- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
klementin
újonc
Sziasztok!
Hirdetnek egy lenovo tabletet, de nincs meg a gari papír és a számla.
Mennyire rizikós ez így.
Egyébként bontatlan új a cucc, csak ajándék volt.
Van valami hely, ahol rá lehet erre nézni mondjuk S/N alapján?
Köszi
KL. -
csudri
őstag
Sziasztok!
Korábban kapott a Pipo hideget-meleget is ebben a topikban, van esetleg valakinek tapasztalata a N8-cal?
[link]A micro-hdmi miatt csábító és elég jóárasított. A SoC úgy látom nem egy mai darab, de ennyiért kibírnám.
-
cidalain
veterán
válasz
Lacka89 #75495 üzenetére
A hivatalos szulinapp csak 7" alatti gepre teheto fel, igy a tabletek 99,9%-ara nem.
Factory resetet nyomjal neki. Csodat nem fog tenni, de lepucolt rom sem nagyon csinalna mast. Ebbol mar nem lesz gyors, porgos tab barmit is csinalsz. De azert egy appot el fog tudni futtatni. -
KubanitoS
veterán
válasz
betyarr #75490 üzenetére
A fényképeket elvileg át lehet tenni alapértelmezettre az sdkártyára. Amúgy meg sd kártyára telepíteni programokat android 4 óta nem lehet, szóval ennek igazán utánanézhettél volna vásárlás előtt. Szerintem amúgy ennyi pénzért egy 8 giga belső tárhellyel rendelkező tablet igazán nem rossz vétel...
-
betyarr
veterán
megérkezett a huawei mediapad t3.szép is meg gyors is,de bekövetkezett az,amitől tartottam: hiába állítom be az sd kártyát alapértelmezett helynek,sajnos a telepített dolgok mind a belső tárhelyre kerülnek
mi a retekért szívatják a jónépet ezzel a baromsággal?van most 7,35gb szabad belső tárhely,azt kalap.a gyerek 1-2 óra alatt telefényképezi meg széttelepíti ezt a kevés vacak szabad helyet
nincs erre valami megoldás?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
7-8" illetve 75k alatt mi jelenleg a bestbuy?
Lenovo tab3 8 plus illetve huawei M3 lite 8 amit ennyiért találtam, és jónak tűnik. -
spammer
veterán
8" Alcor tabletre keresek univerzális fóliát. Tudtok esetleg ajánlani eBay-es eladót? Ez [link] megfelelő lehet? Nem a méretre gondolok, hanem minőségre elsősorban. Szikével könnyen méretre vághatók ezek?
-
cidalain
veterán
válasz
mrbutch #75486 üzenetére
Jelenleg csak a Samsung galaxy tab s3 van ami tamogatja az active stylust (samueknal s-pen a neve), de az kereten feluli joval.
Lattam mar samu galaxy tab a 10.1 2016-ost is s-pennel hasznalni netes videoban, de nem tudom hogy ez ugyanaz e ,mint az itthon kaphato SM-T580 csak van hozza s-pen, vagy egy upgradelt tipus a speci erzekelos kijelzovel, es gyarilag a tollal.
Ez boven beferne a keretbe a tollat kulon megveve, viszont 2 eves konstrukcio (mar persze, ha az itthon forgalmazott verzio tamogatja a tollat)A szinten regebbi Huawei Mediapad M2 10 Premium valtozata is tamogatta az aktiv tollas bevitelt, de ez is ket eves gep. Mondjuk ebben legalabb 3 giga ram van, es a toll is tartozek.
Nemelyik Samu E szeria is tamogatja, de ezek regi, gyenge gepek, abszolut nem ajanlottak.
-
mrbutch
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni, tabletet keresek főleg magán használatra, de néha egy kis munkára is használnám.max. 140 ezer forint,
10 colos vagy nagyobb,
netezés, filmnézés, levelezés, táv management (VPN),
lehetőleg támogassa az active stylust jegyzeteléshezLétezek olyan ami a fentieknek megfelel?
Előre is köszi a válaszokat. -
Druss
tag
válasz
kiskkas #75481 üzenetére
Nekem mióta megvan (november közepe) azóta kétszer frissült, de semmilyen probléma nem jelentkezett. Sajnos nincs ötletem hogy lehetne orvosolni. Én is nagyon szeretem, 102 $-t (igaz pontokkal) tokkal, tartóval nagyon megért. Számomra az utóbbi idők legjobb vétele volt.
-
kiskkas
tag
Tudsz megoldást arra, hogy a P8 ra megérkezett a softver frissités, amit sajnos elinditottam és lement a 356 Mb frissités, majd az Androidot kezdte inditani. No ekkor közel 2 óra után sem volt hajlandó sem leállni sem újra indulni. Most jelenleg akármikor bekapcsolom, csak az android frissitést mutatja, Lehet hogy sikerült egy téglát csinálnom? Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó kis gép.
-
cidalain
veterán
válasz
kalapacsolok #75479 üzenetére
Az a csucsgep. Nincs annal jobb droidos tablet.
Igy ha ennek az ara nem gond, akkor mehet nyugodtan.
Kamera nem a tabletek erossege, de azert ebben elfogadhato van. Mondjuk nem er fel semmilyen normalis digitalis fenykepezohoz, de hasznalhato. -
cidalain
veterán
válasz
kalapacsolok #75477 üzenetére
Gyorsan pontositsuk hogy galaxy tab 3 , vagy galaxy tab s3.
Az egyik egy 3 eves 7"-os foskupac, foleg, ha a lite, a masik meg egy 200ezres csucsgep -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Anyukámnak akarok egy tablagepet, egy fontos dolog van, hogy minél jobb legyen a kamerája. Mit javasoltok? Galaxy Tab 3, vagy van jobb ilyen téren? Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
Czmorek #75475 üzenetére
Nem valoszinu. A BT kapcsolatnal azt nezi a tablet, hogy a masik BT eszkoz milyen tipusu. Es egy PC BT stick nem hang tipusu kapcsolat, igy a tabnak jo esellyel eszebe sem jut kikuldeni a hangot.
De persze lehet hogy erre van valami okossag, app, mittudomen, de ilyesmit meg nem lattam. -
Czmorek
aktív tag
Hali!
Android Tabletet bluetooth-on keresztül össze lehet-e kapcsolni win10 pc-vel, hogy a tablet hangjait a pc hangkártyája játssza le? -
cidalain
veterán
Nekem telocserekor kellett gyakorolnom, egyszeruen az uj telefonnak mashogy volt a nyomaspont a gombokon, mint a reginek. Aztan persze atszoktam egy ido utan.
Illetve meg gondolom szoftveresen is lehet konnyiteni, hogyha a ket nyomas kozott eltelik 500 msec (fel masodperc) akkor meg egyszerre nyomasnak veszi. De ha a masik gyarto nem alkalmaz ilyesmit, vagy ez az ido sokkal kisebb, akkor nagyon egyszerre kell megnyomni ugye.
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok!
Sgítséget szeretnék kérni. Adott egy Samsung GT-P7300 tablet, ami nem mai darab, voltak vele fagyás gondok. Most "működik", viszont nem tudom visszaállítani a gyári beállításokat. Korábban volt reset, amikor lefagyott, majd miután életre kelt, szerettem volna kinullázni, de a menüből nem csinál semmit. Hogy tudnám a gyári beállításokat rávarázsolni? A bekapcs.+ volume sem működik már.
-
cidalain
veterán
válasz
villamos #75465 üzenetére
2 gb ram kellene, igy szukul a kor, megy fel az ar...
Lenovo tab4 10
Huawei Mediapad T3 10Utobbi most veszettul akcios a Mediamarktban 42500-ert osztogatjak. Ez nagyon jo ar, olcsobb ertelmes alternativa nincs. Egyetlen olcsobb 10-es van 30 korul az Alcatel Pixi, de abban csak 1 giga ram van, es 2 eves konstrukcio. Egy szo mint szaz, Huawei T3.
(#75466) _Balee_
A Samu S3 a legjobb ma kaphato droidos tab. Viszont ha eleve Apple rendszered van (telon), es az neked jo, akkor az iPad kozelebb fog hozzad allni, foleg ha eddig nem nagyon droidoztal. -
_Balee_
aktív tag
Sziasztok!
Samsung T820 Galaxy Tab S3 9.7 32 GB-ról vélemény? A másik jelölt egy 10,5 colos iPad Pro (2017) lenne. Melyiket ajánljátok inkább? Tudom, árban van köztük egy "kis" különbség, tudásban viszont nagyjából hasonlóak (bár a Samsung kijelzője elvileg jobb, HDR-s). Az oprendszerbeli különbségeket természetesen ismerem. Egyébként ezer éve iPhone-om van, lehet, hogy érdemesebb lenne inkább iPad-et venni.
-
villamos
őstag
Sziasztok! Anyának kellene egy új tablet, az Asus beadta az unalmast. Mindegy.
A kijelző 10" -os körül legyen, lehetőleg újat, lehetőleg itthonról, (de ha van valami kínai csoda, elképzelhető, hogy meg tudjuk rendelni, ez nem biztos... már rendeltünk ezt-azt, de csak ilyen egyszerű dolgokat, pl. telefon tokot...) Kizárólag alap dolgok kellenek, netezés, videónézés (Barátok közt) stb... Billentyűzet nem kell, LTE nem létkérdés, valamennyi háttértár azért jó lenne. Árban minél olcsóbb annál jobb, de legfeljebb 30-40, esetleg ha nagyon muszáj 50, de akkor az már nagyon a teteje... -
Breki
veterán
Sziasztok
Lenovo P8 kérdések.
1. Mivel lehet képernyőmentést készíteni az eszközön?
2. Tud-e valamilyen gyors töltést, ha igen milyen töltőfejet érdemes beszerezni hozzá? -
cidalain
veterán
válasz
nagypasztor #75460 üzenetére
Itthonrol a Samu tab S3 a legbikább.
A lista november végi, helytálló, nem jött ki azóta semmi extra durva cucc.
Külföldről sincs erosebb (de a csak onnan beszerezhető gépeket nem tartalmazza a lista) -
nagypasztor
tag
Annyit akartam még kérdezni tőletek, hogy van kifejezetten erőgépnek számító tab, ami nincs benne a listában?
Az ár most annyira nem lényeges. Vagy tablet terén ezek a legerősebb hardverek most?
-
Edda
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem ezt a tabletet:
https://hardverapro.hu/apro/fnf_ifive_mini_4_retina_kijelzos_android_tablet
Minden remekül megy vele, egyedül az a problémánk, hogy a facebbok alkalmazáson belüli videónézegetések egy részében a videók nem indulnak el. Fekete kép, a hang megy....
Tudnátok segíteni, hogy ezt hogyan, mivel tudom orvosolni?
Köszi előre is! -
mazsó
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Wayteq xtab-100qcr 4.2.2 gyári rom-ot honnét tudnék letölteni? Sehol nem találok...
Köszönöm! -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Moon Reader-t használok e-book olvasásra és a Google Fordító van telepítve ahhoz, hogy a olvasás során lefordítsam vele a nem ismert angol szavakat. De mesze nem tökéletes, mert egy csomó szót félre fordít vagy egyáltalán nem tud és csak egy fordítását írja ki. Olyan "koppintásos" pop-up ablakos fordítót keresnék, ami települve beépül a rendszerebe (a böngészőből és a Moon Reader-ben is működik) és tudja azokat amik a Google Fordító hiányosságai. A PlayStore-ban van egy rakat és nincs kedvem mindet végigpróbálni.Tudnátok ilyet ajánlani ami tuti beválik erre?
Köszi!
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Szuleimnek vennek tabletet max. 100000 Ft ertekben. Elso korben a 2017-es Ipad-et neztem ki, de azert erdekelne az android kinalata is.
Ami szempont lenne:
- 2-3 evet legalabb birjon ki, ne csokkenjen tragikusan a felhasznaloi elmeny
- min. 32 gb rom alapbol
- wifi boven eleg, nem kell sim
- felhasznalas: fokepp net, viber, facebook
- magyarorszagi szamlas vasarlasAz ajanlottak kozul a Mediapad M3 szimpatikus lehet, de a stabilitas az Ipad fele huz engem. Tanacsotok?
Szerk. Mivel writeonly voltam, visszaolvasva a Lenovo is szoba johet.
-
cidalain
veterán
válasz
nagypasztor #75452 üzenetére
En a lenovot vennem, ha a penz nem szamit. Van annyival jobb az M3 litenal, amennyivel dragabb. A samu viszont tul draga, es regiebbi.
-
válasz
nagypasztor #75446 üzenetére
A 625 lényegesen gyorsabb, mint a 435, annyi a különbség, óriási a különbség.
-
válasz
nagypasztor #75449 üzenetére
Szerintem igen, megfelelően gyors, jól optimalizált az EMUI. Játszani nem nagyon játszom, a Honfoglaló van fent, meg egy 3D-s malom játék, ezek hibátlanul futnak.
A két másik gépben gyorsabb processzor van ez tény, de nem mindig csak az számít. Nem akarlak egyikre sem rá, se le beszélni, de azért azt figyelembe kell venni, hogy a Samsung pl. majdnem 2x annyiba kerül, mint a Mediapad...annyival nem jobb, sőt.
-
nagypasztor
tag
válasz
Corsa02 #75447 üzenetére
Igen, úgy látom, hogy a futuremark a samsungokra kb 6 óra körüli üzemidőt ír, a tiédre viszont 9-et. A tab S2-t úgy látom, hogy kétféle procival szerelték. Egy snapival és egy exynossal.
Három közt vacillálok most:
Samu tab s2, Mediapad M3 és Lenovo tab4 plus 10.Az ár és az üemidő a mediapad mellett szól, viszont teljesítményben talán veri a lenovo és a tab s2 is. Mintha az írási sebességen kívül mindenben jobbak lennének. Bár nem tudom, hogy ezek a tesztek mennyire relevánsak.
Most talán 83 a mediapad, a lenovo viszont 105, a samu pedig 150.
A mediapad rendszere akkor elég gördülékeny a 3 giga rammal és a gyengébb procival is? Játékkal esetleg próbálkoztál? (bár az annyira nem mérvadó)
-
válasz
nagypasztor #75446 üzenetére
Igen az M3 Lite Snapi 435. A Lenovoban Snapi 625 van, a Tab A-ban és a Tab S2 VE-ben is pedig a saját Samsung Exynos van.
Nekem a M3 Lite 10.1 kb. 4 nap készenlétet tud kb. 9-10 óra kijelzőidővel.
-
nagypasztor
tag
válasz
Corsa02 #75445 üzenetére
A Mediapad egy Snapdragon 435-tel van szerelve, ugye? Annál talán csak egy kicsivel erősebb a Lenovo tab4 és a Samu tabA is, amikben 625 van (A lenovo 3 giga rammal szerelve). A sorban a tab s2 VE a legerősebb a 652-vel. Most a TabA csak 5 ezerrel drágább, viszont csak 2 giga rammal van szerelve.
Vagy nem jól tudom ezeket az adatokat?
A huawei nem fogyaszt többet a samsung kijelzőknél? A kijelzőidejük mennyi lehet kb?
-
válasz
nagypasztor #75442 üzenetére
A Galaxy Tab A nem egy rossz darab, de nem mai gyerek, én már nem vennék.
Én decemberben MediaPad M3 Lite 10.1 LTE-t vettem, teljesen elégedett vagyok vele, gyors, szép kép, igen jól szól a Harmann&Kardon cucc és baromi jól egyben van, minőségi darab. 1 hónapja megy újraindítás nélkül, eddig semmi gikszer.Lenovo TAB4 Plus szerintem ez is egy korrekt darab, a procija egy fokkal jobb mint az M3 Lite, de annyival drágább is, ezért én nem ez mellett döntöttem.
Nekem a céges telóm Iphone 7, én nem tudom/tudtam a sok androidos év után az IOS-t megkedvelni, igy fel sem merült már az Apple...
-
-
mazsó
aktív tag
válasz
nagypasztor #75442 üzenetére
Ha én vennék, lehet már csak Apple Ipad-ot vennék...
Környezetemben szinte mindenki ilyet használ és nagyon meg vannak vele elégedve, agyon dicsérik, pedig 4-5-6 éves gyerekeik is ütik, vágják, nyúzzák... -
nagypasztor
tag
Annyiban segítsetek legalább nekem, hogy az ajánlottak közül melyik a jobb teljesítményre, illetve működési időtartamra:
Galaxy Tab A, MediaPad M3 Lite, Lenovo TAB4 Plus (bár ebből nem találok LTE verziót), Galaxy Tab S2 VE 9.7, vagy egy Apple ipad?
A tab s2 van annyival jobb, mint amennyivel drágább a többinél? Azt tudom, hogy talán szebb és takarkosabb a kijelzője.
Köszi
-
mazsó
aktív tag
-
mazsó
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Wayteq xtab-100qcr akksi hibás lett, töltőről üzemelt még...
Vettem bele most egy akksit, előtte töltőről be szerettem volna kapcsolni, töltés elindult, bekapcsolás gomb után már csak egy képet adott...
Tab szét, új akksi belerak, a helyzet változatlan. Ráteszem töltőre csak a kép jelenik meg, bekapcsológombra nem reagál, ha 10mp-ig nyomom kikapcsol, de utána egyből visszakapcsol és a szokásos képet adja...
Mi lehet a baj, hogy lehetne orvosolni, aki tud segítsen legyen szíves...
Köszönöm!
[link] -
nagypasztor
tag
Üdv mindenkinek!
Tablet vásárlásban kérnénk segítséget. Mi a bestbuy?
10" környéke, szerintem már érdemes legalább 3GB ram, minél nagyobb tárhely, de annyira nem lényeges (ha bővíthető, az sem rossz), legyen új és itthon beszerezhető.
Ami fontos: a sebessége még esetleg egy-két év múlva is megfelelő legyen, az akksi üzemideje a lehető leghosszabb. Leginkább e-mailezésre és böngészésre lenne használva, de néha filmezésre, kisebb 3d-s játékra is.
Ami kérdés számomra, hogy egy apple termék minőségben és ár/érték arányban megéri a többlet kölséget, vagy erre a célra elegendő egy droidos tab?
Az ára annyira most nem számít, inkább a minősége, tartóssága, hogy támogatott legyen. A hosszú garanciaidő sem hátrány.
Köszönöm a válaszokat!
-
betyarr
veterán
válasz
cidalain #75427 üzenetére
gugliban az volt tegnap hogy lehet.és talán nem annyira gyártója szabja meg,hanem,hogy minimum 6-os droid legyen a készüléken.
de majd kiderül,mert meg is rendeltem este.6-10 munkanap és lesz saját tapasztalat.majd megírom
még jó,hogy követem a totyikot a kérdésem óta,mert már majdnem megrendeltem a másikat az emagnál.a mm azért megnyugtatóbb választás,mert ha gond van,akkor nem kell postázgatni,hanem leugrok a helyi boltba,azt csókolom
-
-
NoOne1976
őstag
Most a MM-ban 35.199 HUF a HUAWEI MediaPad T3 8.0 16GB Wifi tablet. Ilyen árban van ettől jobb vétel most? Vagy esetleg 7"-esben, ami ár/értékben jobb?
-
Game-over
aktív tag
válasz
redingitell #75419 üzenetére
Szvsz: Samsung
Samu:
+ erősebb Soc, jobb felbontás, jobb kamera, nagyobb akkumulátor
- kevesebb RAM, 16-os model (nem biztos az Oreo, Nougat van most)Ui.: Használtam mindkettőt, tehát nem csak a számok alapján írom a véleményem.
-
cidalain
veterán
-
redingitell
senior tag
Hali! Szerintetek Huawei T3 10, vagy Samu Galaxy Tab a6 t585? A T3 új a Samu 1 hónapos, ár ugyanaz
-
qpakcovboy
őstag
Tudnátok ajánlani olyan SD kártyaolvasót, ami USB type-c csatlakozóval rendelkezik és működhet egy samsung TAB s3-al (T825).
Előre is köszi! -
avl
senior tag
válasz
cidalain #75401 üzenetére
köszi.
tenyleg csak 3 ev az elettartamuk ? nem sok. a kicsit feljebb levök is ugyanugy elavulnak ennyi idö alatt ? pl. https://tablet-pc.arukereso.hu/huawei/mediapad-m3-lite-8-0-32gb-p383641007/
tenyleg altalaban telefonkent nem hasznalhatoak ? számos helyen ugy olvastam, ugy ertettem, hogy igen
https://azolcsosag.hu/androidos_tablet_ndash_mobiltelefon_funkcioval_web
alcor_access_o819m tipusra is irjak
csak nehany tipus hasznalhato telefonkent (SMS-t is kaphatoan), az ujabbak inkabb nem ?amit most irtatok, az sem tul csabito: "az android elfoglal a 16 gigából vagy 10-et,meg a beépített sallangok vagy 2 gigát" akkor külsö tar nelkül szinte semmi (persze en abbol a korbol indultam, amikor compact kazettan, meg 5.25-ös lemezen volt a cucc :-))
navigaciora jol hasznalhatoak, az alapbol rajtuk van, vagy app-kent plusszban teendö es esetleg tarhelygondba lehet könnyen futni ? (lepesek: Magyarorszag, aztan EU is es ha lehet USA is)
-
andatti
senior tag
Előre is bocsánat, nagyon amatőr vagyok...
A play áruházba beléptem a saját fiókom adataival a céges tableten, hogy telepítsek pár progit. (nem volt felhasználó hozzárendelve és nem is működött így a play áruház) Viszont most nem tudom törölni magamat. Azaz leválasztanám, kijelentkeznék a play áruházból, de nem tudtam, mert nem találtam a módját. A beállítások menüben mindent végig kattintottam, de semmi. Felül pedig semmi aktív link nem volt az email címemnél... újratelepítés és egyéb durva megoldás nem jöhet szóba...
Ezt most buktam, vagy van megoldás?Update:
Nna, megoldódott, újraindítottam és a telepített progik eltűntek és a playbe sem vagyok belépve. Úgy látszik minden újrandításnál resetel, így állították be... Kár a progikért, amikkel szöszöltem, hogy rajta legyen... -
Szabcsizz
őstag
válasz
betyarr #75405 üzenetére
Bocsi,hogy ilyen paraszt módon linkelem a képet,de itt látszik minden. T3 10-es tabletem. Mindent töröltem amit csak tudtam,plusz van rajta egy kb egy gigás játék és kész. Így kb.7 giga körül van a szabad hely,ami hamar el tud fogyni az általad említett felhasználás mellett. Ekkora tárhely ma már édeskevés,kár tagadnia bárkinek is.
-
cidalain
veterán
válasz
betyarr #75405 üzenetére
Android 6.0 mar lehetove teszi, hogy belso tarkent formazd meg a microSD-t, es akkor ugy latszik/viselkedik mint a belso tar. Ugyanakkor ezt nem minden gyarto implementalja.
A Lenovo tab4 8 biztosan tudja ezt, mert van rola visszajelzes
Hogy a Huawei T3 tudja e ezt, azt nem tudom, kellene egy tulaj aki megnezi -
Khor
csendes tag
Egy kis segítséget, vagy ötletet kérnék tőletek. Vettem egy használt Gigaset QV830 tabletet.
Bekapcsolás után bejön a Gigaset felirat, majd utána ilyen megy végtelen ideig: https://hardverapro.hu/dl/uad/2017-02/3460685/14878642573553_big.jpg
Előfordulhat, hogy pont ugyanazt vettem meg, amit a prohardveren ezzel a képpel árultak.
A Hard Reset egyáltalán nem működik rajta. A reset lyuk használatba vétele után újraindul bár, de ugyanott lyukadok ki.
Arra tippeltem, hogy talán az eredeti tulaj gyári beállításokra akarta visszarakni, de valamiért elakadt.
Van valami ötletetek, hogy hogyan tovább?
Elsősorban szoftveres megoldásra gondoltam. Minden komolyabb fizikai behatást csak az előző kimerítése után szeretnék alkalmazni.
Nagyon megköszönném a segítséget. -
cidalain
veterán
válasz
betyarr #75400 üzenetére
Huawei Mediapad T3 8"
Lenovo tab4 8"
Ez a ketto ertelmes opcio van az adott keretbol(#75399) avl
Neked is ez a ketto johet szoba ujonnan.
Mindegyik bovitheto microSD-vel, es mindegyikben van GPS is!
Ahol nem irjak, ott rossz a leiras.
Ertelmesebb valasztas, mint egy olcsobb regi. A 2GB mindenkeppen kell ha hosszabb tavra tervezel, az 1 GB ram mar most is keves neha, osszetett feladatokra mar nem annyira ajanlhato. Igy azok nem fognak meg 4-6 evet elmenni. Megjegyzem amiket most ajanlottam, szerintem azok sem. Egy tablet elettartama kb 3 ev, amig meg teljesitmenyben ebirja a fejlodest (appok, weboldalak gepigenye no, szoftver elavul, stb. Androidnal ebben a kozepkategoriaban nem varhato verziougras, megveszed Android 7-tel es az marad vegig. Hacsaknem valami custom rom keszul, de gyari 99% hogy nem lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest