3 8.0 BTV-DL09, BTV-DL09B, BTV-WL09A, BTV-WL09B
Azt látom, hogy a DL-ben van LTE, a WL-es pedig csak wifis. De mi a különbség a két DL-es és a két WL-es között?
Aztán találtam olyat is amihez oda van írva ez is: Beethoven
A Beethoven mitől drágább mint a sima?
Szóval mi a különbség, mert én nem jöttem rá!?
Mindegyik kiszerelés (doboz) tartalmaz
USB kábel
töltő
AKG headset
kijelzővédő fólia
gyorsútmutató?
Vagy ezek csak a telekomnán vannak benne?[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
cidalain
veterán
válasz Meghivott #72168 üzenetére
Ha a Tab A 7-re gondoltal akkor jo. Ez a piacon kaphato legertelmesebb 7-es tablet, ami beleferhet a keretedbe. Sok helyen azonban 40 folott van az ara.
Sajnos a 7-es meret kezd kiszorulni, csak belepo szintu cuccok vannak.
A samuval csak annyi a baj, hogy 1,5 giga ram van benne, ami keveske plane ennyi penzert.
Esetleg vess egy pillantast a Lenovo tab3 8-ra is, ebben 2 gb ram van, a hattertar is nagyobb, igaz ez mar 8-as.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
air
nagyúr
válasz Krill77 #72169 üzenetére
Szerintem az Adguard-ra gondoltál, mert az a fizetős, az Adaway eddig tudtommal nem volt az.
Root nélkül egyébként az Adguard a legjobb megoldás. Rubelben fizetve 1500 forint körül kapod a élettartam licencet 1 mobilra.
Van még az Adclear, ami hasonlóan működik mint az Adguard, ingyenes, de egyesek szerint nem olyan hatékony.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Krill77
őstag
Hi. Huawei tab T1 7.0 szeretnék reklámtalanitani de nem latok rootra megoldast. Adaway fizetős. Valaki? Kösz.
-
Meghivott
addikt
7" körüli tabletet vennék általános felhasználásra. Lényeg a megbízható működés, garancia. Új és használt is érdekel. 40.000 forintig mit érdemes nézni? Esetleg Galaxy Tab A6? Köszi
-
BBéci
legenda
Havi egyszeri alkalomra? Feleslegesnek gondolom. Egyébként pár napja láttam egy baromi egyszerű és praktikus megoldást, ki fogom próbálni. Nagyméretű befőttes gumit be kell fűzni a levegő befújó rácsába, ami remekül megtart egy telefont.
(#72166) air
Igencsak sértő a "kit érdekel" megjegyzésed, kérlek tartózkodj az ilyesmitől!
Nem kell aggódnod, amióta mobiltelefont használok, azóta vezetékes vagy Bluetooth-os headsettel beszélek, nem csak autóban, még itthon is.
Amikor navigációra használom a telefont, az a műszerfal tetején egy csúszásgátló alátéten, esetleg a jobb első ülésen pihen, nem balesetveszélyes. Nekem bőven elég a hangja, nem kell rápillantanom.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
air
nagyúr
És?
Bocs, de 1 - ez egyéni preferencia, 2 - dicsekszel vagy panaszkodsz? 3 - kit érdekel?
Vezetés közben biztosan nem fogok a mobilom után kotorászni.
Aki így jár el, az nem csak magára veszélyes, hanem a többi közlekedőre is, ergo felelőtlen.
Mobil a tartóba, headset a fülbe és biztonságosan tudok a vezetésre figyelni telefonálás közben."az utóbbi 1-2 évben inkább a telefont használtam (átlagban havi egy alkalommal) helyette."
Tartó nélkül? Hogyan?
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
BBéci
legenda
2006-óta van navis PDA-m, de az utóbbi 1-2 évben inkább a telefont használtam (átlagban havi egy alkalommal) helyette. A hamarosan megvásárolandó 7 colos tablet fogja átvenni azt a szerepet, aztán amint összejön rá a pénz, kicserélem az autó gyári (Skoda Swing) rádióját egy 2 DIN-es, navigációs fejegységre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Rákerestem arra a telefonra, sajnos túl nagy, 5 colos a maximum, amit hajlandó vagyok kézbe venni. Tervben van egy Z5 Compact vásárlása, részben a mérete miatt.
-
-
BBéci
legenda
válasz Lacielvtárs #72155 üzenetére
Totál feleslegesnek tartom, a laptopomon sem volt soha bekapcsolva.
Többet értek, nem csak egyet, az más kérdés, hogy egyetértünk.
(#72154) air
21 éve használok mobiltelefont, soha nem volt autós tartóm, pedig ez idő alatt vezettem cirka 800000 kilométert.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Lacielvtárs #72157 üzenetére
Nézzetek meg egy OnePlus3-at. Meg fogtok lepődni. Aki mutat egy összegészében jobb, gyorsabb telefont jelen pillanatban 135 ezerig, annak fizetek egy kávét. Az S7 az ára miatt vérzik el, a Honor 8 meg a ROM korlátoltsága miatt. OP-ra szabadon flesselhetsz bármilyen ROM-ot (már ha akarod, mert alapból is nagyon rendben van), a bootloader nyitás nem jár garanciavesztéssel, így a root sem, sőt, ha eltéglázod, még az sem. A 6 GB RAM, illetve a Dash Charge pedig már csak hab a tortán. A munkám miatt elég sok telefont próbálhatok ki hosszabb-rövidebb időtartamra, de ez mindent visz. A tavaly év legjobban elköltött 125 ezre volt.
Egyetlen helyen lehet belekötni, mégpedig, hogy a kijelzője a mai trendekkel ellentétben "csak" FHD. Mondjuk, ez nekem inkább előny, mint hátrány, de aki VR-ban utazna, annak talán kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
én p8 litet, cseréltem tavaly karácsonykor honoir 8, pontosan azért mert tetszett a samsung s7 sebessége
nem vitatom hogy az új lenyomat olvasó "érdekes" helyen van.
én annyira használom azt a gombot, hogy ha hosszan nyomva tartom, elindul a kamera alkalmazás."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
air
nagyúr
válasz Lacielvtárs #72155 üzenetére
Bocsi, én nyúltam mellé.
Amit én néztem az nem Honor 8, hanem 7 Lite.
A teljesítmény különbség így már érthető.
Az egyéni preferencia, hogy te nem használod az ujjlenyomat olvasót, de aki szeretné, annak a használhatóságot csökkenti az elhelyezése.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
air
nagyúr
1. Próbáld meg autóban (autós tartóban) használni!
2. Ha kézben van a készülék, akkor fogást kell váltani, ha feloldás után használni akarod. Az S7 home gombba épített olvasója sokkal jobban kézre áll.
3. "A hátlapi ujjlenyomat olvasó terjedőben van, egyre több gyártó alkalmazza" Ettől még nem jó megoldás. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Lacielvtárs #72148 üzenetére
"én honor 8asom ugyanazt a teljesítményt hozza mint az s7 közel fele annyiért."
Ezt te sem gondolod komolyan, remélem.
Nem vagyok Samsung hívő, sőt. Mikor a cégnél S7-et kaptunk kicsit csalódott voltam. Én inkább Sony-t szerettem volna.
Aztán megbarátkoztam az S7-tel. Bár az akkuidő nálam nem olyan kimagasló, mint másoknál, de minden másban....
Saját pénzemből biztosan nem vettem volna soha S7-et. De közel egy éve használom, és most már nem cserélném le semmi másra.
A héten a kollégák kaptak Honor 8-at. Megtapogattam, megnyomkodtam. Az S7 nyomába sem ér. Ujjlenyomat olvasó a hátlapon? Na neee!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
pjen
félisten
válasz Lacielvtárs #72148 üzenetére
Csak ha elromlik a Samu lehet gyári garis,viszon a honornál jön a Telemax.
[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
válasz cidalain #72136 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Akkor valószínű maradok az SM T580-nál. A másik kinézett tab ő lett volna bár szerintem ez gyengébb a samsungnál.
-
Ez bizony igy igaz.
Nekem Ismerőseim körében nem is egy Samsung telefon van, sőt a samu s7 edge van a fonokasszonynak, aki 250 ezer korul vette, es az én honor 8asom ugyanazt a teljesítményt hozza mint az s7 közel fele annyiért.
Ok, a samu többet tudhat, de azokat nem is használnám ha esetleg tudná a honor 8Nekem a samuk kicsit tularazottnak tűnnek...
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
BBéci
legenda
Nincs velük bajom, mert sosem volt Samsung telefonom és pillanatnyilag úgy gondolom, nem is lesz. Viszont mindenhol azt olvastam, ugyanazt a tudást és minőséget olcsóbban megkapni más gyártóktól.
-
norbert0
csendes tag
Nem gondoltam volna, hogy tableteknél akkor ésszerű választás, akkor nem csodálkozom, miért szerepel ennyi helyen az összefoglalóban, rájuk nézek. Bennem még az él, amikor a sima Galaxy Note 10.1 tablet kijött csak 800x1280 felbontású kijelzővel 2012-ben, azt volt szerencsém használni 1 évig, nem nagy örömmel
-
BBéci
legenda
válasz norbert0 #72143 üzenetére
"van pénz lóvéra"
Mi van???Tabletben nagyon jók a Samsungok, azt fogok venni, viszont telefonból még véletlenül sem.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz tayaka #72137 üzenetére
Két napja volt erről szó, olvass vissza!
Ezt már a kérdésfeltevés előtt, magadtól meg kellett volna tenned, a fórumozás egyik alapszabálya!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
norbert0
csendes tag
Sziasztok!
Én kínai telefonokat (Leeco, Doogee, Meizu), kínai windowsos tabletet (Onda V919 Ch) használok nagy megelégedéssel de utóbbit leváltanám valami jó androidos tabletre kicsit többért (ezt 50e-éft vettem Cherry Trail proci, 4 GB RAM, 64 GB ROM), ami lehetőleg még kicsit erősebb, és 10-12''. Az összefoglalóban sajnos nem látok ilyen jó ar-érték arányu kínai tabokat, tudnátok nekem ajánlani? -
myk74
senior tag
Asus zenpad 8
Z380m- re jött a 7-es nougat frissítés.
Akinek ilyen tabletja van, felrakta már esetleg? Tapasztalat?
Nekem eddig nagyon pöpec volt a 6-oson,nem tudom megéri-e felrakni.KöszönömNincs kéz Nincs csoki!
-
tayaka
csendes tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
A múlt héten vásárolt Tabletemnél a google play-ről nem tudok semmit letölteni , mert azt írja ki hogy nincs elég hely. Viszont van rajta 64 GB hely aminek a 90%-a szabad. 4gB-os memóriával rendelkezik,szabad hely 3.71GB és 57GB tehát az is elég kellene hogy legyen.
Mit kellene átállítani és hol, illetve esetleg frissíteni?
Álltalában 90%-nál áll meg , mindegy hogy 50 illetve 250 MB-os a letöltendő alkalmazás.Előre is köszönöm válaszokat!
-
cidalain
veterán
válasz Konyika #72135 üzenetére
Jofele kapizsgalsz, az SM-T580 eleg jo megoldas lenne. Eros, jo kijelzo, ugyanakkor megis elerheto aru, felso kozepkategorias cucc.
10" kornyeken nincs alternativa ami jobb lenne az adott arkategoriaban.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Konyika
senior tag
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni a héten. A régi tabom eladásra került ezt váltanám erősebbre.
Amit szeretnék:
10" körüli full HD kijelző lehetőleg IPS
Új készülékben gondolkozom de meggyőzhető vagyok
Itthon szeretném megvásárolni
Amire használnám: böngészés, skype, viber, messenger egy egy kisebb játék (ha böngészek vagy játszok ne omoljon össze ha át akarok skype-ra váltani)
A rá szánt keret 60-70 ezer környéke lenne.
2 GB ram-ot mindenképpen szeretnék szerintem ez volt elődjén a szűk keresztmetszet.Ha valakinek van jó tippje kérem ne tartsa magába. Előre is köszi:
-
w.miki
veterán
válasz Ghostman78 #68612 üzenetére
Google service reinstallt hogyan lehet csinálni?
Ugyanaz a problémám, mint neked
Google fiók hozzáadásakor Sikertelen bejelentkezés hibaüzenetet kapok, bármit csinálok.
Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később.... hiába...
Dátum, idő, időzóna jó (automatikus), net megy a böngészőből.
De gmail fiókot nem tudok hozzáadni. PCről be tudok lépni a gmail fiókba.
Play services nincs letiltva, más sem. Factory reset után ugyanez a helyzet.
Ez is egy olcsó tab: Winnpad 7 WP71401 Android 4.4.2.-vel[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Jamesch
tag
válasz Krill77 #72128 üzenetére
Egyébként nem biztos hogy kell kijelzőt venned bele.
Én múltkor szétkaptam az itt már egyszer említett szétrepedezett üvegű Concorde tab Speed-emet és a digitizer meg az üveg nyilván egyben van, de a kijelző teljesen különálló entitás.
Aliexpressen meg megtaláltam ugyanazt a digitizert 6 dolcsiért, azt csak rá kell dugni azt csók.Meg ha össze is van ragasztva, elvileg szét lehet szedni, de arra mondjuk lehet nem vállalkoznék, nem vagyok az a türelmes típus. De ha egy drágább tabletről van szó és van külön üveg/digitizer hozzá, lehet megéri
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
cidalain
veterán
válasz Krill77 #72128 üzenetére
nem valószínű, hogy csökken (rövidtávon. hosszútávon lehet, de nem gondolom hogy megéri egy tabletet 4-5 évig tartogatni, hogy olcsóbb legyen az LCD, hisz akkor már az a tablet is egy halom ócskavas lesz).
a kevésbé márkás cuccoknak sem olcsóbb nagyon a kijelzője.
3-4e-ért nagyjából nem sok kijelző van tablethez, csak a nagyon régieké max.
1024×600 és 7" is inkább 5-6 rugó, nagyobb méret, jobb felbontás meg értelemszerűen drágább.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Krill77
őstag
A márkásabb tabletek kijelzője drágább mint a relatíve noname tipusoké? Mert vennék egy berepedtet es azt hittem 3-4e lesz a kijelzo, erre 9-10 e az ára az alliexpressen.. Vagy idővel csokken? Köszi
-
Pacino68
tag
válasz include777 #72108 üzenetére
Május körül tudom majd megvenni, addigra biztos lesz egy két vélemény is róla 😎
"A 22-es csapdája"
-
cidalain
veterán
válasz gonger #72125 üzenetére
Annyi feladatra elegendo az a masfel giga ram is, igen.
Akcioval ki lehet fogni 40-42 korul is, de ahogy mas is irta nem hivatalos viszonteladotol olcsobban is beszerezheto, de itt jellemzoen csak 1 ev garancia van hozza a gyari 2 ev helyett. Jo esetben ez az egy ev samu gari, rossz esetben valami bolti gari (ez mondjuk mindenkeppen kerulendo)[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz cidalain #72123 üzenetére
Oké, köszönöm.
Igazából egy olyan stabil működésű tab-ot keresek ami 3,5 mm-es jack-en keresztül mini hifihez lenne kötve az üzletünkben és spotify szólna róla wifiről. A spotify appon kívül mással nem is terhelnénk.
Tab s2-esem van, a telóm is egy jól bevált samsung, a korábbi kínai androidokkal mindig csak bosszankodtam, innen jött, hogy ez a tab is samsung legyen. kb ennyit (40-42e) tudok rászánni. -
cidalain
veterán
válasz gonger #72120 üzenetére
Szia, nincs kulonbseg, ugyanaz a termek van mindegyik linkeden.
A 2016 azert van ott, mert volt egy kicsit korabbi szeriaja is az A sorozatnak (igaz, mondjuk abban 7"-os nem volt, az elod hetes galaxy tab 4 7 neven futott)
Az SM-T280 a tipusazonosito, amin ez van, azt hivhatjak barhogy a webshopban, az ugyanazt jelenti.Hatranya ennek a tabnak szerintem az 1,5 giga ram, es a relativ draga arcedula.
Az altalad is emlitett lenovo, oocsobb is, a memoria is tobb benne, igy azt gondolom, a lenovo ajanlottabb, a jobb ar-ertek aranya miatt. Atlag felhasznalasra egyebkent mindegyik megfelel majd.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Ott a medion oldal linkje is a kommentben, abban van reszletes specifikacio.
RK3288 van benne, Mali T764. A kijelzore eleg, de jatekra mar nem nagyon marad tartalek.(#72117) Jamesch
Samu azert eri meg jobban (ha azt 75-ert nezzuk 2 ev hivatalos gyartoi garanciaval, pl most az Emagnal), mert alig dragabb, cserebe abban 8 magos soc van, sokkal erosebb grafikus egyseggel. Aminek csak fullHD kijelzot kell kihajtani. Ez azert megenged alap jatekokat is.
De alaparon a Samu 2 ev gyari garival 90 folott van, az meg mar sokkal dragabb. A medion elonye a 3 ev gari, a 32 Gb hattertar, a jo nagy felbontasu kijelzo. Az eddigi tapasztalatok a korabbi Medion cuccokkal nagyon biztatoak voltak, massziv szerkezetek.[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz slett27 #72119 üzenetére
Nem, sajnos 38%-nál elhal az Android telepítő...hogy is hihettem volna. Marad a Windows 10 sajnos.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Samsung t280-as modellt vennék, de a leírások fejlécében van ahol "(2016)" megjelölés is szerepel és van ahol nem . Specifikációban nem látok különbséget, de a nagy áruházak árai között is érzékelhető a szórás.Van differencia az alábbi 3 készülék között?
MediaMarkt
AQUA
EDIGITALNa persze ez meg egy elgondolkodtató opció....
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Lehet megtörténik velem a csoda és egy Lark i7 Win tabletre (ami Windows-os ugye) sikerült telepítenem egy Marshmallow-t. A telepítő már telepítette a file-okat mikor lemerült a tablet.
Valószínű ez azért lehetséges, mert erre a Intel Atomos Z3... CPU-s tabletre készült Android ROM ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Jamesch
tag
válasz cidalain #72116 üzenetére
Hello
Miért éri meg jobban szted a Samsung? Megbízhatóbb? ALDI vs Samsung dolog miatt?
2 giga Ram már elég lehet tempós használathoz QHD felbontás mellett?Milyen 10 colos tabot tudtok javasolni akár használtan, ami gmail-skype-böngészés-youtube-zene funkciókat akadás nélkül kiszolgálja?
Anyámnál váltanám ki a laptopot, tehát nem épp poweruser, de ha nyögvenyelősen megy amit rendszeresen használ abból biztos az lenne, hogy a sarokban porosodik egy idő után a tablet.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
cidalain
veterán
csütörtöktől ALDI Medion P9701 tablet 69.990
9,7" QHD (2048×1536)
2/32 Gb
7130 mAh
Sztereo hangszóró
GPS, BT4.0, Wifi b/g/n
Android 6.0
3 év gariugyan nem egy erőgép, de jobbnak tűnik, mint hasonló áron agy sima HD felbontású 10"-os gép (Asus Z300M-re gondolok elsősorban).
az Emag SM-T580 75.000 Ft-os akciós árához nézve viszont nem jó vétel.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz tayaka #72112 üzenetére
jó, akkor a 4 Gb ramot tegyük félre, az a működéshez való memória, nem a tárhely.
maradt az 3,7 és 58 Gb ami a 64 Gb tárhelynek az üres része. nagyjából rendben van, a memória sosem pontosan annyi amit írnak, meg ugye rajta van az android rendszer is ami elvisz pár gigát lazán.összesen ez a két partíció van csak?
milyen márkájú és típusú ez a tablet pontosan? (a mediatek az a processzor típusa)
hol vásároltad?bizonyos helyeken, jellemzően kínában előfordulnak fake, hamis tabletek, ahol az egyik legjellemzőbb kamuzás a tárhelyre vonatkozik, ahol egy relatív kicsi chipet úgy manipulálnak hogy a rendszerben sokkal nagyobbnak tűnjön. így lehet olyan látszat hogy még bőven van szabad hely, azonban már nincs is tulajdonképpen.
-
cidalain
veterán
válasz tayaka #72110 üzenetére
Most 64 Gb vagy 4 Gb van benne? Milyen tablet ez pontosan?
Melyik Android verzió? a 64 Gb az microSD?Android 4.4-től már nem lehet direktbe a memóriakártyára programokat telepíteni, erre csak a belső memóriaterület használható. Ha ez 4 Gb lenne csak, és még az android is ebből foglal, akkor az nagyon szűkös terület programtelepítésre.
-
tayaka
csendes tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
A múlt héten vásárolt Tabletemnél a google play-ről nem tudok semmit letölteni , mert azt írja ki hogy nincs elég hely. Viszont van rajta 64 GB hely aminek a 90%-a szabad. 4gB-os memóriával rendelkezik, tehát az is elég kellene hogy legyen.
Mit kellene átállítani és hol, illetve esetleg frissíteni?
Köszi a válaszokat.Előre is köszönöm válaszokat!
-
veterán
A T580 most 75-ért vihető eMag-ról, gondoltam, szólok!
-
include777
aktív tag
válasz Pacino68 #72107 üzenetére
Telefonban elég sok snapis járt a kezem között, ebben a 615-ös van, ami elég jól bánik az aksival.
Tény, hogy T580-as samu az 1000 MaH-val többet raktároz el. Nekem annyira nem probléma, mivel mindig töltő mellett vagyok. De igaz, hogy ebben az árkategóriában vannak nagyobb akkuval ellátott tab. [viszont az M2-esben is "csak" 6600 van benne, arra meg azt írák, hogy elég korrektük bírja]keep calm and learn powershell
-
Pacino68
tag
válasz include777 #72096 üzenetére
Én is, csak még magyar tesztet nem találtam róla 😎
A 6600-os akksit kicsit picinek találom.[ Szerkesztve ]
"A 22-es csapdája"
-
-
slett27
addikt
-
AsusBoy
senior tag
Esetleg 12 es kijelzo méret felett valami kînai csoda?
Vagy egy ipad pro 12.9?
-
slett27
addikt
válasz cidalain #72100 üzenetére
Próbáltam, PC-re rákötöttem, de semmilyen eszközt nem ismer fel. Sőt, videot sem találtam arról, hogy PC-ről hogy lehet telepíteni. Ebben ha egy kis kezdő lökést tudnál adni azt megköszönném. Tudom, ez androidos topic, de remélem emiatt nem bannolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 4
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Windows 11
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest