- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Üdv,
Hearthstone játékhoz mit ajánlanátok legalapabb tabletnek ami viszi fagyás nélkül?
Azon kívül net és filmnézés a cél. -
NandorHUN
addikt
válasz
Fredo78 #70386 üzenetére
Én is csak okostoll használata miatt szeretnék most egy üveget, tempered glass -t nézni, nehogy összekarcolja a képernyőmet a toll.
Viszont nem tudom árazás alapján van e különbség - fingerprint, foltosodás, ujjlenyomatok vagy képminőség, átlátszóság esetében. Mert ezekből nem szeretnék sokat feláldozni csak emiatt.
Egyébként tabletre eredetileg nem is gondoltam glass-t tenni, mert mindig tokban hordom és vigyázok rá.
-
cidalain
veterán
30-ert nincs 2 gb-os tablet itthonrol (semmilyen méretben)
Kinabol is necces (90 dollár korul vannak ertelmesebbek + afa ugye), de azok dual OS-sel jönnek, és csak 8".
Windows-nak szerintem a nagy előnye, hogy tud futtatni asztali PC-s programokat, hisz teljesen ugyanaz az OS.(#70387) TJ22
Nem nagyon van más 50ig 2gb rammal.
Acer nekem már volt régebben. Az tök oké volt. De nem tudom melyikre gondolsz pontosan, de szerintem azok csak 1gb ramosak. -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off, de a megfelelő topic nem pörög, úgyhogy itt is megkérdezem, a különböző verziószámú Bluetooth eszközök kompatibilisek egymással? Ha v4.0-ás tabletem van (Lenovo Tab3 8) az fog működni a v2.0-ás headsettel? Jelent ez valami érdemleges hátrányt? Köszi! -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kaptunk jó pár Lenovo TAB2 A10-30 tabletet.Még állítgattam és ismerkedtem az egyikkel,félretettem és sikerült a lezáró kódot elfelejtenem
Miképpen tudnám újra feleselni,ez a kérésem igaz arra is,hogy 5.1.1 androidal adták ki,és énnekem több órán keresztül sikerült a 6.0.1 verzióra frissíteni.Hogyan tudnám a legújabbra egyből flesselni mert 40-50 darabról van szó.És ha lehet megkérdezném tudnám hogyan megoltani,hogy központilag lehessen ezeket a tabokat adminisztrálni vagyis appokat telepíteni wifi jelszót beállítani stb.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
30 000Ft -os árkategóriában keresnék 7" -nál mindenképp nagyobb tabletet. Elsősorban filmnézésre, internetezésre lenne használva. Én az Alcatel Onetouch Pixi 3 10" tabletre gondoltam. Sajnos ez is csak 1GB RAM -mal rendelkezik, de ennyiért nem találtam normális, 2GB -ost. Illetve tudom kicsit off topik, de milyen előnyei/hátrányai van Windows -os tabnak egy Androidoshoz képest?
Ti mit javasolnátok illetve mi a véleményetek az említett készülékről?Köszönöm
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Tempered Glass vételén gondolkodom tabletemre, különböző termékek között nagy különbségek vannak? Ebay-en már van 500 Ft-ért is, de 5000- ért is. Megéri a drágábbat venni, leírásban mindegyik kb. ugyanazt ígéri.
Üdv
-
Fredo78
aktív tag
válasz
bogarfx #70360 üzenetére
Ehhez mit szólnak a szakik? Itthon ennyiért a HD felbontásu változatot lehet a Lenovoból beszerezni. Azért a full HD jóval szebb képet ad. Remélhetőleg jól működik?
Én egy Onda V919 utódját keresem (nem lehet játszani vele mert kikapcsol túlmelegedésre hivatkozva) Sajnálom mert a kijelző és a felbontás gyönyörű, 2gb ram, gyors mint a veszedelem.
Most igazából két fontos kérdést kell eldöntenem:
1GB vagy 2GB RAM
HD vagy FullHD felbontás
A versenyzők Alcatel Pixi - Asus -Lenovo -
Tud valaki esetleg tippet rootolasra asus z300m-hez? Konkretan ehhez a tipushoz nem talaltam a neten, csak az elodhoz, a 300c-hez, de az inteles ugye. Van esetleg magahoz az mt8163-as sochoz univerzalis root megoldas?
-
cidalain
veterán
Lenovo tab 3 8"
Feherben is van ugyanott ugyanennyiert.Ez a zenpad C verzios, azaz gyenge Intel soc van benne. Az Emagos verzio ennel jobb volt.
-
Amur
addikt
45ezerig min. 2giga RAM-os 8 colos tabletet találok? Nézegettem a black friday akciókat, de ami volt azok elfogytak.(ASUS zenpad-et láttam ami belefért)
Hátha valaki szemfülesebb volt és látott valami jót. -
cidalain
veterán
-
bostone
addikt
Azt hittem a z300m full hd.
Tévedtem, és meg sem néztem a specifikációkat mielőtt az üzletbe léptem. Picit lelombozó volt.
Egyébként szűzen elég gyors az alapalkalmazásokkal. -
cseter
tag
Sziasztok!
A navon predator 10 most akciós a Tescóban , megér 17990-Ft-ot?(csak netezés+mesenézés)amire kellene? -
-
bogarfx
aktív tag
Amazonon most nagyon jó árban van a Lenovo TAB 2 A10-70, nekem 47 ezerbe jött ki, szűlőknek lesz karácsonyra.
1920 x 1200 pixeles 10 inch-es IPS kijelző, 2GB ram. Annyi hogy Android 5.0 van rajta, de ennyiért szerintem nagyon jó vétel -
Ha le van frissulve, akkor csak rom cserevel teheto vissza a 4.4, nekem nem jott ossze sajnos. Viszont szerintem ha megveszed alapbol 4.4 lesz rajta, csak indulas utan kapasbol fel fogja ajanlani a frissitest. Nekem nem jott be, gyengébb a wifi es lassabb a tab mint 4.4 alatt.
-
A regebbi 4.4-el jott, majd lett ra 5.0 droid frissites, ami eleg szarul sikeredett. Az ujabbra mar kapasbol 5.0 jott. A 8gb szerintem keves, csak a facebook app 3-as (face, messenger, groups) megeszik egy gb tarhelyet, hamar ki lehet noni. Emiatt en biztosan inkabb a 16-os fele huznek.
-
TJ22
tag
Sziasztok tabletet keresek:
-net,film,játék-ra
-keret max 50k
-min 16GB rom(2GB ram nem feltétel de nem baj ha van)
-8-10" (mindkettőre szeretnék tippet),QHD felbontás kizárva!
-csak új,itthonról (4G modem jó lenne)
-samsung KIZÁRVA!!!Én a yoga tab 3-t szemeltem ki a funkcionalítás miatt,vélemény?
Minden tippet szívesen veszek
Köszi
-
cidalain
veterán
válasz
deadhand #70351 üzenetére
Huawei t1 7"-osvan gyenge a soc.
Lenovot vegyed. Van ennel egy kicsit olcsobb lenovo is az A7-10 Adam. Ma tobb helyen lattam 19990-ert.
Egyebkent igen, amelyikben van GPS az termeszetesen net nelkul is tud jelet fogni.
A sok tab eszi a ramot sajnos. Viszont a legolcsobb 2 GB-os tab 40 folott van kicsivel (itthoni vasarlassal).
Persze menni fog, csak amikor lepegetsz a tabok kozott akkor ujra fog toltodni az oldal. Emiatt nem lesz hasznalhatatlan, csak 1 masodperc plusz ido. -
deadhand
csendes tag
Sziasztok!
Nekem internetezésre és zenehallgatásra kellene tablet. Sokat nem szánnék rá, edigitalnál 25k és26k az alább lévő modelllek. 1GB memória elég lesz? Internetezéskor sok fül lenne megnyitva, ez tényleg nagyon eszi a memóriát? Kinézett modellek:
Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite (ZA0R0089BG)
Huawei MediaPad T1 7.0
A Huawei-ben a GPS működik internet nélkül? Köszi! -
siege5
aktív tag
Én kimondottan főleg játékra (nem hardcore) keresek most Tabot.
Sajnos mire felértem az összes asus Z300 elfogyott, amit kinéztem (ha valaki tud még szóljon), de ha már így alakult néznék még valami szintén egész jó darabot.
Árkategória kb 60000 Ft.
Elvárás 2 giga ram 16 giga tárhely legyen benne minimum.
Köszönöm a segítségeket. -
kispusi017
csendes tag
Sziasztok, van valakinek ötlete arra vonatkozóan, hogy Huawei M2 10.0 prémiumot hol tudnék esetleg még 99.990 Ft-ért beszerezni?? Előre is köszönöm
-
Nimda
addikt
válasz
NandorHUN #70343 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, mert nem akartam beleesni egy olyan hibába, hogy a frissebb jobb.Már régóta nem követem a droidok verzióját.
Pár napja kaptam egy régi Asus memopad 10-est (ME102A) de ezen csak döcög a kitkat.Mondjuk sok jót nem írnak erről a típusról itt a topikban.Ezért is lenne a csere, de Asus nem kell, a legtöbb refurbished, ami a gyártóra nézve nálam fekete pont. -
NoMagix
addikt
válasz
fireman123 #70341 üzenetére
Köszi, pont most olvastam utána, nem kell olyan az biztos!
talán német aldis, szerintem biztos van benne magyar nyelv. -
NandorHUN
addikt
Igen. Régi tableteken régi OS sokszor jobban fut, pl. Samsung Tab S esetében Android 6.0 lassabb, mint az 5.0.1 vagy Lollipop. Frissebb nem feltétlen jobb.
Én egy régi tablethez XDA-n néznék valami ROM-ot, az lehet frissebb is, gyorsabb is, ha nem fontos a jó kamera akkor egy AOSP vagy CM12 CM13 ROM a leggyorsabb megoldás (új készülékeken is! - csak ugye ezekben a ROMokban a kamera képe általában rosszabb, mint az eredeti OS esetében.) -
fireman123
őstag
válasz
NoMagix #70331 üzenetére
teclast X98 Plus II-nek wifi problémái vannak sokaknál.
A Medion-t lehet kapni magyar Aldiban?....vagy hol?
...eléggé nyújtott téglalap a mérete
Vajon magyar nyelv van benne? -
cidalain
veterán
nem tudom hogy kiadják e 1 GB ramos kütyüre a 6-7 droidot, mert még nem adtak ki ilyet
ha döcögni fog, akkor biztosan nem adják ki, inkább tesznek bele plusz 1 GB ramot +5000-értlegjobb minőségű kijelzőn mit értesz?
általában a kijelző is spórolós tétel alsó kategóriában. így max HD felbontású 1GB-os van, de még inkább az 1024×600 az általános az olcsó kis 7"-os kategóriában.sokkal egyszerűbb lenne ha mondanál egy árat, amennyiért be akarsz szerezni :9
mondtál már, látom.42-ért már van 8"-os 2 GB ramos lenovo tab 3
-
Nimda
addikt
válasz
cidalain #70337 üzenetére
Értem, tehát simán kiadnak egy 6-7-es droidot is 1GB rammal, mégha csak el is döcög rajta.Elvileg akkor jobban járnék egy ekkora rammal szerelt tablettel, ha régebbi droid van rajta.Persze ha az olcsóbb kategóriát nézzük.A játék most nem szempont, inkább a kijelző felbontása és a ppi.
Jelenleg melyik a legjobb minőségű kijelzővel szerelt 1GB-os tablet?
-
cidalain
veterán
Kategória határozza meg általában a memóriát.
Alsóbb kategóriában kevesebb a ram, jellemzően 1 GB.
Az android verziónak a típusszáma is itt keresendő: alsóbb kategóriás gépek esetében nem töri össze magát a gyártó, hogy évente implementálja az újabb verziót.
Most jelent meg az android 7 nemrégen. Alsóbb kategóriában jó ha jövő év végén elérhető lesz gyárilag. amik év elején fognak kijönni azok is csak 6-tal jönnek valószínűleg, hisz a fejlesztést abban kezdték fél éve mondjuk.(#70335) corvette
nagyjából ja. játékhoz min 2 GB. hardcore játékokhoz több, és ott már talán az Octa core is elvárás a zökkenésmentes játék használathoz. (persze a FB alkalmazás ettől nem lesz gyorsabb) -
Nimda
addikt
válasz
NandorHUN #70334 üzenetére
Mondhatjuk, hogy nőtt a hardverigénye az újabb verzióknak? Pl. az 5-ös 6-os droidokra gondolok elsősorban.Vannak olyan újabb kiadású tabletek, ami 2GB rammal szerelt, ezek általában már 6-os androidot kapják, de ugyanakkor az 1GB-al szereltek még az 5-ös droiddal jönnek.Igazából az érdekelne, hogy a memória igény célzottan az adott verzióhoz van méretezve, vagy igazából csak a kategória határozza meg a memória méretét?
Van olyan tablet ami best buy kategória mondjuk 40e ft-ig? -
Amur
addikt
Játékra 2 giga rendszermemória alatt nem érdemes gondolkodni, vagy más szempontot is kell nézni?
(azt látom hogy intel procisok kilőve) -
NandorHUN
addikt
Szerintem ez Tablettől függ.
Régi tableteken lehet hogy a friss verziók lassabbak. Ha egy népszerűbb tábagépről van szó, akkor a leggyorsabb rendszerek általában az XDA-n lávő Custom ROM-ok, amik sokszor nem is az eredetileg a gépre szánt ROM-on alapszanak (pl. Tab S2-re is van AOSP vagy CM13 ROM, ami gyorsabb mint az eredeti TouchWiz-es Samsung Android OS) . -
Nimda
addikt
Jelenleg melyik a leggyorsabb, leghasználhatóbb android verzió tabletra?
-
NoMagix
addikt
válasz
tboy93 #70330 üzenetére
Jó 5let, köszönöm!
Másik kiszemeltem egy TECLAST X98 Plus II , erről van némi infótok?
Nem is olyan régen hallottam, hogy a Teclast-oknál van vagy volt valami akku hiba, kikapcsolt 15-20% körül vagy hibásan jelezte ki az energia szintjét, ez már másik széria vagy ua. lehet? -
NoMagix
addikt
Fiúk, erről mi a véleményetek [link] játékra elég erős lenne?
-
cidalain
veterán
válasz
z123456789 #70317 üzenetére
tele van a net azzal, hogy 7:01-kor már nem lehetett megvenni a dolgokat az emagnál úgy, hogy 7.00-kor kezdődött az akció. bevallom, én csak a listát néztem, vásárolni nem próbáltam.
ahogy nézem, ez a szokásos magyaros BF sztori lesz. sok vásárló, kicsi árukészlet. -
Treff
aktív tag
Urak!
4:3 méretarányban 8"collban milyen androidos tabletek léteznek, amiket érdemes is megvenni?
-
yoogie
aktív tag
Esetleg ez az Asus ZenPad 10 Z300M-es tablet megéri 50k-ért? Vagy tudtok jobb alternatívát 50k-ig bezárólag, ami fontos a 10"-os kijelző.
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy asus zenpad 10 z300m tablet.
Euronics oldala egy átok, de szürkét szeretnék... Tapasztalataitok alapján érdemes onnan rendelni, ha végre valahára betöltene? Emagon már van egy fehér, de ha sikerülne a szürke, azt visszamondanám. -
Lefty
addikt
Sziasztok,
a Samsung Galaxy Tab E T560 faternak olvasgatni jó lehet? Használható a sebessége? Köszi!
-
pelenka35
őstag
Asus Zen pad 710 jó készülék?
-
sharkypeti
aktív tag
Normál használatra melyik 8"-os lenne inkább ajánlott?
Asus ZenPad Z380C-1A049A vagy Lenovo Tab 3 TB3-850F vagy ASUS ZenPad 8.0 Z380M
mindhárom kb ugyanannyiba kerül most. Semmi játék, csak net, fb, mail meg a szokásos. Fényképező se nagyon érdekel, hogy milyen. Csak valamiért a 2GB RAM-hoz ragaszkodok. -
cidalain
veterán
Emagnal ma nagyon jo tablet arak vannak!
Asus Z380M
Samu tab s2 ve
Samu tab A 7"
Samu tab A 10" SM-T580
Lenovo Andy 16 GB-os hattertarralElso blikkre ennyi kimondottan jo vetel, de sokkal tobb van.
-
NandorHUN
addikt
válasz
xoortes1978 #70310 üzenetére
Én az S2-t venném.
-
cidalain
veterán
A 7" Lenovok nyugodtan valaszthatok. BF alatt a regebbi tipus, az Adam biztosan bemegy 20 ala (de lehet hogy csak par forinttal)
Itt pl biztos, mert mar kint az akcios flyer -
xoortes1978
tag
Sziasztok,
Meg mindig nezegetem a tableteket, leszukitettem erre a 2ore de nem tudok donteni:
Asus Zenpad Z500m 9.7"
Samsung Galaxy S2 9.7"
Szerintetek?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Nagyjából mi az a hardver, ami alá nem érdemes menni gördülékeny, normális internetezéshez, ebook olvasáshoz, filmnézéséhez. Alapvetően a kb. 20 000Ft -os árkategóriában keresnék, de reménykedek, hogy esetleg a black friday alkalmából ki tudok fogni valami jót, mert amik alapból ennyibe kerülnek, azok nem valami bizalomgerjesztőek (1GB RAM, stb)...
Esetleg valami konkrét tipp?Köszönöm
-
cidalain
veterán
válasz
viharkabat #70306 üzenetére
Kisebb orajel = kevesebb fogyasztas = hosszabb uzemido.
Most nem nagyon van olyan app ahol mind a 4 mag 1,8 GHz-en fog porogni.
Abszolut nem olyan nagy az orajel jelentosege mar, mint inkabb a ram jelentosege.
Egy mai droid (plane ha kevesse optimalizalt), kapasbol elvisz 600 megat. Megnyitsz melle egy facebook appot, meg egy chrome-ot 2 tabbal, aztan el is fogyott.
Persze ettol meg nem hasznalhatatlan, csak 3-4 dolognal tobbet egyszerre ne akarj csinalni. -
cidalain
veterán
válasz
hitman77 #70302 üzenetére
Mi a tök az a 866 Mbites wifi?
A jelenlegi leggyorsabb wifi szabvány a 802.11ac ami 500 Mbit/s.Strapás tabletek 4-5 kiló korul kezdődnek.
Azt lehet dobalni, és rá lehet ülni. 250ért nem lehet raulni. A leeses esetleg védhető bumper tokkal, gorilla glassal, tempered glassal. -
varsam
őstag
Sziasztok,
billentyűzetes tokot szeretnék egy Sony Tablet Z-hez. Milyet ajánlanátok? Bluetooth vagy kábeles? Esetleg van valami ajánlottabb darab, ami már bevált többeteknél?
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Már régóta szeretnék egy tabletet venni, mert sokszor hasznos lenne. Mivel holnap black friday, itt a lehetőség erre, hátha lesz valami jó akció. Azonban nem nagyon vagyok otthon a tabletek világában, kérdésem, hogy 30e körül van e normális? Vagy ennyiért ne is nagyon keressek? Amire használnám, az böngészés, videók nézegetése, néha esetleg filmezés. Létezik a paramétereknek megfelelő?
Vagy esetleg amiket felsoroltam, azokra vmi még egyszerűbb is jó lehet? -
pelenka35
őstag
Most akkor a lenovo garanciával nincs gond?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék tanácsot kérni tablet vásárlással kapcsolatban. A következőknek kellene megfelelnie:
- minimum 866Mbit-es Wifi
- 3/4G modem
- minimum 9" képernyőméret
- strapabíró kialakítás, gyerekek kezébe is kerülhet, rá is ülhetünk néha stb...
- ár: <250eFt.Előre is köszönöm!
-
Zola007
veterán
Hol kapok garantáltan gyári Samsung Galaxy Tab 2A / 5V usb-s töltőt, ahol nem 7-8e Ft?
ilyet keresnék: ETA-P11JBE
erre gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged