- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #73185 üzenetére
Kis kiegészítés a korábbi Samsung t580 tapasztalattal kapcsolatban.
Nagyon kicsi a választék tabletekben, nézegettem jobb felbontású tableteket de kevés van ilyen képaránnyal jobb felbontással.
Egy yoga tab plus 299 ppi felbontása összehasonlítva a Samsung kijelzőjével nem tűnt lényegesen jobbnak, Sőt a yoga kijelző minősége például sokkal gyengébb, fakó. Illetve maga az eszköz és egy nagyon rosszul kézbe vehető cucc a vastag oldalsó akkumulátornak köszönhetően.
Időközben volt egy újabb akció és vettem megint egy Samsung t580 és ennél is maradok. YouTube videókra teljesen jó, látva a konkurenciát meg pláne.
Csak gondoltam hogy írok róla egy rövidet hogy esetleg aki ebben még gondolkodik akkor hátha segít neki. Most néhány napja nyüstölöm, de teljesen jól használható, gyorsan megnyílnak az alkalmazások ahogyan az végül is korábban is volt. Csak az embernek talán fontos tudnia hogy mire akarja használni és hajlandó-e bizonyos kompromisszumokra. Összehasonlítva például a Yoga Tab Plus sokkal jobb felbontású kijelzőjével és jobb hangszórójával mégis a Samsung mellett döntöttem mert olcsóbban hoz nagyon jó ár érték arányt.
iPad lett volna még alternatíva de egyrészt nem szeretem magát a rendszert másrészt nincs Micro SD bővítés illetve a képernyő arány sem annyira meggyőző, videókra jobb szerintem ez. Ráadásul jelentősen drágább és egyszerűen nem éri meg szerintem az én felhasználásommal azt a többletet amit fizetni kellene érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged