Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
apion73
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Három napja a Samsung T320 Galaxy TabPRO 8.4 16GB tabletem kiírta, hogy teljesen fel van töltve, de 10 perc múlva újra 20 % alá ment a töltöttség. Másik töltővel is próbálkoztam, ugyanez a helyzet. Gondoltam mivel sokat van használva és lassan 3 éves (okt.) lesz a készülék akku probléma lehet.
Bevittem egy Samsung szervízbe és most hívtak, hogy alaplaphibás a tablet, 40 ezer Ft a javítás, de 7-10 nap mivel külföldről kellene berendelni az alkatrészt.
Mi jövő csütörtökön elutazunk és feltétlen kell, hogy egy tablet legyen nálunk. Kénytelen vagyok venni egy újat, de nem tudom, hogy mit érdemes és nincs időm most arra, hogy alaposan átolvassak mindent, pedig minden műszaki eszköznél megtettem eddig. Az előzőhöz hasonló tudású jó lenne, de offline navigációra is kellene. A T320 annak idején 77ezer Ft volt Németországból hozatva. Többet most sem szeretnék költeni rá, de szerdán a kezembe kellene lennie.Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest