Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
Sziasztok,
Milyen tabletet kellene vennem, ha a keret 45.000- ft, kizárólag GPS-nek lenne használva autóban?
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ASUS ZenPad C 7.0 Z170C es tabletem. Frissítve lett és nagyon lassú a készülék, A régebbi androidot milyen programmal tudnám vissza varázsolni rá ?
Bocsi,hogy itt teszem fel a kérdésem ,de nem találtam ilyen topikot.
-
cidalain
veterán
válasz Garsza #72997 üzenetére
van SD kártyára másolásos verzió is úgy rémlik.
nem feltétlenül vannak itt sem mindig olyan emberek akik az összes létező tabletnek ismerik az összes létező flashelési technikáját. nyilván itt is azért nem kaptál választ elsőre, mert nem tudjuk a választ.
annyit tudtam segíteni hogy ott a céltopic, hátha felmerül már másnál is, és akkor van megoldás.
ha ott nincs, más nem jelezte hogy tud segíteni, és én sem tudok konkrétat mondani, akkor marad a google és a külföldi fórumok.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Garsza
veterán
válasz cidalain #72996 üzenetére
Köszönöm a "segítséget" de ez nekem nem jó. Mert a tablet nem indul el. Ezért nem is tudok semmit rámásolni. Nekem valami olyan megoldás kell mint a samsungnál az odin. De olyasmit nem találtam a topikban.
És hogy nem szóltak hozzá lassan 3 hónapja valószinű nem is látogatja senki a topikot, vagy inkáb kicsi rá az esély.
Ez meg tudtommal androidos tablet topik, és a tablet amihez segítség kéne azon Android van, és annak a javításához kéne nekem segítség. Úgyhogy szerintem nem off a feltett kérdésem. -
cidalain
veterán
válasz Garsza #72995 üzenetére
nem gondolom, hogy a kérdésedre a válasz összefüggésben van azzal, hogy mikor szóltak hozzá utoljára a topichoz. lehet hogy azóta nem kérdezett senki, így nem is született új hozzászólás. egy-egy topic nem feltétlenül kibeszélős jellegű, így nincs folyamatos írogatás.
két eset van
1. megvárod, míg reagálnak a kérdésedre.
2. ennek elébe mész, és megnézed a topicban hogy volt e már erről szó. ehhez a fjlécben levő keresőmezőbe beírsz ilyen kulcsszavakat pl hogy rom, install, firmware, stbez utóbbi segítésével az alábbi ígeretes bejegyzést találtam többek között: tessék
igazán nem került több időbe, mint megnézni az utolsó hozzászólás dátumát. a találton kívül is voltak még bejegyzések amik segíthetnek a problémád megoldásához, de hadd ne linkeljek mindent ide.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Garsza #72993 üzenetére
Itt a topicja, keress ra benne, vagy kerdezd ott, biztosan jobban tudjak a valaszt azok akik ezt hasznaljak.
-
Skillet
addikt
Azaz, nem a kp-t kell törölni... Csak persze a tabletről írtam, kicsit belejavított
Sima droidos tabletnél egyszerűbb lenne, de itt nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Hangerő le + bekapcsra nem igazán történik semmi.
Kezdek bajban lenni ezzel a tablettel.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Onda v80 plus
Nincs aksi info, és ahogy làthatò, hirtelen zuhanàsok vannak.
Az infòhoz elvileg valamj cash-t kellene törölni, de hogyan? A màsik meg passz... Az is megoldòdhat?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
cidalain
veterán
válasz Jonaleth86 #72986 üzenetére
Igen, a Samu SM-T580 jo valasztas.
Kulso HDD hasznalat egyik feltetele, hogy a tablet tudja az OTG csatlakozast. Ez a Samu tudja ezt.
Namost egy hdd-nek nagyobb aram kell mint mondjuk egy pendrive-nak, igy elofordulhat hogy a hdd-nek nem lesz eleg az OTG-n kiadott tap. (Pl ezert voltak korabban olyan pc usb csatik, amik 2 helyet foglaltak a gepben, mert 1 usb tapja keves vopt a winyonak, es ugyanez termeszetesen itt is elofordulhat)
Ez az, ami fontos kerdes, viszont ezt nem lehet latatlanban megmondani.
De ha a HDD-dnek van kulon kulso tapja, akkor nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
Jonaleth86
csendes tag
Sziasztok!
Hugomnak szüksége lenne egy tabletre 100k Ft alatt, és az eddigi hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy ennyiből Samsung Galaxy Tab A 10.1-t érdemes venni.
A tablet főleg böngészésre és külső WD 2 TB HDD-ről való filmnézésre lenne használva. Az utóbbival gondban vagyok, mert nem találtam olyan listát vagy bármit az interneten, mely biztosan megmondaná, hogy mely tabletek bírnak el a külső HDD-kkel.
Ezzel kapcsolatban tud valaki valami megnyugtatót mondani, vagy coinflip az egész?
-
Garsza
veterán
Helló! Van nálam egy Asus 7" tablet amin nem indul el a rendszer. Recoweribe már beléptem nyomtam Wipe datat és wipe cash partitiont de nem segített. Hogy lehet ezeken újrarakni a rendszert? Olyasmire gondolok mint például a sumsungnél az Odin vagy a kies.
-
SirKero
őstag
válasz fireman123 #72977 üzenetére
Igen működik rendesen
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
fradi81
veterán
válasz zsoltzsolt #72980 üzenetére
igen, de youtube gondolom attól még lejátssza a filmet.
moto g72, Ninebot d28e
-
Jimy83
aktív tag
Az a baj mas tab-ot nem jo fogni csuszik kifele a kezembol.
A yogan fasza az henger , bal kezzel lehet tartani .
Meg az aku is op. Ha nincs aram a kozelbe.
Nekem simes verzio kell mert csak meloba tolom mobilnetrol, viszont azok eleg huzos aron vannak.
A plus 140k pro 180k a yoga tab3 10" olcsobb de oda meg keves az a felbontas gondolom?
Am ugy vagyok vele ha ujra ilyet veszek akkor mar nagyobbat..eleg sokat megy video.
Ja ami meg lemaradt hogy a yoga hangja vallalhato, nem ciripeles.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Lenovo Yoga Tab3-ról tudna valaki rosszat mondani? Akksi miatt egyelőre ez a kiszemelt, főleg csak youtube-ra lenne használva.
moto g72, Ninebot d28e
-
cidalain
veterán
Ennyi zsetonbol vagy az S3, vagy ipad de azt szigoruan kint veve, mert jobban jarsz az ottani arakkal. (De lehet hogy s3 arai is jobbak odakint)
Kulso hdd eselyes az S3-mal, de hogy a 2-4 terasnak is jon e eleg kakao az OTG csatin keresztul az jo kerdes. Ennek mar Type-C csatija van, szoval erre kell keszulni. Type-C OTG madzag is van, kinabol 2-3 dollar, itthon 1000 folott van.
Itt egy jo helyi cikk az S3-rol.
Bill nincs az arban, kulon kell megvenni, 20-25 korul lenne ha latblnek itthon, de nem latok (bar annyira nem is keresgettem). Ha azzal egyutt beferne a keretedbe az lenne az igazan kiraly hasznalhatosag szempontjabol.[ Szerkesztve ]
-
Kosak
csendes tag
Sziasztok. Nagy kijelzős tabletet szeretnék venni főleg videó nézésre, játékra illetve utazáshoz szeretném használni laptop helyett. Általában ingázok USA között. Érdemesebb lenne kint néznem? 180k-ig mennék max. Van olyan tablet ami külső hddt felismer? 2-4 t-s hdd-re gondolok. Samsung S3?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
sziasztok!
tabletet szeretne egyik haverom venni az alábbiak alapján:
~10 col legyen a kijelzője, minél nagyobb felbontással
-újonnan szeretné megvenni itthon
-kimondottan tanuláshoz lenne, de azért pörögjön a rendszer
-80.000 lenne az az ár amit szeretne tartani, de ha nagyon megéri akkor max 85k-ig felkúszhat
-csak wifiről lesz használva
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz moti07 #72968 üzenetére
Valszeg helyi szervizzel vannak a gepek. Eselyes hogy szurkeimportos.l, biztosan nem gyari garancias, es tuti hogy csak a torvenyileg kotelezo 1 ev (esetleg valami bullshit +1 ev szoftvergarancia, barmilyen hulyeseget jelentsen is ez)
-
hbala
aktív tag
válasz Biluxzsolt #72957 üzenetére
Ha még van rá +9330ft, akkor ez jobb ajánlat: [link]
-
moti07
tag
Sziasztok!
A Vip-phone-ról van valakinek tapasztalata? Tabletet szeretnék venni, de nem ismerem a boltot, főleg a szerviz háttér érdekelne. Köszi a segítséget. -
SirKero
őstag
válasz junkpod #72960 üzenetére
Ha nem kizáró ok a 10 coll akkor ajánlani tudon ezt a készüléket. Én pár napja vettem náluk és ez idáig nagyon elégedett vagyok vele
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
TromF
tag
válasz Jimy83 #72951 üzenetére
Ugy latszik ezek a Yogak osszebeszelnek. Az en hon szeretett tarsam, az evek ota meglevo Yoga tabom is elhalalozott mara virradora.
A Yoga hasznaloknal biztos hatalmas a tipushuseg, ha valaki huzamosabban hasznalt egyet, az nehezen fog tudni elni a csodas talp es akkuido nelkul.
En a plus es pro (ujabb valtozat, z8550 + 4GB RAM) kozott vaciallok, en szivesen kiprobalnam azt a projektort, LTE nem kell.
Azert megkerdem, van-e mas gyartotol ajanlott termek hasonlo kategoriaban?
Felhasznalasi terulet: filmnezes, radiohallgatas, olvasas utkozben, bongeszes, youtube otthon, es ami a legkulonlegesebb, szeretnem jegyzettombkent is hasznalni (stylussal jegyzetelve). Mint irtam, LTE nem kell, eleg a Wifi, kijelzo meg minel jobb. -
Zeki
nagyúr
válasz junkpod #72960 üzenetére
A tabletben a play áruházban is, meg a youtube-ban is a beállításokban lehet szülői felügyeletet bekapcsolni, és ott korhatárt megadni, hány éves korig ajánlott dolgokat szedhet le, vagy láthat.
De van külön szülői felügyelet app is. -
junkpod
veterán
sziasztok! lassan rászánnám magam, hogy a gyermekemnek legyen egy tabletje, ebben kérek tanácsot.
8 incses, fhd
játékokra nem kell a legnagyobb címekre, 7 éves a fiam
kínai rendelés is lehet, sőt gondolom ezek az igazán árbarát megoldások
Android kellene perszeIlletve a legfőbb kérdésem még, hogyan lehet ezeknek a használatát akaratom szerint korlátozni? Ne tudjon telepíteni csak amit én akarok, webböngésző szűrés, ne tudja véletlen elállítani (valami jelszavas korlátozás...) de azért amit felrakunk az 100%-ban működjön, de appból már ne lehessen vásárolni?
köszi előre is.
Box's don't touch!
-
tybsen
addikt
Oké, világos.
Amúgy semmi hátránya nem lenne egy Amazon rendelésnek. Gyors, problémamentes. Az ügyfélszolgálat szuper, ingyen visszaküldés ha nem tetszik vagy ha valami gond van. A MM 33%-kal drágábban adja. Nem promotálni akarom, de azért szerintem 20 ezer Ft az már jelentős árkülönbség egy 60 ezres eszköznél.
De érthető az is, ha a helyi boltot preferálja valaki
-
cidalain
veterán
Az sm-t580. Nincs jobb.
Az asus z500m sajna mar keret feletti, bar ha kifogsz egy akciot, nem lehetetlen 100 alatt...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz tybsen #72956 üzenetére
Köszi, de a pénz nem számít, mert nem nekem lenne.
Csak kerdezték, hogy melyik a legjobb 10-es tablet 100-ig.
Hivatalos magyar forrásból.
Ezt mondtam csak gondoltam rákérdezek itt is.
De ha jó, akkor megmondom, hogy vegyék meg nyugodtan."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
tybsen
addikt
válasz Biluxzsolt #72955 üzenetére
Amazon.de-ről olcsóbb (kb 60 ezer Ft).
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Samsung T580 az MM-ből 82-ért jó vagy lenne jobb is max 100-ig?
4g nem kell csak 10" legyen."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
SirKero
őstag
Nos voltam a Lenovo Outle-nél és vettem 2db LENOVO IDEATAB A10-70 készüléket. Elsőre korrekteknek tűnnek a készülékek is rendben vannak ( nagyon minimális doboz sérülés de a készülékek makulátlanok )
Android 5.0.1 van rajtuk.
Az lenne a kérdésem,hogy a bal felső sarokban van egy lakat jel ( Az alkalmazás kezelés fut ) ez mit jelent illetve hogy lehet eltüntetni?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Jimy83
aktív tag
Udv, sajnos napokban eltortem a yoga tab 3 8"-om.
Igen szerettem a jo fogasa miatt tobbek kozt. Szoval ilyesmit akarnek helyette, de akkor mar az erosebbet.
A yoga tablet 3 plusra gondoltam, a pro nem erdekel folosnek tartom a projectort .
Viszont nem tudom kapni e nalunk ilyet, nemigen talalok sehol.
Kiveve itt : https://lenovo-outlet.hu/index.php?route=product/product&product_id=2375&search=Yoga
De ez is elorendelos meg kerdeses webshop..
Vkinek tapasztalata esetleg a keszulekkel ? -
tybsen
addikt
válasz mbwrestling #72949 üzenetére
Amazonról
-
mbwrestling
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék vásárolni egy Amazon fire hd 8-at. Szerintetek érdemes megvenni? Honnan tudnám jó áron megrendelni?
-
MySister
csendes tag
Sziasztok!
Párom véletlenül resetelte a tabletünket. Bár nem tudom, hogyan lehet ezt véletlenül megcsinálni
A kérdésem az lenne valahogy vissza lehet állítani a resetelés előtti állapotot?
A készülék egy Acer iconia a1-810 lenne.
Tud valaki ebben segíteni ebben?
Ha valakihez túl erősen ragaszkodsz, attól még nem fog szeretni.
-
cidalain
veterán
Az a készülék amit ma 4.4-gyel vehetsz meg a boltban, az minimum 2 éves konstrukció.
Ebben az iparágban azért elég gyorsan elavulnak a dolgok. Ha valaki egy ilyen gépet akar venni, lelke rajta, de ne számítson arra hogy az hosszú távon a szolgálatában lesz.
Most tökéletesen használható az android 4.4-gyel telepített gép, de ez nem jelenti azt hogy 1 év múlva is. Először a programok új verzióját nem fogod tudni telepíteni, mert a fejlesztők egy idő után kinyírják a 4.4 támogatását, aztán már a play áruház sem fog menni. stbstb.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
atideath
tag
Nem döntöttem semmilyen szempontból még, ezért is kérdeztem meg a ti véleményeteket mit tanácsoltok. Egyértelműen én is a 2gb-s változatra szavazok inkább. Most az a +10 ezer ft teljesen mindegy szerintem.
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
atideath
tag
Sziasztok!
Bár nem tablet de közel áll hozzá. Segítséget kérnék. Van két típus ami között nagyon vacilálok melyik legyen.
1. Rockchip PX5 Octa core, 2gb ram, Android 6.0
2. Rockchip Rk3188 Quad core, 1gb ram, Android 5.1Mind a kettő autós fejegység, de nem tudom eldönteni hogy érdemesebb-e a Octa core-osat venni vagy maradjak a Quad-nál? Teszteken ha jobbnak hozták ki az RK3188-ast. Itt a két link:
Octa Core
Quad CoreKöszönöm a tanácsokat!
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
SirKero
őstag
Rendben ma rákérdezek mert holnap mennék érte. ( meglátogatom ötletéket Tatabányán )
-
air
nagyúr
válasz Skillet #72936 üzenetére
Mondjuk nem mindegy, hogy egy kb. 3-3,5 éves készüléken még működik a 4.4.4, vagy 2017-ben egy vadonat új készülékre teszik fel, és semmiféle frissítés nem várható rá.
Tegyük hozzá, hogy a 4.4 óta sok minden történt a rendszerben. Ezeket teljesen negligálni enyhén szólva is furcsa.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
laskr99
addikt
Van olyan tablet még a piacon ami csúcskategóriás Snapdragon procit kapott? Pl 820-ast.
-
cidalain
veterán
válasz SirKero #72931 üzenetére
5 meg oke, 6 ajanlott.
7 meg egyenlore a legujabbakon (legdragabbakon) van csak. (Samu s3)
Felsokategorias tabok amik nemreg jottek ki 6-tal, azok valszeg kapnak majd 7-es upgrade-et (pl huawei mediapad m3, asus z500)[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Melyik verzió ami még bevállalható akkor Most vennék én is tabot és mivel kiállított vagy visszavitt darabok valószínűleg nem a legfrissebb android van rajta.
-
Vertigo18
addikt
válasz ®abstract® #72926 üzenetére
Hidd el, hónapok óta szemezgetek vele. Rendszeres Gearbest vásárló vagyok, de egyszerűen nem ugrik be egy olyan ajánlat, amire azt mondanám, hogy okés, ezt most meg kell vennem.
air: Semmi olyat nem tudok hirtelen, amire ne lenne elég nekem.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Üdv!
EZ a tablet megérheti? Régóta szeretnék egyet (el kellene lőnöm 80 dodót Paypalról), de egyszerűen nem találok NORMÁLIS áron (értsd: 30k) normális tabletet. Ez viszont Eu stock, tehát nem jönne rá "többletköltség" sem a vámon...
Sajnos nem találok sosem jót, már egy ideje szemezgetek ezzel, de "természetesen" nem akar stockon lenni...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
jozdavab
tag
Üdv.
Összefoglalóban lévő tabok mennyire aktuálisak?
max 50 környékén kéne faternak egy tab, főleg filmezéshez és skypeoláshoz. Kijelézőméretről elképzelés még nincs, értelemszerűen a nagyobb jobb, ha a hw is bírja.
Összefoglalóból nézegesssek, vagy van aktuálisan jobb ajánlat?
Magyar boltból, eredeti, új garis darab jöhet csak szóba.Köszi, Dávid
Vulpes pilum mutat, non mores.
-
sharkypeti
aktív tag
Vajon milyen lehet EZ a tablet? Elsőre talán a Xiaomira hajaz, most kuponkóddal olcsóbb. Kupon: Mini4SG
OnePlus 12
-
kovacs65
senior tag
válasz ®abstract® #72918 üzenetére
Dobnál egy linket, mert én csak ezzel a procival találtam: Intel Cherry Trail x5-Z8350
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
®abstract®
őstag
válasz BladePocok #72789 üzenetére
techlast tbook 16 pro.
11.6 fullhd
atom x7,ram:8gb,dual os:droid 6,win10.
300$ gearbest n.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Thusor
őstag
válasz fradi81 #72913 üzenetére
Hívd fel őket és kérdezz rá. Ha raktáron van nekik akkor biztos tudják milyen a tablet. De ha be kell szereniük akkor fogalmuk se lesz mikor és milyen állapotú érkezik hozzájuk.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
cidalain
veterán
elég gyenge ez a tablet, ugyanakkor a rendes boltban kapható 30k körüli tabletek még ennél is gyengébbek, és kisebb méretűek.
szóval azt mondom ez a gép ennyiért jó vétel.
a garanciát opcióként kezelném ebben az esetben, vedd úgy mintha használt gépet vennél. az 1 év gari helyi garancia, probléma esetén csak náluk szervizelik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
SirKero
őstag
Látom népszerű lett a ötlet oldal
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Ez a tablet megérné ugye? Vásárolt már valaki innen?
[link] -
Skillet
addikt
Üdv
Onda topik kissé haldoklik...Megjött az onda v80 plus tabletem.
SN szerint V3, legalábbis szerepel a V3 is a szám és betűsorban. Build number v1.0.0_V1
akkor most v1 vagy v3?
Gyorsan merül. Lerakom repülő módban és merül pár százalékot óránként. De majd pontosan megnézem, mennyit.
Talán 2 napot írt ki üzemidőnek.
Battery-nél nem írja ki, mi mennyit fogyasztott
Az van ott, hogy "battery usage data isn't available."
Miért?
Toltam neki egy factory data reset-et, de ugyanazt írja ki.
Ötlet?
Így az sem derülhet ki, ha valami szívja.
Pedig szívhatja, mert a grafikont visszanézve van benne néha indokolatlan erősebb esés.
Így egyelőre nem tudok még írni a tabletről, előbb ez kellene megoldódjon.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
csurgoi
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki nem tud egy szervizet ahol egy TECLAS-t SD kártya foglalatát ki tudnák cserélni?
Kb mennyibe kerülhet egy ilyen akció?https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
laskr99
addikt
Üdv!
Nexus 7 2013 tabletem ha felrakom QI töltőre éjszakára akkor mire felkelek ki van kapcsolva. Akksi 100%. Ha rárakom megint akkor 2 perc múlva megint offon van. Valakinek van ötlete mi lehet a baja?
-
Thusor
őstag
válasz SirKero #72908 üzenetére
Hetente egyszer kapnak szállítást szerda és csütörtök körül. Nekem az nem volt világos az egészből, hoghogyan nem tudhatják mi lesz az éppen heti szállításban. Mintha valami leesett a kamionról történet lenne Éppen amikor kibontják a dobozokat derül ki hogy mi érkezett. Lenovo Yoga Bookot vettem volna, de 2 hónap alatt nem érkezett 1 darab sem, így letettem róla. Pedig nagyon jó áron volt. De így hogy várjon az ember a végtelenségig hátha jön a kiszemelt darab, az nem egy jó üzletpolitika.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
SirKero
őstag
válasz cidalain #72907 üzenetére
Igen tudom de nem lényeg mivel mezei általános felhasználásra lenne semmi extra így mindegy az op.rendszer. Csak most már Én is elbizonytalanodtam a megrendeléssel kapcsolatban. Szóban nekem is két hetet mondott a hölgy bár azt is hozzá tette,hogy 10-12 megrendelésük van már most de készüléket csak kettőt hármat kapnak a szállítással. Nem is értem miért írnak ki egy-két hetet
Akkor marad a IDEATAB A10-70 ha megéri azt a + 10k-tMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz cidalain #72901 üzenetére
(#72902) Thusor Mindent leírt ettől jobban én sem tudtam volna megfogalmazni
Még annyi lenne,hogy harmadik versenyzőnek még szóba jönne Ő mert erre vissza lehetne igényelni az áfát tehát gyakorlatilag a kettő között lenne árban.
-
cidalain
veterán
válasz iref-h #72903 üzenetére
röviden: szívás van.
hosszabban: ha fejed tetejére állsz, akkor sem érteted meg velük, hogy ha nincs külső behatásnak nyoma, akkor mégis hogyan lett ez ilyen. az ő véleményük szakvélemény, a tied meg nem... külsős szakvéleményt beszerezni, meg nem nagyon éri meg, mert nem olcsó.(ismerős esetében a külső szakértő bevonása legutóbb egy balesetet szenvedett autó esetében sem érte volna meg, holott a biztosító minimum jó kétszáz ezressel értékelte lejjebb az autót, mint amit valójában ért. de a külső szakértőzés, és a perelés jogi hercehurcája még ennyi pénz esetén sem lett volna vállalható)
ha tudsz, szerezz kínából olcsón cserekijelzőt, és javítsd/javíttasd meg.
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Van egy Navon Predator 10 tablet, 5 hónapja vásároltam. Sajnos a kijelzője töröttnek mutatkozik, a garanciás szerviz mechanikai sérülést állapított meg. A képernyőn lévő csíkok pontosan úgy néznek ki mintha neki ütődött volna az alsó széléhez valami, pedig semmi nem történt vele, reggel vettem észre mikor a töltőről levettem hogy az egyik oldalán 5cm fehér csík látszik ahol természetesen nincs kép..
A kérdésem az lenne, hogy abban az esetbe amikor külső sérelmi nyomok még nagyítóval sem fedezhetőek fel megáll e a szerviz szakvéleménye amivel megvonta a garanciát „a sérülést egyértelműen külső behatás okozta”.
Amikor a készüléket visszaküldte a szerviz, az eredetileg 5cm – es fehér sáv duplájára növekedett.
Üdv.: iref-h -
Thusor
őstag
válasz cidalain #72901 üzenetére
Dobozsérült, demo gépek vagy javított készülékek vannak nekik. Leginkább külföldről hozzák be. Én is szerettem volna tőlük egyszer vásárolni de sajnos nagyon de nagyon lassan szerzik be a megrendelt termékeket. Max csak raktáron lévőt érdemes venni tőlük. 2 hónap alatt nem sikerült beszerezniük a meghírdetett 1-2 hét alatt beszerzendő készüléket, így meguntam és vettem máshol. De tényleg nagyon jók az áraik. De csak 1 év garival működnek, amely csakis hozzájuk szól, nem hivatalos Lenovo garancia.
-
cidalain
veterán
válasz SirKero #72900 üzenetére
meg. jobb soc, fullhd.
40-ért meg pláne megéri az a10-70.
milyen bolt ez a lenovo-outlet? hivatalos lenovo shop? mitől outlet árasok ezek a gépek? csomagolássérült? visszavett, javított gépek (refurbished)? tudsz erről valamit?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest