- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafipax
tag
Üdv!
visszaolvasva a fórumba nem sok Samsung galaxy TAB S2 ajánlást látok...
Sztorim hasonló az előttem szólókéhoz...
Kariajesz lenne 100K ból egy tablet.. ki is néztrem lét 8" ost
Lenovo TAB4 Plus 8" FHD
kontra
Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0 (SM-T713) (ez a frissített modell)nemigazán vagyok otthon a tabletek világában ezért kérdezném a véleményeteket.
A Samsung megér +20k val többet?
oké jobba kijelző felbontása, de a fura képarány miatt tényleg szar filmezni rajta?
Tényleg alul van a két hangszórója?összehasonlítottam a két versenyzőt itt
de sajna nem lettem sokkal okosabb.
Sokat segítene a véleményetek!köszi
-
fabko
tag
Sziasztok,
Milyen 10" tabletet ajánlanátok 60.000- ft-ért? Net és filmezés menne rajta csak.
Köszönöm a segítséget! -
castiels
addikt
ha van egy wifis egerem, ha a táblagéphez tudom valahogy csatlakoztatni? Micro usb-vel a jelvevőt be a tabletbe az egér így tud működni?
OTG Adapter Host Converter Micro USB Male to USB 2.0 For Android Tablet
-
balajti
tag
válasz
balajti #74994 üzenetére
Esetleg tudtok valami jó helyet, ahol tudok rá venni Tempered glasst. TAB 4-re nem találok sehol, csak az előző szériára. Univerzális vagdosóssal meg nincs kedvem mókolni. Meg az üveg az csak ellenállóbb, mint egy sima fólia. Gearbesten néztem, de ott meg 8" volt csak
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Hogy lehet megállapítani egy alaplap hibás gépnél, hogy jó-e az akksi?
-
Deck
titán
Cube iplay 10-nél van jobb ár árték arányú tablet?
-
Borisz76
nagyúr
Ha minden igaz ma hozza a futár a kiszemelt tabletet :
Konyhában - hordozásmentesen , kávé és cigi mellé - netezni és a NAS-ról filmezni.
Remélem , hogy utólag sem fogom megbánni -
KubanitoS
veterán
Van másik tabletem is, igaz az sem egy világmegváltó valami: egy Alcatel 10"-es. Ott nincs probléma a betűmérettel, szóval itt nem a szemmértékemmel van a probléma, egyszerűen marha kicsi minden valamiért. Amúgy feltehetőleg valóban a dpi a gond.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KubanitoS #74986 üzenetére
Látni kellene, bár ha Neked kicsi, akkor kicsi. Két megoldás van:
- veszel egy sokkal nagyobb tablet-et
- root-olod és vm. "dpi changer" progival megkeresed a számodra megfelelő beállítást. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Egy Lenovo 7"-es tabletem van, ezzel kapcsolatosan szeretnék kérdezni. Igazából annyi a problémám, hogy marha picik a betűk. Mármint az egész tájolása, vagy pixelmérete rendkívül kicsi. Pl elindítok egy programot, amelynek a menüjébe lépve rendkívül aprók a gombok + a rajta lévő szöveg. Vagy a másik program sarkában van egy funkcióválasztó gomb, ez is marha pici a kijelzőhöz képest.
Mint amikor új monitort veszünk nagyobb felbontással és kicsik lesznek az ikonok.
Ezzel kapcsolatosan lehet tenni valamit? Akár külső program, vagy bármi. A betűméretet már átállítottam a beállításokban, de az csak a menükre vonatkozott. Amúgy ott is a "hatalmas" lehetőséget állítottam be és ez a kifejezés marhára túlzás. Így is elég apró az egész.
-
balajti
tag
Melyik a legolcsóbb még használható 3G/LTE tablet max 35k-ért?
Néztem az ajánlóban a Huaweit, de az sajnos csak wifis. Ha abból lenne 3G/LTE plusz 5kért az jó is lenne.
Tudnátok ajánlani mást esetleg? -
Orlin
addikt
válasz
cidalain #74979 üzenetére
Szia!
Igen nekem is érdekes volt,hogy miért olcsóbb,nézegettem a bolt oldalát és nem tudom...
A leírásoknál sem említik az egyiknél,hogy az csak 4 magos és nem 8.Szóval nem látszik annyira megbízhatónak.Ez szürke import sem hangzik valami jól.
És akkor lehet 2-3 000-el drágábban veszem meg egy másik boltban... -
ragabor
csendes tag
Sziasztok!
Ez a két tab amik között vacillálok.
https://edigital.hu/osszehasonlitas?slugs%5B%5D=p511047&slugs%5B%5D=p465537
laikusként nem nagyon látok különbséget. Ti igen?
Köszönöm az erre szánt időtöket!
-
cidalain
veterán
érdekes módon az olcsóbbik LTE-s a többi wifis, de az azért olcsóbb, mert a bolt olyan, valószínűleg szürkeimportoznak.
van 4 magos is, de az nem Plus, hanem sima, és jelentősen olcsóbb. nyilván mivel a keret adott a Plus-t kellene nézegetni(#74978) frankdelgado
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"
lesegetni kell az akciókat, 40 körül meg lehet csípni valamelyiket.minden más, ami olcsóbb, csak 1 giga ram van benne, így nem nagyon ajánlom. inkább legyen 41-42 de valamelyik a kettő közül.
-
frankdelgado
őstag
Üdv!
Karácsonyra vennék a gyereknek tabletet (9 éves).
- 40 ezer a plafon
-7-8 colos elég
- újat vennék és itthon
- használat leginkább játék, meg remélem tanulós programok+mesenézés a kocsiban
-legyen sd kártyával bővíthető
-Wifi-s legyen (bár gondolom az alap már)
-Fusson rajta az a kib..... MINECRAFT!Köszönöm előre is a javaslatokat!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Maximum 100 000-ig melyik az ajánlott tablet?Netezésre használnám,csak otthon így elég lenne a wifis tudás.Lenne játék is néha,de semmi komoly maximum tower defense játékok.És jó lenne egy viszonylag erős aksival ellátott.
Ezeket néztem ki:Huawei MediaPad M3 Lite 10 pro és kontra is olvastam mindent.
Huawei MediaPad M3 8.0 32GB
Xiaomi MiPad 3 64GB olvastam itt a topikban írták ez nem annyira jó választás...
Lenovo Tab4 10 PlusKöszi!
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
eddig megvoltam tablet nélkül, és nem is annyira fontos, de néha kényelmes lenne ezzel tanulni, így csak is word, pdf, ppt fájlok olvasására szerintetek EZ megfelelő lehet?
Amit ebből látok most, hogy a ram kevés meg az akksi, de nem játszanék vele egyáltalán. Talán böngészés szinten is csak a prohardver. Nem is kerestem mást, mivel újonnan venném és minél olcsóbban. A 7" mérete is jó, ez még kényelmes.De ha erre is kevés inkább hagyom.
-
cidalain
veterán
válasz
castiels #74966 üzenetére
Eleg borsos ara van, raadasul afahatar feletti, igy varhato meg ra 27% afa + 3000 ft kezepesi koltseg, az ugy meg mar 15 folott van. Annyiert meg van itthon Logitech K480 magyar kiosztassal (marmint angol, de megvan pl az í-nek megfelelo gomb is)
Egyetlen elonye annak amit linkeltel, hogy felbehajthato, is kis helyet foglal. Bar itt latom a gyenge pontjat is. Ott fogja megadni magat.
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
Melyik bluetooth-os egeret és billentyűzetet ajánlanátok tablethoz? Külföld is játszik
-
Laci13
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni Samsung T800 Galaxy Tab S 10.5 LTE tabot.
Mit érdemes venni aminek hasonló szép kijelzője van?
Főleg netezés,youtube,filmezésre lenne használva.Samsung Tab S3-nak sajnálom 9.7" ilyen méretbe,youtubezni, filmet nézni sajnos rosszabb,minden kisebb mint a 10.5"-n.Ha jól gondolom.
Nem is értem miért váltott Samsung utánozva Ipad-t.
Köszönöm. -
cidalain
veterán
válasz
Jimy83 #74962 üzenetére
szerintem nem fogják utolérni.
egyszerűen azért, mert nem gondolják az emberek, hogy 300k-s csúcsteló mellett kellene tartaniuk egy 300k-s csúcstabletet is. és ezt a gyártók is így gondolják, ezért nem is csinálnak bikaerős tableteket drágáért, mert nincs meg a piaca, és nem vennék sokan.
samu s3 célközönsége is inkább üzleti felhasználó.
otthoni felhasználásra, ha a hardcore játékot nem számítjuk, bőven elegendő is az, ami a kínálatban jelenleg elérhető. játékra meg úgyis megveszi a jóember a konzolt. -
cidalain
veterán
válasz
Jimy83 #74960 üzenetére
összefofglalóból
● Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0 – spec 3/32GB 8” (2048×1536), wifi/LTE
szerintem ez nem lenne erősebb, és 8-as is● Huawei MediaPad M3 8.4 – spec 3/32GB, 4/64GB, 8,4” (2560×1600), wifi/LTE
csak 8-as, a Kirin soc talán valamivel jobb, 4 GB rammal● Samsung Galaxy Tab S2 VE 9.7 – spec: 3/32GB, 9,7" (2048×1536), wif/LTE
hasonló, mint a tied, de nem lenne nagy előrelépés, és már 130-on túl van az LTE verzió● Lenovo Yoga Tab3 10" – spec: 4/64GB, 10” (2560×1600), LTE
ez olyan mint a tied szerintem, bár lehet hogy neked csak 3/32-es van, és drágább is mint 130● Samsung Galaxy Tab S3 9.7 – spec: 4/32GB, 9,7” (2048×1536), wifi vagy LTE
ez előrelépés lenne, de 130-ból csak a fényképét mutatják meg.összegzés: szerintem nincs értelme cserélned 130-at rászánva.
-
válasz
castiels #74945 üzenetére
Szia!
Nekem tegnap érkezett meg az M3 Lite 10 LTE. Szerintem meglepően gyors és pörgős a rendszer. Az EMUI nagyon jól optimalizált, a böngészés több fülön megnyitva is hibátlanul, akadás mentesen megy.
Próbáltam osztott képernyőn is, bal oldalon youtube, jobb oldalon chrome, sima ügy volt.
Játékokat még nem próbáltam, nem is nagyon szoktam játszani, de azért majd valamivel kipróbálom.Wifijel erős, 4G hálózatot rögtön talált. Ja, és a hangja az brutál jó, nagyon szép tisztán szól.
Egyébként 1 éve Honor 8-at használok Kirin 950-el, egy fokkal érezni, hogy a Kirin azért csuklóból kirázza a feladatokat, de a Honor 8 után a tabletet használva, nincs az az érzés, hogy húúú ez lassabb. Simán veszi az akadályokat.
Nekem abszolút kellemes "csalódás"
-
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #74955 üzenetére
Ezt írta a viber support arra a kérdésre, hogy vajon miért nem tudom a második eszközt aktiválni:
...és az a vicc, hogy működött a tipp. Vélhetően dpi alapján azonosítja az eszközt a viber, és nagyobb betűméret, illetve bekapcsolt nagyítás esetén telefonként azonosítja a tabot. Édesanyámnak nem jó a szeme, ezért azzal kezdtem a beállítást, hogy nagyobbra vettem a betűméretet. Ez nem tetszett a vibernek.
-
<Adamsky>
nagyúr
Mi van? Én ebből egy szót se értek. Hogy függ össze a betű méret azzal, hogy képes-e valaki egyszerre két eszközön használni (Android) a Viber-t? A Viber-el egyébként az a bajom, hogy tablet-re nem tudom átvinni az előzményeket. A gyári backup (telefon), restore (tablet) nem működik, mert utóbbin nincs restore lehetőség, és a Titanium Backup sem segít (restore után FC-ol a Viber, és alap állapotba áll).
-
Jimy83
aktív tag
Udv, a kozeljovoben tervezem lecserelni a tabom(yoga tab3 plus).
Mi jelenleg a legjobb ar/erteku 10" LTE-s tab?
Mindenkepp erosebbet akarok a mostaninal, jatekra hasznalom 80% 20% film.
A moba jatekokal es clash royale-al, last day on earth stb.. megbirkozik a mostani tab is, viszon az l2 revolutionhoz nem az igazi.
Arban jo volna 130 korul maradni, kapni ennyiert jobbat vagy erdemesebb varnom?
En az s3-at talaltam ami joval erosebb, csak hat eleg vad aron megy. -
cidalain
veterán
Ugyanaz. 8"-ban meg a Lenovo olcsobb picivel.
Ne foglalkozz az arcedulaval, a T3 10" ugyanolyan jo valasztas, ha az elerheto, nyugodtan veheted.(#74942) Borisz76
18,5" derek. A rockchip soc mar nem egy mai darab ami benne van. A felbontas ezen a mereten mar zavaroan kicsi lesz szerintem normal tablet hasznalatnal, ahol kozel van a szemedhez. 2,7 kilo, szoval erotelejsen el kell kezdeni karra gyurni, mert le fog szakadni, ha sokat tartod kezben. (Egyes laptopok nincsenek ilyen nehezek)
Nem figyeltem mennyi az annyi, de a teljes ara 400 eruo korul van, annyiert biztos nem vennem meg, helyette inkabb egy premium kategorias hasznalt erintos laptop inkabb. -
Dapro
senior tag
hali, gyors kérdés mert holnap választanom is kéne,
felhasználás : édesanyámnak facebookozás, skype, messenger video chat stb, 10inch en
eddig lenovo tab 4 10 et szerettem volna (azt ajánlottátok) de kb sehol nincs raktáron (UK vétel)
néztem a huawei mediapad t3 10 et az ugyanolyan nem? miért olcsóbb? a név miatt? ráadásul a huawei re 2 év gari lenne lenovora 1 van. -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap meghalt az LG G4-s androidos telóm.
Emiatt új telót mindenképpen kell vennem.A dologban az a számomra frusztráló, hogy a teló mellett kávéztam, cigiztem és böngésztem a neten vagy éppen filmeztem a saját adattáramról ( NAS ).
Úgy gondoltam, hirtelen felindulásból, hogy netezésre és főleg a filmek miatt vennék egy tabletet.
Olvastam az ajánlásokat de most a véleményetekre lennék kíváncsi ugyan is találtam egy régebbi de nagyobb képátmérőjű modellt : Xoro MegaPAD 1854 V2, Tablet-PCAzért van leakciózva mert apróbb karcok vannak rajta.
Szerintetek elegendő lehet az igényeimnek ?
Böngészni tuti....
Filmek általában virágbolti 1080p-s mkv-k valamint "remux"-ok.Egy dolog van ami kicsit zavar : 768 x 1.336 Pixel a felbontás mindössze , tehát "csak" HD .
Ti mit gondoltok ?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kem001 #74936 üzenetére
A MiPad3-at szerintem kihúzhatod a listáról. A Xiaomi nagyon mostoha módon kezeli a tablet-jeit...
A másik kettővel kapcsolatban szerintem ember nincs aki biztosat tudna mondani. A Google szerint mindkettőre van Nougat, de a Lenovo az újabb. Szerintem vedd azt, amelyik olcsóbb / szimpatikusabb. -
kem001
tag
Sziasztok.
Osztottam, szoroztam, és 3 Tablet maradt a listámon:
Lenovo Tab4 8 Plus ZA2E0033CZ
Huawei MediaPad M3 8.0
Xiaomi MiPad 3 64G
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás, szoftver támogatást tekintve? -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem egy Teclast Master T10 tabletet. Az lenne a kerdesem, hogy amikor megjon kellene rola mentest csinalnom valahogy vagy van barmi feladatom ami esetlegesen a kesobbiekben szukseges lehet?
Elore is koszonom nektek! -
<Adamsky>
nagyúr
Én ez alapján csináltam, mivel az olvastam, hogy a bootloader-je zárt, vagyis a "fastboot oem unlock" nem működik, ill. utána nem tudod csak úgy recovery-t flash-elni. Próbáld ki, aztán, ha nem megy, akkor marad az, amit link-eltem. Majd azért légy szíves jelezz, hogy mire jutottál, mert kíváncsi vagyok...
Ja, és ha már van TWRP, akkor én a Magisk-et ajánlom a root-hoz. Használatával a root rejthető...
... a reklámok ellen pedig majd ezt (hogy az adblock is systemless legyen) -
cidalain
veterán
A kepek alapjan mindig megnezem, hogy jo helyen vannak e a lukak stb.
Ha nem jo, nem ra valo akkor hibas teljesites, penz visszajon. En nem hagynam a rossz helyen levo hangszorolukat.
En is hallottam olyanrol amit irsz, aztan ki tudja, aki rendelte lehet hogy elbenazott valamit. Ha az ember odafigyel, nagyon nem futhat melle. -
ZS3NI
őstag
Lenovo p8-at rootolt már valaki? Jó lenne egy reklámblokkoló.
ez működhet?
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy ki ismeri ezt a készüléket illetve mennyire megbízható készülék ?
Köszönöm, ha válaszoltok!!
-
cidalain
veterán
Ezt a fajta kerdest sose ertettem, telefonok eseteben sem.
Rendelsz olyat az ebayrol ami ra valo azt kesz.
Vagy az kene hogy a csiagun, vagy kanjitik markaju folia jobb e? Nem hallottam meg foliateszt oldalrol. A felhasznalo max annyit tudna mondani altalaban (pl en is a sajat dolgaimrol) hogy ebayen/hardverapron vettem foliat, az ok. Den12 masik user meg mind masfelet vett. Nem vagy kozelebb.
Tok: Olyat vegyel, ami tetazik es belefer. A tokok belso merete le van irva, tablet meretei adottak, lehet nezegetni a webshopokban.(#74926) mickemoto
Osszefoglaloban emlegetett 7"-os Lenovok barmelyiket megveheted.
Lehet hogy 1-2 ezressel dragabb, de megeri. A 20 alatti tabokat annak se ajanlanam akit gyulolok. -
mickemoto
őstag
Tudnátok tabletet ajánlani?
20 ezer forint környékén mi lenne a legjobb vétel?
Nem kínai rendeléssel hanem hazai beszerzéssel. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #74923 üzenetére
Mivel nincs ilyen tablet-em, ill. sose frissítettem Odin-al, ezért 100% bizonyossággal nem merem állítani, de szerintem elég korrekt és részletes a leírás. Esetleg nézz még szét itt. Telefon / tablet bütykölés témában ennél nagyobb tudásbázis nincs.
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #74862 üzenetére
köszi, pont ezt találtam én is közben, akartam kérdezni, h jó lehet-e, ezek szerint igen...
egyébként még a Knox sem megy a mostani ROM-al, nem kompatibilis....
a gyári rom-ot simán vissza lehet downgradelni, nem gond, hogy a mostani 6.0.1? vagy vigyem olyanhoz, aki már csinált ilyet...? nagy a kockázta, hogy nem sikerül?Amúgy tényleg átkúrt vele egy Répássy Máté nevű jászárokszállási srác, a jófogásról. Azt hazudta, hogy a ceruza nem jó, a kijelző igen. Viszont amikor megkaptam és kipróbáltam, kiderült, h pont fordítva van. Akkor kellett volna visszaküldeni, de mivel autóba vettem GPS-nek, úgy voltam, hogy nem igazán számít a ceruza. Gondoltam 18 ezret még így is megért. Kipróbáltam, és a térkép is ment, sajnos megtévesztzett, hogy a wifi alapján pozicionált.
A gond az, hogy közben elment több mint egy hónap, nem foglalkoztam vele, nem volt akut a probléma, csak aztán tettem be a kocsiba, és ott szembesültem vele, hogy a gps bizony nem működik.
Úgyhogy ennyi idő után elment az egy hét próbagari, átvert a köcsög, de az én hibám, hogy nem voltam alaposabb.Úgyhogy most próbálok kihozni belőle valamit. (a wifi, bt, kamera, mennek, végülis ezek valamennyit csökkentenek a káron), de ha sikerülne eredeti gyári állapotra visszaalakítani, akkor praktikus kütyü lenne. Az android 6-al amúgy is meggyűlt már a bajom, a legtöbb app, amit használok nem fut rajta korrektül.
Ha mégsem sikerül, mit ajánlotok, ami olcsó, 8", van fizikai gomb rajta (home) és viszonylag korrekt hangminőség van benne (mint pl. pl. a Note 8.0 Wolfson WM1811AE DAC).
-
Fredo78
aktív tag
válasz
<Adamsky> #74918 üzenetére
Tegnap este az idegtől nem láttam, plusz nem emlékeztem hogy az egy éve vett tabletnek mi a pontos neve
Nem tudom hogy sírásnak hangzik-e:
Adott egy neves gyártó gyári tabletje. A szoftveréhez senki nem nyúlt hozzá. Ő ajánlott frissítést és ezután bootloopot kap a készülék. Agyrém. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Fredo78 #74915 üzenetére
Pontos típus? Amennyiben Qualcomm-os, akkor van rá esély, hogy a QPST Flash Tool-al rendbe lehet tenni. Persze ehhez keresni kell egy rá való gyári image-et.
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Kb 1 éves Lenovo tablet rendszerfrissitest akart csinálni. Leokéztam letöltotte de utána a kis zöld robotnak nem jön össze a munka. Kb 20mp után kiirja hogy verification signature failed. És kezdi elölről. Mit tudok tenni?
-
cidalain
veterán
-
Huawei M3 Lite lett a kiválasztott. Sajnos csak igen kicsi a topikja. Tudjátok hol tárgyalják részletesebben?
Tokot és fóliát vennék rá, de jó lenne kipróbáltakat.
Keresném a módját a több felhasználó beállításának, ha lehet egyáltalán. Családi gép. -
aerosmith
őstag
Sziasztok Huawei Mediapad rootolása az wareznek számít vagy nem? Lehet itt azzal kapcsolatban kérdezni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#32711680 #74900 üzenetére
Ha, nem Karácsonyra kell, ill. játszik a kínai rendelés, akkor érdemes várni a Lenovo P8-ra (vagy pontos típus szerint TB-8703F). Kis szerencsével megcsíphető 130$ alatt ("tokkal-vonóval"), és ennyi pénzért szerintem nincs erősebb / jobb.
#74902 gyuszmó
"Én a garanciára gondoltam elsősorban korrekt ?"
Ez szerintem tök szubjektív. Hogy, kinek, mennyit ér a plusz vagy épp kevesebb garancia személyfüggő. Pl. ha rögtön nekiesel és root-olsz (mint általában én), akkor kb. mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest