- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Offline GPS-nek ez a tab mennyire használható? Ettől olcsóbb/jobb ebben az árkategóriában van? Kizárólag csak GPS-ként lenne használva.
-
DJMDJM
tag
Udv,
Egy gyors kérdés, mert nem találtam rá infót. Ezt a Samut néztem ki a családnak, mennyire jó vétel ez, esetleg mi lenne jó alternatíva?
SAMSUNG GALAXY TAB S2 SM-T813 TABLET, SM-T813NZWEXEH, 9,7", 32GB, WIFI, FEHÉR
Ehhez tudok egeret, pendrive-ot csatlakoztatni? Sehol nem írja, hogy OTG képes-e vagy sem?Köszönöm előre is.
-
cidalain
veterán
Lehet olcsobbat is venni, csak akkor le kell menni 7" meretre.
Van 27-ert 16GB hattertaras Lenovo Andy, ami egesz jo vetel.
Kisebb gyereknek akar jo is lehet a kisebb meret, mert konnyebb tartani, megfogni, ilyenek. Mikorra igenyelne a nagyobbat, addigra ez ugyis elavulmert egy ioyen alap 1 GB-os tablettel nem lehet hosszu idore tervezni, max csak 1-2 ev, mert ahogy fejlodnek az appok, nonek a felhasznaloi igenyek ugy fog elfogyni a vas.
(#70592) Traxx
Lenovo Tab3 7", vagy masneven Tab3 Essential, vagy Andy lite. A 8GB hattertaras ennyiert veheto eppen. -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Az egyik kollégám lánya részére keresnék tabletet (8 éves kb a célszemély). Nem szükséges csúcsminőség, de ne legyen nagyon alja kategória vagy csiga. Elsősorban netezésre kellene, youtube, némi játék is befigyelne. Jó lenne, ha GPS is lenne benne. Árban max. 25K-ig tudna elmenni. Van bestbuy vétel jelenleg?
Köszönöm a segítséget
-
smiti
veterán
válasz
cidalain #70590 üzenetére
Első körön az Alcatelt ajánlottam én is, de kíváncsi lettem volna, hogy azon kívül van -e értelmes még. Az ő felhasználási szokásaihoz szerintem elég az 1 GB RAM-os is, eredetileg ennél olcsóbbat szerettek volna, de próbálom meggyőzni őket, hogy inkább adjanak ki egy picivel többet érte, nehogy megbánás legyen a vége ha nagyon gagyit vesznek.
Ennek fényében érdemes valamit még nézni? -
cidalain
veterán
-
smiti
veterán
Sziasztok!
7 év körüli kislánynak való ( bár tudom egyik sem az ) androidos tabletet keresnénk, 8-10" méretben, lehetőleg OTG támogatással. Nem tudom pontosan mivel, de legalább játékra kellene illetve filmnézésre. Az is jó lenne, ha bővíthető lenne a háttértára és ne valami elavult szerkezet legyen. 30-35k körüli árfekvésben keressük az igazit ami új és magyarországi üzletben megkapható.
Előre is köszönöm!
-
válasz
dgabor80 #70587 üzenetére
En elso korben megprobalnek egy factory resetet nyomni. Ha ezutan sem javul a dolog es garis, akkor talán visszakuldenem. Viszont sajnos nekem nincsenek jo tapasztalataim az ilyen akku problemakkal, anno apos droidos telojaval volt ilyen bajunk, ott egyertelmuen az akku volt a ludas, mert masik akkuval nem produkalta a hibat, visszakuldtuk es szartak ra magasrol, jott vissza a mellekelt levellel, hogy nem talaltak hibat
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi, a nemrég rendelt (2 hetes) Lenovo TAB 3 (TB3-710F) tabletem nagyon gyorsan lemerül.
2 óra használat (böngészés) majd 20-30 óra készenlét, és mikor újra kellene már be sem kapcsol.
(frissítve a legújabb verzióra)
Másnál nincs gond az üzemidővel?
Tudok rajta valamit állítani vagy visszaküldés lesz a vége?Köszi!
-
kolyok32
csendes tag
Sziasztok! SOS kellene döntenem, a 2 típus közül melyik a jobb választás:
Lenovo IdeaTab 2 A10-30 ZA0C0127BG
Lenovo TAB3 8 TB3-850F ZA170171BG -
Bazs-
tag
Sziasztok,
Milyen tabletet ajánlanátok főként játékra, videó nézésre és netezésre ?
Max 100.000 Ft-ig EU-ból, garanciával.Köszi előre is
-
MrSpock
csendes tag
Sziasztok!
Létezik most magyar boltból jobb 10 colos tablet ennyiért? (+/- 10ezerFt)
Samsung Tab A 10.1 79990 Ft -
Damateo
aktív tag
Mi a vélemény a Huawei MediaPad T1 7"ról?
-
-
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Az euronics-os Z300M nem jött össze, pedig igen korán rendeltem. A fórumon mások megkapták, nekem azt mondták elfogyott, törölték a rendelésemet.
Ha itt ezt megveszem, azzal jól járok?
https://www.alza.hu/asus-zenpad-10-z300-sotetszurke-d4193730.htm
A gyári szám kicsit fura, csak cseh találatok vannak.
Z300M-6A042A
Köszönöm! -
cidalain
veterán
az adott oldalon amit mutattál éppen nem kapható.
a 2/16 GB-os leírás arra utal, hogy az a standard verzió volt.
toll csak a prémium verzióhoz jár, és úgy tudom a sima nem is működik ezzel a tollal.prémium verzió itt kapható például
a memóriája mindegyiknek bővíthető microSD-vel.
(#70563) hkari
Ha ez a tablet létezett androidos kiadással is, akkor igen. De úgy látom, hogy nem.
Androidot nem lehet úgy telepíteni mint egy Windowst, hogy felmegy az alap rendszer és rápakolom a drivereket. Az Android egyben van, minden adott készülékre egyedi rom tartozik. Ha ilyened nincs (mert nem létezik gyárilag), akkor neked kell összeportolni egy Android verziót, amihez expert android fejlesztői tudás szükséges... -
keszo
őstag
Mindenkitől elnézést kérek, nem komment háborút akartam indítani.
Viszont elbizonytalanodtam, ezért marad a magyar beszerzés.
Huawei lesz, ezzel nem nyúlok nagyon mellé?
én ezt látom normálisan használhatónak.
csak pár kérdés maradt:
- ez tényleg nem bővíthető mem.kártyával
- a képen látható ceruza alapból jár hozzá mint a samsung note-oknál -
hkari
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Kiano Inselect 8,9-es tabletem. Tudom nem egy jó tablet, de anyunak akarom netezésre adni.
Ezen gyárilag win8 volt, most 10. Sajnos ez a 16 giga belső tár nagyon karcsu neki. Fel lehet erre tenni szerintetek egy x86-os androidot gond nélkül?
-
erebus
tag
-
cidalain
veterán
válasz
erebus #70558 üzenetére
nem, nincsenek horror áron a microHDMI kimenetes tabletek csak rossz helyen keresel
neked egy jó kínai 8"-os tabletre van szükséged esetleg Dual OS támogatással: a ppt mehetne akár win alól is. olcsóak, 100$ körül vannak 2 GB rammal.
Chuwi Hi8 Pro (vagy a kicsit gyengébb Plus)
Teclast X80 Pro (vagy a Plus)
Már csak valami EU raktárban kell megtalálni, és akkor nem kell rá áfát fizetni.1 napig azonban nem fog menni semmi folyamatos ppt, és HDMI használattal. 4 óra max. ugyanakkor amikor vetítesz és be van dugva a HDMI kábel, akkor be lehet dugva a töltő is.
-
erebus
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már ilyen kérdés korábban, de munkahelyen vagyok, így nincs időm visszaolvasni.
Tanításhoz lenne szükségem egy tabletre, amit MHL kábellel össze tudok kötni egy HDMI csatlakozós projektorral. A tabletnek igazából nem kell sokat tudni, csak képes legyen wifire, normálisan tudja kezelni a ppt előadásokat és bírja az akksija is egy napig ilyen körülmények között.
Elég szűk rá a keret (max. 25-30.000 Forint), plusz ugye kell majd még egy MHL kábel is, szóval nem tudom, hogy létezik-e ilyen áron ilyen tablet. Micro-HDMI kimenetes tabletek horror áron vannak, azt tudom.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
pelenka35
őstag
Hali.
Hol tudom beállítani,hogy egy feltelepített app-ott ne frissítse a masina? -
cidalain
veterán
válasz
menyko #70554 üzenetére
itthonról:
Lenovo Tab3 8 LTE
Asus Zenpad Z380KNL
(A linkelt oldalak nem biztos hogy az aktuális legolcsóbb beszerzési források.)külföldről
Kínaiak között nem divat a 3G, az itthon is rendesen használható 4G meg ritkaságszámba megy.
Cube T8 4G (B20 LTE sávot nem tudja!)
aztán nagyjából ki is merült a 8"-os SIM kártyás, értelmes gyártótól származó modellek lehetősége. 10" környékén lenne még pár lehetőség. -
menyko
tag
Sziasztok!
Apunak kellene néznem egy tabletet karácsonyra.
Preferenciák:
- 8" IPS normális felbontásal (4:3 v. 16:9 mindegy)
- új készülék
- sim foglallat a 3g miatt
- internetezésre kellene elsősorban
- min. 2 gb ram / 8 gb tárhely (2-3 évig használható maradjon)
- 60 ezer körüli vételár
- nem zárkózom el a kínai modellektől sem, de elsősorban magyar garisban gondolkoznékElőre is köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
Dinter #70549 üzenetére
Az a Prestigio egy fos. Az allwinner soc gyenge.
25-bol valamelyik Lenovo 7"-os van normalis, en is az Andy-t vennem amit elottem irtak, talan meg a 16 GB-os veriosat ajanlanam, megeri a 2000 plusz penzt.
10" eseten Alcatel pixi 3 10, de ez mar 30 folott van. -
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Ismerősök akarnak tabletet venni, elég szűkös a keret, 25k. Azt mondták legyen minél nagyobb, ennyibe 8"-as Prestigio fér bele, de nem lenne jobb egy 7"-es minőségibb márka?
Vagy esetleg ez?
-
P@lee
csendes tag
válasz
SG3rg0 #70547 üzenetére
+1 zerge861 kérdésére! Egy Lenovo IdeaTab3 A8 (ZA170171BG) tulajdonos/felhasználó véleménye engem is eléggé érdekelne! Ha vki megoszt ilyen infót azt előre is köszönöm én is!
Erős dilemmában vagyok, hogy ilyen Lenovo-t vegyek vagy inkább egy felsőkategóriásat ami sajnos 2,5x ennyibe kerül, cserébe 2-3 évig tuti jó arra, amire kell (Internetezés, levelek olvasása, képek/videók nézése).
Sajnos egyszer már megszívtam olcsó tablettel (Overmax Basecore 10). -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Lenovo IdeaTab3 A8 (ZA170171BG) tabletet?
Vélemény használhatóság? -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #70543 üzenetére
ne add alá a lovat, mert estig földbe rombolja a kapitalizmust a kommentjeivel, aztán vége lesz a világnak.
-
®abstract®
őstag
válasz
csurgoi #70538 üzenetére
mindenki ott vásárol ahol akar.az ostoba emberek megveszik az 512mramos,1024*768/800p.tableteket és csodálkoznak,hogy xar
a neves gyártók is a túlárazott tablettáikat eröltetik itthon és a buta megalkuvó júzerek megveszik.a tisztelet a kivételnek kimaradt.
aki érdemleges időtálló tabletet szeretne ne xarrágóskodjon,ne adja ez alá mert utálni fogja:
hd felbontás,2giga ram.
ha ezt a szintet nem éri el a gép,ott kell hagyni -
cidalain
veterán
válasz
csurgoi #70540 üzenetére
még egyszer, és utoljára:
-ez a topic nem a kínai és magyarországon kapható áruk árképzésének kitárgyalására
-ez a topic nem a kínai és a magyar kereskedők összehasonlítására
-ez a topic nem csurgoi vásárlási szokásainak ismertetésére
-ez a topic nem a külföldről való vásárlás előnyeinek és hátrányainak kitárgyalására
-ez a topic nem a garanciális ügyintézések megbeszélésére
van fenntartvaés tök jó lenne ha nem mondanál általános tapasztalatot itt a szakblogban azután, hogy nyáron vettél egy db kínai tabot. azóta láthatóan a kínai tabok szakértőjévé (úgy mindegyikévé, nemcsak a teclast x16) váltál, ami becsülendő teljesítmény. ezzel egyidejűleg, valószínűleg az összes magyarországon is kapható tabot is kipróbálhattad, hogy élből "leszarozod, és kurvadrágázod" ezeket (a te szóhasználatodat idéztem).
eközben láthatóan széleskörű tapasztalatot szereztél a kínai, és magyarországi beszerzésű tablet garanciális ügyintézésében is, erről több mondatos beszámolót is képes vagy tartani.írásaid azt sejtetik hogy hogy szakértő vagy, holott maximum összehasonlítottál pár neten található specifikációleírást, ezzel megtéveszted azokat akik itt segítséget, tanácsot kérnek.
ez utóbbi, ami igazán nagyon zavar.
(#70541) csurgoi:
szimpla hazugság, hogy itthon csak tavalyi modelleket kapni
szimplán nem érdekel honnét veszi a kereskedő (akár a magyar, akár a gearbest, akár az ebay-es eladó)
érdekel hogy hogyan intézi a garanciát, ha én mint vevő kártalanítva vagyok
pont ez az, ami nem a tablet topic témája. -
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #70539 üzenetére
És még annyit, hogy mielőtt azzal vádolsz, hogy a magyar kereskedők réme vagyok, nézz körül az alibaba.com-on, ahol a nagykereskedők is vásárolnak.
Ott a refubrished és a Magyarországon kivétel nélkül elavult, tavalyi modelleket felvonultató nagykereskedők a magyar ár tizedéért veszik ezres tételben a márkás(ASUS, Lenovo,Huawei) portékát.
ilyenformán a szervizeléssel nem is foglalkoznak egy refubrished esetében, mert adnak egy másikat a raktári készletből, mert még így is bőven a pénzüknél vannak. -
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #70539 üzenetére
Ajaj felpörögtél mint a kínai helikopter
Szó sincs arról, amit írsz.
Nyilván a kínai cuccba benne van, hogy ha gari hiba van, akkor bukta.
Aki nem tud velük kommunikálni és nem vállalja ezt a torturát az vegyen magyar kereskedőtől.
De az a másik véglet, amikor kimondod(kimondják), hogy a kínai az egy szar és szóba sem jöhet.
Egyébként ha hiszed ha nem már majdnem mindent Kinából veszek, mert ami ott 10 egység az nálunk néha 40-50.
A vélemény nyílvánításom csak arról szólt, hogy nem minden szar ami kínai.
A garanciára visszatérve ha hiszed ha nem a kínaival könnyebb megállapodni mint a magyar kereskedővel.
Itt a garanciális javítás arról szól hogyan kenjük rá a bunkó vevőre, hogy ő a hibás, mert leejtette, erősen nyomogatta és minden szarságot feltett arra a q..va tabra.Na lehet tovább pörögni magyar nagykereskedők fogadatlan prókátora!
-
cidalain
veterán
válasz
csurgoi #70538 üzenetére
jó, akkor rendelj kínából párizsit is. látom a vita parttalan.
szerinted minden kereskedő kizsákmányol téged, meg a szegény magyarokat. mindent mindenhol szarért-húgyért gyártanak, csak itthon a köcsög kereskedő lehúz.
a jó kereskedő mindent beszerzési áron, vagy alatta ad. emiatt persze nem tud megélni és lehúzza a rolót. és ez is a geci kereskedők miatt van.
ez nem ennek az oldalnak a témája, lehet átvonulni a kapitalizmus szapulása topicba élvezkedni.ez egy milyen tabletet vegyek topic - nem összekeverendő a tukmáljuk rá mindenkire a kínai tabletet topic.
tudjuk neked nagyon bejött a tied. értjük. másoknak is vannak akinek bejött az övék. nekem is. de ha valaki nem akar kínait venni, akkor ne erőszakoskodjunk. aki kínait akar venni, annak lesz is kínai ajánlva.bejössz ide 2 havonta azt' nyomod a süketelést. és ebbe valahogy mindig belekevered a kereskedőket, meg a lehúzást, meg azt hogy mindenki hülye, aki nem kínai helikopter. vedd ki az oldalt a kedvenceid közül, aztán vonulj félre kínai sört inni.
-
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #70537 üzenetére
Ha majd van ismerősöd nagykereskedelmi cégnél, aki árakat is tud mondani, akkor írd ezeket.
A négytételű beszerzésnél az ÁFA-t meg minden egyebet is felszámítva a dupláját keresik meg a nagy webshopok a cuccon.
És igenis egy elavult, tudásban seholsincs technikát árulnak q..va drágán.
Itthon ami 2Gb/16 v 32 az már szuper cucc!Ami az összeszerelést illeti most is azt mondom, hogy semmivel nem rosszabb mint bármelyik világmárka!
-
cidalain
veterán
válasz
csurgoi #70534 üzenetére
állandóan nyomod itt a kétszer annyiért adják a kereskedők, mint amennyiért indokolt volna dumát.
hol a pékbe élsz? hallottál már az áfáról? ami nálunk 27% ami a kétszer annyinak több mint a fele. artisjus adó megvan? hazai garanciális ügyintézés és márkaszerviz? ingyen dolgoznak?
na ezért kerül többe adott cucc itthon, mint kínából a kínai. adott esetben kétszer többe.ne a kereskedőket szidjad, mert semmi közük ahhoz hogy mi mennyibe kerül.
te mennyiért dolgozol 1 órát? igen? az pont kétszer annyi, mint amennyi indokolt lenne. -
válasz
csurgoi #70534 üzenetére
Bizonyos tekintetben tobbet tudnak azonos arkategoriaban, masban meg nem. Abban igazad van, hogy hardveresen sokszor jobbak a kulfoldi kutyuk, de cserebe az osszeszerelesi minoseg nem mindig megfelelo, szoftveres hibak (optimalizalatlansag) is tobbszor fordul elo, mint egy nevesebb gyartonal (pl. Asus, acer, huawei). A hazai garirol, gyartoi tamogatasrol (frissitesek) nem is beszelve. Szoval az eremnek ket oldala van, ha meg még az afat is beleszamoljuk a buliba, akkor egyaltalan nem biztos, hogy annyira best buy a kulfoldi tablet/telefon. Mondom ezt ugy, hogy nekem is volt mar egy tucat droidos kutyum kulfoldrol
-
csurgoi
aktív tag
és nem chuwi,onda,teclast,cube vagy ilyesmi
Felhomályosítalak, hogy ezek tudásban kétszer annyit tudnak minta csili-vili ASUS, Lenovo meg egyéb világmárkák a maguk 1 Gb memóriájával és dupla árával.
Nekem fél éve van egy TECLAST X16 Plus-om és 40e Ft-ért vettem billentyűzettel.
Kiválóan teszi a dolgát, nagyon szép a kijelzője, nem merül, nem nyikorog, nem recseg, nem sorjás.
Ha a magyar vásárlónak esze volna bojkottálná a hazai vásárlást, mert nálunk az előző évi, keményen elavult márkákat kétszer annyiért adják a kereskedők, mint az indokolt volna.
Ha megnézed a kinti boltokat ezek a konfigok már nem is kaphatóak 1-2 éve, amit nálunk az "ÉV webshopjai" oriási kedvezménnyel kétszeres áron kínálnak -
cidalain
veterán
válasz
korcsillio #70532 üzenetére
nekem a Navon márkával nem voltak jó tapasztalataim, igaz az nem tablet volt.
Mall-on úgy tudom van szállítási költség, így az Lenovo Andy innen jobb vétel, ingyen szállítással.
Viszont dupla méretű 16GB háttértárral meg csak 2000 Ft-tal drágább. Ami azért lehet jó, mert a gyerkőc nem 1 db játékkal játszik általában, hanem 5-6 félével is, és annak el kell férnie a gépen egyszerre. Viszont ez meg már jelentősen drágább az olcsó Navonnál.
-
sharkypeti
aktív tag
Lenovo Tab3 tulajoktól kérdezném, hogy hol találom a képernyőtükrözés funkciót? (ami mondjuk MirrorShare vagy Miracast néven megy máshol)
Köszi. -
cidalain
veterán
válasz
viharkabat #70528 üzenetére
Ebay, ali maximum
Az A8-50 ketto genracioval korabbi szeria, ha jol remlik.
A gyari tokokban meg amugy sincs itthon tulkinalat. Ha valami kifut a piacrol, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gyari tokja is ki fog futni. -
viharkabat
aktív tag
Lenovo A8-50-hez keresek tokot. Legjobb a gyári hajtogatós Lenovo tok lenne, de egyszerűen nem találok ilyet a neten kis hazánkban. Néha az az érzésem, hogy az NDK-ban vagyok....
Tudtok ilyet valahol? De ha valami más masszivabb modellt ajánlanátok azt is köszönöm. -
Damateo
aktív tag
Üdv,
Napokban szeretnék venni egy új tabot, edenred elfogadó helyen (ajándékkártya)
Fontos lenne a szép kijelző, 7-8"ig gondoltam.
Netten + pdf-et olvasni lenne. Játékra csak a hearthstone van kilátásban.
kb 40ezret szánok rá.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Garsza
veterán
Helló! Van egy Samsung SM-T555 tabletem. Tettem belle egy T-Mobilos domino kártyát. És olyan gondom van hogy nem tudok se hívást kezdeményezni és fogadni sem. És Sms t sem tudok fogadni és küldeni sem. Szeretnék a kártyára net csomagot venni den így nem tudok. Tudtok erre valami megoldást.
-
keszo
őstag
Tudnátok ajánlani megbizható külföldi boltból olyan normális tabot ami 10-11 coll. 32GB Rom, min. 2GB Ram, és nem chuwi,onda,teclast,cube vagy ilyesmi. Valami megbizható márka kellene.
Kösz előre is -
cidalain
veterán
válasz
dewil666 #70520 üzenetére
Androidon nem nagyon lehet torolgetni gyari programokat.
Illetve beallitgatni sem nagyon kell dolgokat. Nyilvan belovod a wifit, facebookot, aztan a lenyegi resz meg is van. En -energiatakarekossagi okokbol- beallitom a wifinel, hogy kapcsoljon ki, ha a gep alvo modban van. Igaz igy a Face ertesitesek sem jeleznek, csak akkor jonnek meg, ha felebresztem.
Probald meg felfrissiteni a Chrome-ot hatha megoldja. Mas eszkozeitekkel milyen a net sebessege?
Illetve en meg a play aruhazban ki szoktam kapcsolni az automatikus frissiteseket. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Most vettünk az asszonynak egy Samsung T280-as tabletet.
Miket kell beállítani rajta illetve letörölni ami feleslegesen rajta van ha csak internetezésre (facebook), filmnézésre, fénykép nézésre illetve receptek olvasására lesz használva?
Illetve most wifin keresztül nagyon lassú az internet miért van ez? Ami rajta van Chrome van használatban. -
cidalain
veterán
válasz
nagysandor79 #70517 üzenetére
előfordulhat. de ne kérdezd hogy melyik, mikor, és hogyan.
-
nagysandor79
aktív tag
lehetnek olyan boltok ahol a kiszemelt tablet olcsóbban meg lehet venni , de a kereső nem dobja ki ?
-
krisz242
tag
Valaki használ Yoga Tab3 Pro-t? Kíváncsi lennék, hogy vannak -e esetleg bosszantó hibái, ami miatt le kellene beszélni engem róla. Főleg netezésre, videó/film nézésre, esetenként kis vetítésre használnám. Játék semmi.
Chuwi Hi 12 utódja lenne. Jó a 12 col, de sajnos nagyon ráindultam a Yoga Tab-ra! Biztos kell nekem?
Légy szíves erősítsetek meg vagy beszéljetek le róla! -
Joe.36
addikt
[Ez a tab] alkalmas telefonálásra is ha jól tudom ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #70496 üzenetére
Erre esetleg valaki ?
-
cidalain
veterán
itten van boltban. van fehér is.
Ez itt a kulcsinformáció: ZA170171BG
Minden webshopban máshogy hívják, de ez a kód mindenhol ugyanazja bocs ez a wifi only.
Ez a 4G verziós -
cidalain
veterán
mer' a Lenovo veszett buta módon nevezi el a rohadvány készülékeit, és mindegyiknek 4 neve van, és ebből 2 legalább olyan ami korábban egy másiknak is volt
Ez, amiről most szó van, nem az az A8 amit A8-50 néven is emlegetnek.Nem is a Tab2 A8.
Ez, amiről beszélnék ez a Tab3 8. Vagy másnéven Ideatab3 8, vagy Tab3 A8.
Ez a hivatalos oldali linkjeui: ja és ebbe 2 GB ram van. bár ezt meg nem írja a Lenovo oldala
-
anonimus25
aktív tag
-
törölt tag
Szevasztok!
Szeretnék a telefonomra egy "kúszó" másodpercmutatós órát tenni: sweep seconds watch
Sajnos nem találok ingyenes, egyszerű falióra kinézetűt. Talán tudtok segíteni.
-
Sanchez997
csendes tag
Sziasztok!
Anyósomnak kellene tablet max 60K-s határig. 8 colos elég lenne, nem kell se 3g se LTE,
amire használná az netezés, fényképek nézegetése, videók nézegetése. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest