Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
-
tonermagus
aktív tag
Úgy néz ki, hogy az Alcatel Pixi 3 lesz a befutó. Kicsit keveslem az 1GB RAM-ot, de olcsó
Az ilyen típusú fejtámlára szerelhető konzolról mi a véleményetek? Használható? Sajnos a sima ülés mögé szerelhető verzió nem jöhet szóba, mert ha beleteszem a Pixi3-at, a kisfiam tuti szétrugja
-
tybsen
addikt
válasz
gyuszmó #73594 üzenetére
Persze leginkább az a meghatározó, nem olvastam a legelső hozzászólást, hogy hol akarod használni.
7-8" útközben sokkal praktikusabb persze.Annak idejen en pl. egy 7" p1000 galaxy tabot használtam a céges telefon mellett privat mindenesként, telefonálni is alkalmas volt, imádtam. Volt később egy ipad minim is de az már kevésbé volt kompakt, persze még hurcolható volt, de a 7 nekem jobban bejött. Mindenki megbámult mert akkoriban keveseknek volt nagy telefonja, talán 4" körül volt az átlag. De 7" befért a nadrág hátsó zsebébe is
később volt 6,44" sony is de az meg telefonnak túl nagy volt tabletnek meg kicsi.
Most útközben 5,5 plusz a táskámban van a 10" tablet ha lenne valami illetve itthon pedig szintén kényelmesebb ez a 10, de ezzel biztosan nem tomegkozlekednék.
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Van egy régi Beex e2 tabletem, amit elfelejtett kód miatt hard resetelni szeretnék. A probléma az, hogy a tableten nincsen hangerő gomb, illetve nem hajlandó micro-usb segítségével sem a gépemen észlelődni. Tudnátok segíteni? Egy lyuk van rajta, amit egy tűvel be lehet nyomni, egy home feliratú gomb, illetve a powergomb. Azt vettem észre, hogy a tablet a powergomb és a home gomb közös benyomásával nem kapcsol be, illetve ha egyszer bekapcsolom, akkor is hiába valóak a gombkombinációk a system logo előtt, egyszerre a rendszert hozza be, de sajnos ott nem tudok mit kezdeni. Van valami ötletetek? Köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
tonermagus #73591 üzenetére
Nincs mas ertelmes ajanlat, csak az Alcatel.
Regi gep, keveske 1 GB rammal. A celnak megfelel, olcso, ennyi. Egy memoriakartya elkel hozza, a 8 gigabol tobb mint a felet viazi az android.
Vezerles szerintem nem fog menni ugy ahogy irtad. -
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Szeretnék egy tabletet vásárolni a kocsiba. Lehetőleg nagy kijelzőjű legyen, mert rajzfilmet szeretnénk rajta lejátszani a kisfiamnak. A felbontás annyira nem lényeges, de azért élvezhető képe legyen. Mit tudnátok nyugodt szívvel ajánlani 35e Ft környékén? Pár éve akartam már venni egy 10" körüli tabletet 30k körül, és az eladó lebeszélt róla, hogy nagyon sokat visszavisznek belőle. Az ALCATEL Pixi 3 10.1" 8GB mennyire jó választás? Nem problémás széria?
Illetve még egy bónusz kérdés: Én ugye elöl vezetek. Kisfiam jobb hátul. Menet közben mivel tudom azt megoldani, hogy rajzfilmet/zenét váltsak anélkül, hogy hátra kelljen nyúlnom és matatnom a kijelzőn vakon?
Létezik valamilyen bluetooth vezérlő hozzá? vagy telefonról tudom valahogy irányítani? -
fradi81
veterán
youtube kirakása teljes képernyőre megoldható egyszerűbben? Idősebbeknek nem egyszerű arra a kis négyzetre rábökni elsőre.
-
Igen ugyan az mimt a vissza állítás előt,de akkor nem ilyen csúsztatósan működött ahogy írod
#aprokaroka87
Mimdjárt megnéze
-
cidalain
veterán
válasz
Pityu. #73583 üzenetére
ugyanaz a szövegbuborék jelenik meg? ha igen, akkor valami billentyűbeállítást kell nézned.
egyébként ilyen esetben, ha előjön az adott betűre az opció, akkor oda kell csúsztatnod az ujjad, és úgy tudod választani az opciós karaktereket. ha elengeded a képernyőt, eltűnik a buborék. -
Lenne egy olyan gondom,hogy nem rég csináltam egy rendszer vissza állítást és a billenytűzet azóta másként műkodik ha kicsit nyomva tartottam,fel jott egy buborék benne a választható betűk és ott is maradt míg nem válashtottam. Most meg meg nyomom hosszan akármelyiket és elengedem a billentyűt akkor el tűnik a szoveg buborék és nem tudok betűt választa i max macerásan. Szóval be leheg e úgy állítani mint régen volt?
Tablet samsung sm-t113 -
cidalain
veterán
válasz
gyuszmó #73580 üzenetére
a gyári flip tok általában "SMART", azaz van benne egy másgnes, így ha kinyitod, akkor felébred egyből a tab.
bár ezt már az utángyártottak is tudják. semmi extra egyébként, tényleg csak egy mágnes.
simán vehető átlag tok, sőt akár kínából is rendelhetsz, meglepően jók azok is. lehet hogy nem bír annyi időt mint a gyári, viszont töredék áron van.
ha meg csak bújtatós tok kell, abban tényleg semmi okosság nincs. bármilyet vehetsz, úgyis csak akkor lesz a tokban, ha épp nincs használatban a tablet. -
gyuszmó
őstag
válasz
cidalain #73579 üzenetére
Köszi, tegnap megnéztem a 8 szerintem elég. Pláne a kb 40 e ft különbség nem ér annyival többet nekem
Olyan kell ami nagyobb mint az 5,2"telo de azért még elég kompakt. Anno pár éve egy 7colos volt, az nem volt elég nagy számomra.Érdemes gyári tokot venni 14 körül, vagy 6,7 e ft ért is adnak jót? Ér annyival többet?
-
cidalain
veterán
válasz
gyuszmó #73578 üzenetére
erre nehéz jó választ adni.
8 és 10" méret is megfelelő arra, amire használni szeretnéd. amennyiben fontos a mobilitás akkor a kisebb kényelmesebb, könnyebben pakolható. nekem pl a 10 már nagy, nehéz, de én általában ölben, kézben fogom a tabot. ennél a méretnél alap a kétkezes használat, és lesz olyan területe a kijelzőnek amit nem érsz el hüvelykujjal normál fogás közben, tehát egyik kézzel el kell engedni, így viszont egy kézzel kell addig tartani. és egy 10-es gép közel fél kiló, míg egy 8-as inkább 300g körül van.
ha van lehetőséged, menj el egy boltba ahol vannak kiállított tabok, és tapogasd meg mindkét méretet. -
-
Adott egy Alcatel one touch tab7 dual core tablet . Erre kellene telepiteni valami PDF olvaso progit (e-bookok olvasasahoz). Mit ajanlotok ?
-
gyuszmó
őstag
De a 8 is jó lehet, médiára a méret?
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
10 " körüli tabot vennék Samsung s vagy s2, esetleg air 2.Az sem baj ha nem zsír új, de azért szép állapotú és garanciális. Vegyes használat net, média, book,. Olyasmit keresek ami ár érték arányban best. Köszi
-
junkpod
veterán
válasz
milkabrams #73520 üzenetére
Teclast T98 MTK procis androidos 30khuf, netezesre, gyerek jatekprogramokra, halozatrol fhd videó lejatszasra tökéletes eddig.
-
cidalain
veterán
válasz
pixelblondie #73570 üzenetére
Itthon még nem láttam. Szerintem hivatalosan nem is lesz forgalmazza. Így marad a külföldi beszerzés (ebay, amazon...) esetleg szurkeimportos boltok.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlen hol tudnék venni egy Huawei T3 tabletet? A 3GB verziós erdekelne.
Mindenhol csak a 2gb van.
-
cidalain
veterán
Ha az atmeroje 2,4 mm akkor az.
Lomex.hu, tme.hu oldalon nezegetnem hogy van e.(#73566) fradi81
Netes vasarlas eseten indoklas nelkul elallhatsz a vasarlastol 14 napig. Meg magyarazkodnod sem kell. Koszonom megse tetszik. (Arra ugyelni kell hogy ez ido alatt ne hasznald agyon, mert vonhatnak le erte zsetont...)Igen, jol gondolod, ugyanaz a termekkod (ZA090082BG) ugyanazt a termeket kell, hogy jelentse. De persze ez is lehet hibas kiiras, es mint ilyenekre nem vallalnak felelosseget, stb blabla...
-
törölt tag
Tisztelt mindenki,
Két napja vettem meg az itt ajánlott Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI című tabletet és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Böngészéshez és videó illetve fénykép-nézegetéshez teljesen jó a játékot kivéve.
Persze, az idő majd megmondja mennyire tartós.Ha valakinek minimalista igényei vannak, annak bátran ajánlom.
-
fradi81
veterán
Hali
A termékkód világosan megmondja hogy milyen felszereltségű a tablet? Épp néztem edigital-nál 1GB RAM-ot írnak, máshol meg 2-t. Ha megvenném extreme-ből, és tényleg csak 1GB lenne benne, akkor hivatkozhatnék a kódjára ami szerint 2GB-os változat jól sejtem?
-
rrobi
senior tag
Szia, ha lehet hinni ennek a linknek, akkor MMCX. Elvileg a linken pont ilyen tablethez árulnak átalakítót, csak az a kérdés, ilyet Magyarországon hol kapok? Illetve létezik MMCX csatlakozós antenna, amihez nem kell átalakító? Köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
outdoor #73563 üzenetére
ha más funkció nem kell, akkor erre akár 1 GB rammal szerelt modell is elegendő.
a legolcsóbb értelmes 10-es: Alcatel Onetouch Pixi 3 10"
eléggé elavult már, de térképet nézni elég lesz, cserébe viszont olcsó, 35 körül van
nagyobb tabok ára itthon exponenciálisan nő, kínából azonban szerezhetők be 12-14" körüli gépek.
(a 30"-t ugye nem gondoltad komolyan, az akkora mint egy tévé... nem igazán kézi eszközméret)(#73562) udi24
huawei mediapad t3 8" vagy 10" attól függ mekkora méret preferált -
outdoor
aktív tag
Térkép nézegetéshez vennék nagyképernyős, olcsó modellt (a felbontás lényegtelen). A méret 7" és 30" lenne kezelhető.
Előny, ha napfényben is jól látható, kitartó az akku, és legalább wifi van rajta. Memóriakártyahely muszáj.
Milyet tudnátok javasolni? A várható törés és cserék miatt fontos, hogy olcsó legyen.
-
udi24
tag
Sziasztok !
Segitsegre lenne szüksegem.
Apukamnak kéne a kocsiba egy tablet .
Amire hasznalná filmnézés ,navigació,netezés .Ar max 60 e
Segitseget előre is köszönöm.
-
csurgoi
aktív tag
Ha tudtok olyan szervizet ahol vállalják a TECLAST X16 Plus tabomba a micro SD foglalat cseréjét azt szívesen megköszönném.
Yt-on láttam 1-2 videót, ott nem tűnik túl bonyolultnak, de én nem merek neki állni. -
cidalain
veterán
-
Digidroid
aktív tag
válasz
cidalain #73554 üzenetére
Pont erre gondoltam én is.. Már voltam is ma a MM-ban, persze nem volt belőle kirakva (csak webshop), esetleg megnézem még a laptop.hu-nál hátha, csak gondoltam egyszerűbb itt megkérdezni, mint ilyen kellemes tavaszias időben a boltokat járni.
Sok helyen egyébként még a sima MediaPad m3 képe is van hozzá kitéve.
Viszont ahonnan venném ott ez van kiírva:
Bővíthetőség: Bővíthető tárhely
Bővíthetőség: Bővíthető -
littledon
tag
Sziasztok,
50 ezer ft körüli áron mit ajánlatok? Elsősorban 9" érdekel de jöhet kisebb is a lényeg a minél időtállóbb hardver és támogatottság...
Előre is köszönöm!
-
cidalain
veterán
Biztosan nem SMA. Ott a lukas kozepu resz a kiallo, kulso menetes.
Ez meg besuppedo, belso menetes anyas.Jo lenne tudni a menet atmerojet.
Update:
Van az SMA-nek forditottja is, RP-SMA a neve. Az viszont pont ilyen felosztasu. Az apas a kulso menetes (bar a kepen pont mintha forditva lenne az apa-anya felirat az RP-seknel) Mar csak az atmero a kerdes, hogy ez az e. -
cidalain
veterán
válasz
Digidroid #73552 üzenetére
De ez az LTE verzio adatlapja, ott meg lattad hogy van a tesztvideoban.
Ezeknek a leirasoknak az ertelme sok lenne, de mindenki szarik bele. A gyartok sem foglalkoznak vele, magyar Huawei oldalon konkretan nincs fent az M3 10, es a T3 egyik verzioja sem...
Edigital leirasaban irjak hogy van. Bar a webshop is kopipaste-eli valahonnan, szoval merget erre sem lehet venni. El kell ballagni egy boltba, es megnezni a dobozt. Vagy neten megvenni, es ha nincs akkor visszakuldeni (mondjuk pl olyan helyen vennem, ahol irjak hogy van, mert akkor lehet arra hivatkozni elallaskor. Na nem mintha kellene indokolni)
Manapsag egyebkent androidosoknal mar alap szokott ez lenni -
Digidroid
aktív tag
válasz
cidalain #73551 üzenetére
Hát igen, de például itt azt írják: Memory Card slot: No
És a tesztekben is úgy látom, hogy a sim tálca osztozik a memória kártya foglalatával, ezért tartom elképzelhetőnek, mivel a sima wifis nem tartalmaz sim foglalatot, ezért erről egész egyszerűen lehagyták ezt a bővítési lehetőséget, és nincs külön a memória kártya számára hely. -
cidalain
veterán
válasz
Digidroid #73549 üzenetére
kéne tudnia fogadni.
de mivel nekem nincs ilyen, nem tudom megnézni, és a netes leírások nem kielégítőek ezügyben, az való igaz.
ugyanaz a HW van egyikben, mint a másikban, a memóriakártyának nincs köze a modemhez, így azt gondolom hogy tudnia kell a wifisnek is a microSD kártyát fogadni. (nem jellemző, hogy ugyanannak a tabletnek a wifi/4G verziója alapjaiban másféle) -
pébé
csendes tag
válasz
User_Smike #73547 üzenetére
Ma reggel jött meg tesómnak a Huawei Mediapad T3 8" . Azt mondom teljesen rendben van és tudom ajánlani. Neki akcióban sikerült megvenni 42.900Ft volt. A rendszer jól pörög és eddig semmi gond vele.
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
A HUAWEI Mediapad M3 Lite 10.0 Wifi-s verzió memóriája is bővíthető microsd kártyával, vagy csak az LTE verzió sim tálcán keresztül? Mert amit találok róla az nagyon nem egyértelmű.
Amit találtam m3 lite user pdf is ezt írja:
Not all devices support microSD cards.
Teszteken meg mindenhol csak az LTE-t tesztelik.. -
A Zéé
addikt
válasz
User_Smike #73547 üzenetére
10-el feletted van a válasz a kérdésedre: [link]
Ez a kettő közül érdemes. Listádból a 8"-os Lenovo, vagy ha rászánsz kicsit többet, akkor a Huawei T3 8.0. Nekem az utóbbi lesz végül, letettem a 30k környéki tabletekről. -
User_Smike
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7"-8"■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat szeretnék■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Lehetőleg itthonról■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Legfőképp autóba szeretném navigációnak, meg persze alap dolgok (Messenger, Facebook, Skype stb.)■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Maximum 40ezerA következőket néztem már:
-Huawei MediaPad T1 7" és a 8" verzió is
-Lenovo Andy Tab 3 TB3-710F 7"
-Alcatel Pixi 4 7"
-Alcor Access Q784S 7"
-Lenovo Tab 3 TB3-850F 8"Vagy ha valaki tud mást ajánlani, szívesen meghallgatom.
Mint írtam legfőképp navigációra szeretném, így az üzemidő is fontos lenne, ez persze szivargyújtó töltővel orvosolható. Ha épp nem arra használnám, akkor Messenger és társai.
Köszönöm a segítséget!
Üdv,
M -
-
Thusor
őstag
Samsung galaxy tab A 10.1-ből két verzió létezik. Az SM-T580 és az SM-P580. Kettő között az a különbség, hogy a P580-hoz S-Pen is jár a készülékhez amivel használható a kijelzőn. A kérdésem arra irányulna, hogy nekem egy SM-T580-as készülékem van, S-Pen nélkül. Elképzelhető, hogy a samsung S-Pen ezen a készüléken is működne? Főleg a [Wacom Smart ]ceruzáját szeretném használni, de nem tudom hogy egyáltalán működne e. Erre nem igazán találtam információt se a neten se az itteni fórumon. Ti mit tudtok erről?
-
®abstract®
őstag
válasz
Viktor0610 #73539 üzenetére
nos,igen.ezek a noname tabletek egyedi tuningolt darabok kínai módra szerintem
ilyen adatokkal.
több vásárló is van aki fél éve vette.
sok a pozitív elégedett vevő.
garancia felejtős ezekre,de aki bevállalj a áfával 40-45eft körül sokkal jobb hardvert kap,mint amiket itthon kínálnak -
Talala
senior tag
Sziasztok! Tudnátok javasolni 1-2 tabot. Szülőknek, gyereknek lenne. Böngészés, youtube, flash royal típusú játékokra lenne használva. Max 40 000.
Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 8GB nén tűnik rossznak. Szeretném kikérni a véleményeteket illetve ajánlatokat is szívesen fogadok. -
nyisziati
veterán
válasz
®abstract® #73538 üzenetére
Hát aztán lehet, hogy a fele igaz is.
A minőség mindenesetre a másik 50 %. Ha fél éven belül feldobja a pacskert, akkor nem is volt olyan olcsó. Ennyiért itthon már hazai garis Lenovo-t stb. kapsz, amire mérföldekkel jobban érvényesíthető a garancia.Egyébként én is néztem mostanában olcsó tableteket, youtube videók és ajánlások alapján. Csak wifis, tűrhető hardverű, viszonylag jó közösségi támogatású (legalábbis a Chuwi).
Aki nem tud, vagy akar többet rászánni, annak ez még talán megfelel. (60-80 dollár, tehát 15-20 ezer környéke + áfa, ha megfogják). Mondjuk áfával már ez se olyan olcsó.
-
válasz
®abstract® #73538 üzenetére
Az ilyen nagyon névtelen márkáktól mindig parázok.
Azután, hogy a pár ligával feljebb játszó Doogee gyári ROM-ja vírusos volt, duplán megválogatnám, hogy mit veszek.Meg ugye ezekhez kb. nulla támogatás "van".
-
®abstract®
őstag
Üdv!
igazi csemegék elérhetőek az aliexpress(kínai ebay) ről 100$ tól!
10 colos hd,fullhd tablet
droid 5.1 vagy 6.0
dual simes: 3G és 4G támogatás
microsd slot
32gb vagy 64gb tárhely
mtk8752 nyolcmagos proci,mali t762gpu.
4giga ram!!a hd verzió antutu pontja:64e!
a visszajelzések nagyon jók,mindenki dicséri.
ajánlom figyelmébe a vásárlóknak!
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Lenne egy keresztkérdésem.
Milyen billentyűzetes tokot ajánlotok 8"-os 4:3-as tablethez? (úton van a mi pad 3) igazából laptop kiváltása lenne valamelyest a cél. Létezik olyan tok amit fokozatmentesen lehet hajlítani? nem csak kitámasztani? -
ooooobi
senior tag
Sziasztok, anyumnak kellene egy tablet. Böngészésre, skypera, youtubera, idojárás widget még amit sszeretne. Semmi játék, fotózás vagy ilyesmi nem fontos. Már a 7zolltól is jó lehet, nem fontos, hogy nagy legyen de nem is hátrány.
Magyarországi vásárlás is jó, garancia miatt, de német oldalak, amazon is játszik. Mit ajánlotok erre. 50ezer max de jó lenne ha 40 alatt lenne valami. Kínai oldalak is jók lettek volna, de bö 2 héten belül kellene. Lehet jo lenne a 2 giga ram, hogy ne lassujon be idövel ha esetleg, mégis tölt rá dolgokat. Sajnos nem tudom majd managelni a tabot tul sürün. -
faresz5
aktív tag
Sziasztok!
DJI GO4 futására alkalmas tabletet keresek:
60-100eFt
Mindegy hogy belföldi vagy külföldi.
min 1.8Ghz-s proci, 32gb belső tárhely vagy bővíthetőség. min 5000mAh-s akksi,wifi elég. 8"-10" ig.Mit ajánlotok, esetleg valakinek tapasztalat?
Köszönöm a válaszokat. -
®abstract®
őstag
válasz
szerintem nézz körül az eu raktáras kínai boltokban.pl:banggood,gearbest,merimobiles.korrekt oldalak.
ne ragaszkodj a túlárazott itthoni lehúzós boltokhoz,felesleges.talán itt a lenovo outleten kívűl nemis tudok más boltot hirtelen..
-
Dendytv
senior tag
Üdv kedves emberek ! Lenne egy olyan jellegü gondom, hogy mikor egy bizonyos Alkalmazást szeretnék áthelyezni az SD-kártyára, kicsi gondolkodás után kapok egy olyan üzenetet, hogy "Couldn't move app"
De csak ennél az app-nál jelentkezik ! Minden más appot eddig amit próbáltam át tenni szépen áttette kivéve ezt ! A készülék az egy Alcatel Anetouch Pixi 3 Az SD-kártya pedig egy Micreo SD HC 8GB GoodRam. (Ismerősé a készülék és pont az lenne a probléma, hogy nincsen neki sok helye és ez az alkalmazás amit átszeretnék rakni de nem engedi ez foglalta le a legtöbb helyet !) Letörölve majd újra rakva volt az app és úgy sem engedi !
A Válaszokat előre is köszönöm !
-
nyisziati
veterán
Sziasztok!
Chuwi hi8 pro-ról ill. Teclast P80 H-ról mi a véleményetek?
Érdemes lehet alapfelhasználásokra (fácsé, youtube, böngészés, pár apróbb játék) beruházni valamelyikre, vagy nem ajánlottak? -
Andris837
senior tag
Huawei MediaPad M3 Lite 10.0
Ehhez tudnék BT-s billentyűzetet, egeret, valamint külső tárhelyet csatlakoztatni? TV-re tudnék vele streamelni filmet?
-
M5Norbi
őstag
Helló!
Remélem tudtok segíteni,és előre is köszi
Adott egy Lenovo A1000L.
Sem resetelni sem bootolni nem sikerül.
Most a nyitott hasú Andoidnál megállt és semmi órák óta.
Hogy lehet kinyomni,újraindítani vagy bármi? -
kovacs65
őstag
Office-ra szerinem a Softmaker progik a legjobban Droidon.
-
cidalain
veterán
válasz
Andris837 #73523 üzenetére
Mit ertesz azon, hogy irodai programokat jol kezeljen?
Mert az aruhazbol millio egy program letoltheto, nyilvan egy eros gep ezeket jol fogja kezelni.
De hogy te hogy fogod ezeket kezelni, vagy egy Office csomag utan mennyire hasznalhatoak, azt nem tudom megmondani, es nem is gepguggo. Van Microsoft alkalmazas android ala is, de kozel sem ugyanaz mint Winen. Funkciok is kevesebbek, es a hasznalhatosag sem olyan.Emiatt jo lenne elobb kiprobalnod par alkalmazast Android alatt, hogy egyaltalan a szoftverek kozott van e olyan ami a munkadhoz hasznalhato. Ha van, akkor barmelyik tab 100-120 kornyeken jo lesz majd ezek futtatasara.
Ha viszont a szoftverek kevesek, akkor Windows tablet iranyaba kellene elmozdulni. -
Andris837
senior tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
legalább 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új készüléket vásárolnék, garanciával.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Alapjáraton itthon vásárolnám a gördülékeny garancia ügyintézés miatt, ha szükséges lesz. Ha esetleg tudtok olyan külföldi forrást, ahol nem nyűg a garanciális ügyintézés akkor nyitott vagyok arra is.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
PC-t váltanám le, így fontos hogy irodai programokat jól kezeljen. Filmnézés (Samsung okos TV-re streamelve, amennyiben ez lehetséges), játék.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
120k
Fontos, hogy külső merevlemezt, vagy nagyméretű pendrive-ot vagy memóriakártyát kezeljen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Dronte
aktív tag
ha erdekel valakit, Edigitalban Huawei tabletekre 10% kedvezmeny van, a T3 8colos wifis verzio 43e ft. kar hogy multheten vettem 50ert
-
Aske
aktív tag
válasz
Jaja, most latom ez a droidos topic. Elkalibraltam magam.
Ezekre tokeletes droid alatt. Csak tarhelyre figyelni, ha offline nezel filmet.
-
milkabrams
őstag
Nem notit akarok vele kiváltani, csupán egy droidos tabot szereték netezéshez, könyvekhez videókhoz, mikor nincs kedvem gép elé ülni. A win ha lehet, le is lenne róla pucolva. Az a gond, hogy kb. 60k-ért nincs magyarországon olyan tablet, amit nem röhögtem volna ki 2015-ben is. Mikor olvasom, hogy GFXBench trex 12 fps, 2gb ram, 800x1280, 50k sírni tudnék. Ami nem szarja össze magát, ha megnyitok Chrome-ban 4 oldalt, ott kezdődik, hogy 100k
-
Aske
aktív tag
válasz
milkabrams #73518 üzenetére
Szia,
nekem Teclast X98 Plus van z8300 1536x2048, 4GB rammal, arra vonatkoznak a köv. megállapítások.
Röviden: android és win 10 alatt is döcög, még úgy is, hogy stock van mindkettőből fenn és nincs agyonszemetelve.
Win10 alatt edge-el lehet csak rendesen böngészni, chrome-mal ez a konfig nem adja ki és minden akad. Ez ciki, ha valakinek minden adata chrome-mal szinkronizált.
Igazából a gép minden tevékenységet csak egy kis késéssel hajt végre a gép, pl. programindítások (pláne windowsban). Ebben a gyenge procin kívül talán a lassú emmc háttértárnak is szerepe lehet. Kivált frissítéskor, amikor a tárhelyet nyúzza ezerrel, vagy amikor több program van nyitva. Multitasking nem barátja. Androidban érezhetően jobb a helyzet.
Windows frissítésnél külön oda kell figyelni, mert egyszerűen elfogyhat a tárhely.
Ha már elindult a program, onnantól ok. Ilyenek, hogy videolejátszás (akár 4K streamelés) nem okoz neki gondot természetesen, persze ha nem fut több erőforrásigényes program a háttérben. Mozgó háttérképet nem ismerem, de az ilyen vizuális feature-ök önmagukban nem akasztják meg.
A tárhely nemcsak lassú, de kicsi is (64GB), főleg ha droid is van mellette. Külső vinyót ez a típus sajnos nem hajtja meg, más típusok (amelyeken rendes méretű USB port van) azért boldogulnak vele.
Fagyás vagy restart nincs, maguk a rendszerek stabilak.
Mi otthon fénykép és videonézésre használjuk, ebben a nagyfelbontású panel és a képarány verhetetlen. Ezenkívül böngészésre, hírolvasásra, ilyen általános dolgokra. Munkára természetesen nem. Nem is hiszem, hogy komolyabb alkalmazások elindulnának rajta, mert a processzor amennyire én tudom nem támogatja a jellemző utasításkészleteket.
Ha bármilyen asztali vagy notebookot akarsz kiváltani vele, én nem ajánlom a z8300 és az emmc miatt.
Ide core m proci ill. ssd meghajtó kellene. Most ilyen gépet akarok nézni magamnak én is.
-
milkabrams
őstag
Akinek van kínai tabletje kérem írjon róla pár dolgot droidos oldalról, pl. mennyire elég a z8300-as soc az 1536x2048 pixeles kijelzőhöz, mire elég a 2/4 gb ram, mi a helyzet a jobb minőségű mozgó háttérképekkel, akadás, lassulás stb.
-
cidalain
veterán
válasz
doni11 #73512 üzenetére
A francert kell az elejen kacifantos kodot kitalalni
Miert nem jo az 1234 addig amig probalgatja az ember
Be kell lepni recoverybe, es a hard reset talan kiuti ezt is.(#73509) harmonikas01
Sajna Android 4.4-tol felfele az SD kartyara mar nem lehet kozvetlenul alkalmazasokat telepiteni. Alapesetben, mert ez nehany gyartonal elerheto lehet, illetve root segitsegevel az Acereden is szerintem (rootolassal ugrik a garancia)Bizonyos fajlokat atkoltoztethetsz a programokbol, de nem az egeszet.
8 gb eseten hatvanyozottan igaz, hogy a nem hasznalt alkalmazasokat le kell torolni, stb mert hamar betelik. -
doni11
tag
válasz
BullZeye #73511 üzenetére
Attól tartok nincs nyitva a bootloader, mert szűz gépről van szó gyári alap beállítással. Még be sem jelentkeztem vele a fiókomba, csak a funkciókat teszteltem és az ujjlenyomat beállításig jutottam el.
Ha nem kapcsoltam volna ki a gépet, akkor az ujjlenyomatommal jelenleg is működne és nem is kéne a kód, de újraindításnál nem elég az ujjlenyomat neki, akkor derült ki, hogy tegnap nem jegyeztem fel az ujjlenyomat-beállításnál megadott kódot.
-
BullZeye
veterán
válasz
doni11 #73510 üzenetére
Meglepődnék ha lehetne gyárilag ilyet, hisz így egy alvó ember tabletét/telefonját simán ellophatod ezzel a módszerrel.
Ha be tudsz lépni, akkor alaphelyzetbe állítod, és ezzel resetelődik. Vagy recovery / sp flashtoolsal felraksz egy új romot, ha bootloader nyitva van. -
doni11
tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő segítségét kérném.
Samsung S2 tab ujjlenyomat beállítását elvégeztem, ahol a megadott biztonsági kódot elfelejtettem. ujjlenyomatra hibátlanul működik a tab, de ha a kóddal akarok belépni, akkor visszadobálja a 30/s várakozási időt és nem fogadja el azt a kódot, amire emlékszem.
Ilyenkor hogyan lehet törölni, vagy átírni a biztonsági kódot -
harmonikas01
újonc
Sziasztok! Új vagyok itt és az Android is elég új nekem....A lányomnak vettem egy Acer Iconia 7 tabletet szülinapjára. Hamar "be is lakta" a 8 GB-ot, tettem bele egy 16 GB-os mSD-t. A gép látja is, könyvtárat is csinált benne...De azt nem tudom, hogy hogyan lehet "használni", appokat átpakolni, hogy a saját memóriából minél több felszabaduljon... Egyáltalán, milyen lehetőségeim vannak? Előre is köszi.
-
BBéci
legenda
Erről a tartóról meséltem: [link]/L]
Nem így akartam beírni, bocs!
-
cidalain
veterán
tudom hogy az is 7-es.
az android 7-et azért írtam, hogy ha az M3 és a Samu között kellene dönteni.
persze hogy nem egy árkategória, azt írtam is.Mert miután végigolvassa az irományom, biztosan nem a T3 és a Samu között fog dönteni, vagy ha igen akkor a döntő tényező úgyis az ár lenne.
igazából én a helyében a T3 és az M3 között vacillálnék (pénz függvénye), Samu szóba sem kerülne.
-
cidalain
veterán
válasz
#30734848 #73500 üzenetére
amennyiben csak otthon használod (vagy zárt térben), szerintem nem hátrány, hogy nincs automata fényerő. Az én tabomban (más típus), 1 naposan beállítottam 55%-ra, azóta is úgy van.
A Samu SM-T580 azért egy picit jobb gép, a kijelzője is fullHD, szerintem nem egy kategória.
A Samut a Huawei Mediapad M3 10 Lite verzióval kellene összehasonlítani, árban is ezek vannak közel (Edigitalban pl most a Mediapad M3 10 2 ezressel olcsóbb, mint a Samu)
Samu nagyon sok helyen bolti garival van jó áron, de ha hivatalos helyről akarod venni, akkor ki kell fizetni minimum 80-at arra is, ami nem hasonlítható a T3 51ezer forintos árához.Ha elegendő a HD felbontás, és árérzékeny vagy akkor egyértelműen T3.
Ha kellene a fullHD, akkor viszont inkább az M3 10 Lite, mert újabb gép, mint a Samu, ha másért nem akkor a 3GB ram, és az Android 7 miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest