Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
anniediamond
üzenetére
Én ilyet nem állítottam, csak annyit mondtam (s fateless is ezt mondta), hogy ugyanakkora helyen nagyobb kapacitású polymeres akku fér el, mint ionos.
-
Mike88
senior tag
válasz
anniediamond
üzenetére
Jájájá! Nekem ez az utolsó infóm, aztán lehet nem egyetérteni, mert hát a neten is írnak sok hülyeséget: Szerkezetileg van különbség, de gondolom ezt így belőtted te is. A polimer kisebb helyen elfér, (mivel nem tartalmaz folyékony elektrolitot, így nincs mi kifolyjon, így nincs mitől védekezni) kb. ennyi, régebben kevesebb ideig bírták, mára gyak. megegyezik az ionnal, szóval mondhatni ez az egy lényegi különbség maradt. Jó... most lehet még mondani, hogy töltési ideje valamivel több, de ezek elenyésző dolgok, a lényeg, hogy kisebb helyen elfér (ezt nyilván úgy kell érteni, hogy "ugyanannyi mAh").
-
válasz
anniediamond
üzenetére
A LiPol a jobb, nagyobb energiasűrűséggel rendelkezik ugyanakkora méret esetén.
-
Zeki
nagyúr
válasz
anniediamond
üzenetére
Boltban nem tudsz mit ellenőrizni.
A neten kell utána kérdezni, hogy ez vagy az jó-e, van-e valakinek vele baja, mondjuk hogy hamar elromlott, és letojta a szervíz. -
eckmester
tag
válasz
anniediamond
üzenetére
Először azt, hogy az üzletre ne Euronics legyen kiírva. Utána olvasd át ezt a topikot és megtudod, hogy melyik márkák között kell keresgélned az igényeid szerit és mit kell kerülnöd, pld a MyAudio-t.
-
b0bcat
addikt
válasz
anniediamond
üzenetére
Ez túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen.
Nekem volt már Navon gépem. Annyira nem volt gáz, de nem is voltam maradéktalanul elégedett vele. Gyenge volt.Kíváncsi leszek erre a modellre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem volt már Navon gépem. Annyira nem volt gáz, de nem is voltam maradéktalanul elégedett vele. Gyenge volt.
Dr.NX