- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
viharkabat #70299 üzenetére
A 2 GB ram az sokkal eloremutatobb. Ez elegge donto tenyezo, tartsd szem elott.
Tab3-nak is van sim kartyas verzioja. -
viharkabat
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo tabletet nézegettem, konkrétan az Ideatab A8-50-es típust. Elég szimpatikusnak tűnik. Viszont most belebotlottam egy feltehetően új verziójába, ami Tab3 8 850-es jelzés alatt fut. Árban nincs nagy difi köztük.
Fő különbségként azt látom, hogy előbbi 1,3-as procival de csak 1 GB RAM-mal van szerelve, míg utóbbi 1 GHZ-es procival de 2 GB RAM-mal. Melyik a jobb párosítás?Illetve van-e más lényegi különbség a két szerkentyű között? Gondolok pl a sim-es mobil funkciókra, wifin kívüli életre.
-
Amos17
tag
Én még ajánlanám a lenovo yoga tab 3-at (8") könyvolvasásra (már csak a kialakítása miatt is). Hardverben nem egy erős ajánlat viszont olvasásra, netezésre és filmnézésre teljesen elég. Aksija meg brutális jó és 50k körül már lehet venni (BF-en lehet, hogy még olcsóbban is).
-
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok. 70-80k értékben milyen 10 colos tabletet ajánlanátok mindennapi használatra?
-
adalbert1
veterán
-
g0dl
addikt
Beléptem az asus z300m használók körébe (euronics).
Korábban kérdeztem, hogy az N-es wifije tudja-e az 5GHz-et ( ez ugye nem egyértelmű) . Nos most csatlakoztam az itthoni 5GHz-es hálózathoz, tehát ez nem érv ellene.Viszont ha jól látom ennek még itt nincs topikja.
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
melyik tablet az ajánlottabb? ...netre illetve pdf-re lenne elsősorban:
Lenovo Tab2 A10-30
Asus Z300M -
Kalandor
HÁZIGAZDA
Ilyen tabletet keresek:
- IPS
- 8-10"
- vékony, könnyű (de a Yoga féle megoldás is jó!)
- PDF / könyvolvasásra, tehát nagyfelbontású, fényerős kijelző
- játék = 0
- 2GB RAM / 4 mag legyen, nem szeretem ha sokat vacakol
- 8GB jó, microSD sem kell
- legyen rendes supportja, még min. 1.5-2 évig frissítés-hibajavítás képében
- 3G nem kell
- stabil-stabil-stabil legyen, csak gyári rommal lesz használva
- max bruttó 50.000 -
Geree
senior tag
na megrendeltem Amazonrol kuponnal egy Asus Z380M -t 32k-ra jott ki.
Itthoni kinalatban nem talaltam jobbat, ugyhogy nem is varok pentekig... -
®abstract®
őstag
sziasztok!
pipo p4 tabletemre tettem fel a gyári 4.4.4 droid helyett cm13 főzött romot droid 6.0.1 alapokra.nagyon jóó
-
szuladam
aktív tag
Én is most pont nézelődök, mert a mostani tab nem 3g-s és pont emiatt váltanék, kár, hogy anno nem 3g-s tabot vettem... (+ 7ről 10inchre válatanék, ez a másik ok) de sajnos nem találok normálisat elfogadható áron. A lenovo jónak tűnik, csak régi rendszere, az asus-nál meg az a bajom hogy nem full hd illetve hogy ez az intel proci elég gyengének néz ki. Vagy samsung de az már 100ezres kategória
Esetleg van tapasztalta valakinek ezzel a kettővel?
Valakinek van esetleg véleménye, ötlete vagy másik alternatíva? -
Szia! Én is vaciláltam többek között a lenovo és az asus között is. A lenovo ha jól emlékszem 4.4-el jött gyárilag, de később megkapta az 5-ös droidot frissítésként. Nekem az általános tapasztalatom az, hogy az 5-ös droid nem túl kiforrott, de az upgradelt verzók aztán főleg nem. Az N5-el, lenovo a7-10-el is szívtam az 5-ös droiddal, a 4.4 és a 6.0 sokkal stabilabb, gyorsabb. Custom ROM megint megosztó kérdés, én az N5-re vagy egy tucat oprendszert húztam már rá, egyik sem volt olyan stabil mint a gyári stock firmware. Ha van kedved mókolni vele, akkor hajrá, de ha én a lenovo mellett döntenék, inkább gyári 4.4-el használnám, az tuti. A Z300M gyárilag 6.0-al jön.
Ha 4G kell, akkor egyértelműen lenovo, a Z300M nem tudja. A felbontás nyilván szebb a lenovon, viszont mondhatni mindkét készülékben ugyan az a chipset van, csak a lenovoén húztak 200mhz-et
Én az időtállóság nevében, az asusra tettem le a voksom, a hardver biztosan könnyebben megbirkózik a sima HD felbontással. Ennek ellenére szerintem a lenovoval sem lősz mellé.
-
g0dl
addikt
Szerintetek Lenovo Tab 2 A10-70 vagy Asus Zenpad Z300M?
Előbbire nincs (gondolom nem is lesz) marshmallow, viszont sok tekintetben jobbnak tűnik ( dual band, felbontás), ugyanakkor egy évvel régebbi.Ha lenne a Lenovo-ra Cyanogenmod, vagy más megbízható alternativ rom, akkor talán azt választanám, de egyből egy már túllépett android verzióval kezdeni a frissítés reménye nélkül nem jó ötlet.
-
-Bandi-
tag
válasz
tboy93 #70265 üzenetére
Sziasztok.
Már olvasgattam 1 pár hónapja a hsz.okat, anyukámnak akartam karácsonyra venni(először külföldről, aztán letettem róla), eddig 40-42 körül a lenovo 850f volt a befutó, de ezt meglátva tegnap megrendeltem, ma meg bementem érte. Bár kicsit keszekusza volt a dolog, végül is meglettKb 1 óra alatt sikerült találni 1 ráérő embert(Székesfehérvár euronics), aki ennek utánanézett, megtalálta a megrendelésem az éterben, kinyomozta, hogy jogos e az összeg, majd először egy bontott fehéret(amit webshopban fel se dobott hogy elérhető ott), végül raktárban talált egy sötét színűt bontatlanul... De a lényeg, megvan
Remélem megérte.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Max 30.000ft ig tudnatok ajánlani androidos tabot?
Faternak lenne karácsonyra csak filmet nézne rajta meg némi netezés. Előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
z123456789 #70266 üzenetére
nagyjából igen. 29 volt legolcsóbban, amit eddig láttam, de az nem mostanában volt.
várd meg a pénteket esetleg. -
z123456789
addikt
válasz
cidalain #69760 üzenetére
Szia!
Korábban egy Alcatel OneTouch Pixi 3 10"-os tabletet ajánlottál nekem. Karácsonyra lesz 11 éves kislánynak. Ezen az áron akkor ez jó vételnek számít ugye?
Bár kecsegtet, hogy pénteken úgy is robbannak az árak...
-
Ugy erzem a z300 topik elegge fel fog eledni
-
cidalain
veterán
válasz
fireman123 #70262 üzenetére
A fem hatlap hatranyai...
-
zolokas
aktív tag
aha értem
-
7Sony7
addikt
Üdv megint. Bár már kinéztem a lányomnak karácsonyra 2 tabot is (amelyik éppen olcsóbb lesz alapon)
Alcatel Pixi 4 7 vagy Lenovo A7-10F, viszont most bejött a képbe egy új versenyző, a Navon predator 10.Mi a véleményetek?
-
John D'oh
aktív tag
Érdemes volt pár napot várni. Euronics-ből most hoztam el egy Z300M-6A041A modellt 49.999 Ft-ért
Ennél talán már pénteken sem lesz sokkal olcsóbb. -
lovace
aktív tag
válasz
tboy93 #70248 üzenetére
Alkalmazásokat nem lehet esetleg memóriakártyára átpakolni? Vagy csak ha rootolva van a készülék? Mintha valami ilyen rémlene régről, mikor még rákényszerültem.
Egyébként facebookos dolgok nem lennének telepítve rá, maximum böngészőből menne, nekem az is bőven elég, nem vagyok 0-24-es típus.
Elsődleges célom tényleg az lenne, hogy az olyan könyveket, amiket nem veszek meg, illetve nincs kiadva e-book olvasóra optimalizált változatban is el tudjam olvasni. Ezt a célt elmondásod alapján ezek szerint teljesíti. Gondolkodtam 2GB-oson is. Mellette szól, hogy a kütyüjeimet általában évekre veszem, így az tovább "bírná", viszont ha az előbb említett célt kiszolgálja egy kisebb teljesítményű is, akkor meg nem adom ki csak úgy heccből a dupláját érte. -
válasz
lovace #70247 üzenetére
Szia! Edesanyamnak tavaly egy 7"-os kis lenovot vettunk 22k-ert 1gb memoriaval. Alapvetoen normalisan hasznalhato, facebook, böngészés, olvasas, youtube, film siman megy, de nyilvan nem olyan reszponziv mint egy komolyabb tabi. Szerintem nem rossz. Ami viszont gaz, az a 8gb tarhely
Pikk pakk megtelik az appokkal, manapsag csak a facebook harmas (face, messenger, groups) megeszik 1gb-ot es akkor a cash-t meg nem számoltam bele.
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Mire elég ma 1GB RAM egy androidos tabletbe? Olvasásra, internetezésre, kisebb programok futtatására, esetleg ritkán filmnézésre? -
Amartus
senior tag
Mennyire jó vétel ez az ASUS Z300M, amit akcióznak? Felbontása megfelelő?
-
válasz
fireman123 #70243 üzenetére
Szia! En tavaly használtam par napig egy z300c-t, aminek a kijelzoje ugyan az mint az M-nek. Szerintem abszolút élhető, azert is mertem most en is megrendelni magamnak a z300m-et
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Sosem volt még tabletem, egy ideje nézegetem én is ezt az Asus Z300M-et (meg a Chuwi, Teclast-ot is Kínából), a 800*1280-as felbontás netezésre és pdf olvasásra mennyire kompromisszumos? ...szálkásak a betűk, vagy elviselhető?
-
Rakeem
aktív tag
válasz
tboy93 #70241 üzenetére
Az asus honlapján van fent egy bt-s bill, de itthon égen földön nem találom. Mondjuk nem kajtattam utána túl sokat.
Az igazán vagány az lenne ha létezne hozzá olyan bill, amiben van még egy plusz aksi, de szerintem ez csak vágyálom marad.
Viszont tokot még nem vadásztam hozzá.
Igazából tegnap született csak meg az elhatározás hogy asszony tabletet kap karácsonyra.
Ma meg már meg is van rendelve... Szóval elég szoros tempót diktálok -
FREaKBoY
újonc
Sziasztok most regisztráltam úgyhogy ha valamit rosszul rossz helyre írok csak finoman légyszíves.
Szóval én úgy jártam hogy volt egy bluepanther hdmi kimemetes tabim aminek a képernyőjét lenulázta a kisfiam (3 éves ez inkább az en felelősségem).
NEM OFFolok. Akkor én ugy döntöttem hogy lesz egy jo kis androidos kütyüm belöle.
Igazából tudom hogy vannak magasabb igények de nekem a hdmi megfelelő az XBMC mostmar kodi is tökéletes. Na persze mooviesharkkal. Ezt 2 évig használtam (nagy szerelem volt vagyis jol ment) csak sajnos ki éget benne valami.pontosabban az az ici pici video kari hogy igy fogalmazak.
Amiért irok és egyben a kérdésem felétek.
Most vettem 3000ft ért egy törött kijelzös orion tab 970dc tabit. Szét patintottam kihuztam az lcd t, hdmi be hard reset, alap androidon kodi a play röl.
Nem tudom miért lép ki film közben. A ram elég neki mert ennyit tudni kell es meg is néztem. (Naplózással) a kodi beállítások a hang meg minden ugy van ahogy itt utána olvastam. De online film közben kidobb (van hogy 5 perc de van hogy 20perc után) de nem az android ig hanem mintha meg állítanám a stop al a filmet. Es felhozza a kodinak a film közbeni menü-jét. Es lépeget a play pause gombok között magától. Lehet az erintő panel érzékel még? Szóval mi lehet a baj? -
Amartus
senior tag
A Teclast és Chuwi tabletek milyenek? Most találkoztam velük árlistában és szimpatikusnak tűnnek...
-
Because
őstag
köszönöm a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
Because #70226 üzenetére
Sajnos nem sok igazan jo jatekos van ebben az arsavban.
Igy azt kell nezni, hogy 2 GB ramja legyen.
Ez 10" eseten Asus Z300M 65 kornyeken
Esetleg Samsung SM-T580 talan bemegy valahol penteken 70 kornyekere8" eseten Lenovo Tab 3 8", viszont ez meg mar 40-45-ert elviheto.
Kifejezetten egyik sem jatekos, de ezek kozul a Samu vinne a legjobban a dolgokat, mert annak mar 8magos procija van.
-
Because
őstag
sziasztok!
melyik tabletet ajánlanátok kifejezetten játékra? 70000ft-os határig
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Én is tanácsot kérnék. Elolvastam az utolsó 500 bejegyzést, de tanácstalan maradtam.
Szóval az alábbi paraméterekkel rendelkező tablet lenne a cél:
- 8"+ kijelző méret. (A legjobb egy 10"-os gép lenne)
- Újonnan vásárolnám meg itthon a készüléket.
- Első sorban netezés, multimédiás tartalom fogyasztás lenne a cél. (Néha Hearthstone játék.)
- A ráfordítható keret 60-65k (Nagyon nagyon jó ajánlat esetén 75k a plafon)
- Androidos OP rendszer
- Magyar nyelvTovábbi elvárások/vágyak:
+ Nem lenne hátrány a nagy aksi
+ 32Gb/64Gb háttértár (microSD kártya bővíthetőség esetén meg tudok barátkozni a 16Gb-tal is)
+ Minimum 2Gb RAM
+ Lehetőleg korrektnek számító SOC (Intel Atomot lehet kerülném.)
+ Lehetőleg elég friss Android OP rendszer (5+)
+ Nem gond, ha gyárilag van hozzá dokkoló/billentyűzet, de nem feltétel
+ Nem szükséges a SIM foglalat, úgysem lenne használva
+ Nem sírnám tele a kispárnát, ha lenne dedikált HDMI/microHDMI csatlakozó rajta, de nem feltételSegítségeteket már most köszönöm.
-
kpee
újonc
Segítséget kérnék: Francia nyelvű androidos tabletet (Toshiba) lehet-e magyarosítani házilag, hozzá nem értőnek és ha igen hogyan? köszi
-
zozo95
csendes tag
Sziasztok!
Overmax OV-TB-09C típusú tabletem van, olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy lehet behozni a recoveryt próbáltam már mindent mivel sajnos nincs rajta hangerő szabályzó gomb, ezért csak egy power+home gomb van rajta próbáltam már mindenféleképpen nyomni a gombokat az overmax feliratnál t de nem dobja be , valaki esetleg valami ötlet, tapasztalat ? -
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Navon Predator 8 tabletemen felvált az 5 lábú micro usb aljzat az alaplapi fóliáról.
Leszakadtak a forrasztások a lábakról. A tablet jó, az alaplap is jó, csak cserélni kellene a micro usb aljzatot.
Olyan embert keresnék, aki vállalná a javítását. Privát is jöhet....
F1524 típus van az aljzatra ráírva.
köszönöm. -
NoOne1976
őstag
Ha teljesen alap tabletben gondolkodok (inkább csak próbából, hogy van-e rá szükségünk), akkor a kettőből melyiket ajánlanátok?
Asus Zenpad C7.0 Z170C/Z170CG vs. Lenovo Tab 2 A7-10 (IdeaPad A7-10F Adam)
Mindkettő hibátlan állapotú, elvileg garanciális. Az Asushoz 7ezerrel többért tudnék hozzájutni, igaz, ahhoz még gyári tok is volna.
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Családban szeretnének venni tabletet 60e körül.
Film nézésre lenne az elipszis tréneren, meg esetleg e-mail, facebook nézegetésre.
Cipelve nem lenne (max. lakáson belül...) - WIFI van 3-4G nem kell.
Az ajánló alapján ezt néztem ki: Lenovo Tab 2 A10-70 ZA000017BG (62.990).
A fenti felhasználás alapján van olyan tablet, amit szívesebben ajánlanátok ebben az árban és kb. ebben a méretben (9-10").Előre is köszönettel,
-
piko88
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új tabletet vásárolni.
- ár: max 100.000
- használat: filmnézés, netezés
- 10 colos kellene
- külföldi vagy magyar oldalról is rendelekLécci ajánljatok egy-kettőt.
Köszi, Piko
-
cidalain
veterán
válasz
John D'oh #70201 üzenetére
Asus Zenpad Z300M
(#70197) direwolf
Teclast X98 valamelyik variansa kozul valogatnek. Mivel "havonta" jelenik meg Pro, Plus, II, III, Power anyamkinja vegzodessel, most kapasbol nem vagom melyik a legujabb, legerosebb. De ezen a vonalon el tudod kezdeni a keresgelest.(#70195) Egonyolc
Lenovo Tab 3 8"
Itt ugyan pocivel 40 felett van, de korbe kell nezni, most, es jovo heten folyamatos akciok vannak mindenhol, be fog ez menni 40 ala valahol. Ha meg nem, ki kell gazdalkodni ezt a 2 ezrest, mert annyival jobb, mint barmi ami ez alatt van. A 2 GB ram megeri. 40 alatt csak 1 gb-os gepek vannak, jellemzoen szarabb 1024x600 felbontassal.(#70194) nlpK
Nem adjak dragan, a vetelytarsakhoz kepest. Azert az olcsobb 7-eseken a felbontas csak 1024x600, ezt ne feledd.(#70198) Joci73
Mindenre ezt irjak ha elfogyott... Ez valami websopos ize, jobban hangzik.
Van olyan webshop, ahol mindig az aznapi datumot irja hogy eppen kifutott: pedig tudom hogy nem aznap futott ki, hisz egy hettel azelott is ki volt futva az adott boltban -
John D'oh
aktív tag
Sziasztok,
60.000-ig újonnan ( amazon vagy itthon mindegy ) 10" köröl milyen androidos tabletet érdemes venni, ha messze a legfőbb szempont a viszonylag gyors böngészés ? Faternak szánom, így játékra meg egyéb hasonlóra biztos nem lesz használva.
Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Atomenergia hajtja meg az Equinix adatközpontjait
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest