- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Mike88 #35530 üzenetére
Az ilyen kategóriájú tabletekre értettem, nem konkrétan arra, azért kérdeztem meg, hogy van-e már használható ilyen árban (pl 25k használtan)
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest