Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
ha erdekel valakit, Edigitalban Huawei tabletekre 10% kedvezmeny van, a T3 8colos wifis verzio 43e ft. kar hogy multheten vettem 50ert
-
Dronte
aktív tag
Az normális hogy Huawei MediaPad T3-hoz nem kaptam semmiféle fóliát? Mert a Huawei telóimhoz mindig is adtak, gondoltam ez alapfelszereltség lesz itt is
vagy tablethez nem is szokás használni, csak ilyen védőtokot? (ami hajtogatható) -
Dronte
aktív tag
Bár az előbbi kérdésemre végül nem érkezett válasz, mostmár leszűkítettem a lehetőségeket.
Továbbra is filmnézésre keresek tabletet, méretben mostmár 8"-t lőttem be. Üzemidő, kijelző és hangszóró minősége számít így kb.
Amiket kinéztem:
Huawei Mediapad T3 (ezt Iponból venném 46-ért)
Lenovo Tab3 8 (ezt 40 körül láttam árukeresőn)Egyéb valami esetleg van ami megérné ezeknél olcsóbban? Másra tényleg nem kell, csak filmezésre, szal ha ezek meghaladják ezt a tudást, akkor szívesen csökkenteném a költségeket

Köszi!
-
Dronte
aktív tag
Kezdem elengedni a HDMI csati dolgot mostmár, tehát amit keresek:
Tablet netezésre, filmezésre, és olcsó legyen (ár kb. fő tényező).
Más nem igazán lényeges. Kijelzője legyen szép. Hangszóró quality nem árt ha nem szörnyű, de nagyrészt fülessel fogom használni.Köszönöm a tippeket előre is!
-
Dronte
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Koszi mindkettotoknek! Ranezek a windowsosokra.
Cidalain: A mediabox nem opcio, mert repulon azert hasznalnam idonkent

-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, kb. csak filmnézésre használnám utazáshoz, illetve fontos, hogy legyen rajta HDMI (ki tudjam vele pakolni a szállodában tv-re a filmeket)
Ár fontos tényező, minél olcsóbb annál jobb. Kínaiaktól sem rettenek meg
de azért itthon legyen kaphatóKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vagy tablethez nem is szokás használni, csak ilyen védőtokot? (ami hajtogatható)

Dr.NX