Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #73185 üzenetére
Kis kiegészítés a korábbi Samsung t580 tapasztalattal kapcsolatban.
Nagyon kicsi a választék tabletekben, nézegettem jobb felbontású tableteket de kevés van ilyen képaránnyal jobb felbontással.
Egy yoga tab plus 299 ppi felbontása összehasonlítva a Samsung kijelzőjével nem tűnt lényegesen jobbnak, Sőt a yoga kijelző minősége például sokkal gyengébb, fakó. Illetve maga az eszköz és egy nagyon rosszul kézbe vehető cucc a vastag oldalsó akkumulátornak köszönhetően.
Időközben volt egy újabb akció és vettem megint egy Samsung t580 és ennél is maradok. YouTube videókra teljesen jó, látva a konkurenciát meg pláne.
Csak gondoltam hogy írok róla egy rövidet hogy esetleg aki ebben még gondolkodik akkor hátha segít neki. Most néhány napja nyüstölöm, de teljesen jól használható, gyorsan megnyílnak az alkalmazások ahogyan az végül is korábban is volt. Csak az embernek talán fontos tudnia hogy mire akarja használni és hajlandó-e bizonyos kompromisszumokra. Összehasonlítva például a Yoga Tab Plus sokkal jobb felbontású kijelzőjével és jobb hangszórójával mégis a Samsung mellett döntöttem mert olcsóbban hoz nagyon jó ár érték arányt.
iPad lett volna még alternatíva de egyrészt nem szeretem magát a rendszert másrészt nincs Micro SD bővítés illetve a képernyő arány sem annyira meggyőző, videókra jobb szerintem ez. Ráadásul jelentősen drágább és egyszerűen nem éri meg szerintem az én felhasználásommal azt a többletet amit fizetni kellene érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Epson nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest