Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Kösz de ezen a készüléken ez nem működik, ez MID1506CM verzió, hiába telepítem fel netről (mivel csak LazerPlay áruház van) a toolt, letöltöm a videón látható módszerrel a 3.3.4 cerziót de installnál hibával elszáll.
Azért kösz!Nem értem, miért forgalmaznak Magyarországon ilyen készüléket (és barátomat se értem, minek vette meg...de tudom, hogy én szívjak vele ).
Ha valakinek van más megoldása megköszönném, mert ez az apk kintről telepítés elég vicces, főleg gyerekeknek játék feltelepítésekor.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Mike88
senior tag
???
A legtöbb e-ink e-book olvasó 6 col körül van... Akkor miért is kevés a 7 col? Eleve nem könyvolvasásra való egy tablet, de ebbe most ne menjünk bele, azért használható ilyen célokra is, de nem ez a fő feladata. 8 colos tableteknek jellemzően 1024×768-as a felbontásuk, míg a 7 colosok között szép számmal találni 1280×800-as felbontásút, ami egyértelműen jobb olvasásra. A betűméretet egy normális formátumnál (tehát kb. a PDF-et leszámítva az összesnél) szabadon változtathatod, így az olvashatóság nem feltétlenül a megjelenítő méretével javítható. Egy könyv is arányaiban közelebb van a 16:9 ill. a 16:10-es arányhoz, mint a 4:3 arányhoz, de ez már csak ilyen szőrszál hasogatás. -
Mike88
senior tag
Az oszlop az mind1, ennyin nem múlik. A TV-re gondoltam, amire rá van kötve, nem a tabletre. De mind1, elhiszem, szó nincs róla, hogy nem, csak azért kíváncsi volnék, hogy min teszteled, nem mind1, hogy 80-as LCD vagy 130-as plazma, esetleg LED-LCD. Attól még mindig érdekel, hogy miért nem ment egyik tableten sem amit teszteltem, s a miniPC-ken is csak kernel cserével volt elérhető ez, de majd egy okost megkérdezek erről.
-
Mike88
senior tag
Ennek örülök, hogy bővült a tudásom, ált. itt kínos csönd fogadja ezt a témakört. Ezért is volt kérdés, mert nekem eddig ez volt a tapasztalatom, 4 kínai tabletnél is ugyanezt tapasztaltam, hogy a HD nem HD. S mekkora képernyővel, s mivel (technika) nyomulsz, ha kérdezhetem?
-
Mike88
senior tag
Szerintem inkább megtéveszt a nyilvánvalóan nem HD háttérkép, s az ikonok minősége, a felbontásból adódóan jóval nagyobbak, hát még egy TV-n. Ha kínairól van szó, akkor ez borítékolható, visszafejlődés nem történt. Ezért írtam, hogy az, akinek konkrétan ilyen készüléke van, érzékeny erre, s van mellette egy eszköz ami képes a fullHD-ra, s ugyanazt a tartalmat játssza le mindkettőn. DE! Mondom, kínainál így van, sőt a 4:3-ok többnyire csak 4:3-mas képet tudnak kiküldeni. Az emberek többsége nem veszi észre. A miniPC-ket is megvették az emberek a világ számos pontján, s csak pár százezren foglalkoztak vele fórumokon, hogy nem fullHD a fullHD.
-
Redneck
nagyúr
Ez lenne a lényeg, különben nem veszek HDMiset hanem inkább olyat amiben több a ROM. Nekem a kínából importálósdi bonyolult.
Szerk:
Engem csak az érdekel hogy youtube ne külön alkalmazásként menjen csak, hanem a böngészőben is le tudja játszani. Illetve a szutyok indavideót és hasonló szutykokat is. Operát akarok tableten is.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tjb007
nagyúr
Gyengébb, leginkább GPU-ban.
(#36571) fpatrik17
Ezt inkább a Mobilaréna/Prohardver szerkesztőitől kéne megkérdezni.
(#36572) Hege1234
Jól mondod, nincsen, de ha van időd és türelmed akkor elkezdheted túrni a netet, hátha szerencséd lesz.
Erre kell rákeresni → Eken GT70K[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest