Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
őstag
-
milkabrams
őstag
válasz tjb007 #64541 üzenetére
korábban volt shield tablet itthon, reméltem hogy ez az újrakiadás is kapható lessz, gondolom német amazonról rendelve nem lesznek pluszköltségek mint áfa stb.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Skilly
aktív tag
A mai nap lefagyott a ZenPad 7-es tablet, es csak a kepet adta + zugott. Kb. 20-30 masodpercig kellett benyomva tartanom a be/kikapcsolo gombot, mire ki is kapcsolt. Majd kiderult, hogy az akku volt gyenge, es lemerult (nem vagyok benne biztos), de ez igy normalis? Mar mint, hogy igy fagyott ki es zugott is? Asszonyka nagyon megijedt, mivel 1 hetes meg csak es mar ilyet csinalt. Plusz volt mar, hogy magatol ujraindult, szoval elegge tanacstalan vagyok. Nekem ez nem tunik normalisnak...
Szoval tudnatok mondani par dolgot ezzel kapcsolatban?Elore is koszi!
HyperX
-
tjb007
nagyúr
válasz milkabrams #64555 üzenetére
Volt, szürkén.
(#64556) Skilly
Előfordul(hat) ez más tableteknél is, szóval egyelőre nem kell túl nagy feneket keríteni neki. Lehet, hogy "beragadt" egy alkalmazás vagy folyamat és ébren tartotta a rendszert, emiatt nem ment alvó módba. Használjátok úgy, ahogy eddig; ha ez újra előfordulna első körben állítsátok vissza a gyári állapotra. Ha pedig ez után lenne egy harmadik alkalom is lehet a szervizbe továbbítani.
(#64557) dragonfx
Ez is OK, még jobb is.
-
csendes
őstag
válasz dragonfx #64557 üzenetére
Jobb a Cube T8. A SoC-nál csak annyi a különbség, hogy a T8 4G-s (Teclast P80h: MT8163; Cube T8: MT8735). Az akku is jobb a T8-ban. De játékra egyik sem igazán való, csak kétmagos Mali T720 MP2 a GPU.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
dragonfx
veterán
-
törölt tag
Helló, a Nexus 7 2012 utódját keresem:
Ami kell:
- Lehetőleg ne noname legyen
- Jó lenne ha már előre fóliázva lenne
- Minimum 2 GB RAM
- WiFi only ( van külön Huawei E5776 Mobile Hotspot-om)
- Minimum FHD felbontás
- Árban ne menjen lehetőleg 80K fölé
- NFC/ Bluetooth
- Minimum 4 mag, de a 8 jobb lenne
- Ha most még nem is, de jó lenne ha esélyes lenne a 6.0-s Androidra is.Eddig ez tűnik a befutónak: Huawei MediaPad M2
[ Szerkesztve ]
-
bobo4913
csendes tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás elött állok, és ötleteket várok.
Mediamarkt, edigital, vagy olyan magyar oldalról rendelném, ahol normális a garanciáztatás.
110 ezernél nem szánok rá többet.
Kijelző méret a 7"tol 9,7"colig szoba jöhet.
Amire használnám: netezés, filmezés, játék(cut the rope2, clash of clans, 8 ball pool)
Ne akadozzon, 1,5-2 gb ram minimum.
Sim foglalat legyen benne.Válaszaitokat köszönöm!
-
őstag
Sziasztok!
Párom szeretne egy új tabletet vásárolni.
7-8-as méretben gondolkodik.Tudtok e valami nagyon best buy-t javasolni 30-40ezres árategóriában? Amennyire láttam 30 alatt csak a nagyon noname, nagyon gagyi, nagyon elavult hardverrel rendelkező gépek vannak.
Valami olyan kéne, amire mondjuk van hivatalosan 5.x Android frissítés és legalább 1Gb memória van benne, illetve fontos a microSD bővíthetőség.
A "LARK" mint Lengyel márka mennyire megbízható? Tudtok róla valamit?
-
tjb007
nagyúr
válasz #41133696 #64563 üzenetére
Az NFC és/vagy a WiFi only-ság miatt gyakorlatilag minden kiesik. A Huawei MediaPad M2 8.0 jó lenne, de nincs NFC és 80 ezer forintnál többe kerül; a másik meg, ami szóba jöhetett volna még az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, de ez nem WiFi only.
(#64564) bobo4913
ASUS MeMO Pad 8 ME581CL, Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE (SM-T555) - ez mondjuk a tudásához képest bődületesen túlárazott, de a kritériumoknak megfelel
(#64565) Cingáriusz
Acer Iconia B1-770, Lenovo A7-10, Nexus 7 2013 (refurbished), ASUS Transformer Pad TF103C/CX/CG (refurbished), ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished), Huawei MediaPad T1 8.0
[ Szerkesztve ]
-
-
tjb007
nagyúr
válasz #41133696 #64567 üzenetére
ASUS MeMO Pad 8 ME581CL (ac-s WiFi), ASUS MeMO Pad 7 ME572C, Lenovo Tab 2 A10-70, Lenovo Yoga Tablet 2 8", plusz még a Huawei MediaPad M2 8.0, ha belefér a 80 ezer forint feletti ár.
Az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL adatlapján meg azért az áll, hogy Android 4.4, mert azzal adták ki, de már frissíthető Lollipora.
-
törölt tag
válasz tjb007 #64569 üzenetére
Általánosságban az ASUS és a Huawei meddig támogatja az ilyen kategóriájú táblagépeket? Mert ugye a Google a referencia modell Nexus 7 2012-nél 4.1-től egészen 5.1.1-ig tette. Az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL vagy Huawei MediaPad M2 8.0 várható, hogy megkapják majd az 6.0-s Androidot is?
Dokkoló kapható hozzájuk? Bluetooth egerem , billentyűzetem, és fülhallgatóm van: Rapoo E6100 Blade Hun fekete billentyűzet + GIGABYTE M7700B egér + Sony SBH20 fülhallgató.
-
Exodius
őstag
Milyen tablet-et tudtok ajánlani, 25-30K környékén? 7-9 colos érdekelne.
-
TIT
veterán
Sziasztok!
ASUS MeMO Pad ME176CX-1D035A tablet mennyire jó,elég az 1gb és a proci nem gyenge?
Általában filmezésre kéne. -
tjb007
nagyúr
válasz #41133696 #64570 üzenetére
Erre nehéz válaszolni. Általában egy főverzió frissítést mindegyik kapni szokott, ritkábban kettőt is. Az ASUS-nál elég nagy esély van a 6.0-ra, a Huawei-nél már kevésbé, de náluk sem lehet kizárni. Még egyikük sem jelentette be a terveiket, szóval 50%-nál nagyobb esélyt egyiknél sem jósolnék.
Dokkoló pedig egyikhez sem kapható (megeshet, hogy én mást értek dokkoló alatt mint te).(#64571) Exodius
Acer Iconia B1-770, Lenovo A7-10, Alcor Zest Q880I
(#64572) TIT
Filmnézésre bőven elég. A proci erős, szóval inkább az 1GB lehet a gyenge láncszem, de ez is a használattól függ.
-
cidalain
veterán
Kacerkodok kulfoldi rendelessel, merthogy egysegnyi penzbol jobb kijonne.
100 dolcsi korul mi a legjobb 8-as valasztas? Win nem kell, 8 giga elegendo is lehet, 2 giga ram jo lenne, de 1 is jo ha jol optimalizalt. Anyospajtinak lenne karacsonyra: net, social, youtube, kepnezegetes.A 100 lehet kicsit tobb, posta is lehet kulon. Tulmeretezni sem akarom, igy ha van 75-ert ami a celnak megfelel akkor jo - itthonrol a Lenovo A7-10 ferne a keretbe amit meg is vennek, szoval ezt kellene utnie a kinai csodanak.
EU raktar kellene, nem akarok vamolassal szivni, es hajozas miatt heteket varni.A kinai cuccokkal nem vagyok teljesen tisztaban, ami egy-egy szembejon azt el tudom helyezni a hierarchiaban, de n+1 olyan van amirol meg biztos nem hallottam...
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Isti2
aktív tag
sziasztok.
használt 2in1 gépeket nézek, nem tudok dönteni pár típus közül, melyik lenne a legjobb?-asus t100 64gb
-hp slatebook 10 x2
-hp envy x2
-Medion Akoya P2212T (MD 99288)főleg böngészni max. 5-10 fülön egyszerre, ebookot olvasni, meg max. 720p felbontású videót nézni kellene és a legfontosabb az üzemidő lenne, beltérben használnám, kisebb fényerővel.
köszönöm.
-
BenszeT
tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy tabletet (első tablet lesz, legkésőbb húsvétig), a választáshoz szeretnék segítséget kérni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző?: kb. 7-10 col
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?: Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?: mindegy, bár gari miatt előnyben az itthoni ajánlatok.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.): főként mesenézés, internet (wi-fivel jellemzően), gyerekjátékok.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?: 30.000 Ft alatt jó lenne (ha ez irreálisan alacsony oltani ér ) -
H.lacika
tag
Köszi a segítséget 30k-ig keretsem a a kislányomnak tabletet Acer Iconia B1-770 lett Mediamarktba ma 26ért megvan.
-
Dyde
aktív tag
Nem tudok dönteni egyenlőre a Chuwi vi8,hi8,vi10 között...... Ár miatt a kistesók jobban tetszenek, a vi10ben viszont a 2 usb meg a méret nagyon tetszik. vi8 kontra hi8 között meg nehéz a döntés, a kijelzője gondolom élőben sokkal szebb a hi8-nak + win10 van rajta, ellenben az akksija kisebb úgyhogy gondolom gyorsabban merül, bár inkább a szebb kijezlő. Ha windows-on használom a fullhd-n nem lesznek nagyon kicsit az ikonok/betűk mintha csak HD-n menne? Melyik felbontás optimálisabb win alá? Vagy megérné várni az újabb szériára? Mikorra várható azoknak a megjelenése, forgalmazása?
[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
50k környékén keresek 7+ os tabletet. Amiket én találtam: LG G PAD 8.3 (V500) illetve Asus Google Nexus 7 (2013). Ti mit ajánlotok?Lenovo y510p, OnePlus 6
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Kezembe akadt egy DPS Dream 7 azzal a problémával hogy a dps logo megjelenik de nem bootol be sajnos.
Csináltam factory resetet rajta de semmi,mi lehet a baja? mit csináljak vele? -
Redcaster
őstag
Sziasztok!
A múlt héten vettem egy LG Gpad 8.0 tabletet.
Letöltöttem rá a Hearthstone-t. Maga a játék viszonylag jól fut, azonban rengetegszer random kilépked valamikor meccs közben, de leginkább a győztes meccsek végén, ami nagyon idegesítő :/
Ugyanez van a Real Racing 3-al is: verseny közben is simán kilép, de ott is inkább a menüben jellemző.Van valami ötletetek, esetleg javaslatotok amivel meg lehetne szüntetni a problémát?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
petakpa1
őstag
Anyósomnak keresnék tabletet ajándékba karácsonyra. Nem egy nagy guru teljesen alapdolgokra fogja használni netezés, viber, skype, youtube, fényképezés ilyenek. Kb. 60 ezer forintig gondoltunk költeni rá, de ha kijön 50 alatt az még jobb, illetve ha kicsit felé kell menni az is megfontolható.
Amiket én szeretnék, hogy tudjon:
- min 2 GB RAM
- nagy akkumulátor
- micro sd bővíthetőség
- vállalható sebességű proci, lehetőleg min 4 magos
- nem gagyi kinézet és minőség, de nem is kell az a csúcsminőség érzet
- magyar nyelvet ismerje
- ne teljesen noname legyen, Asus, Lenovo, MSI, de akár Samsung, Sony is szóbajöhet, ha belefér az árkategóriába (gyanítom nem)
- feltörekvő kinai márkákkal óvatos vagyok, de nem teljesen elzárkózó.Jelenleg egy Prestigio van neki amit T-nél sóztak rá 24 hónapos részlet és 2 év hűség mellett tv+net előfizetés mellé + havi 2 rupóért. 1 GB memória, minimál akksi, gyakorlatilag használhatatlan sajnos (Ha mejd meglesz az új kezelésbe veszem hátha valami custom firmware-al használhatóvá lehet tenni...)
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
karandip
tag
üdv internet népe
készülék vásárlás előtt állok és én jól kinéztem magamnak a huawei mediapad x2, esetelg x1 darabokat.
az x2-t ahogy néztem csak 2 helyen lehet kapni, és ezek a boltok elég noname vállalkozásoknak tűnnek(e-shopping, xoomstore). Ezen kívűl ilyen kínai webáruházakban láttam, de félek onnan rendelni, mert olvasni olyanokat, hogy nem lehet Magyarországon telefonálásra használni, meg hasonlók.
Jó lenne ha valaki el tudna igazítani hogy honnan, milyen feltételekkel lehet beszerezi -
törölt tag
-
Alien13
tag
Sziasztok!
Ezt a gépet ismeri valaki?
Cube I6 Air
Tablet Típusa CUBE I6 Air Tablet PC
Hálózat típus Wifi
Processzor Intel Z3735F 1.8GHz
Memória bővíthetőség TF kártya
OS Windows 8.1, Android 4.4
Kijelző mérete 9.7 inch
Kijelző Típusa Kapacitív, IPS
WIFI 802.11b/g/n
GPS Igen
Bluetooth Bluetooth 4.0
MP3/MP4 Igen
Nyelv Angol, Arab,Cseh, Dán, Holland, Francia, Német, Indonéz, Olasz, Japán, Koreai, Norvég, Portugál, Orosz, Spanyol
Akkumulátor 1 x 8000 mAh
Csatlakozási lehetőségek TF kártya, Micro USB, 3.5 mm-es fejhallgató csatlakozó
Dual kamera Igen
RAM 2 GB
Képernyőfelbontás 2048 x 1536
Elülső kamera 2.0 MP
Hátsó kamera 5.0 MP
TF kártya támogatás Igen
Támogatott videoformátumok MP4, RMVB, WMV, AVI, 1080P, 3GP
Támogatott hangformátumok AC3, MP3, WAV, WMA, AAC
Támogatott képformátumok JPEG, GIF, BMP, PNG
ROM 32 GB
További funkciók E-book, Hangfelvevő, WAP, BöngészőVélemény, ajánlanátok?
Ahová érdemes elmenni, oda nem vezet rövid út - Vavyan Fable
-
Alien13
tag
válasz petakpa1 #64591 üzenetére
Nézz szét itt...
Egyik barátomnak Cube van, imádja, pedig ő nagyon igényes a gépeire, én is azt készülök venni... Hátha itt találsz valamit :-) Jó még az Onda és a Telcast is, legalábbis a kinti értékelők elég sok csillagot adtak nekik. Itthon még dúl a márkamánia...
Amit eggyel feljebb betettem, az náluk 54 ezer Ft, adnak számlát és garanciás...
[ Szerkesztve ]
Ahová érdemes elmenni, oda nem vezet rövid út - Vavyan Fable
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
a lenovo yoga 2 (sérült csomagolással) mennyire bestbuy 128 eur ért?
illetve ez a gép kap esetleg MM frissitést? Lolli már van rá ugye?Köszi
#proudfather
-
papeti01
senior tag
Bocs, kifutottam a szerkesztési időből.
Még egy kérdés... MM-el mikorra várhatóak tablet megjelenések?#proudfather
-
törölt tag
Üdv, milyen tabletet tudtok ajánlnai ezekkel az igényekkel?
Kijelző mérerete annyira nem számít, hordozgatnám így jó a kisebb is. pl 8"
csak új készülék játszik
Külföld/belföld is beszerzési opció
Hordozgatva lenne, netezésre, pdf olvasás, hasonló dolgok, néha filmezés, tehát a játék csak másodlagos, az akksi fontosabb
50k környékén.Tudom hogy nem sok,de biztos van olyan 50k-s darab ami azért ajánlottabb mint a többi, ennyiért is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest