Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz tybsen #73185 üzenetére

Kis kiegészítés a korábbi Samsung t580 tapasztalattal kapcsolatban.

Nagyon kicsi a választék tabletekben, nézegettem jobb felbontású tableteket de kevés van ilyen képaránnyal jobb felbontással.

Egy yoga tab plus 299 ppi felbontása összehasonlítva a Samsung kijelzőjével nem tűnt lényegesen jobbnak, Sőt a yoga kijelző minősége például sokkal gyengébb, fakó. Illetve maga az eszköz és egy nagyon rosszul kézbe vehető cucc a vastag oldalsó akkumulátornak köszönhetően.

Időközben volt egy újabb akció és vettem megint egy Samsung t580 és ennél is maradok. YouTube videókra teljesen jó, látva a konkurenciát meg pláne.

Csak gondoltam hogy írok róla egy rövidet hogy esetleg aki ebben még gondolkodik akkor hátha segít neki. Most néhány napja nyüstölöm, de teljesen jól használható, gyorsan megnyílnak az alkalmazások ahogyan az végül is korábban is volt. Csak az embernek talán fontos tudnia hogy mire akarja használni és hajlandó-e bizonyos kompromisszumokra. Összehasonlítva például a Yoga Tab Plus sokkal jobb felbontású kijelzőjével és jobb hangszórójával mégis a Samsung mellett döntöttem mert olcsóbban hoz nagyon jó ár érték arányt.

iPad lett volna még alternatíva de egyrészt nem szeretem magát a rendszert másrészt nincs Micro SD bővítés illetve a képernyő arány sem annyira meggyőző, videókra jobb szerintem ez. Ráadásul jelentősen drágább és egyszerűen nem éri meg szerintem az én felhasználásommal azt a többletet amit fizetni kellene érte.

• Sgr_A

addikt

válasz tybsen #73185 üzenetére

Én simán elvagyok a hd 9,6"-os kijelzővel
    Pedig egy a telefonunk ;)
    Könnyűnek ezt sem mondanán de legalább ez volt a legkisebb a nézettek közül

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés