Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onlány
tag
Sziasztok! Édesanyámnak szeretnék karácsonyra egy új tabletet vásárolni. Egy régi wayteq XTab 100-at váltana.
Méret 9,6"-10",
magyarországi beszerzés előnyben de ha van nagyon jó külföldi ajánlat azt is várom.
Internetes böngészésre lenne használva, ritkán skype és email küldés-fogadás. Játékok közül szókirakó, milliomos ami a maximum
Wifi kapcsolat elég nem kell LTE.
Összeg 50ezer-60ezer Ft között. Persze ha van olcsóbb az még jobb
1,5-2GB RAM lenne talán megfelelő.Az ötleteket előre is köszönöm!
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
mazsi
senior tag
Dual boot tabletből keresek stabilat lehetőleg 4:3 képaránnyal.
Nincs márkafétisem, Kínából, vagy európai raktárból rendelném. Rengeteg szopást találtam ezzel kapcsolatban. Nálam az Android a fő szempont, néha lenne jó a win.
Melyiket tudnátok ajánlani?
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Onlány
tag
-
-
Graphics
Jómunkásember
Ahoj Mindenkinek, tablet fronton nem mozgok annyit.
Kellene karacsonyi ajandek celzattal, hazai garancias tablet 40ezerig.
8-10" koruli meretben, markasabb
Mas kitetel egyelore nincs
Koszonom a helpet
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tjb007
nagyúr
válasz cserri18 #64310 üzenetére
Nem kénytelenek, főleg nem úgy, hogy gyakorlatilag fogyasztóként semmiféle jog nem illet ott meg. Mondjuk e téren itthon sem sokkal jobb a helyzet, lerendezik azzal, hogy elírás és felesleges erősködni, mert fel van tüntetve az oldalon és a szerződési feltételekben, hogy felelősséget ezért nem vállalnak.
(#64313) Duliee
Refurbished belefér, vagy vadonatúj kéne?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Graphics #64315 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF103C/CX/CG (refurbished), ASUS MeMO Pad 10 ME103K, Huawei MediaPad T1 8.0, Lenovo A8-50
[ Szerkesztve ]
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tudom nem nagy a választék 15-20.000Ft kategóriában de melyiket lenne érdemes meg venni?
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
félisten
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni.
Az elvárások:
■ 8+ hüvelyk (16:9/16:10 képarány)
■ normális kijelző, ami alkalmas filmezésre (1024*600 már elég, ha IPS)
■ használható tapipad
■ HDMI
■ USB OTG képesség
■ lehet új és használt is
■ itthoni és külföldi vásárlás egyaránt játszik
■ felhasználás: filmnézés, net, esetleg offline térkép
■ 30-35 körül meg szeretném úszniElőny, de nem feltétel:
■ erős akksi
■ megbízható, stabil CyanogenMod támogatás
■ jó lenne, ha kibírna 3-4 évetGPS, 3G, kamera, stb. nem kell, bőven elég a wifi.
Belső tárhelyre férjen el 5-10 progi, az adatok kártyán lesznek.Lehetőleg valami megbízható kütyüt szeretnék, nem MyAudio Next S7 szintűt...
Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tjb007
nagyúr
Alcor Zest Q780I
(#64322) Bici
Itthonról, újonnan, HDMI-vel Alcor Zest Q880I, külföldről (EU raktár) pedig: PIPO W4, Onda V820W, Cube T8, TECLAST X80HD.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
Helló mindenki.
Tablet vásárlás elött állok igy az ünnepek felé közeledve.
Átlag felhasználás lenne . internet, játék, esetleg film is. vegyesen ami kell. A keretem az 25k esetleg ha nagyon muszáj max 30k de jó lenne a 25k határon maradni egyenlőre. itthonról lene rendelve kintről még sose rendeltem igy nem nagyon merek belevágni a kártyás utalásokban meg nem is bízom benne.
Elvárások lennének de ahogy körbe néztem elég kompromisszumos lesz a dolog.
10" jó lenne bár elnézve a kínálatot nem nagyon találtam ilyen árban de ha lenne értelmes érdekelne. 8" ban nem néztem körül itt is érdekelne van e valami. de a leginkább ennyiért használható gondolom csak 7" ban lehetséges. gondolom 2 magban nem érdemes gondolkodni így marad a 4. Ram: hát ez megint olyan dolog hogy szerintem egy 2 GB szinte alap dolog lenne de nem igazán kapható enyiért ilyen szóval itt is marad az 1GB ram gondolom. Felbontás hát itt igazábol nem is tudom. olvastam telefonokrol meg tabletekről mindenhol azt irják hogy egy 4k meg ilyen hatalmas felbontások teljesen feleslegesek hisz egyrészt nincs ilyen felbontású film meg semmi igazán másrészt egy FHD felbontást feletti már a szemünk számára nem is érzékelhető.Igy akkor már ez sem olyan fontos. egy FHD jo lenne de az sem kaphato ahogy néztem ilyen árban igy itt is akkor egy hd legalább. 10" nál azért a HD is szerintem szép képet ad bár nem volt a kezemben még 10" os tab csak a 6,1 colos telefonom ami HD és megvagyok elégedve vele pixelnek nyoma sincs. Nem tudom 10" nál ez mennyit változhatna. Na azt hiszem ennyi elég kezdésnek THX -
cidalain
veterán
válasz phoenix1989 #64329 üzenetére
Hat gyakorlatilag ugy latom nagyon sok dolog jo lenne. Azonban mindrol le kellene mondanod, hogy ennyiert hasznalhato tabot kapj. (Nem lehet 10", FHD eselytelen, 2GB ram is messze van arban meg)
Lenovo A7-10, Acer Iconia B1-770, esetleg az Alcor 8"-osa[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz phoenix1989 #64331 üzenetére
Alcor Zest Q880I
En nem ismerem ezt, de a tobbiek szoktak ajanlani ebben az arkategoriaban.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz phoenix1989 #64333 üzenetére
Ez egy alap huawei annyira nem egy erogep.
Update
A masik 3 sokkal jobb. Az a spreadtrum soc szamomra tok ismeretlen.
Egy soc az vagy snapdragon vagy intel vagy mtk...A mediapad m2 na az mar jo. Csak az nem ez az arsav
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz phoenix1989 #64336 üzenetére
Spreadtrum SoC: Kínában az egyik legnépszerűbb. Azért nem ajánlanám egyelőre, talán majd pár év múlva. De van már Samsung tablet is Spreadtrum SoC-cal. [link][link]
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
cidalain
veterán
válasz csendes #64337 üzenetére
Igen, en is lattam a Samu tabot, de ez valami uj cucc lehet.
Uj dolgok meg sosem indulnak hiba nelkul...(#64336) phoenix1989
BF az usaban nov 27-en lesz. Hogy nalunk mikor az jo kerdes. Tavaly az egyik ceg egy hettel elobb tartotta, mig masok az amcsi idopontban. De azok szerintem szimplan hulyek voltak hozza...
BF mindig november 4. csutortokje utani pentek. De usaban van cyber monday is, ami utana hetfo, es csak online vasarlasnal van, es a cegek kotelesek mindent annyiert adni mint BF-kor. Ezzel probaljak csokkenteni az agyontaposas faktort, viszont megadjak az eselyt a jo arakra online is.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ennek igazából nincs szintje. Ami beton stabil az a Nexus széria, minden más bizonytalannak tekinthető.
(#64337) csendes
Annyira népszerű, hogy még a kínai gyártók sem alkalmazzák tabletben (és nem is fogják). Gyenge és korszerűtlen az összes eddigi megoldásuk, cserébe viszont olcsóak. A Samsung is csak emiatt kezdte el alkalmazni a tableteknél is a telefonok után.
(#64338) cidalain
Annyira új, hogy lassan fél éve annak, hogy piacra került.
Valószínűleg azért is nem tűnt fel, mert itt sincs nagyon ajánlva pont a Spreadtrum SoC és az ára miatt.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
csendes
őstag
válasz tjb007 #64340 üzenetére
Inkább vezetéknélküli (baseband) chipseteket gyártanak. A nettó árbevételük 1 milliárd dollár fölött volt 2014-ben [link], ez nagyjából megfelel az AMD negyedéves árbevételének [link]. A fenti két tablet mellett a most megjelent Amoled kijelzős Samsung Z3 Tizen mobilban is Spreadtrum SoC van és néhány régebbi Lenovo okostelefonban is, és sok kínai "feature phone"-ban. A Samsung rákényszerült az olcsó megoldásokra az alsó szegmensben, de nem engedheti meg magának a garanciális költségek növekedését sem, vagyis a megbízhatóságra oda kell figyelniük.
Több kínai tablet-gyártó is ajánl Spreadtrum SoC [link] alapú termékeket.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
cidalain
veterán
válasz phoenix1989 #64339 üzenetére
Persze mega tegrat is lehetne emliteni...
(#64340) tjb007
A fel ev az nagyon uj ahhoz kepest hogy van ceg ami evek ota gyart.
Ennyi ido alatt ki sem jon a gyerekbaja.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz BomiBoogie #64341 üzenetére
Igen, teljesen hivatalosan tudod 5.0-ra frissíteni.
(#64342) csendes
Nem szükséges a céget és munkásságát bemutatni, tisztában vagyok ezekkel én is.
Kínai gyártók alatt a nagyobb, saját branddel is rendelkező OEM-eket értettem, nem ezeket a kicsi white box "manufaktúrákat", de igazad van, ajánlanak ilyeneket is, fogalmazhattam volna pontosabban is. Mondjuk az ajánlás még nem vonja maga után automatikusan a gyártást is. -
York
tag
Sziasztok!
Edesanyamnak karacsonra keresnek 9"+ tabletet.
Az elvarasok 2GB ram, 4mag, normalis felbontas, jo ar, ha lehet magyar nyelv.
max 40 eft de inkabb olcsobban. EU teruleterol vennem.
Mit ajanlatok? -
SDDS22
tag
Sziasztok!
Szobatársam lezúzta a tablet-jét, és kellene egy másik, de sajna csak 20 ezer Ft a keret. Tudtok valamit ajánlani? Leginkább Facebook-ra, egyszerű játékra és netezésre lenne használva.
Előre is köszönöm! :-)Huawei P30, Dell E7440
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz tjb007 #64344 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, így már nem lesz keresési szempont, ha egy gép "csak" 4.4-es androidos, ha tudom, hogy van hivatalos frissítés.
Csak azért kérdeztem rá, mert van olyan gyakorlat is, hogy nem frissítik a már eladott készüléket, hanem kiadnak egy újabbat, ahol kb. csak az oprendszer frissebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest