Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

Ismét egy gyöngyszem egy Myaudio-s szerviztapasztalatról.
    Egyszerűen nem értem hogy lehet ilyen szervizeket alkalmazni, vagy hogy üzemelhetnek még?

Jó pár éve bécsben vettem egy fényképezőt az MM-ben. hazahoztam és két fotózás után a vaku eldurrant. Úgy nézett ki mintha leejtettem volna, pedig nem. Kb 1 hónap múlva amikor arra jártam bementem a garis ügyintézéshez, megkérdezni hogyan lehetne javítani, vonatkozhat-e erre garancia, mert szerintem nem. ( magyarországi tapasztalatokból kiindulva)
    A szervizes csóválta a fejét, lehúzta a vonalkódot, majd eltűnt. Öt perc múlva hozott egy másik origi dobozt és kicserélte a gépet, majd azt mondta legközelebb is ott vásároljak. Csak néztem bután, magyarul...

Csak azért írom le hogy érdemes vigyázni milyen tabletet veszünk a kínai darabokból, mert a szevizháttér is úgy látszik fontos nem csak az ár vagy a használhatóság.

Melyik "kínainak" jó a szervizháttere? Wayteq, Alcor, Prestigio, esetleg Concorde? A Navonról feljebb már volt hogy vigyázni kell vele.
    Jó lenne erről is egy pár soros összegzés hogy egyben megtalálható legyen, csak felsorolni hogy melyik gyártmánnyal mik a szerviz visszajelzések. (csak annyi hogy pl az XY jó, a ZV nem jó, mert nem javítják meg)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés