Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Redlight2
üzenetére
Voda az altalaban alcatel es zte cuccokat nevez at, de hogy az adott keszulek mi, azt passzolom. Probaltam utananezni, de semmi konkretumot nem talaltam, bar teny hogy nem kutatomunkat csinaltam.
A spec tenyleg ok. Tapasztalatom nincs vele.(#71906) Yasuo
Persze az OTG es eger kombinacio mukodik az LG tabokon. De pl Bluetooth egerrelbis probalkozhatsz, akkor nem kell OTG kabel.
Kijelzot semmikepp se itthon vagyel, draga, mint a csuda. Ebay, aliexpress, esetleg amazon. Ha megerkezett, a hardverapron tuti hirdet kijelzocseres szolgaltatast, olcson ki fogjak cserelni. Bar nagysagrendileg olyan 10-15 biztos lesz a mutatvany, de fingom sincs mennyi egy kijelzo, nem neztem utana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX