Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Mike88
üzenetére
Az ilyen kategóriájú tabletekre értettem, nem konkrétan arra, azért kérdeztem meg, hogy van-e már használható ilyen árban (pl 25k használtan)
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
Dr.NX